31 Μαρτίου 2022

Ουγγαρία: Ετοιμάζουν δημοψήφισμα για το αν θα δεχτούν προπαγάνδα υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ στα σχολεία τους.... Αντιδρούν οι νεοταξίτες ακτιβιστές.

Οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ουγγαρία καλούν τους ψηφοφόρους να ρίξουν άκυρη ψήφο στο δημοψήφισμα της κυβέρνησης για θέματα ΛΟΑΤΚΙ, λέγοντας ότι το δημοψήφισμα αυτό θα ενισχύσει την προκατάληψη σε βάρος της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ. 
 
Ο πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν, βρίσκεται αντιμέτωπος με σκληρή μάχη για την επανεκλογή του για τέταρτη συνεχή θητεία, έχει προτείνει δημοψήφισμα για τη νομοθεσία του κυβερνώντος κόμματος που περιορίζει τη διδασκαλία στα σχολεία για την ομοφυλοφιλία και θέματα διεμφυλικών.
 
Το δημοψήφισμα θεωρείται απάντηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που ξεκίνησε νομική διαδικασία σε βάρος της Βουδαπέστης για τον νόμο αυτό, που ψηφίστηκε πέρυσι και απαγορεύει τη χρήση υλικού που θεωρείται ότι προωθεί την ομοφυλοφιλία και την αλλαγή φύλου στα σχολεία, κατά τα φαινόμενα ως μέτρο για να αποτραπεί η κακοποίηση παιδιών. 
 
Σύμφωνα με τις Βρυξέλλες, ο νόμος κάνει διακρίσεις και έρχεται σε αντίθεση με τις ευρωπαϊκές αξίες της ανεκτικότητας και της ατομικής ελευθερίας. 
 
Ο Ορμπάν έθεσε στο επίκεντρο της εκστρατείας του τα θέματα που αφορούν τα φύλα και αυτό που ο ίδιος χαρακτηρίζεται προπαγάνδα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ στα σχολεία. 
 
Αν και η ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία έχει αναχθεί σε κεντρικό ζήτημα ενόψει των εκλογών της 3ης Απριλίου, το δημοψήφισμα παραμένει βασικό σημείο των πολιτικών του Ορμπάν με στόχο να κινητοποιηθούν οι ψηφοφόροι του κόμματός του, του Fidesz. 
 
«Είμαστε ενωμένοι και άρα θα κερδίσουμε επίσης το δημοψήφισμα, με το οποίο θα σταματήσουμε στα σύνορά μας την τρέλα που αφορά τα φύλα από το να σαρώσει τον δυτικό κόσμο», δήλωσε ο Ορμπάν σε συγκέντρωση στις 15 Μαρτίου. 
 
Ενώ το μήνυμα έχει απήχηση σε συντηρητικούς ψηφοφόρους, οργανώσεις υπέρ των δικαιωμάτων διαμαρτυρήθηκαν χθες, Κυριακή, στη Βουδαπέστη κρατώντας δύο τεράστια σχήματα «Χ» και καλώντας τον κόσμο να ρίξει άκυρη ψήφο στο δημοψήφισμα, βάζοντας δύο φορές σημάδι σε κάθε ερώτημα του ψηφοδελτίου. Η πρόταση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι ισχύει χωρίς τουλάχιστον το 50% του εκλογικού σώματος να έχει ρίξει έγκυρη ψήφο. 
 
«Αυτό το δημοψήφισμα προπαγάνδας που κάνει διακρίσεις … απλά ενισχύσει περαιτέρω τον διχασμό στην κοινωνία και αυξάνει τις προκαταλήψεις σε βάρος των ανθρώπων ΛΟΑΤΚΙ», δήλωσε η Λούκα Ντούντιτς, εκπρόσωπος της οργάνωσης υπέρ των δικαιωμάτων Hatter Tarsasag. 
 
Στο δημοψήφισμα, οι Ούγγροι θα ερωτηθούν εάν στηρίζουν τη διενέργεια σεμιναρίων σεξουαλικού προσανατολισμού στα σχολεία χωρίς τη συναίνεση των γονέων και εάν πιστεύουν ότι πρέπει να προωθούνται μεταξύ των παιδιών διαδικασίες επαναπροσδιορισμού φύλου. 
 
Θα ερωτηθούν επίσης εάν θα πρέπει να παρουσιάζεται στα παιδιά χωρίς περιορισμούς υλικό μέσων ενημέρωσης που μπορεί να επηρεάσει τον σεξουαλικό προσανατολισμό.
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Στην Ουγγαρία οι νεοταξίτες ακτιβιστές απλά είναι κάποια ισχνή μειοψηφία που διαμαρτύρεται...
Στην Ελλάδα τους έχουμε κάνει κυβέρνηση!!!!! 



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΘΑΝΟ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ... ΒΡΕ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΩΝ ΜΜΕ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΛΟΑΤΚΙ, ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΝ ... ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ...;
ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ .... ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ... ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ .... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ.. (Που νάναι ...; Μήπως εγκεφαλικό του προκαλέσαμε;) ΓΟΜΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΔΟΜΑ ... ΠΑΝΤΟΥ ...

Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται. Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

Με βάση τον περίπλοκο και “διεστραμμένο εκ γενετής” ανθρώπινο ψυχισμό (Α! μπορεί να μην είναι και εκ γενετής ...αλλά μετέπειτα ¨εξέλιξη"), μπορούμε να πούμε με απόλυτη βεβαιότητα ότι από τότε που εμφανίστηκε η ανθρωπότητα, υπάρχουν άνθρωποι με ΟΛΕΣ τις ψυχικές ασθένειες και τις σεξουαλικές παρεκκλίσεις. Ψυχανώμαλοι δηλ.
Μέχρι σήμερα, υπήρχε μία σχετική καταπίεση ειδικά για τις σεξουαλικές παρεκκλίσεις. Οι θρησκείες της κάθε εποχής καταδίκαζαν συνήθως στην Κόλαση εκείνους που δεν ήταν “φυσιολογικοί” όπως καταδίκαζαν επίσης στην κόλαση όσους ήταν ψεύτες, κλέφτες, δολοφόνοι κλπ. Έτσι οι λαοί συγκρατιόνταν κάπως από τον φόβο της τιμωρίας.
Επειδή όμως η ιστορία λειτουργεί σε τεράστιους χρονικούς κύκλους, έφτασε η ώρα “να γυρίσει ο τροχός”. Σήμερα η ανθρωπότητα αρχίζει να καταπιέζεται από την ανάποδη.
Έπαψε να καταπιέζεται από την θρησκεία [φόβος της κόλασης] και από την κοινωνία [φόβος για το τί θα πουν οι άλλοι].
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων καταστρέφει με κάθε δυνατό τρόπο τις κοινωνικές δομές και “βγάζει από το κλουβί” τα ζωώδη ανθρώπινα ένστικτα. Έτσι όποιος δεν είναι “διαφορετικός” ή όποιος δεν αποδέχεται την “διαφορετικότητα” αυτομάτως βαφτίζεται φασίστας, ναζιστής κλπ.
Δεν θα περάσει πολύς καιρός που τα 62 τόσα “γένη” των “διαφορετικών” θα γίνουν πολύ περισσότερα [συμπεριλαμβανομένων των παιδεραστών, κτηνοβατών, νεκροφίλων κλπ] και αργά αλλά σταθερά θα αρχίσουν οι διακρίσεις εις βάρος εκείνων που επιμένουν να μην μετατρέπονται σε “διαφορετικούς”. Τελικά αυτοί οι ανώμαλοι βαφτίζονται ομαλοί και οι ομαλοί ανώμαλοι ... και όταν βρούμε τον ΘΕΟ ... ας ικετεύσουμε να μας βοηθήσει ....

ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο δι..ΑΠΡΕΠΗΣ




ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.
ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΠΛΑ ΤΕΤΡΑΠΛΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ ΜΕΧΡΙ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ [ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΝΩΜΑΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ] !!!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.