3 Νοεμβρίου 2021

Για τολμήστε νεοταξικά φασιστόμουτρα να μας απαγορεύσετε τον εκκλησιασμό;

 
Δήθεν προοδευτικοί, θέλουν περιοριστικά μέτρα και στις εκκλησίες. Καταλαβαίνουν τι κάνουν;
 
Ένας εσμός δήθεν προοδευτικών, ξιφουλκεί ζητώντας τα περιοριστικά μέτρα καταστολής της κοινωνικής δραστηριότητας να επεκταθούν και στην είσοδο των πιστών στους ιερούς ναούς.
Καταλαβαίνουν άραγε τι κάνουν; 
 
Το προφανές, είναι ότι δίνουν συγχωροχάρτι στην πρώτη κυβέρνηση μετά την οθωμανική σκλαβιά που τόλμησε να απαγορεύσει την ορθόδοξη λατρεία σε ελληνικό έδαφος. 
 
Το δεύτερο όμως και χειρότερο, είναι ότι ανοίγουν μία τεράστια κερκόπορτα εις βάρος του ίδιου του λαού. Διότι εάν απαγορευθεί η περιοριστεί με οποιονδήποτε τρόπο η είσοδος των πιστών στις εκκλησίες, φανταστείτε έπειτα τι έχει να γίνει με οποιαδήποτε κοινωνική κινητοποίηση. 
 
Ναι, μιλάμε για τις κινητοποιήσεις ενάντια σε αντιλαϊκά μέτρα, σε κυβερνητικό αυταρχισμό, σε κάθε λαϊκή διεκδίκηση που εκφράζεται με δημόσια παρουσία. Εκδηλώσεις πάνω στις οποίες έχουν κάνει καριέρα αρκετοί από τους αυτοαποκαλούμενους προοδευτικούς που θέλουν σήμερα να κλείσουν τις εκκλησίες. 
 
Εάν λοιπόν θεωρείται «πρόοδος» το κλείσιμο των εκκλησιών, αφήστε το, ο Μητσοτάκης είναι ο σούπερ προοδευτικός ηγέτης όλων των εποχών. Οι υπόλοιποι προοδευτικοί μπορούν να βγουν στην σύνταξη… 
 
Ειδάλλως ας ξαναδιαβάσουν την ρήση του Μάρτιν Νίμελερ… 
 
«Όταν πήραν εμένα, 
δεν υπήρχε κανείς πλέον, 
που να μπορούσε να διαμαρτυρηθεί…» 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ 
 
Αυτό δεν πρόκειται να το δεχθεί ποτέ η διοίκηση της Εκκλησίας μας όσο κι αν κάποιοι Ιεράρχες λένε διάφορες νεοταξικές ανοησίες.... Η Ιερά Σύνοδος εχει αποφανθεί οριστικά ότι ο εμβολιασμός είναι προαιρετικός... Αλλωστε ένα 60% των ιερέων και μερικοί εκ των Ιεραρχών είναι ανεμβολίαστοι...
Είναι κόκκινη γραμμή σαν την Θεία Κοινωνία.... 

Οσο για τα ρεμάλια του Μητσοτάκη ας ξεκινήσουν πρώτα από τους μουσουλμάνους που ζουν στην πατρίδα μας.... απαγορεύοντάς τους να πάνε στα τζαμιά...
Να δούμε τι θα γίνει....



Share

6 σχόλια:

ΝΕΜΕΣΙΣ είπε...

Ασπάζομαι το κείμενο του σχετικού άρθρου, αλλά ας μου επιτραπεί να κάνω μια επισήμανση..

Αχ! ... Αγαπητό koukfamily, με συγχωρείτε, αλλά το τελευταίο σχόλιο σας ναι μεν είναι εύστοχο, αλλά δε ημιτελές. Και εξηγώ. Ξεχάσατε ... τα GAY PRIDE, αυτά τα φεστιβάλ υπερηφάνειας, τους ροπαλοφόρους του ΠΑΜΕ, που έκαναν ιστούς σημαίας τα ρόπαλα τους, τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τις συγκεντρώσει των αναρχικών, τους Πακιστανούς, που αλυσοδέρνωνται στους δρόμους της Αθήνας, για να τιμήσουν τον αιματόβρεκτο Μωάμεθ, τις παρελάσεις φιέστες με την ισλαμίστρια κούκλα είδωλο Αμάλ, τις τεράστιες μουσουλμανικές συγκεντρώσεις χωρίς καμμιά προφύλαξη στο ισλαμικό τέμενος της Αθήνας και όλα τα τεμένη της χώρας, κατά το Ιντ αλ Φίλτρ 13 έως και 12 Μαϊου ( Ιντ= τον εορτασμό Φιλτρ του τέλους της νηστείας), με διοργανωτή τον δοτό ιμάμη Μωχάμετ Ζακί, που υπόγεια κρύβει τον πραγματικό του ρόλο σαν φανατικός Σουνίτης *Σαλαφιστής. Και για όσους δεν γνωρίζουν περί *Σαλαφισμού... Ο Σαλαφισμός αποτελεί ένα εξαιρετικά συντηρητικό μεταρρυθμιστικό κίνημα στο σουννιτικό Ισλάμ. Το δόγμα του Σαλαφισμού συνοψίζεται ως «μια φονταμενταλιστική προσέγγιση του Ισλάμ, μιμούμενη τον Προφήτη Μωάμεθ και τους πρώτους ακολούθους του—αλ-σαλάφ αλ-σαλίχ, οι 'ευσεβείς πρόγονοι' που πιστά τηρούν τις ματοβαμμένες εντολές του Κορανίου...Απορρίπτουν το θρησκευτικό νεωτερισμό, ή μπίντα (αίρεση) και υποστηρίζουν την εφαρμογή της σαρία (ισλαμικό νόμο)». (Σημειώνω ότι το 90% των φιλοξενούμενων ισλαμιστών στην Ελλάδα, είναι φανατικοί Σουννίτες.) Κ.ά.π.
Αναφέρω το πιο πάνω για να διαφανεί ο μελλοντικός κίνδυνους, αν η κυβέρνηση αποτολμήσει να κλείσει τζαμιά ...Τότε θα ισχύσει «Σκοτώστε τους εχθρούς σας – τους «άπιστους» – παντού όπου τους βρίσκετε…», Κοράνι, σ.191, κεφ.2 …
Συμφωνώ βέβαια με την "συμβουλευτική προτροπή" σας περί απαγόρευσης εισόδου στα τζαμιά και είναι αυτονόητο τι θα πάθει ο εντολέας, όπως αυτονόητο χείριστο είναι αν αποτολμήσει να απαγορεύσει εκκλησιασμούς, διότι η υπομονή των Ελλήνων είχε ημερομηνία λήξης και όταν του Έλληνα η υπομονή σπάσει, θα πάρει φόρα κατηφόρα, που και ο ίδιος ο Θεός δεν θα τον σταματά...
Στο δια ταύτα λοιπόν ... Η πιο ανώδυνη ενέργεια, που η κυβέρνηση μπορεί να κάνει με την σύμφωνη γνώμη των νεοαταξιτών συνοδοιπόρων ( μεγάλη χαρά των άθεων) ακόμη και της προοδευτικής αντιπολίτευσης, είναι όχι μόνο να εμποδίζει πλέον όπως και στο εγγύς παρελθόν, τον εκκλησιασμό των ευσεβών Χριστιανών, αλλά και αν χρειαστεί να κλείσει οριστικά και τις εκκλησίες ... Και ερωτώ ... Τις πταίει; Η γλαυξ η θρηνούσα επί των καμπαναριών ...;
Ένα μικρό απόσπασμα από ποίημα, παραθέτω του Βάρναλη. Συμβολικό είναι .....Και ο νοών νοείτω...

- Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
- Φταίει ο Θεός που μας μισεί!
- Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
- Φταίει πρώτ' απ' όλα το κρασί!
Ποιος φταίει; ποιος φταίει; Κανένα στόμα
δεν το βρε και δεν το 'πε ακόμα.

Έτσι στη σκότεινη ταβέρνα
πίνουμε πάντα μας σκυφτοί.
Σαν τα σκουλήκια, κάθε φτέρνα
όπου μας εύρει μας πατεί.
Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,
προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!

Ναι εμείς οι δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα φταίμε για αυτή την κατάντια και η Ιερά μας Σύνοδος, που απαθής εκ του μακρόθεν κοιτά νοερά ... και ξεχνά το Ελληνικό Χριστιανικό Τάμα... ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ....

Ας πάψουμε πλέον ... Τω τύπτοντί σε επί την σιαγόνα πάρεχε και την άλλην.[Σε εκείνο που σε χτυπά στην μία παρειά (μάγουλο), πρόσφερε και την άλλην να χτυπήσει.] (Κατά Λουκάν 6,29). Αυτά ελέγοντο άλλες εποχές προ 2000 χρόνων. Σήμερα έχουμε να κάνουμε πλέον με υποχθόνια σχέδια εξόντωσης του Χριστιανισμού, όπως αυτό συνέβη στην Ελληνική Μ.Ασία, στην κατεχόμενη Β. Κύπρο και σχεδόν σε όλες τις Μουσουλμανικές χώρες...Και τι μας απομένει; Το μόνο ανθρώπινο και Χριστιανικό είναι να αντισταθούμε, διότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ....ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ..

Η εσχάτη πλάνη χείρων της πρώτης.
κατά Ματθαίον (κζ’ 64)

Mundus vult decipi, ergo decipiatur.
– Ο κόσμος θέλει να εξαπατηθεί, άσ’ τον λοιπόν να εξαπατηθεί.
Γάιος Πετρώνιος

ΝΕΜΕΣΙΣ

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Και πολυ σωστα καλε καλε μου φιλε με το σχολιο σου το συμπληρωσες.
Σε ευχαριστω για το σχολιο που εχει την αξια συμπληρωματικης αναρτησης.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Αυτό με την... σιαγώνα...

το καταλαβαίνουμε τόσο στραβά...
μα... τόσο στραβά...

όπως στραβά είναι πλέον τα μυαλά μας τα ταλαίπωρα,
με τα τόσα στραβά που τα φορτώσαμε

και την λοξή μας την ζωή
που ...κολυμπώντας κάποτε στα ευρώπουλα

νομίσαμε πως θάταν πάντα έτσι

και τσιμπήσαμε λαίμαργα
το...τυράκι...
και τώρα...σφιχτοδεμένοι...
ανήμποροι...
τρώμε το ξύλο τής αρκούδας...

Στραβά λοιπόν μάς τάμαθαν
οι δολλαριολάτρες "δάσκαλοί" μας και... φυσικά
άμα στραβά και επιπόλαια
εφαρμοστεί... μία...μισή αλήθεια
-όπως στο κάθε πράγμα-

δεν θάχει αποτέλεσμα...

και θα φαντάζει...τζούφια...!

...

Όνειρα γλυκά μας λοιπόν...
...καλή μας...αυτοπεοίθηση...
και με τίς υγείες μας ...πάντα...
επιλέγοντας(;)... να είμαστε
οι...μοιραίοι τού ποιητη...!

_____________________________
υγ.
συγνώμη γιά το ύφος...
μου βγήκε αυθόρμητα...

μια ...γραμμουλα... απο τα 60...
μου αρεσει ενίοτε να γκρινιάζω
κσι να υπερβάλλω...






Ανώνυμος είπε...

Εκτός από τις σφαγές και την εξολόθρευση των απίστων Χριστιανών από τους Μουσουλμάνους, αλλά και τις σημερινές εσωτερικές θρησκευτικές διώξεις των ημέτερων, ελλοχεύει ακόμη ένας αόρατος πιο επικίνδυνος κίνδυνος ... με την εισβολή των ισλαμιστών μεταναστών .... τους οποίους φιλοξενούμε και ενσωματώνουμε .... Αυτοί είναι η πέμπτη φάλαγγα και Δούρειος ίππος προς άλωση και καθυπόταξη των Χριστιανών....

Ενδεικτικές ολίγες από τις μύριες εντολές του Κορανίου ...

«Είμαστε οι βοηθοί του Αλλάχ και οι βεζύρηδες του Αγγελιοφόρου του. Πολεμούμε τον κόσμο μέχρι που να πιστέψουν στον Αλλάχ. Όποιος πιστέψει στον Αλλάχ και στον Αγγελιοφόρο του έχει εξασφαλίσει τη ζωή του και τα υπάρχοντά του από μας. Όσο για κείνον που δεν πιστεύει, θα τον πολεμήσουμε για πάντα για τον σκοπό του Αλλάχ. Ο φόνος του είναι μικρό πράγμα για μας» Σούρα (9: 69).»
«Θυμηθείτε ότι ο Κύριός σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): “Είμαι μαζί σας δώστε αντοχή στους Πιστούς. Θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των απίστων. Τσακίστε τους λαιμούς τους, και σακατέψτε τα ακροδάχτυλά τους”» (8: 12).

– «Όταν συναντάτε τους απίστους (στη μάχη), τσακίστε τούς λαιμούς τους· αργότερα, όταν θα τους έχετε πλήρως καθυποτάξει, δέστε τους γερά» (47: 4).

– «Πολεμήστε εκείνους που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ, ούτε στην Ημέρα της Κρίσεως, ούτε θεωρούν απαγορευμένο εκείνο που έχει απαγορεύσει ο Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος του, ούτε παραδέχονται τη θρησκεία της Αλήθειας, (ακόμη κι αν είναι) απ’ τους ανθρώπους του Βιβλίου (χριστιανοί και Εβραίοι) μέχρις ότου πληρώσουν το φόρο υποταγής, κι αισθάνονται καθυποταγμένοι» (9: 29).

Ο Ισλαμιστής Μουαμάρ Γκαντάφι προτού εκτελεσθεί είχε πει.. Ο Αλλάχ μου έδωσε αισιόδοξα μηνύματα .... Το Ισλάμ δεν έχει πλέον ανάγκη να επιβάλει την θρησκεία μας δια πυρός και σιδήρου... κλπ. Ο Αλλάχ ευλογεί τις γεννήσεις ... (Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και ...κατακυριεύσατε τον κόσμο....) Έξη παιδιά ο μέσος όρος κατά μουσουλμανική οικογένεια ...Στή Ελλάδα και Κύπρο ο Μ.Ο. 1.9% με πτωτικούς ρυθμούς ....!!!
Για να διατηρηθεί ισορροπία σε ένα πληθυσμό και πολιτισμό ο κατώτερος δείκτης γεννητικότητας είναι 2.11 παιδιά ανά οικογένεια.... Το 1.9 είναι σχεδόν μη αναστρέψιμο και το 1.3 είναι αδύνατον.

Οι σημερινοί διωγμοί των Χριστιανών με βάση εντολές της νέας αταξίας πραγμάτων, ένθεν και εκείθεν, αλλά και ειδικά στην Ελλάδα, που χτυπά η καρδιά της Ορθοδοξίας, τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν από τους προ αιώνων καταδιώξεις και γενοκτονίες των πιστών Χριστιανών.

Ενδεικτικά και ολίγα αναφέρθηκαν, διότι είναι αδύνατο να καταγραφούν.

Η διαπρεπής συγγραφέας κοινωνιολόγος και πολιτικός παγκόσμιας εμβέλειας Αnna Eshoo γράφει..." Ο Χριστιανισμός είναι υπό υπαρξιακή απειλή."

Τέλος το διεθνές ερευνητικό κέντρο PEW μετά από εντατικές έρευνες, εξάγει το συμπέρασμα ότι .... "Οι Χριστιανοί είναι τώρα αντιμέτωποι με θρησκευτικές διώξεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά, από τις αρχές της ιστορίας τους...... "
Σε συμπληγάδες λοιπόν βρίσκεται ο Χριστιανισμός ...Από τη μια η Σκύλλα και από την άλλη η Χάρυβδη .....

ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ;

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΡΟΦΗΤΕΨΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Κ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ......ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.
ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ Η ΑΧΡΗΣΤΙΛΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ,ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΚΙ ΝΑ ΑΛΥΣΟΔΕΡΝΕΤΑΙ ΣΥΜΠΛΕΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ Κ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ...ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ .

Ανώνυμος είπε...

Λαογραφικά, θυμοσοφικά και λαϊκά γράφουν οι φίλοι Δον κιχ οτις και Δαναός. Εύγε πατριώτες Έλληνες.
Με εκτίμηση
ΑΑ

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.