29 Νοεμβρίου 2023

ΕΠΙΖΗΜΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΝΗΣ

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
 
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο προ ολίγων ημερών ταξίδι του στο Βερολίνο, στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου με τον Γερμανό Καγκελάριο Όλαφ Σολτς, για μια ακόμη φορά αποκάλυψε την λαθρολαγνεία του και ανερυθρίαστα δήλωσε:
«Η Ελλάδα έχει επιταχύνει σημαντικά την επεξεργασία των αιτήσεων χορήγησης ασύλου τα τελευταία τέσσερα χρόνια…
Είπα, όσον αφορά των δευτερογενών ροών, πως μας απασχολεί και θέλω να είμαι απόλυτα σαφής, όταν χορηγούμε άσυλο σε κάποιον, που φθάνει στην Ελλάδα, η πρόθεσή μας είναι αυτός να μείνει στην Ελλάδα!
Άλλωστε, έχουμε μεγάλες ανάγκες σε εργατικό δυναμικό της Πατρίδας μας και να επιλέξουν αυτοί να κάνουν την Ελλάδα, τον μόνιμο τόπο παραμονής τους…»!
 
Αλήθεια αυτές οι θέσεις του περί της αθρόας και ανεξέλεγκτης παράνομης μετανάστευσης, ήταν στις προεκλογικές εξαγγελίες του και δεσμεύσεις του προς τον ελληνικό λαό;
 
Άρα δεν εμπίπτει ο Πρωθυπουργός της χώρας μας, στο αδίκημα παραπλάνησης της ψήφου των Ελλήνων ψηφοφόρων;
 
Αλλά εγείρεται κι άλλο ένα ερώτημα προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη:
 
Δεν γίνεται καμιά διάκριση μεταξύ των εποχικών εργαζομένων ξένων (σύμφωνα με τις συμβάσεις εργασίας που συνήψε με το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές ο Υπουργός Μετανάστευσης της προηγούμενης κυβερνήσεως Νότης Μηταράκης) και αυτών που με συνοπτικές διαδικασίες τους χορηγείται άσυλο! 
 
Άκρως επικίνδυνα παιχνίδια Κυρ. Μητσοτάκη…
 
Εύλογα λοιπόν δημιουργούν μεγάλη ανησυχία στην ελληνική κοινωνία αυτές οι ενέργειες του Έλληνα Πρωθυπουργού, πως δηλαδή εξισλαμίζει στοχευμένα την ελληνική κοινωνία σε μια προσπάθεια διάτρησης του Έθνους των Ελλήνων! 
 
Από την στιγμή μάλιστα που υφίσταται η επιθυμία του κ. Μητσοτάκη, ώστε να φιλοξενηθούν στην ελληνική γη χιλιάδες Παλαιστίνιοι! 
 
Όμως εδώ το ζήτημα αυτό έχει σημαντική ιδιαιτερότητα και δεν πρέπει να την αγνοούμε! 
Δηλαδή, το να αποδεχτεί κάτι τέτοιο η Ελλάς, πρωτοστατεί στην εξυπηρέτηση του συμφέροντος του Ισραήλ, με τον εκτοπισμό χιλιάδων Παλαιστινίων από την πατρώα γη τους.
 
Αλλά το Παλαιστινιακό ζήτημα πρέπει να επιλυθεί διεθνώς κι όχι μονομερώς από την Ελλάδα, με την κακέκτυπη παραδοχή Κυριάκου Μητσοτάκη!
 
Δυστυχώς μέχρι σήμερα – τουλάχιστον επί κυβερνήσεων Τσίπρα και Μητσοτάκη – ακολουθείται μια ρηχή αντιμετώπιση στην απόδοση ασύλου σε παράνομους μετανάστες, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν πρόσφυγες, μιας και η πρώτη χώρα εισόδου τους είναι η Τουρκία και η οποία είναι “ασφαλής χώρα”!
 
Το σύνολο σχεδόν των παρανόμως εισερχομένων στην Ελλάδα μεταναστών και οι οποίοι δεν έχουν νομιμοποιητικά έγγραφα και των οποίων η καταγραφή τους από τις ελληνικές υπηρεσίες γίνεται, πχ από τη γλώσσα που ομιλούν, δεν αποτελούν ισχυρό κανόνα απόδοσης ασύλου! 
 
Άλλωστε κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει το γεγονός, πως μεταξύ όλων αυτών των χιλιάδων που εισέρχονται στα νησιά μας του Αιγαίου και του Έβρου μας, είναι και τζιχαντιστές πολεμιστές του Τούρκου Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν, ή μέλη της ακραίας ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς και οι οποίοι επ΄ ουδένα τρόπο εκπροσωπούν τον παλαιστινιακό λαό! Έχοντας όμως την απριόρι υποστήριξη (οι της Χαμάς) του Τούρκου Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν!
 
Συνεχίζει το διάλογο με την χώρα τρομοκράτη (Τουρκία) ο Κυριάκος Μητσοτάκης…
 
Έτσι η Ελλάς δεν πρέπει να ταυτιστεί με τη λύση για την Παλαιστίνη που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ισραήλ, αλλά θα πρέπει να συνταχθεί με τις διαχρονικές θέσεις του παλαιστινιακού λαού, με ταυτόχρονη την εγγύηση ασφάλειας του Ισραήλ και που είναι η ίδρυση παλαιστινιακού κράτους! 
 
Το να δεχτούμε στην χώρα μας χιλιάδες Παλαιστίνιους, ελλοχεύει σοβαρότατος κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια της χώρας μας! 
 
Αυτή η πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, δυσχεραίνει την επίλυση του παλαιστινιακού ζητήματος, αγνοώντας πως την τελευταία 15ετία υπάρχει μια ισλαμοποίησή του, όχι βέβαια τυχαία, αφού ο Ρ. Τ. Ερντογάν μιλάει στον λαό του για πολεμιστές του Αλλάχ, παρουσιάζοντας τη δράση της Χαμάς ως θρησκευτικό πόλεμο, προσπαθώντας να ισχυροποιήσει το κίνημα των Αδελφών Μουσουλμάνων στην ευρύτερη περιοχή!
 
Επομένως η Ελλάς, όχι μόνο δεν πρέπει να ενισχύσει την ισλαμοποίηση του παλαιστινιακού ζητήματος, με το καπέλωμα από την Τουρκία!
 
Θα πρέπει να καταγγείλει την εργαλειοποίηση του παλαιστινιακού από την Τουρκία, που εμμέσως πλην σαφώς καλλιεργεί τον Ισλαμικό φονταμενταλισμό! 
 
Ας ακούσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, ο οποίος τάσσεται υπέρ των παλαιστινιακών διαχρονικών θέσεων! 
 
Ας φροντίσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός, ώστε να αντιδράσει δραστικά στον εμπρηστικό, επιθετικό, διεκδικητικό δημόσιο λόγο του Ρ. Τ. Ερντογάν κατά των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδας μας! 
 
Ας αναβάλλει την έλευση στην Ελλάδα του Τούρκου Προέδρου, από τη στιγμή που δεν θεωρεί τρομοκρατική οργάνωση την Χαμάς, αντίθετα με όλη την πολιτισμένη Δύση, πλείστες χώρες του αραβικού κόσμου, με πρώτη και καλύτερη την φίλη χώρα της Αιγύπτου! 
 
Δεν είναι δυνατόν ο κ. Μητσοτάκης να συνεχίζει το διάλογο με την Τουρκία, όταν εκείνη υποθάλπει τρομοκράτες! 
 
Αμερικανικό σχέδιο ο εξισλαμισμός της Ελλάδος;
 
Αλλά από ότι φαίνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ενεργεί αυτοβούλως και προς εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος!
Είναι υπάκουος μαθητής της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, του κόμματος των “Δημοκρατικών”!
 
Αφού ο εκπρόσωπός τους στην Ελλάδα, “Ελληνοαμερικανός” πρέσβης Τζορτζ Τσούνη σε ομιλία του σε συνέδριο Κύκλου Ιδεών, μας ξεφούρνισε βαρύγδουπα:
 
«Δεν μετρά το πού έχεις γεννηθεί ή το χρώμα του δέρματός σου. Αν πάρουμε κάποιον που έχει φύγει από την καταπίεση και αν βάλουμε ένα παιδί στο σχολείο και αν τους δώσουμε μία δουλειά σε 5 με 10 έτη θα είναι Έλληνες»! 
 
Εμείς θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον κ. Πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, πως η μεταναστευτική πολιτική της Αμερικής, χαρακτηρίζεται από ποσοστώσεις στην είσοδο μεταναστών και τα κριτήρια απόδοσης ασύλου είναι πολύ αυστηρά! 
 
Για να μην έχουν περιπτώσεις μελών της Χαμάς, της Χεζμπολάχ κλπ άλλων τρομοκρατικών στοιχείων! 
 
Ωστόσο, καλό θα ήταν το μέτρο της ποσόστωσης μεταναστών να πραγματοποιηθεί και στην Ελλάδα, για να μην ξυπνήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας σε μερικές δεκαετίες και δουν μια Ελλάδα, όπως η σημερινή Γαλλία!
 
Οι ευρωπαϊκές χώρες, οι ευρωπαϊκοί λαοί ξυπνούν και οργανώνονται! Θέλουν πίσω τις χώρες τους!
 
Η Ελλάς ανήκει ακόμη στον ελληνικό λαό! Η Ελλάς είναι ακόμη Έθνος, με κοινή θρησκεία, γλώσσα, πολιτισμό, ήθη έθιμα, λαϊκές παραδόσεις! 
Ας ξυπνήσουμε πριν να είναι αργά!
 
Ας θυμηθούμε:
Πατρός τε και μητρός τε και των άλλων προγόνων, απάντων τιμιώτερόν έστιν η Πατρίς (Σωκράτης – Πλάτωνος Κρίτων)! 
 
Ας θυμηθούμε, τον όρκο που έδιδαν οι Αθηναίοι Έφηβοι:
Ου καταισχυνώ παραδίδω τα όπλα τα ιερά!! 
 
Προδίδεται η Πατρίδα και “ημείς άδομεν”…
 
Αυτός ο Πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως, εξακολουθεί να πιστεύει ότι βρίσκεται στη σωστή πλευρά της ιστορίας!
Με αυτό το δόγμα εξακολουθεί και πορεύεται τόσο ο ίδιος, όσο και η κυβέρνησή του! 
Προσκολλημένος Μητσοτάκης και ΝΔ στην πολιτική των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ! Χωρίς κανένα όφελος για την Πατρίδα! 
 
Όταν παζαρεύεται το μισό Αιγαίο, με την συνεκμετάλλευση του ορυκτού του πλούτου, με ΗΠΑ και Τουρκία! 
Όταν διατηρείται το casus belli (αφορμή πολέμου) από την πλευρά της Τουρκίας, μη ανακοινώνοντας η ελληνική πλευρά την αύξηση των 6 ν.μ στα 12, όπως ορίζει η Συνθήκη των Θαλασσών (Montego Bay – 1982)!
 
Μη τηρώντας η Ελλάς το Διεθνές Δίκαιο, από τη στιγμή που οι κυβερνήσεις Μητσοτάκη μας τσαμπουνάνε, από το πρωί έως το βράδυ, ότι είμαστε υπερασπιστές του Διεθνούς Δικαίου και της de jure τήρησής του!
Όταν η Τουρκία ζητάει από την Ελλάδα την μισή της κυριαρχία!
 
Σε αυτό το καθεστώς ο Τουρκόφιλος και συνάμα Ανθέλληνας Γ. Γ. του ΝΑΤΟ Γιενς Στόλτενμπεργκ δηλώνει:
«Η προσέγγιση του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Χαμάς δεν δημιουργεί πρόβλημα για τη Συμμαχία»!
 
Όταν ο Γιενς Στόλτενμπεργκ είναι υποστηρικτής και θιασώτης του δόγματος “των ίσων αποστάσεων” μεταξύ της Ελλάδος και της Τουρκίας (μέλη του ΝΑΤΟ)! 
Υποδηλώνοντας τη στήριξη των τουρκικών αυθαιρεσιών, της αλαζονικής και αστήρικτης επιθετικότητας κατά της Ελλάδος!
Τι άλλο αλήθεια θα πρέπει να διαβάσουμε προκειμένου να αντιληφθούμε, που ακριβώς οδηγούν τα πράγματα οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η Τουρκία με σύμμαχό τους τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ;;Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.