9 Φεβρουαρίου 2019

Ο Ν. Λυγερός για την προδοσία της Μακεδονίας από τον Συριζα.

Γράφει ο Νίκος Λυγερός

Οι παράλογες θέσεις του Σύριζα για το ΝΑΤΟ

Οι παράλογες θέσεις του Σύριζα για το ΝΑΤΟ φαίνονται όλο και πιο ξεκάθαρα με το θέμα του Πρωτοκόλλου Εισδοχής των Σκοπίων. Διότι βουλευτές που για τόσες δεκαετίες ήταν ενάντια στο ΝΑΤΟ, τώρα θέλουν να υπερψηφίσουν το Πρωτόκολλο. Μερικοί βουλευτές θέλουν σίγουρα να εκδικηθούν για την ιστορία του 1949. Όμως οι άλλοι δεν έχουν ιδέα για αυτά τα δεδομένα και θέλουν απλώς να ακολουθήσουν την πολιτική γραμμή του κόμματος και τίποτα άλλο. Όμως βλέπουν ότι το κόμμα χάνει όλο και περισσότερους πόντους κάθε μέρα και δεν μπορεί να συνεχίσει έως τον Οκτώβριο. Έτσι μιλούμε για αποφάσεις της τελευταίας στιγμής χωρίς να υπάρχει οποιοδήποτε στρατηγικό βάθος. 

Έτσι το θέμα του Πρωτοκόλλου Εισδοχής των Σκοπίων εξετάζεται μόνο ως συνέχεια του Προσυμφώνου των Πρεσπών, δίχως να δίνεται έμφαση ότι πρόκειται για το ΝΑΤΟ, δηλαδή ο κυριότερος εχθρός του κόμματος. Δεν είναι καν το θέμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με άλλα λόγια η συζήτηση που υπάρχει από την πλευρά των βουλευτών του Σύριζα, γίνεται σαν να μιλάμε για κάποια ουδέτερη υπερδομή. Όμως θέλουν δεν θέλουν, το ΝΑΤΟ μόνο ουδέτερη υπερδομή δεν είναι. Το ΝΑΤΟ είναι στρατιωτικός θεσμός που ενεργοποιήθηκε για να λειτουργήσει διαχρονικά ως ασπίδα ενάντια στον σταλινισμό. Όσοι λοιπόν θεωρούν τον εαυτό τους ενάντια στο ΝΑΤΟ πρέπει να δουν από κοντά την αλήθεια, διότι ακόμα και οι ψηφοφόροι τους θα δουν άμεσα και αμέσως στις επόμενες εκλογές. Διότι τι θα κάνουν οι βουλευτές; Θα υπερψηφίσουν τώρα το Πρωτόκολλο Εισδοχής και μετά στις εκλογές θα πουν ότι είναι εναντίον του ΝΑΤΟ; 

πηγή 

Η μόνη πρόοδος που έχει η κυβέρνηση είναι αρνητική

Ό,τι και να λέει η κυβέρνηση μέσω του κυβερνώντος κόμματος, η μόνη πρόοδος που παρουσιάζει είναι καθαρά αρνητική και αυτό δεν φαίνεται μόνο σε επίπεδο εθνικό, αλλά ακόμα και στις δημοσκοπήσεις. Το ίδιο γίνεται και με τους πρόθυμους βουλευτές που τοποθετούνται αλά καρτ ανάλογα με τις απαιτήσεις των νομοσχεδίων. Βέβαια φαίνεται πως δεν υπάρχει ούτε στρατηγικό, ούτε ιστορικό υπόβαθρο. Βλέπουμε ότι οι βουλευτές που φανατικά υποστηρίζουν το Προσύμφωνο των Πρεσπών, εξετάζουν το όλο θέμα μόνο ιδεολογικά. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η ιδεολογική προσέγγιση δεν έχει καμιά σχέση με ελληνική προσέγγιση. Για αυτόν τον λόγο οι Έλληνες δεν θέλουν ούτε βολεμένους, ούτε πρόθυμους βουλευτές για τις επόμενες εκλογές. Αυτά δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. 

Έτσι το κυβερνών κόμμα αναγκάζεται να σκεφτεί από τώρα τις επόμενες εκλογές και να τις βάλει όσο πιο γρήγορα στο πρόγραμμα. Η διάλυση των μικρών κομμάτων μόνο και μόνο για να μπορεί το κυβερνών κόμμα να περάσει την ιδεολογία του, θα έχει και κόστος στις επόμενες εκλογές. Διότι όλοι θα θυμούνται τι έκανε ακριβώς αυτό το αυταρχικό κόμμα, για να καταστρέψει τους δημοκρατικούς θεσμούς. Φάνηκε όλη η υποκρισία του κόμματος που δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του, χωρίς να λέει συνεχώς ψέματα γιατί αυτοακυρώνεται. Δεν υπάρχει πια τίποτα που μπορεί να σώσει το κυβερνών κόμμα ακόμα κι αν έρθουν γρήγορα. Γι’ αυτό πρέπει από τώρα να σκεφτούμε τα επόμενα βήματα για ν’ ακυρώσουμε το Προσύμφωνο των Πρεσπών. 

πηγή 

Ετοιμάζονται οι προδότες της πατρίδας

Ετοιμάζονται οι προδότες της πατρίδας να υπερψηφίσουν το Πρωτόκολλο Εισδοχής των Σκοπίων, για να συνεχιστεί η όλη διαδικασία που άρχισε με το Προσύμφωνο των Πρεσπών. Είναι διατεθειμένοι για τα πάντα αρκεί να περάσει η σταλινική τους ιδεολογία, ακόμα κι αν πρέπει να ψηφίσουν υπέρ του ΝΑΤΟ, ενώ τόσα χρόνια έλεγαν ότι αποτελούσε τον εχθρό της Ελλάδας και γι’ αυτόν τον λόγο μισούσαν αυτήν την υπερδομή. Επίσης κάνουν σαν να μην είχε το ΝΑΤΟ καμιά σχέση με τον στρατό. Αλλά δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που θα ακυρώσουν τον εαυτό τους. Θέλουν όλοι να συμμετέχουν σε αυτήν την τραγωδία του Έθνους, γιατί είναι περήφανοι για τον εαυτό τους. Άλλωστε δεν μπορούν καν να ντραπούν, αφού μεταξύ τους υπάρχουν ακόμα άτομα που δεν έχουν διαβάσει το Προσύμφωνο των Πρεσπών και δεν ξέρουν ότι εμπεριέχει είκοσι άρθρα. 

Όμως το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι είναι τόσο εκδικητικοί για τα γεγονότα που έγιναν το 1949 που θέλουν να συνεχίσουν τη διαδικασία, ακόμα κι αν ξέρουν από τώρα ότι θα ακυρώσουμε τα πάντα. Η διαδικασία της ακύρωσης θα αρχίσει με την τεράστια ήττα του κυβερνώντος κόμματος, γιατί θα πρέπει να αλλάξουν όλα τα πράγματα που έπραξε αυτή η τεχνητή κυβέρνηση που δεν έχει καν την πλειοψηφία. Κι όλα τα κόμματα που δεν άντεξαν την αναμέτρηση μαζί της, θα τα αφήσουμε εκεί που τους αξίζει, ειδικά αν υποστήριξαν το Προσύμφωνο των Πρεσπών. 

Και τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα μόνα που θα είναι ανελέητα, αφού το ίδιο ύφος θα έχει και η όλη διαδικασία διόρθωσης όλων των απαράδεκτων μέτρων που πήρε αυτή η σταλινική κυβέρνηση. Διότι ο Ελληνισμός δεν πρόκειται ν' αφήσει καμία προσπάθεια αφελληνισμού να περάσει στην ιστορία. Και κανένας από τους μαχητές του νέου Μακεδονικού Αγώνα δεν πρόκειται να ξεχάσει τους προδότες και τους προσκυνημένους. Ο Ελληνισμός δεν χρωστά απολύτως τίποτα σε αυτούς τους σταλινικούς οπαδούς και θα το αποδείξει επί του πρακτέου με όλες τις αποφάσεις που θα πάρει και όλες τις ακυρώσεις που θα κάνει, για να σβήσει ακόμα και τα ίχνη του περάσματος από την εξουσία.

πηγή 

Κανένας βουλευτής του Προσυμφώνου δεν πρέπει να εκλεγεί στη Μακεδονία

Ειδικά στη Μακεδονία θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο από τώρα ότι κανένας βουλευτής του Προσυμφώνου των Πρεσπών δεν θα εκλεγεί. Αντιθέτως θα πρέπει να δοθεί και μάχη για να μην έχουν καμία δυνατότητα εκπροσώπησης σε οποιοδήποτε επίπεδο, διότι ξέρουμε ότι προτίμησαν την ιδεολογία και δεν έδωσαν καμία σημασία στα θέλω του ελληνικού λαού ειδικά σε αυτή την περιοχή. Δεν μπορούμε να συγχωρέσουμε όλα όσα έγιναν ενάντια στη Μακεδονία, μόνο και μόνο επειδή οι προδότες της πατρίδας ακολούθησαν την σταλινική προσέγγιση και καταπολέμησαν με τόσο φανατισμό τον Ελληνισμό. 

Αυτό το μίσος και το μένος δύσκολα εξηγείται στην Ελλάδα, είναι όμως υπαρκτό γιατί προέρχεται από ένα εκδικητικό πνεύμα που θέλει την επιστροφή των δεδομένων του 1949, για να πάρουν το αίμα τους πίσω. Όμως όχι μόνο δεν θα τα καταφέρουν, αλλά θα απαγορεύσουν στην προσέγγισή τους να επανέλθει στην εξουσία, γιατί οι Έλληνες δεν ξεχνούν τους εφιάλτες. Διότι όλη η ιστορία μας είναι φτιαγμένη με αυτόν τον τρόπο. Κάθε φορά έχουμε εμπόδια και προδότες, κι όμως τα ξεπερνάμε όλα γιατί δεν έχουμε μάθει να γονατίζουμε ούτε να σκύβουμε το κεφάλι. 

Οι Έλληνες είναι αγωνιστές εκ φύσης και δεν φοβούνται τις ήττες, ειδικά όταν αυτές είναι εξ αρχής στημένες λόγω βάρβαρων συνθηκών. Όμως ακόμα κι αν δεν μπορούμε ν’ αλλάξουμε αμέσως τα αρνητικά πράγματα, ξέρουμε ότι σε βάθος χρόνου τα ξεπερνούμε και στη συνέχεια αφήνουμε στα άχρηστα ακόμα και τα εμπόδια, αφού μας επέτρεψαν να δείξουμε το πραγματικό και μαχητικό μας πρόσωπο απέναντι στην προδοσία που δεν έχει όρια όταν πρόκειται για κόκκινη βαρβαρότητα. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι χωρίς την αντίστασή μας όχι μόνο θα παραδώσουν τη Μακεδονία, αλλά και το ίδιο το όνομα της Ελλάδας. Χωρίς κανένα πρόβλημα θα έβγαζαν και το ελληνικό στοιχείο από την ονομασία του κράτους, διότι πολύ απλά μισούν τον Ελληνισμό σε βαθμό που δεν μπορούν να φανταστούν οι Έλληνες που δεν έχουν μαχητική πορεία. 

πηγή 

Όταν θα φύγουν οι εφιάλτες της Ελλάδας

Όσο πιο γρήγορα γίνουν οι εθνικές εκλογές τόσο πιο γρήγορα θα φύγουν οι εφιάλτες της Ελλάδας. Αλλά θα πρέπει να τους διώξουμε απ’ όλα τα επίπεδα, διότι όπου και να μείνουν θα συνεχίσουν το ύπουλο έργο τους ενάντια στην Ελλάδα και στον Ελληνισμό. Έτσι δεν θα κάνουμε καμία εξαίρεση και θα σβήσουμε το ίχνος τους από παντού, γιατί η ύπαρξη τους έχει λερώσει την πατρίδα μας. Δεν θα τους αφήσουμε να λερώσουν άλλα θέματα όσο μακριά κι αν βρίσκονται από τον πυρήνα του Ελληνισμού. 

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι θα προσέξουμε ειδικά αυτούς που θα θελήσουν να πάνε στην Ευρωβουλή. Ούτε αυτοί δεν πρόκειται να σωθούν από εμάς, θα πέσει το τσεκούρι και η φωτιά του Κολοκοτρώνη πάνω σε κάθε προσκυνημένο που τόλμησε να πληγώσει τον Ελληνισμό, επειδή προτίμησε τη θέση του και την ιδεολογία του αντί να υπερασπιστεί τον Ελληνισμό, την Ελλάδα και τη Μακεδονία. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και δεν θα δεχτούμε κανένα λόγο παρουσία τους στην Ευρωβουλή, διότι ξέρουμε από πριν ποιο θα είναι το ύφος τους. Μόνο όταν ξυπνάς, τελειώνουν οι εφιάλτες. 

Έτσι όσοι ήλπιζαν μάταια τόσο καιρό ότι θα γίνει κάτι με αυτή την κυβέρνηση, τώρα ξέρουν τι έγινε ακριβώς και ποιο ήταν το βάθος της πληγής. Δεν έγινε τίποτα από όλα όσα ήθελαν και έγιναν μόνο όσα δεν είχαν καν φανταστεί. Τώρα ο καθένας μας θα πρέπει να παλέψει για να διώξει από τη σκέψη του κάθε στίγμα αυτής της κυβέρνησης. Διότι ο Ελληνισμός πρέπει πάντα να ξεπερνά τα εμπόδια όσο σκληρά και δύσκολα κι αν είναι και αυτό πρέπει να γίνει χωρίς ποτέ να σκύψει το κεφάλι και να γονατίσει, για να μπορεί να δώσει το παράδειγμα και στους άλλους που δεν ξέρουν από την αντίσταση, γιατί δεν έχουν ανθεκτικότητα. Αν ο Ελληνισμός θέλει να αποδείξει σε όλους ότι αποτελεί δώρο του Χρόνου στην Ανθρωπότητα, θα πρέπει να ξεπεράσει όχι μόνο όλα όσα έπραξε αυτή η κυβέρνηση, αλλά και το έγκλημα ειρήνης που διέπραξε ενάντια στη Μακεδονία μας. Οι Έλληνες δεν ξεχνούν, αλλά τώρα θα δείξουν και πώς ακυρώνονται οι αποφάσεις που λειτουργούν ενάντια στην πατρίδα μας. 

πηγή

Με το Κ.Ο. των ΑΝΕΛ αρχίζει ο αγώνας

Όσοι αναρωτιούνται πότε αρχίζει ο αγώνας για την εθνική εκλογική αναμέτρηση, πρέπει να περιμένουν το Κ.Ο. της Κ.Θ. των ΑΝΕΛ. Διότι όπως και να παρουσιάζεται, ακόμα και ως καθυστερημένη παραίτηση ή διαγραφή αυτό που έχει σημασία είναι ότι αρχίζει ο πόλεμος μεταξύ κυβέρνησης και πρώην συγκυβέρνησης και μάλιστα μετωπικός χωρίς χαρακώματα. Διότι οι ΑΝΕΛ σε αυτόν τον πόλεμο όχι μόνο δεν έχουν τίποτα να χάσουν, αλλά αντιθέτως έχουν μόνο να κερδίσουν σε σχέση με την πολιτική τους επιβίωση. Δεν είμαστε πια στο τέλος της συνεργασίας, αλλά στο τέλος μιας προδοσίας που έγινε σε όλα τα επίπεδα για να κρατηθούν ανέγγιχτοι οι πρόθυμοι βουλευτές, όσο αφορά την ψήφιση του Προσυμφώνου των Πρεσπών και του Πρωτοκόλλου εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Τώρα όμως τελείωσε οποιοσδήποτε συμβιβασμός έντιμος ή ανέντιμος, αφού το όλο παιχνίδι φανερώθηκε και στο επίπεδο των βουλευτών των ΑΝΕΛ που πρόδωσαν τον ηγέτη τους και προσκύνησαν τον Σύριζα για να περάσουν μαζί όσα είχαν συμφωνηθεί με μυστικό τρόπο την προηγούμενη περίοδο. 

Έτσι το μέτωπο έχει πλέον ανοίξει και δεν πρόκειται να κλείσει πριν τις εθνικές εκλογές. Με αυτήν την έννοια οι ΑΝΕΛ δεν έχουν πια να κρατηθούν και θα βγει επίσημα πια κάθε βρώμα που γνωρίζουν για τη διαχείριση της εξουσίας και όχι μόνο, από την κυβέρνηση. Ξέραμε ήδη ότι ο Σύριζα απέφευγε να περάσει σε αυτή τη φάση για να μην έχει εμπλοκές και στη συνέχεια επιπλοκές για τις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, όμως τώρα δεν μπορεί ν’ αποφύγει τη ρήξη ούτε τον άμεσο ερχομό των εθνικών εκλογών. 

Αυτό σημαίνει ότι θα μάθουμε πολλά εσωτερικά παιχνίδια που έγιναν για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο και ειδικά για το Σκοπιανό, αφού αυτό θα είναι το κυρίαρχο σημείο που θα προωθήσουν οι ΑΝΕΛ για να επιχειρήσουν τη διάσωση τους από την πολιτική καταστροφή που θα υποστούν λόγω συγκυβέρνησης με τον Σύριζα. Έτσι πολλά πράγματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό θα βγουν επίσημα στη φόρα και θα ξεκαθαρίσει το όλο τοπίο, ακόμα κι αν θα πρέπει να δούμε και αυτήν την πολεμική φάση. Αλλά κανένας από εμάς δεν είναι αθώος, ακόμα και οι πιο Δίκαιοι, έτσι ξέρουμε ότι θα ειπωθούν πολλά περισσότερα από ότι πρέπει, αλλά σημασία έχει να τελειώσουμε το όλο θέμα.

πηγή 

Τα αιωνόβια βουνά της Μακεδονίας

Αν έβλεπες από κοντά τα χιόνια πάνω στα αιωνόβια βουνά της Μακεδονίας, δεν μπορούσες πια να έχεις κάποιο άγχος για όλα όσα ζούσαμε τα τελευταία χρόνια, διότι συνειδητοποιούσες ότι η κόκκινη βαρβαρότητα δεν μπορούσε ν’ αφήσει το στίγμα της πάνω τους. Μόνο ο γαλάζιος ουρανός και το κατάλευκο χιόνι είχαν το δικαίωμα να προσφέρουν το χρώμα τους, όλα τα άλλα ήταν κοινωνικές λεπτομέρειες που δεν μπορούσαν ν’ αφήσουν ούτε ίχνος πάνω στην ιστορία. Το θέαμα από ψηλά άλλαζε τα πάντα, διότι ανακάλυπτες πόσο ανθεκτική είναι η ουσία. 

Βέβαια μερικοί νόμιζαν ότι μπορούν να αλλοιώσουν όλα όσα υπήρχαν με την ιδεολογία τους, ακόμα και αν αυτή δεν είχε κανένα στρατηγικό υπόβαθρο. Νοσταλγούσαν άλλες δομές του αυταρχισμού κι ήθελαν να πάρουν εκδίκηση για όλα όσα δεν είχαν ζήσει, γιατί η ελευθερία του Έθνους είχε νικήσει την προπαγάνδα της βαρβαρότητας τους και αυτή δεν είχε πέραση πια. Το θέαμα της φύσης σε γέμιζε γαλήνη γιατί δεν είχε τίποτα το βρώμικο ή ακόμα και λερωμένο. Όλα ήταν όπως τα είχαν βρει οι πρώτοι Μακεδονομάχοι την ώρα της απελευθέρωσης από τον τουρκικό ζυγό και τους βούλγαρους κομιτατζήδες, τίποτα δεν είχε αλλάξει ό,τι και να έλεγαν όλοι όσοι δεν είχαν αγωνισθεί. Και οι λίμνες είχαν την ίδια ομορφιά όσο και να είχαν προσπαθήσει να τις λερώσουν μέσω της ιδεολογίας της φρίκης. Κανένα έγκλημα δεν τις είχε αγγίξει. Πρόσεχαν με τον ίδιο τρόπο τα νησιά και τα ερείπια του Χιλιόχρονου ιερού ναού. 

Αυτή η αρμονία γέμιζε κάθε ψυχή των αγωνιστών λες και ήταν φτιαγμένες γι’ αυτόν τον ανθρώπινο λόγο. Έτσι η φύση και η ανθρωπιά λειτουργούσαν συμπληρωματικά και αδιαφορούσαν παντελώς για τα τεχνάσματα μιας πολιτικής που δεν είχε μέλλον επειδή δεν είχε αποκτήσει ποτέ παρελθόν. Εδώ στη Μακεδονία όλα είχαν ρίζες, όλα ήταν μια συνέχεια κι όλα είχαν μια παράδοση. Δεν ήταν μόνο η λεβεντιά των χορών, ήταν το όλο πνεύμα που είχε καρφωθεί σε αυτήν την πανέμορφη περιοχή του Ελληνισμού. Ακόμα και η θέση της κοντά στα σύνορα δεν είχε τίποτα το τυχαίο, διότι όλη η δομή της ήταν πολιορκητική, λες και ήταν φτιαγμένη για να λειτουργεί ως ασπίδα ενάντια στις βάρβαρες εισβολές ενός βορρά που είχε χάσει την ανθρωπιά του λόγω επιβολής μιας παράλογης και καθυστερημένης ιδεολογίας. Έτσι η Μακεδονία με τα βουνά και τις λίμνες ήταν η απόδειξη ότι η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο.

πηγή 

Η υποκρισία των προδοτών

Δεν φτάνει ότι έχουμε προδότες που υπερψήφισαν το Προσύμφωνο των Πρεσπών και το Πρωτόκολλο Εισδοχής των Σκοπίων, θέλουν να μας πουν ότι δεν είναι σίγουροι κι ότι θα τους κρίνουν οι ιστορικοί του μέλλοντος. Ξεχνούν να πουν ότι θα μπορούσαν να μην υπερψηφίσουν αυτά τα κείμενα αφού δεν είναι σίγουροι. Αλλά στην πραγματικότητα ξέρουν τι έχουν κάνει και ψάχνουν απλώς δικαιολογίες για να μην υποστούν μια τεράστια ήττα στις εκλογές. Είναι όμως αργά και ο ελληνικός λαός δεν θα τους συγχωρέσει τον λαϊκισμό και τον δογματισμό τους. Διότι είδε το κείμενο και ξέρει τι εμπεριέχει. 

Επίσης ήξερε από πριν τι σημαίνει σταλινισμός, αλλά τώρα το είδε και πάνω στην ίδια την Μακεδονία. Τόλμησαν να θυσιάσουν ακόμα και τα θεμέλια της ιδεολογίας τους μόνο και μόνο για να υποστηρίξουν την κυβέρνηση της μειοψηφίας, διότι τώρα κατάπιαν όλα τα αντινατοϊκά τους συνθήματα και το βουλώνουν ξαφνικά για να περάσει και το Πρωτόκολλο. Είναι τόσο σάπια η σκέψη τους που δεν μπορεί να σταθεί όρθια με τίποτα και για κάθε αλλαγή στάσης βρίσκουν κάτι άλλο για να υπερασπίσουν τον εαυτό τους. Όμως οι ψηφοφόροι τους δεν θα ξεχάσουν ότι απαρνήθηκαν όλα όσα έλεγαν ενάντια στο υποτιθέμενο ιμπεριαλιστικό και απάνθρωπο ΝΑΤΟ!

πηγή 

Κανένας δεν μπορεί να κρυφτεί με το Σκοπιανό

Ό,τι και να λένε οι φανατικοί βουλευτές και οι πρόθυμοι, κανένας δεν μπορεί να κρυφτεί με το Σκοπιανό, διότι ο νέος Μακεδονικός Αγώνας λειτουργεί καταλυτικά για τους μεν και καθαρτικά για τους δε. Πρέπει τώρα να ξεσκεπαστούν ακόμα περισσότεροι και να φανεί μπροστά σε όλους ότι ήταν ανεξάρτητοι βουλευτές μόνο τυπικά , άλλοι έχουν γίνει σκλάβοι του συστήματος. Όλοι όμως δεν τολμούσαν να το πουν κατάματα στον Ελληνικό λαό. Ήθελαν να μας πείσουν ότι λειτουργούσαν αυτόβουλα. Αλλά τώρα θα δούμε διαταγές, οδηγίες ακόμα και ποσά. 

Έτσι θα δυσκολευτούν να μας πουν ότι όλα αυτά είναι για το καλό της πατρίδας. Μοιάζουν με αυτούς τους δημοσιογράφους που χρόνια το έπαιζαν πατριώτες, αλλά μόλις στριμώχτηκαν τα πράγματα έγιναν κυβερνητικοί πράκτορες έτοιμοι σαν ειδικοί μακεδονικών σπουδών να μας εξηγήσουν πόσο έντιμος είναι ο συμβιβασμός του Προσυμφώνου των Πρεσπών. Όμως ο Ελληνισμός δεν πέφτει σε αυτές τις παγίδες. Διότι τα ίδια έκαναν για το Σχέδιο Ανάν το 2004, για το βιβλίο ιστορίας το 2006. Και εκεί αντισταθήκαμε έως το τέλος κι ξεμπροστιάσαμε όλους τους φανατικούς και μαθεύτηκε πώς ο καθένας προώθησε όλα αυτά τα σχέδια ενάντια στην Κύπρο, στην Ελλάδα και γενικότερα στον Ελληνισμό. Και τώρα θα τους διώξουμε από την εξουσία με αποδεικτικά στοιχεία για όλα όσα έκαναν και όλα όσα πήραν. 

πηγή 

Το Προσύμφωνο των Πρεσπών εξυπηρετεί μόνο την ιδεολογία του Σύριζα

Το Προσύμφωνο των Πρεσπών εξυπηρετεί μόνο την ιδεολογία του Σύριζα, ούτε καν πραγματικά τα Σκόπια, διότι αυτά θα ήθελαν τροποποίηση του ονόματος. Το θέμα είναι ότι οι φανατικοί του Προσυμφώνου ποτέ δεν πίστεψαν στον θεσμό του ΝΑΤΟ και τώρα πρέπει να συμβιβαστούν ακόμα και με την ανατροπή παραδοσιακών θέσεων, διότι δεν μπορούν πια να είναι αντινατοϊκοί. Δεν υπάρχει πια θέμα αξιοπιστίας ακόμα και για τους ίδιους τους ψηφοφόρους, τουλάχιστον σε αυτούς που παρέμειναν, που πιστεύουν ακόμα στο δικτάτορα της Βενεζουέλας. Βέβαια το πρόβλημα για τον Σύριζα είναι ότι η Ελλάδα παραμένει μία δημοκρατική χώρα που λειτουργεί με εκλογές και όχι σαν μια βάρβαρη δικτατορία. 

Κατά συνέπεια, όλοι οι Έλληνες ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν στις επόμενες εκλογές, γιατί δεν υπάρχει πια επιλογή. Ο μόνος τρόπος να ακυρώσουμε το Προσύμφωνο είναι ν' αλλάξει η εξουσία, διότι αυτή θέλει μόνο την καταπάτηση της Μακεδονίας και γενικότερα του Ελληνισμού λόγω ιδεολογίας. Τώρα δεν μιλάμε πια για κομματικές αντιπαραθέσεις, είμαστε καθαρά σε μια εθνική αντιπαράθεση λόγω Σκοπιανού, που δεν είχε προβλέψει η κυβέρνηση ότι θα αποτελούσε κριτήριο για τους ψηφοφόρους.

πηγή 

Τα βήματα για την ακύρωση του Προσυμφώνου

Τα βήματα για την ακύρωση του Προσυμφώνου των Πρεσπών αρχίζουν με την εκλογική εκστρατεία. Σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις πρέπει να μειωθεί το ποσοστό των κομμάτων, αλλά και των ατόμων που την υπερψήφισαν. Πρέπει λοιπόν κάθε υποψήφιος δήμαρχος, περιφερειάρχης, βουλευτής και ευρωβουλευτής αν θέλει τη στήριξη του Ελληνικού λαού, να δηλώσει με ξεκάθαρο τρόπο ότι είναι ενάντια στο Προσύμφωνο κι ότι θα συμμετέχει ενεργά στην ακύρωσή του. Η όλη διαδικασία δεν έχει τελειώσει αφού τα 29 κράτη μέλη του ΝΑΤΟ πρέπει να υπερψηφίσουν το Πρωτόκολλο Εισδοχής των Σκοπίων και αυτό μας δίνει και τη δυνατότητα και τον χρόνο να ακυρώσουμε αυτό το απαράδεκτο Προσύμφωνο. 

Έτσι η εκλογική εκστρατεία πρέπει να έχει ως κυρίαρχο πεδίο μάχης την ακύρωση του Προσυμφώνου. Διότι τώρα δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες για κανένα. Όλοι ξέρουν ποια κόμματα και ποια άτομα ξεπούλησαν τη Μακεδονία στους Σκοπιανούς, λόγω ιδεολογίας και συνεργασίες για να μην χάσουν την εξουσία. Και όλοι ξέρουν όχι μόνο πως καταπάτησαν τη θέληση του Ελληνικού λαού, αλλά και πως απαρνήθηκαν όλα όσα έλεγαν τόσα χρόνια ενάντια στο ΝΑΤΟ, μόνο και μόνο για να περάσει η κομματική γραμμή του κυβερνώντος κόμματος που δεν ξέρει πια σε ποιον να απευθυνθεί πριν φύγει από την εξουσία για να την κρατήσει όσο περισσότερο μπορεί αλλά μάταια.

πηγή 

Η ψήφος μας για τη Μακεδονία

Όσοι πρόδωσαν την Μακεδονία, θα δυσκολευθούν στις επόμενες εκλογές για να βρουν τον βηματισμό τους. Διότι όλοι όσοι προστατεύουν την Μακεδονία με τόλμη ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν. Ενώ οι γυρολόγοι πάλι θα αναρωτηθούν ποια θα πρέπει να είναι η στάση τους ειδικά γνωρίζοντας ότι το κυβερνών κόμμα θα χάσει μαθηματικά πάνω από 50 βουλευτές και ότι δεν θα έχει τη στήριξη από κανένα άλλο κόμμα αφού όλα όσα είχε ανάγκη τα διέλυσε χωρίς τύψεις. Είναι λοιπόν μόνο τα κομματόσκυλα που θα συνεχίζουν να υποστηρίζουν το Προσύμφωνο των Πρεσπών και κανένας άλλος. Διότι ακόμα και οι παλιοί ψηφοφόροι του κυβερνώντος κόμματος, κατάλαβαν επιτέλους ποια είναι η ιδεολογία του σκληρού πυρήνα και δεν πρόκειται να ξανακάνουν το ίδιο λάθος και να ψηφίσουν για μία νέα τεχνητή ελπίδα. 

Έτσι όλα τελειώνουν για το θέμα της εξουσίας. Άλλωστε τώρα το μόνο που απασχολεί πραγματικά το κυβερνών κόμμα είναι να διατηρήσει το κόμμα τον ίδιο πρόεδρο ακόμα κι αν έχει χάσει παταγωδώς στις εκλογές. Και όντως η ήττα θα είναι μεγάλη διότι ο Ελληνικός λαός δεν ανέχεται να χτυπούν τον Ελληνισμό και την Ιστορία του με τέτοιο ύπουλο τρόπο για να περάσει μία βάρβαρη ιδεολογία, η οποία για μέγιστο έργο έχει τη γενοκτονία και τα εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας σε κάθε σημείο της Γης όπου έγινε δικτατορία. 

πηγή       

Ο Νίκος Λυγερός είναι καθηγητής Γεωστρατηγικής

Δείτε επισης

Συνέντευξή Ν. Λυγερού στον Γ. Αντύπα, 8/2/2019. 'Βάλτε το Θέμα' - Θέμα Radio 104,6fm. ΕΔΩ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.