2 Μαρτίου 2022

Ο πόλεμος θα χρειάζεται πάντα για να επιβληθεί η "Μεγάλη Επανεκκίνηση" (Great Reset)

28 Φεβρουαρίου 2022, The Exposé Διάβαστε το εδώ.
 
Μετάφραση: Απολλόδωρος
 
Τώρα που έχουν κάνει τους περισσότερους ανθρώπους να κρύβονται πίσω από τον καναπέ ή κάτω από το κρεβάτι εξαιτίας της ψεύτικης απειλής του Covid Covid, έχουν εισάγει δύο νέες απειλές στο μενού: τον πόλεμο και τις καταιγίδες. 
 
Όπως θα γνωρίζουν οι τακτικοί αναγνώστες μου, πάντα επρόκειτο να το κάνουν αυτό. Είχα προειδοποιήσει γι' αυτό και πάλι πριν από μερικές εβδομάδες. 
 
Από τον Dr Vernon Coleman: 
Μέσα σε λιγότερο χρόνο από όσο χρειάζεται για να παρακολουθήσεις ένα σετ μποξ μας έδωσαν την Καταιγίδα Dudley, την Καταιγίδα Eunice και την Καταιγίδα Franklin. 
 
Θα υπάρξουν πολλές περισσότερες καταιγίδες φέτος: μερικές αναβαθμισμένες αύρες, μερικές φυσικές και πολλές σκόπιμα δημιουργημένες. Κάθε ανεμοθύελλα θα έχει ένα όνομα. Κάθε αεράκι αναβαθμίζεται σε καταιγίδα - όπως κάθε συνταξιούχος ηθοποιός γίνεται πρώην σταρ του κινηματογράφου. Οι εφημερίδες και οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα ξεθάψουν όλες τις παλιές τους φωτογραφίες από τις φουρτουνιασμένες θάλασσες και τα πεσμένα δέντρα. 
 
Αν ο Boris Johnson φάει λαχανάκια Βρυξελλών και φασόλια, θα δώσουν όνομα στο αποτέλεσμα. 
Για να μας κρατήσουν σε εγρήγορση κάποιες από τις καταιγίδες θα είναι άγριες. Αυτές θα είναι πιθανότατα οι κατασκευασμένες. 
Και θα υπάρξουν κύματα καύσωνα, βαριές χιονοπτώσεις και πιθανότατα ένα ή δύο τσουνάμι (που δημιουργούνται εύκολα, όπως εξήγησα προηγουμένως, με μια υποβρύχια έκρηξη). 
 
Δεν μπορείτε να σκοτώσετε δισεκατομμύρια ανθρώπους με κακοκαιρία φυσικά, αλλά μπορείτε να ανεβάσετε τις τιμές των τροφίμων και της ενέργειας και να σκοτώσετε εκατομμύρια ανθρώπους μέσω των κατεστραμμένων οικονομιών, της φτώχειας και της πείνας. Οι πρόσφατες καταιγίδες στο Ηνωμένο Βασίλειο οδήγησαν σε άμεσο κλείσιμο των σχολείων και των σιδηροδρόμων ("μήπως και πέσει κάποιο δέντρο και χτυπήσει κάποιον") και στη διακοπή των παραδόσεων από τα σούπερ μάρκετ. Όλα αυτά ήταν προφανώς υπερβολικά για να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά στην κοινωνία και την οικονομία.Πρέπει να θυμόμαστε ότι ο έλεγχος του πληθυσμού είναι ένας από τους σκοπούς όλων όσων συμβαίνουν. 
 
Έρχονται και οι πόλεμοι - όπως απειλούσαν πριν από λίγο καιρό. 
 
Οδεύουμε ξεκάθαρα προς έναν άλλο μακρύ Ψυχρό Πόλεμο με τη Ρωσία και την Κίνα από τη μία πλευρά και την Αμερική και την Ευρώπη από την άλλη. 
 
Απλά θυμηθείτε ότι τόσο ο πρόεδρος Putin όσο και ο πρόεδρος Zelensky της Ουκρανίας έχουν μιλήσει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Schwab. (Το ίδιο, φυσικά, έχουν κάνει και οι Biden, Johnson, Macron, Trudeau και Arden της Νέας Ζηλανδίας μεταξύ πολλών άλλων). 
 
Είναι δύσκολο να αποφύγει κανείς την αίσθηση ότι ο Schwab κινεί παρασκηνιακά τα νήματα και αν, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η Δύση αποφασίσει να επέμβει στρατιωτικά, θα είναι επειδή οι συνωμότες θέλουν να συμβεί αυτό και το βλέπουν ως έναν τρόπο να βλάψουν περαιτέρω την παγκόσμια οικονομία και να προκαλέσουν μερικά εκατομμύρια θανάτους. 
 
Να θυμάστε ότι η καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας είναι ένα ουσιαστικό βήμα στην πορεία προς τη "Μεγάλη Επανεκκίνηση". Η ρητορική που προέρχεται από την Ουάσιγκτον και το Λονδίνο υποδηλώνει σίγουρα ότι τόσο ο Biden όσο και ο Johnson επιθυμούν απεγνωσμένα να επιδεινώσουν την κατάσταση, να προκαλέσουν περισσότερο τρόμο, να ανεβάσουν τις τιμές της ενέργειας και να τρομοκρατήσουν τους πάντες. 
 
Μόλις συνειδητοποιήσετε ποιο είναι το σχέδιό τους, είναι εύκολο να δείτε τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια. 
 
Οι καταιγίδες και οι πόλεμοι θα ήταν πάντα μέρος της "Μεγάλης Επανεκκίνησης". 
Όλοι έχουν διαβάσει το 1984 του George Orwell. 
Αλλά το ίδιο και εμείς - και ξέρουμε τι έρχεται και γιατί. 
Και η γνώση αυτή μας δίνει την ευκαιρία να προετοιμαστούμε. 
 
Όπως προτείνω εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, κρατήστε αποθέματα τροφίμων, προετοιμαστείτε για ελλείψεις ηλεκτρικής ενέργειας και καυσίμων και, αν είναι δυνατόν, βεβαιωθείτε ότι έχετε αποταμιεύσει κάποια από τα χρήματά σας για να σας βοηθήσουν να περάσετε τις σκοτεινές εποχές που έχουν σχεδιάσει.Θυμηθείτε: η απάτη του Covid ήταν μόνο η αρχή. Οι συνωμότες μόλις τώρα ξεκίνησαν την εκστρατεία τους για να πάρουν τον πλήρη έλεγχο. 
 
Να είστε προετοιμασμένοι και να παραμείνετε δυνατοί. 
 
Δικτυογραφία: 
War was always going to be needed to enforce ‘The Great Reset’ – The Expose
https://dailyexpose.uk/2022/02/28/war-needed-to-enforce-the-great-reset/



Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΤΗΝΕΙΣ Κ ΛΕΣ ...κρατήστε αποθέματα τροφίμων,[ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΩ ]
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΛΛΑΡΙΑ Κ ΤΑ ΑΧΑΝΗ ΥΠΟΓΕΙΑ Κ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ;;
ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑΝΑΙ ΚΑΤΙ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΕΕΣ.
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΦΤΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ !
ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΜΠΙΦΤΕΚΙ.
ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ.
ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΝΑΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ Κ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.