Τελευταίες αναρτήσεις

10 Μαΐου 2018

Κάτι περίεργο συμβαίνει… Η κοινή γνώμη και η υπόθεση αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΡΒΑΛΙΑ 

Οταν η συντριπτική πλειονότητα των εκλεγμένων κοινοβουλευτικών εκπροσωπων τάσσεται ευθέως ή έμμεσα υπέρ νομικής ρύθμισης που βρίσκει απέναντι την συντριπτική πλειονότητα της κοινωνίας κάτι ανώμαλο συμβαίνει σε μια δημοκρατια. 

Οι εθνοπατερες, σε αντίθεση με τους ελέφαντες, ανήκουν στο είδος των παχύδερμων που δεν αναπτύσσουν ποτε αυτοκτονικές τάσεις. Συνεπώς η εξήγηση αυτής της αλλοκοτης συμπεριφοράς πρέπει να αναζητηθεί άλλου. 

Είτε εχουν χαζέψει ομαδικά και νομίζουν οτι εκφράζουν μια πλειοψηφική τάση χωρις να αφουγκράζονται στο ελάχιστο τις διαθεσεις του κόσμου, είτε αναγκάζονται να αγνοήσουν τη λαϊκή βούληση υποκύπτοντας σε εξωθεν πιέσεις

Στην περιπτωση καθιέρωσης της αναδοχής παιδιών απο ομόφυλα ζευγάρια, δεν αποκλείω να συμβαίνουν και τα δυο. Διάφοροι ανεκδιήγητοι που δεν εχουν πάτησει το πόδι τους σε ελληνικό καφενείο να θεωρούν trendy την ανατροφή ανηλίκων απο ζευγάρια μουστακαλήδων και κάποιοι άλλοι να εκπληρώνουν κρυφά προαπαιτούμενα δανειστών που δεν αναγράφονται σε μνημόνια. Και μην το παίρνετε στην πλάκα.

“Μεταρρυθμίσεις” θεωρούνται κι αυτες στην Εσπερία. Σε χώρες οπως η Δανία, η Ολλανδία, η Αυστρία και φυσικα η Γερμανία, τα “απλα” αυτά ζήτηματα εχουν λυθεί προ καιρού. Και το επόμενο στάδιο θα ειναι να υιοθετείς παιδια μαζι με το ροτβαιλερ σου… 

Κακά τα ψέματα. Για τον μεν ΣΥΡΙΖΑ η κατάλυση πατροπαράδοτων οικογενειακών δομών ειναι συμβατή με την γενικότερη φιλοσοφία του. Βρίσκεται στο πνεύμα του πυρήνα του, τη λεγόμενη βάση του 5% που αναζητά να περιχαρακώσει μες την απελπισία του ο Αλεξης. 

Για την Νεα Δημοκρατια η “ψήφος κατα συνειδήσιν” ειναι επιεικώς ακατανόητη και μπορει μονο να ερμηνευθεί στο πλαίσιο πλήρους μετάλλαξης του κόμματος, εν ονόματι μιας γερμανικού τυπου κοινωνικής προοδευτικότητας. 

Παμε ομως και στην ουσία του ζητήματος. Το γεγονός οτι ακούστηκαν απόψεις ψυχολόγων που υποστηρίζουν οτι ο σεξουαλικός προσανατολισμός των γονέων δεν εχει καμία μετρήσιμη επίπτωση στην ψυχική ή συναισθηματική ισορροπία των παιδιων δεν εκπλήσσει καθόλου. Οι άνθρωποι απλούστατα δεν θέλουν να χάσουν την δουλεια τους. Θα μετρήσουν την ζημιά…αργότερα γιατι σε αυτούς πιθανότατα θα καταφεύγουν οι τραυματισμένες ψυχές των θυμάτων μιας τέτοιας …πρότυπης οικογενειακής συνεύρεσης.

Υπαρχουν κι άλλες “επιστημονικές θεωρίες” που επιχειρούν να ανατρέψουν τους νόμους της φύσης, στο όνομα της προάσπισης “ανθρωπίνων δικαιωμάτων”. Ομως η πλύση εγκεφάλου εχει και τα όρια της. Κι όταν επιχειρείται απο αδιστακτους πολιτικούς που υποτιμούν την νοημοσύνη του κόσμου εχει μετρήσιμες επιπτώσεις στις ψηφους. Περιμένετε και θα δείτε…

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Ολο και περισσότεροι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τις εντολές της Νέας Τάξης προς το πολιτικό προσωπικό των χωρών... ειδικά των δυτικών.

Σημείωση: Τα bold γράμματα είναι από μας.... Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.