8 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Να είχαμε και τέτοιους πολιτικούς!!!! 

Ως “Ενωσίτης” που παρακολουθούσα ανελλιπώς την ΑΕΚ, άρα έχω γνώση περί της μεγάλης ποδοσφαιρικής αξίας του Βασίλη Τσιάρτα, θα τολμούσα να τον αποκαλέσω ως τον Μέσι της Ελλάδος!

Όμως, και ο χαρακτήρας του ως παίχτης και ως άνθρωπος, ήταν απαράμιλλος!
Γι΄ αυτό πιστεύω πως, έχουν πολύ μεγάλη σημασία οι δηλώσεις του και οι τοποθετήσεις του περί του μείζονος θέματος που προέκυψε στους “χρόνους” μας από την Μπολσεβίκικη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Των μηδενιστών, των άθεων, των εχθρών μιας ομαλής Κοινωνίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για βασίλης τσιάρτας
Και βεβαίως ομιλώ για την τροποποίηση του σχετικού νομοσχεδίου που ρίχνει το όριο ηλικίας για αλλαγή φύλου στα 15 χρόνια! Ένα έκτρωμα, ένα σατανικό σχέδιο, που καλείται να αντιμετωπίσει μελλοντικά η ελληνική Κοινωνία και η κάθε ελληνική οικογένεια!

Ο Βασίλης Τσιάρτας λοιπόν, μπροστάρης όπως πάντα, δεν μάσησε τα λόγια του, ούτε διέγραψε τη σκέψη και τη λογική του! Μίλησε, όπως μίλαγε στη μπάλα! Και είπε τα αυτονόητα που δεν τολμούν να πουν εκείνοι που πράγματι, θα έπρεπε!
Είχε σχολιάσει ο Βασίλης Τσιάρτας στο Facebook:
“Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. Υ.Γ. Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους για να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα”!      

Σε άλλη ανάρτησή του, απαντώντας σε μηδενιστές και “δημοκράτες” που αντέδρασαν, έγραψε:
“Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου και μου λένε τι πρόβλημα έχω με τους gay και τα ομόφυλα ζευγάρια, έχω να τους πω το εξής: Ο καθένας μπορεί να έχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας, είτε γυναίκα και το σέβομαι απόλυτα. Για εμένα όμως, ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας και μια γυναίκα, οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ. Όσους γάμους, όσες παρελάσεις και οτιδήποτε άλλο κάνουν δεν πρόκειται να το δεχτώ ως φυσιολογικό. Με ξεπερνάει βέβαια το ότι θέλουν να έχουν και παιδιά, όπως επίσης και το να βγαίνουν δημόσια να το επιδεικνύουν. Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει. Και αυτά τα ότι, όποιος δεν συμφωνεί είναι ρατσιστής και διάφορες τέτοιες αηδίες, να πάνε να τα πούνε αλλού. Υπάρχει, πέρα από την αισθητική του κάθε ανθρώπου, και η αξιοπρέπεια. Ο Θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα.
Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση”!!

Αποτέλεσμα εικόνας για αρχιεπίσκοποσ τσιπρασ
Πού είναι μωρέ η Ιεραρχία της Εκκλησίας;

Έπρεπε ένας ποδοσφαιριστής να πει με απλά λόγια ΟΛΑ όσα έπρεπε να έχουν πει  εδώ και πολύ καιρό ο Αρχιεπίσκοπος, το σύνολο των Μητροπολιτών, οι ακαδημαϊκοί, οι δάσκαλοι, οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων και φυσικά οι πολιτικοί, κυρίως αυτοί που αυτοαποκαλούνται δεξιοί…

… και ερωτώ τους Άγιους Πατέρες που είναι από την Τρίτη συγκεντρωμένοι για τη Σύνοδο της Ιεραρχίας: Σας είναι τόσο δύσκολο να πείτε στον ελληνικό λαό το αυτονόητο; Υπάρχει κάτι πού δένει κόμπο τη γλώσσα σας και αντί να ασχολείστε με τα πραγματικά προβλήματα του Πιστού, το έχετε ρίξει στην … Παπολογία;

Εκτός και εάν ο σκοπός της Αρχιεπισκοπής είναι να μοιράζει … πατάτες! Ναι, και καλά κάνει και μοιράζει πατάτες (και μάλιστα Νάξου!) σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, αλλά με όλο το σεβασμό Μακαριώτατε το χθεσινό θέαμα χιλιάδων ανθρώπων στην ουρά για πατάτες ήταν αποκαρδιωτικό και πρέπει να προβληματίσει ΟΛΟΥΣ μας. Εκτός και αν με ένα σακί πατάτες και μια μερίδα φασολάδα η Εκκλησία θεωρεί πως έπραξε το χρέος της απέναντι στην Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό, οπότε την επόμενη φορά ας μοιράσει και… ραπανάκια για την όρεξη!

Αυτό ήταν το πόνημα του εκδότη της Ελεύθερης Ώρας, Γιώργου Μιχαλόπουλου την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017!

Συνυπογράφω αυτό το κείμενο, προσθέτοντας πως, σήμερα η Ιεραρχία της Εκκλησίας είναι ακέφαλη! Και αν ζούσε ο Πατρο-Κοσμάς, θα ξύριζε τους περισσότερους!

Φίλες και φίλοι, έρχονται ακόμη πιο δύσκολοι χρόνοι για την Πατρίδα και την Ορθοδοξία μας! Και οι δυο κολόνες του Έθνους μας, Ελλάδα και Ορθοδοξία βρίσκονται υπό διωγμό!!

Η πιο άθλια πολιτική συναλλαγή που έγινε ποτέ στη χώρα
Ο “παρτάκιας” πολιτικός 

Αυτοχαρακτηριζόταν ως δεξιός! Ως πατριώτης! Ως θρήσκος! Ως ανεξάρτητος! Δεν του άρεσε το ΠΑΣΟΚ! Δεν του άρεσε η ΝΔ! Τους κατηγορούσε πατόκορφα και τους πέρναγε γενεές 14! Και τα βρήκε με τους Κομμουνιστές, τους Αναρχικούς, τους Άθεους και τους Αντίχριστους, τους άπλυτους! Τα βρήκε με εκείνους, που μέχρι πρότινος και επειδή δεν είχαν δει ποτέ Εξουσία, θεωρούσαν πως έχουν στην πολιτική το ηθικό πλεονέκτημα! Συγκυβερνά με εκείνους, που χαρακτήριζαν τους δεξιούς, ως κεφαλαιοκράτες, ως ανθρώπους των ψηλών στρωμάτων της Κοινωνίας!

Σήμερα, υποστηρίζει και υπογράφει όλα όσα του δίνουν οι Μπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ, απλά για να περνάει καλά και να χαίρεται την Εξουσία του!

Ωστόσο, Πάνο Καμμένε να γνωρίζεις πως, οι κατάρες των γονιών θα σε συντροφεύουν μέχρι να κλείσεις τα μάτια σου!

Όταν δε, έλθει η ώρα να τα κλείσεις και θα ζητήσεις συγχώρεση για τα “εγκλήματά σου” κατά της Ελληνικής Κοινωνίας, ο Χριστός μας δεν θα σου την δώσει!
Είναι σίγουρο πως θα με θυμηθείς!!

Συγγενικό με το σημερινό θέμα, από… το σοφό διαδίκτυο




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.