7 Δεκεμβρίου 2023

Αναγνωρίστε τον Άσαντ, πριν χαθεί ο ελληνισμός!

Η Ελλάδα από το 2011 ζει σε μία αυτοκτονική φάρσα. Δεμένη στο άρμα της δαιμόνιας Κλίντον, η οποία αποδείχτηκε και η καλύτερη συνεργάτης του Ερντογάν και των Τούρκων, διέκοψε τις διπλωματικές σχέσεις με την Συρία, την ώρα που ο Άσαντ υπερασπιζόταν τον λαό του και τους Ελληνορθόδοξους, απέναντι στην τουρκική εισβολή που χαρακτηρίστηκε «δημοκρατική επανάσταση»!
 
Εντέλει ο λαός της Συρίας έμεινε όρθιος απέναντί στην ιδιότυπη τουρκική εισβολή, την οποία στήριξε δυστυχώς σύσσωμη η Δύση. Το αποτέλεσμα όμως ήταν, μετά την ήττα των ισλαμιστών τρομοκρατών, να ανοίξουν τα σύνορα και να εισέρχονται ορδές ανεξέλεγκτες, σε Ελλάδα και Κύπρο.
 
Δεν βλέπουμε πλέον τις οικογένειές με το προσφυγικό το προφίλ, αλλά στρατιές μαχίμων από περιοχές που αποτέλεσαν προπύργια του ισλαμικού κράτους και της Al Qaeda! Ορδές που φυσικά περνούν ανενόχλητες από την Τουρκία, σε αντίθεση με οποιονδήποτε άλλο πρόσφυγα ο οποίος με το που πατήσει σε τουρκικό έδαφος, βρίσκεται κυριολεκτικά «τεμαχισμένος».
 
Οι συνέπειες είναι τρομακτικές. Στην Κύπρο, υψώνονται σημαίες των ισλαμιστών, από δήθεν κατατρεγμένους πρόσφυγες. Στην Ελλάδα ήδη έχουν συλληφθεί μέλη ισλαμιστικών τρομοκρατικών οργανώσεων, τα οποία εισήλθαν επίσης ως πρόσφυγες σε ελληνικό έδαφος.
 
Είναι θέμα χρόνου, κάποιοι που πολέμησαν για λογαριασμό των τούρκων και έσφαξαν ομοεθνείς τους, να ενεργοποιηθούν πολύ πιο εύκολα, στο Ελληνικό έδαφος. Στην Κύπρο, ήδη έχει ανατραπεί η πληθυσμιακή σύνθεση, την ώρα μάλιστα που η τουρκική απειλή είναι πιο ορατή από ποτέ. Ο ελληνισμός απειλείται!
 
Η Κύπρος όμως φαίνεται ότι ξυπνά και σπάει την «ομερτά»: «..,είναι αδήριτη πλέον η ανάγκη όπως η κυβέρνηση κινηθεί άμεσα ώστε να διεκδικήσει επιτακτικά την επανεξέταση του ειδικού καθεστώτος για τη Συρία», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος, υποστηρίζοντας πως τα δεδομένα για τη συγκεκριμένη χώρα έχουν αλλάξει κάτι που υπογραμμίζεται σε επιστολή της Αννίτας Δημητρίου προς τον Πρόεδρο και τους ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που επαίρεται για τις στενές του σχέσεις με το ΕΛΚ, γιατί σιωπά;
 
Οι Τούρκοι και οι τρομοκράτες στη Συρία έχουν ηττηθεί. Η Κλίντον πλέον δεν υπάρχει και η Δημοκρατικοί οδεύουν σε μία συντριπτική ήττα. Τι ακριβώς περιμένει ο πρωθυπουργός για να αναγνωρίσει την νόμιμη κυβέρνηση της Δαμασκού, η οποία άλλωστε είναι η μόνη που γνωρίζει εάν κάποιος Σύριος που ήρθα στην Ελλάδα ως πρόσφυγας, είναι πραγματικός πρόσφυγας ή τρομοκράτης;
 
Μόνο έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για τις επιστροφές όσον δεν πληρούν το προσφυγικό προφίλ, κάτι που η Δαμασκός σίγουρα θα αποδεχτεί.
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.