Τελευταίες αναρτήσεις

16 Μαΐου 2018

Je suis-ίδες ή άνθρωποι;..

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Τα πάλαι ποτέ θύματα κάνουν ό,τι μπορούν για να δικαιώσουν τις επιλογές της Ιστορίας.
Οι "αθώοι" πληθυσμοί της Δύσης, αμέτοχοι, ασυγκίνητοι, και ακίνητοι περιμένουν το επόμενο "τρομοκρατικό" χτύπημα στην πόρτα τους για να ντυθούν je suis-ίδες.
Ευρωπαϊκή φασιστική Ένωση, ΝΑΤΟ, και ΟΗΕ, χαϊδεύουν τις κοιλιές των τραπεζιτών και των εμπόρων όπλων.


Κι εμείς εδώ, ένας λαός που τα τελευταία 200 χρόνια έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου, ξένες αρμοστείες και κατοχές, πολέμους, δωγμούς, ανταλλαγές πληθυσμών, πτωχεύσεις, δικτατορίες και σάπιες δημοκρατίες, ένας λαός που στάθηκε ηθικά πάντα δίπλα στους αδύνατους, ένας λαός που συμπάσχει και υποστηρίζει τους κατατρεγμένους, σήμερα στέκεται ακόμη μιά φορά αδύναμος να αντιδράσει, προδομένος ακόμη μία φορά από μία χυδαία και ψευδώνυμη "αριστερή" κυβέρνηση, και μία ακόμη χυδαιότερη "δημοκρατική" αντιπολίτευση, κόλακες των ισχυρών της γής, φερέφωνα και τζουτζέδες των εγκληματιών του κόσμου τούτου.

Με μία εξουσία (κυβέρνηση και αντιπολίτευση) απασχολημένη στο πώς θα εξαπατήσει τον λαό, πώς θα διαστρέψει την πραγματικότητα, πώς θα βρωμίσει την γλώσσα αποδομώντας έννοιες και ιδέες, πώς η ίδια θα πλουτίσει, και πώς θα διατηρήσει στο διηνεκές την εξουσία της αυτός ο λαός νοιώθει πως βιάζεται ο ψυχικός του κόσμος βλέποντας την ηγεσία του να κ@λοτρίβεται, να συμφύρεται, να παπαγαλίζει τις αιτιολογίες των εγκληματιών ναζιστών της νέας εποχής, και ο ίδιος (ο λαός) μέσα στο χάος τής εξαθλίωσης που τεχνητά τον οδήγησαν, μέσα στον στρόβιλο της καθημερινής του επιβίωσης, ..να μην έχει το κουράγιο, να μη μπορεί να αντιδράσει ενεργά, αλλά και να μην μπορεί να συμπαρασταθεί έστω και φραστικά, ηθικά, αφού οι μνημονιακοί δωσίλογοι και προδότες της δημοκρατίας και του συντάγματος έχουν εξαρτήσει τα δικά τους συμφέροντα και την υπαρξή τους ολόκληρη από τα συμφέροντα της νεοναζιστικής Νέας Τάξης των τραπεζών, των διεθνών επιχειρήσεων, του χυδαίου πλούτου.

Βρισκόμαστε σ' έναν κόσμο σε πλήρη ηθική, λογική, ουμανιστική αποδόμηση.
Αποτελούμε μία μικρή παράγραφο στην επίθεση της Νέας Τάξης εναντίον των λαών του πλανήτη. 

Το ότι δεν έχουμε υποστεί αυτά που βιώνουν Συρία και Παλαιστίνη είναι καθαρά θέμα γεωγραφικό.
Λίγες εκατοντάδες χιλιόμετρα ανατολικότερα αν βρισκόμασταν θα είχαμε την τύχη τους.
Η μόνη λύση στον παραλογισμό που μας κυκλώνει είναι ο ξεσηκωμός.
Ή ταν ή επί τάς.

Αν δεν γίνει θα έχουμε την ίδια τύχη με τους Σύριους και τους Παλαιστίνιους.

Όχι ίσως από βόμβες και ελεύθερους σκοπευτές, αλλά από εξαθλίωση, από ανέχεια, από απελπισία!...

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝShare

1 σχόλιο:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Τό ὡραῖον αὐτό ἄρθρον εἶναι ἐλλιπές, διότι δέν ὁμιλεῖ καί γιά τήν ΠΡΟΔΟΣΙΑΝ τῶν ἱεραρχῶν τοῦ νέου καί τοῦ παλαιοῦ ἑορτολογίου. Ἄν αὐτοί δέν ἐπρόδιδον τήν Ὀρθοδοξίαν καί ἵσταντο στό ὕψος τῶν περιστάσεων, τότε οἱ Σατανισταί οὐδέν θά κατώρθωναν. Ἐάν ἕνας φονιᾶς προγραμματίζῃ ἀπό καιρό νά διαπράξῃ φόνον κι ἐσύ τό γνωρίζεις καί ἔχεις τήν δυνατότητα νά τον ἐμποδίσῃς, ἀλλά σιωπᾶς, μέχρις ὅτου ὁ φόνος πραγματοποιεῖται, εἶσαι ἤ δέν εἶσαι συνεργός εἰς τόν φόνον; Κατά τόν Ἅγιον Ἰωάννην τόν Χρυσόστομον, εἶσαι: «Ὁ γάρ δυνάμενος κωλῦσαι τόν ἀδικοῦντα καί μή τοῦτο ποιῶν οὐκ ἔλαττον τοῦ ἀδικοῦντος τάς εὐθύνας ὑφέξει»! Καί βεβαίως εἶσαι συνεργός στό ἔγκλημα, κατά τό παροιμιῶδες: «Ὁ δυνάμενος κωλύσαι καί μή κωλύων, αὐτός ἐστιν ὁ ποιῶν» (Πηδάλιον, ἑρμηνεία τοῦ ΚΕ' Κανόνος τῆς ἐν Ἀγκύρᾳ Τοπικῆς Συνόδου). Ἰδίως ἡ Διοικοῦσα Ἱεραρχία τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος, ἄν δέν εἶχεν ἐκπέσει τελείως ἀπό τήν Ὀρθοδοξίαν, τότε θά εἶχε καί τήν δύναμιν καί τά μέσα ν' ἀποτρέψῃ τό ἄκρως Σατανικόν σχέδιον τῶν Σατανιστῶν. Δέν τό ἔκαμε διότι συμπλέει μέ αὐτούς, κυρίως στήν ἐκθεμελίωσιν τῆς Ὀρθοδόξου Πίστεως.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.