27 Μαρτίου 2022

ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΕΚΚΟΛΑΠΤΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ...

ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΕΚΚΟΛΑΠΤΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ... 
 
Αποσπασματική έρευνα από Μ.Ρ.
 
ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ, ΗΔΗ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΦΙΔΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ … ΣΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ. ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΣΙΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΤΤΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ Α ΠΠ ΚΑΙ Β ΠΠ, ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΙΔΑ ΧΩΡΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. 
 
ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΑΖΟΦ ( Για ΑΖΟΦ πιο κάτω) ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΟΛΥΣ Ο ΛΟΓΟΣ... ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΚ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΜΤ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ε/Κ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΚ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΟΥΝ, ΠΡΟΤΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.  
 
Ενδεικτική συμπυκνωμένη έρευνα… γνώσης και ιστορίας, προς αφύπνιση. 
 
Στην Γερμανία, το ακροδεξιό κόμμα AfD συγκεντρώνει τελικά 13,1% και μπαίνει για πρώτη φορά στη γερμανική βουλή μετά από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. 
 
Τα ποσοστά αναλυτικά: 
Γερμανία: 13,1% το AfD. Σήμερα ραγδαία άνοδος. 
Πορτογαλία: 0,5% για το ακροδεξιό κόμμα τον Φεβρουάριο του 2013 Σήμερα άνω του 10%
Ιταλία: 4,1% στις τελευταίες εκλογές του Φλεβάρη του 2013 για τη Λίγκα του Βορρά (που συμμετείχε στο δεξιό συνασπισμό με τον Μπερλουσκόνι), Σήμερα διπλασιάστηκε
Ουγγαρία: 20,2% για το ακροδεξιό κόμμα στις εκλογές του Απριλίου 2014. Αυξάνεται και πληθύνεται.
Αυστρία: 46,2% συγκέντρωσε ο υποψήφιος Πρόεδρος της χώρας του ακροδεξιού κόμματος στις εκλογές του Δεκέμβρη 2016 (β’ γύρος). Αγγιζει την πλειοψηφία.
Γαλλία: 33,9% συγκέντρωσε η Λε Πεν ως υποψήφια Πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου τον Μάη του 2017. Ισως μελλοντικά να κυβερνήσει.
Βέλγιο: 3,7% το ακροδεξιό κόμμα της χώρας στις εκλογές του Μάη 2014. Ραγδαία αύξηση.
Ολλανδία: 13,1% το ακροδεξιό κόμμα του Wilders (2ο στην κατάταξη) στις εκλογές του Μάρτη 2017 – από τις οποίες ακόμα να προκύψει κυβέρνηση…
Πολωνία: 8,9% για το ακροδεξιό κόμμα της χώρας στις εκλογές του Οκτώβρη του 2015
Δανία: 21,1% για το ακροδεξιό κόμμα στις εκλογές του Ιούνη του 2015
Σουηδία: 12,9% συγκέντρωσαν οι ακροδεξιοί στις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2014
Φινλανδία: 17,8% το ποσοστό του ακροδεξιού κόμματος από τις εκλογές του Απρίλη του 2015
Σλοβακία: 8,6% για το ακροδεξιό κόμμα στις εκλογές του Μάρτη του 2016
Ελβετία: 29,4% στις εκλογές του 2016 και πρώτο κόμμα το ακροδεξιό Swiss People’s Party της χώρας
 
27 εκατομμύρια ψήφοι σε ακραία εθνικιστικά κόμματα σε όλη την Ευρώπη ... Σήμερα κατ΄εκτίμηση διπλασιάσθηκε!. 
 
Και προσθέτω ότι και ο Πούτιν με τα Ευρωπαϊκά φιλοναζιστικά κόμματα διατηρούσε αγαστές σχέσεις ... Π.χ. 
 
Εθνικός Συναγερμός: Η ηγέτιδα του κόμματος Marine Le Pen έχει εκφράσει δημοσίως το θαυμασμό της για την κυβέρνηση του Βλαντιμίρ Πούτιν (Nositer, 2017). Το 2014, το τότε Εθνικό Μέτωπο υποστήριξε την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία και τάχθηκε κατά της επιβολής των αντιρωσικών κυρώσεων από την ΕΕ, με τη Λε Πεν να επισκέπτεται τη Μόσχα και να κατηγορεί την ΕΕ για «νέο Ψυχρό Πόλεμο» κατά της Ρωσίας (Prentice, 2014). Έχει επίσης αποκαλυφθεί δάνειο ρωσικής τράπεζας ύψους περίπου 9 εκατομμυρίων ευρώ προς το Εθνικό Μέτωπο το 2014, όπως και μετέπειτα προσπάθειες του κόμματος για νέο ρωσικό δάνειο (Samuel, 2016). Η Marine Le Pen επισκέφθηκε τη Ρωσία και προέβη σε συναντήσεις με Ρώσους αξιωματούχους επίσης το 2013 (Klapsis, 2015:29), το 2015 (Baczynska, 2015) και το 2017. Στην τελευταία της επίσκεψη συναντήθηκε με τον Vladimir Putin, υποστηρίζοντας πως η Γαλλία και η Ρωσία πρέπει να συνεργαστούν «εναντίον του διεθνισμού και του ισλαμικού φονταμενταλισμού» (BBC News, 2017). Χαρακτηριστικά, οι θέσεις της για την εξωτερική πολιτική κατά τις προεδρικές εκλογές του 2017 περιλάμβαναν την ανάπτυξη «στρατηγικής σχέσης» με τη Ρωσία κατά του ισλαμικού εξτρεμισμού και την αποχώρηση από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ, αντανακλώντας την παραδοσιακή εχθρότητα του κόμματος προς τις ΗΠΑ (Marcus, 2017). 
 
Τα ίδια με
– AfD: Από την ίδρυσή του το 2013, το AfD υιοθέτησε ξεκάθαρα φιλορωσική στάση. Στελέχη του εκφράζουν την επιθυμία για ανάπτυξη στενών σχέσεων ανάμεσα στη Γερμανία και τη Ρωσία,
– Jobbik: Το Jobbik, ιδρυθέν το 2003, ήταν αρχικά αντι-ρωσικό, λόγω του σοβιετικού παρελθόντος της Ουγγαρίας. Η στάση του προς τη Ρωσία άρχισε ωστόσο να αλλάζει μετά το 2005, με το κόμμα να υποστηρίζει τη Ρωσία στον πόλεμο της κατά της Γεωργίας το 2008.
– Χρυσή Αυγή: οι φιλορωσικές αντιλήψεις της Χρυσής Αυγής δεν αποτελούν νέο φαινόμενο, καθώς ήδη από τη δεκαετία του 1990 το κόμμα διατηρούσε σχέσεις με ρωσικούς εθνικιστικούς κύκλους (Ραβανός, 2014). Κλπ
 
Και σημειώνεται ότι η Αγία Πετρούπολη, ήταν μια από τις πρώτες πόλεις που φιλοξενούσε φιλοναζιστές .... Τουλάχιστον 150 εκπρόσωποι ευρωπαϊκών ακροδεξιών και νεοναζιστικών κομμάτων συναντήθηκαν στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, για να συντονίσουν τα πολιτικά «βήματά» τους. Τη διάσκεψη φιλοξένησε το φιλικό προς το Κρεμλίνο ακροδεξιό ρωσικό κόμμα Ρόντινα (Πατρίδα), το οποίο είχε ιδρύσει ο Ντμίτρι Ρογκόζιν. (αντιπρόεδρος τότε της κυβέρνησης της Ρωσίας.) 
 
Στη διάσκεψη παρευρέθηκε ο πρώην ηγέτης του φασιστικού Βρετανικού Εθνικού Κόμματος (BNP), Νικ Γκρίφιν, ο Ούντο Βογκτ εκ μέρους του νεοναζιστικού Εθνικού Δημοκρατικού Κόμματος Γερμανίας (NPD),στελέχη από τη Χρυσή Αυγή κ.ά. φιλοναζιστικά κόμματα. 
 
Τα ακροδεξιά, φασιστικά και νεοναζιστικά κόμματα τα οποία έλαβαν μέρος στη διάσκεψη άσκησαν σκληρή κριτική στη Δύση, για τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, με αφορμή την τότε διαμάχη στην Ουκρανία. Σήμερα συνεχίζουν να τηρούν φιλορωσική στάση. 
 
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΑΖΟΦ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ... 
 
Τάγμα Αζόφ: Mια ακροδεξιά νεοναζιστική πολιτοφυλακή, που αγκαλιάστηκε από τις ουκρανικές αρχές. 
Το 2018, το Εθνικό Σώμα δημιούργησε μια νέα θυγατρική της Αζόφ γνωστή ως National Druzhyna, μια συμμορία του δρόμου. Αυτή η ομάδα ήταν υπεύθυνη για πολλαπλές βίαιες επιθέσεις εναντίον Ρομά, Εβραίων και άλλων μειονοτικών ομάδων, καθώς και πολιτικών, συμπεριλαμβανομένων ακαδημαϊκών. 
 
Ακόμη, η μονάδα έχει συνδεθεί με νεοναζί, με μέλη που φορούν νεοναζιστικά και σύμβολα των SS. Η γερμανική τηλεόραση ZDF παρακολούθησε μαχητές του τάγματος των Αζοφ που φορούσαν κράνη με σβάστικες και παγανιστικούς ρούνους. Το σύμβολο της μονάδας που φέρουν στα μανίκια τους οι μαχητές του τάγματος είναι ένας πλάγιος Ρούνος, τυπικά είναι ένα αγκίστρι για λύκους (λυκοπαγίδα) το οποίο προφέρεται: Βόλφσανγκελ. Εκθέσεις που δημοσιεύθηκαν από το Γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα έχουν συνδέσει το τάγμα Αζόφ με εγκλήματα πολέμου όπως μαζικές λεηλασίες, παράνομες κρατήσεις και βασανιστήρια. 
 
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ… 
 
Και προσθέτω, ότι αλγεινή εντύπωση, μου προκάλεσε η ανάρτηση της κομμουνιστικής σημαίας με το σφυροδρέπανο στα ρωσικά τανκς. Αυτή η σημαία είναι ποτισμένη με αίμα από δολοφονίες εκατομμυρίων Ρώσων αντιφρονούντων, όπως παρομοίως και η σβάστικα των ΝΑΖΙ.  
 
 
Και στο φιλοναζιστικό Ουκρανικό ΑΖΟΦ, οι σημαίες του ΝΑΤΟ και η σβάστικα! 
 
Και για την Ρωσία, συμπληρωματικά…. Ολίγα …περί ακραίου εθνικισμού …
 
Ρώσοι ακραίοι εθνικιστές ενώνονται και φτιάχνουν κόμμα 
 
Ρωσικές εξτρεμιστικές οργανώσεις δημιούργησαν έναν ευρύ συνασπισμό με την ονομασία "Οι Ρώσοι" για να συσπειρώσουν τις υπερθενικιστικές δυνάμεις και εξετάζουν τώρα το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν ένα πολιτικό κόμμα, δήλωσε σήμερα ένας από τους ηγέτες τους, ο Ντμίτρι Ντεμούσκιν. 
 
"Δεν αποκλείω να εργασθούμε για τη δημιουργία ενός πολιτικού κόμματος", δήλωσε προς το Γαλλικό Πρακτορείο ο Ντμίτρι Ντεμούσκιν, πρώην επικεφαλής της Σλαβικής Ένωσης και του Κινήματος Εναντίον της Λαθραίας Μετανάστευσης, που έχουν απαγορευθεί από τις αρχές για εξτρεμισμό και εθνικοσοσιαλιστική προπαγάνδα. Ο Ντεμούσκιν δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει τον αριθμό των μελών της νέας οργάνωσης, όμως υποστήριξε ότι ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρξε ένωση τέτοιου εύρους η οποία να "ομιλεί εξ ονόματος όλων των Ρώσων". 
 
Ο συνασπισμός "Οι Ρώσοι" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι ο κύριος στόχος του είναι "ο σχηματισμός μιας εθνικιστικής κυβέρνησης σε συνεργασία με ακραίες κομμουνιστικές οργανώσεις.» 
 
Η Ρωσία γνώρισε ένα κύμα εθνικιστικών διαδηλώσεων και ξενοφοβικών συγκρούσεων στα τέλη του 2010, που ξέσπασαν από το φόνο ενός νεαρού ρώσου οπαδού ποδοσφαιρικής ομάδας σε συμπλοκή στη Μόσχα με Καυκάσιους. 
 
Οι Ρώσοι υπερθνικιστές έχουν όλο και περισσότερους συμπαθώντες στη Ρωσία, σύμφωνα με μια έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα τον περασμένο Μάρτιο από τη μη κυβερνητική οργάνωση Σόβα. 
 
Οι ρατσιστικές επιθέσεις, που έχουν κυρίως στόχους Καυκάσιους, ανθρώπους από τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες της κεντρικής Ασίας, μετριοπαθείς ειρηνόφιλους κ.ά., προκαλούν δεκάδες θύματα κάθε χρόνο στη Ρωσία. 
 
Η άνοδος ακραίων εθνικιστικών κομμάτων και οργανώσεων, σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη αλλά και στην Ρωσία και τις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες ΕΣΣΔ, αποτελεί μία εκ των σημαντικότερων προκλήσεων που «αντιμετωπίζει» η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) τα τελευταία χρόνια. Οι πολιτικές, που επιδιώκουν τα κόμματα αυτά απειλούν να αναιρέσουν σε σημαντικότατο βαθμό τα «επιτεύγματα» (;) της ευρωπαϊκής ενοποίησης των τελευταίων δεκαετιών, αλλά και την συνοχή του υγιούς κοινωνικού συνόλου. 
 
Για αρκετούς, συνιστούν απειλή και για έναν άλλο λόγο: δύνανται να λειτουργήσουν ως φορείς προώθησης γεωπολιτικών και οικονομικών συμφερόντων εξωτερικών δυνάμεων εντός της ΕΕ. Μία τέτοια εξωτερική δύναμη φαίνεται να έχει καλλιεργήσει ιδιαίτερες σχέσεις με τα κόμματα αυτά: συγκεκριμένα, η Ρωσία, απέναντι στην οποία πολλά ευρωπαϊκά εθνικιστικά κόμματα τηρούν εξαιρετικά θετική και φιλική στάση. 
 
Στο δια ταύτα, ο κίνδυνος λόγω της ραγδαίας αύξησης των φιλοναζιστικών οργανώσεων και κομμάτων στην Ευρώπη, σε συνδυασμό με την εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων Μουσουλμάνων «προσφύγων» εισβολέων, είναι ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ….. 
 
Σημ. Όσον αφορά Ρωσική εισβολή στη Ουκρανία, επειδή μερικοί, υποστηρίζουν ότι δεν ήταν απρόκλητη, εν μέρει συμφωνώ μαζί τους, αλλά όταν ένας γείτονας είτε σε προκαλεί, είτε σε ενοχλεί, είτε υπολογίζεις ότι στο μέλλον ενδεχομένως να είναι επικίνδυνος, επειδή εσύ είσαι ο πιο δυνατός, δεν του ισοπεδώνεις το σπίτι μαζί με την οικογένεια του …. Βεβαίως, παρά τις όποιες προφάσεις εν αμαρτίες των όποιων εισβολέων η μοίρα των αδύνατων λαών ανέκαθεν ήταν προδιαγεγραμμένη … αφού πάντα το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό …. 
 
Όλοι οι εισβολείς επικαλούνται όποια αιτιολογία, όπως π.χ. η Τουρκία το 1974 όταν βάρβαρη εισβολή έκανε στην άοπλη Κύπρο και επικαλέστηκε δήθεν ότι ήταν …ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ,, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΤΚ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ κλπ, ΚΑΤΑΣΦΑΖΟΝΤΑΣ 6000 ΑΜΆΧΟΥΣ ΕΚ, ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ 37% ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ, ΕΚΤΟΠΙΖΟΝΤΑΣ 300000 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΒΕΒΗΛΩΝΟΝΤΑΣ 550 ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΚΑΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ 850 ΟΜΗΡΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΛΕΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ, ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ …. Κ.ά.π. εγκληματικά και αποτρόπαια κατά αμάχων. 
 
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΣΥΝΩΝΥΜΟ, ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΘΩΑ ΨΥΧΗ ΧΑΘΕΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΜΑΧΩΝ …. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥ 1974, ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΩΟ, ΚΑΤΑ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΧΩΡΩΝ … ΓΙΑ ΝΑ ΖΥΓΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΕΧΟΥΝ …..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΣΤΑΘΜΗΤΑ ΣΤΑΘΜΑ ΚΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΑ ΜΕΤΡΑ ….  
 
Μ.Ρ. Ερευνήτρια.



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΘΕΣ.
O Διοικητής του εθνικιστικού Τάγματος του Αζόφ αιχμαλωτίστηκε από τις ρωσικές δυνάμεις/
ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ. ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ.
ΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Αντικειμενικό και ζυγισμένο άρθρο.
Π.Β.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝΑΣΑ !
ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΗΔΕΝ ΣΥΝΟΡΑ,ΔΟΥΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.
ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΚΑΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΡΑΤΗ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ, ΜΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΙΝΕΙ ΕΜΕΙΝΕ.
ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΓΝΩΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΑ. !!!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.