26 Οκτωβρίου 2017

Ξεσαλώνουν οι γκέι και οι τρανσέξουαλ: Απειλούν με μηνύσεις όσους τους χαρακτηρίζουν «μη φυσιολογικούς»

Ξεσαλώνουν οι γκέι και οι τρανσέξουαλ μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου από την κυβέρνηση για την αλλαγή φύλου από τα 15 χρόνια της ηλικίας και απειλούν με μηνύσεις όσους απλά τους χαρακτηρίζουν «μη φυσιολογικούς», πατώντας σε έναν άλλο νόμο έκτρωμα, τον αντιρατσιστικό. 

Η αρχή έγινε με τον Βασίλη Τσάρτα, σε βάρος του οποίου το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών έκανε μήνυση, αλλά είναι προφανές μέσα από το κείμενο που την συνοδεύει πώς στόχος πλέον είναι οι φυσιολογικοί άνθρωποι και αυτοί που ασκούν κριτική. Ανάμεσα τους βεβαίως και πολλοί Μητροπολίτες οι οποίοι εναντιώνονται στο παράλογο και το αντίθετο προς τις Αξίες και τον Θεό και έχουν εκφράσει ανοιχτά της διαφωνίες τους. 

Πίσω βεβαίως από το όλο σχέδιο βρίσκεται η Νέα Τάξη Πραγμάτων που θέλει την ελληνική κοινωνία να είναι ένα συνονθύλευμα το οποίο θα μπορεί να ελέγχει και να κατευθύνει. Χτυπάει την Ορθοδοξία, χτυπάει τον Ελληνισμό, χτυπάει την ιδιοκατοίκηση κ.α. Και η κυβέρνηση βεβαίως είναι ένας πολύ καλός υπηρέτης αυτής. Ψηφίζοντας χωρίς φόβο και πάθος ότι της σερβίρει. 

Το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών λοιπόν, όπως αποκαλύφθηκε χθες κατέθεσε μήνυσε σε βάρος του Βασίλη Τσάρτα για τις δηλώσεις στις οποίες προέβη μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Μαρίνος Γαλανός «κατατέθηκε σήμερα μήνυση με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο αλλά και άλλες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα κατά του Βασίλη Τσιάρτα, αλλά και κατά όλων όσων είχαν απειλήσει την σωματική ακεραιότητα ή τη ζωή μου και με είχαν καθυβρίσει με χυδαίο τρόπο. Όλοι αυτοί θα απολογηθούν στην Δικαιοσύνη όπως τους αξίζει. Και βέβαια, εάν πειραχτεί έστω και τρίχα από το μαλλί μου, όλοι αυτοί θα είναι υπεύθυνοι»

Τι είχε γράψει αρχικά ο Τσιάρτας 

«Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. Υ. Γ. Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μετά την ομοβροντία που δέχθηκε για την ανάρτηση αυτή επανήλθε γράφοντας στο facebook:

«Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου και μου λένε τι πρόβλημα έχω με τους gay και τα ομόφυλα ζευγάρια έχω να τους πω το εξής: Ο καθένας μπορεί να έχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας είτε γυναίκα και το σέβομαι απόλυτα. Για μένα όμως ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας και μια γυναίκα, οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ. Όσους γάμους όσες παρελάσεις κai οτιδήποτε άλλο κάνουν δε πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό. 

Με ξεπερνάει βέβαια το ότι θέλουν να έχουν και παιδιά όπως επίσης και το να βγαίνουν δημόσια να το επιδεικνύουν. Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Και αυτά τα ότι όποιος δε συμφωνεί είναι ρατσιστής και διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού. Υπάρχει πέρα απ´την αισθητική του κάθε ανθρώπου και η αξιοπρέπεια. Ο Θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση» είχε επίσης γράψει αργότερα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, απαντώντας στις αντιδράσεις. 

Έδωσε θάρρος στους γκέι και στους τρανσέξουαλ (μέχρι και ο Καρανίκας πήγε σε γνωστό κλάμπ που συχνάζουν για να τους υποστηρίξει) η κυβέρνηση για να μας… ανέβουν στο σβέρκο και να μας σύρουν στα δικαστήρια γιατί δεν αποδεχόμαστε τους ομοφυλόφιλους που προκαλούν και αντιστεκόμαστε στην υιοθέτηση παιδιών, που είναι το επόμενο βήμα. 


ΣΧΟΛΙΟ
Βασίλη είμασταν μαζί σου όταν έπαιζες στην ομαδάρα μας...
Είμαστε μαζί σου και τώρα που απλά λες την Αλήθεια...



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.