Τελευταίες αναρτήσεις

9 Μαΐου 2018

99 φορές με ΚΥΡΩΣΕΙΣ (βλ. πόλεμο) και μια με την πένα. ΑΝΟΙΓΟΥΝ οι Ασκοί του ΑΙΟΛΟΥ.

"Θα προσπαθούν να το λύσουν με την πέναν μα δέν θα μπορούν. 99 φορές με τον πόλεμο και μια με την πένα "είπε ο Πατροκοσμάς 250 χρόνια πριν, και σήμερα οι ΄Αγγελοι τρέχουν να σφίξουν τα μπουλόνια της περιστροφής του πλανήτη της γης αλλά οι άνθρωποι τα ξεβιδώνουν πάλι.

Ότι και να κάνουν μέχρι της συντέλειας των αιώνων θα διασαλπίζεται το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

2018 του ΜΑΓΙΟΥ και σημειώθηκαν τα πρώτα γεωπολιτικά ρίχτερ. 
ΠΡΙΝ αρχίσουν να ρίχνουν πυραυλάκια με πυρηνική γόμωση θα ρίχνουν κυρώσεις ο ένας στο άλλον και ήδη γίνεται. 

«Ο Τραμπ το ανακοίνωσε: Οι ΗΠΑ αποχωρούν από τη συμφωνία για το Ιράν» 
Οι ΗΠΑ δεν θα είναι όμηροι σε πυρηνικό εκβιασμό 
Όποιο έθνος βοηθήσει το Ιράν θα έχει τις ίδιες κυρώσεις 
Υπέγραψε την επαναφορά των κυρώσεων στο υψηλότερο επίπεδο 

Κοινή δήλωση Μακρόν, Μέρκελ και Μέι: Η απόφαση προκαλεί λύπη και ανησυχία 
Η αντίδραση Ρουχανί: Παράνομη η απόφαση Τραμπ» http://www.iefimerida.gr/ 9 ΜΑΙΟΥ 2018 

Από εδώ και πέρα οι κινήσεις των ισχυρών θα είναι κατεξοχήν προθερμαντικές πριν την μεγάλη σύγκρουση. 

Θα ξεκινήσουν από το θέατρο της παγκόσμιας οικονομίας με ανεβοκατεβάσματα σοκ και δέους και θα προσγειωθούν αναγκαστικά στα ματωμένα πεδία των μαχών στην ξηρά και στους ωκεανούς.

Η απόφαση του πρόεδρου Τραμπ στόχευε στον εν δυνάμη οικονομικό -στρατιωτικό συνασπισμό Ρωσίας – Τουρκίας και Ιραν και στους ευρύτερους σχεδιασμούς που θέλει να υλοποιήσει αυτός στην περιοχή της Μέσης και Εγγύς Ανατολής.

Η απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ στοχοποίησε επίσης και αυτό που συμφώνησε στην τελευταία συνάντηση τους ο πρόεδρος Πούτιν με τον Ερντογάν στην Άγκυρα στις 3 Απριλίου και στις 4 Απριλίου στην «παρέα» Ερντογάν -Πούτιν στην Άγκυρα, προστίθεται και ο Ιρανός πρόεδρος, Χασάν Ροχανί.

Ο Σουλτάνος άλλαξε ήδη στρατόπεδο και παίζει δυνατά μαζί με τον Πούτιν.

Ο επανεκλεγείς Ορθόδοξος πρόεδρος Πούτιν φαίνεται να συμφώνησε την Μεγάλη Τετάρτη 3 Απριλίου 2018 στην Άγκυρα με τον ισλαμιστή Ερντογάν ότι με κανένα τρόπο δεν θα πρέπει να περάσει το έργο του αιώνα από την ΑΟΖ της Ελλάδος- Κύπρου και φυσικά εννοούμε τον ενεργειακό αγωγό East–Med που θα μεταφέρει τρις κυβικά καθαρής ενέργειας στην Ευρώπη που δεν θα έχει έτσι καμία εξάρτηση από το Ρωσικό φυσικό αέριο.

Η υλοποίηση του East–Med θα γίνει ταφόπλακα της Ρωσικής οικονομίας μιας και ακόμη η Κίνα βασικός προμηθευτής ρωσικού φυσικού αερίου τον τελευταίο καιρό υπέγραψε συμφωνία με τις ΗΠΑ να προμηθευτεί μέσω Αλάσκας υγροποιημένο σχιστολιθικό αέριο σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ.

Να γιατί ο πολύς Πούτιν βάζει πλάτες στον σουλτάνο και του πουλάει την διαστημική τεχνολογία των S- 400. 

Ουσιαστικά τον εξωθεί να βγει από το ΝΑΤΟ δια ασήμαντον αφορμήν εμπλοκής της Τουρκίας με την Ελλάδα στο Αρχιπέλαγος του ΑΙΓΑΙΟΥ.

Έτσι να διαλυθεί η Νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ και να διακινδυνεύει κάθε ενεργειακός αγωγός δυτικών συμφερόντων που θα διέρχεται από εδώ.

Άλλο που δεν θέλει ο Ερντογάν να κάνει κυρίως μετά τις εκλογές του (εκτός και αν ξεφύγουν πολύ τα πράγματα παγκοσμίως), να πάρει δηλ. και αυτός δοθείσης ευκαιρίας τα ενεργειακά καλούδια του ΑΙΓΑΙΟΥ.

Ο Ερντογαν ακροβατεί μέχρι να του κόψουν το σχοινί. 

Η αλεπού θα κάνει την κουταμάρα της και θα πιαστεί στα τέσσερα (ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ) 

Και τότε οι δημοσιογράφοι δεν θα προλαβαίνουν τα γεγονότα.

Μετά τις τουρκικές εκλογές η οικονομία της γείτονος χώρας θα υποστεί τέτοια καθίζηση λόγω δυτικών κυρώσεων και οι εντάσεις στο εσωτερικό της χώρας θα συγκλίνουν σε εκείνο το πρόσωπο που συγκέντρωσε όλες τις εξουσίες.

Για να ξεφύγει ο σουλτάνος την πίεση της κατάρρευσης θα μας επισκεφτεί στο ΑΙΓΑΙΟ.
Τότε το άμεσο μέλλον του προβλέπεται δυσοίωνο. 
Οι κεμαλιστές καραδοκούν …

Ο Ρώσος δεν θα μπορεί να τον βοηθήσει και μόλις χαθούν οι ισορροπίες μέσα στην τουρκία θα χαθούν και οι όψιμες συμμαχίες της με την Ρωσία και το Ιραν.

Τα ΣΤΕΝΑ θα κλείσουν αυτομάτως για την Ρωσία. 
«Τότε θα είναι που ο Ρώσος ναύαρχος με ΟΡΓΗ θα καταλάβει μονομιάς την ΠΟΛΗ. 

Θα θεωρηθεί ήρωας …» ( δεν θα συνεχίσουμε γιατί τα υπόλοιπα θα πρέπει να ειπωθούν από εκείνο το πρόσωπο που έχει την σχετική άγια μαρτυρία περί αυτών) 

Όμως δυστυχώς Παγκόσμια Οικονομική ανακατωσούρα με ρήτρες άλλων ενεργειακών νομισμάτων, γεωπολιτικές ανατροπές, τρομοκρατία σε νέες πιο εξελιγμένες μορφές φαίνεται να είναι η επικαιρότητα των επόμενων ημερών. 

Μέσα σε αυτά τα δεινά 
Θα ξεχάσουν την Ελλαδίτσα μας αλλά πριν φύγουν από εδώ οι τοκογλύφοι και τα τσιράκια τους θα την απαλλοτριώσουν πρώτα με κακία.

Λες και το καλύτερο περιβόλι της γης ήταν δικό τους και θα προσπαθήσουν να γκρεμίσουν τους φράχτες του για χωνέψει μέσα σε αυτό κάθε φυλή της γης.. και αυτό γίνεται σήμερα από Έβρο- νησιά ΑΙΓΆΙΟΥ – ΚΡΗΤΗ.

Αλλά δεν θα τους περάσει. 
Όσο πολεμούν οι άθλιοι την Ορθοδοξία. 
Θα βρίσκεται απέναντι τους ο ΟΥΡΑΝΟΣ να αντιδρά ακόμα και με ασυνήθιστα γεωλογικά φαινόμενα.

Έχουν εδώ και χρόνια τα δικά τους σχέδια αλλά θα τους τα χαλάσει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ γιατί στο τέλος θα γίνει το δικό ΤΟΥ.

Η ΚΥΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ προσμένει τα δικά της παιδιά και βλέπει μέσα από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ προς την Ελλάδα. 

ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ ο ΚΥΡΙΟΣ 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.