Τελευταίες αναρτήσεις

8 Φεβρουαρίου 2019

Σύνδρομο της Στοκχόλμης

Οι πλανημένοι που αναπτύσσουν οιονεί δεσμό με τους βιαστές των ελευθεριών τους 
 
Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά* 
 
Ο ελληνικός πληθυσμός, ο οποίος, όντας εις την πιο εκχυδαϊσμένη μορφή καθολικής πτώχευσης εξαιτίας και συνεπεία των ιδιαζόντως επαχθών και επαίσχυντων όρων του «αριστερού» Μνημονίου, έχει περιέλθει λίαν ασυνειδήτως σε μια μορφή αφιονισμού προς την κατάρρευση, χαρακτηρίζεται από εγγενή ηττοπάθεια.
 
Στην πραγματικότητα, έχουν καμφθεί οι αντιστάσεις του, καθίσταται μεμψίμοιρος, αποδεχόμενος την αδιέξοδη «ειμαρμένη» προς την ανέκκλητη καταστροφή, έχει απονεκρωθεί κάθε ψήγμα ικμάδας και έχει απεκδυθεί κάθε ψήγμα ανανήψεως.
 
Τούτο, βέβαια, συμβαίνει διότι σήμερα υπήρξε θύμα της φαιάς προοδευτικής προπαγάνδας της Αριστεράς υπό την ανοχή της Δεξιάς, καλλιεργήθηκε η ψευδής συνείδηση εις την κοινή γνώμη ότι η Αριστερά ταυτίζεται με το αγαθό, την αρετή, λαμβάνοντας διαστάσεις εσχατολογικής εισέτι ρητορικής, ενώ η Δεξιά δαιμονοποιήθηκε εξαρχής ως κάτι επιλήψιμο, βδελυρό και εξοβελιστέο, πράγμα το οποίο σαφώς αφίσταται παντελώς της τρέχουσας πολιτικής πραγματικότητας. 
 
Αρα, λοιπόν, ο ελληνικός λαός επί μισόν αιώνα δεν παράγει πολιτική σκέψη, γαλουχείται μονομερώς εντός των στρατευμένων μηχανισμών προπαγάνδας και της αριστερεπώνυμης στερεότυπης συνθηματολογικής ρητορικής, με αποτέλεσμα σήμερα, σχεδόν τέσσερα έτη στυγνής διακυβερνήσεως της «πολύφερνης» Αριστεράς, να ακροβατεί, να μη δύναται ουδέν ήττον να συνειδητοποιήσει την παταγώδη αποτυχία της Αριστεράς και την εκκωφαντική χίμαιρα την οποία ευαγγελιζόταν, και εν τέλει τις ευήθεις χαλκευμένες αντιλήψεις της στιλπνής ψιμυθιωμένης φενάκης, τις οποίες (ιδέες) πρέσβευε επί μισόν αιώνα.
 
Το μόρφωμα της Αριστεράς απογυμνώθηκε, διότι αναδείχθηκε μια αντιλαϊκή και αντεθνική, δοτή συμμορία ανθρώπων, με μια επίφαση δημοκρατικής νομιμοφάνειας, η οποία καταφρονεί τους θεσμούς και καταλύει ευθέως και ιταμώς το Σύνταγμα, ενδιαφερόμενη αποκλειστικά διά τη νομή της εξουσίας και τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος, εμπαίζοντας στην πράξη τον ελληνικό λαό, τον οποίο μισεί θανάσιμα, όπως και οτιδήποτε ελληνικό.
 
Ασφαλώς, η παρούσα κυβέρνηση τελεί σε διατεταγμένη υπηρεσία εξωεθνικών συμφερόντων, καθότι πρόκειται διά την πολιτικά πιο ευνουχισμένη και ετερόδουλη κυβέρνηση από συστάσεως ελληνικού κράτους, πάσχουσα από οικειοφοβία και αλλοκεντρισμό. 
 
Ομως, υπάρχουν πλανημένοι Ελληνες, οι οποίοι αφυπνίσθηκαν και προσπαθούν να ορθοποδήσουν ανανήπτοντες εκ της λήθης, και άλλοι οι οποίοι ψυχορραγούν σε κινούμενη άμμο, μυωπικά αγκυλωμένοι σε χρεοκοπημένα ιδεολογήματα, που, αντί να αντιδράσουν δυναμικά και να καταγγείλουν τους βιαστές της δημοκρατίας, ήτοι τη σημερινή κυβέρνηση, εξακολουθούν να καταφάσκουν το επιβληθέν καθεστώς και την αποψίλωση των ατομικών τους δικαιωμάτων, αναπτύσσοντας οιονεί δεσμό με τους στυγερούς βιαστές των ελευθεριών τους. 
 
*Δικηγόρος
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.