19 Ιανουαρίου 2024

Νταβός: Μια πόλη που γίνεται οίκος ανοχής για τους συνέδρους – Σε αυτή την άρρωστη «ελίτ» κλίνουν το γόνυ οι κυβερνήτες μας

Για 5 μέρες το Νταβός γίνεται «πρωτεύουσα» της πορνείας, όσο διαρκεί και το συνέδριο - Αυτό είναι το ποιόν όσων κυβερνούν τον κόσμο
 
Γράφει ο Ελευθέριος Ανδρώνης 
 
Είναι καιρός να καταλάβουμε καλά σε τι είδους ανθρώπους γονατίζουν οι ηγέτες της Δύσης. Να κατανοήσουμε από ποιον υπόκοσμο, παίρνουν εντολές οι σημερινές κυβερνήσεις. 
 
Στην ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, εκεί που χτυπά η «καρδιά» της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης» και των δυσοίωνων αποφάσεων για το μέλλον της ανθρωπότητας, κάθε χρόνο λαμβάνει χώρα ένα οργιώδες εμπόριο καλοπληρωμένης σάρκας. 
 
Οι Βρετανικοί Times με σχετικό άρθρο τους, αποκαλούν το συνέδριο του Νταβός, ως «άντρο πορνείας και αρπακτικών». Η γραφική πόλη των ελβετικών Άλπεων έχει επιλεχθεί ως «πρωτεύουσα» της γκλομπαλιστικής «ελίτ» και νοητή κορυφή της πυραμίδας που κυβερνά τον κόσμο, μιας και η επιλογή της δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού είναι χτισμένη σε υψόμετρο 1.560 μέτρων και θεωρείται η ψηλότερη πόλη στην Ευρώπη. 
 
Στην ετήσια συνάντηση των πιο ισχυρών ανθρώπων της γης, το Νταβός χαρακτηρίζεται από δημοσιογραφικά μέσα, ως πόλη γεμάτη πορνεία και ρουτίνα σεξουαλικής παρενόχλησης. Περίπου το 80 τοις εκατό των συμμετεχόντων στο Νταβός είναι άνδρες. Σε έρευνα των Times από το 2020, σημειώνονται πολυάριθμες αναφορές παρενόχλησης γυναικών που έγιναν στα πλαίσια του συνεδρίου. Ναι, η ίδια ελίτ που προωθεί τον ακραίο φεμινισμό και την αποδόμηση της υποτιθέμενης «πατριαρχίας», συμπεριφέρονται ως πάτρωνες της πορνείας και της σεξουαλικής αποκτήνωσης, εις βάρος της γυναίκας. 
 
Στο Νταβός εδώ και χρόνια επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία. Μέρες ακόμα πριν οι παγκόσμιοι ηγέτες καταφθάσουν στο Νταβός, η ζήτηση για υπηρεσίες πορνείας εκτοξεύεται στα ύψη. Πολιτικοί, επιχειρηματίες και διασημότητες, συνωστίζονται σε λίστες για ακριβοπληρωμένες υπηρεσίες που πέρα από το σεξ, περιλαμβάνουν συνοδεία «υψηλών προσώπων» σε δείπνο ή πάρτι. 
 
Σύμφωνα με αναφορά της γαλλικής εκπομπής «20 Minutes», οι ιερόδουλες που εργάζονται σε τοπική επιχείρηση που παρέχει «συνοδούς», είναι «κλεισμένες» για ολόκληρη την πενταήμερη διάρκεια του συνεδρίου. Η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που όλοι οι οίκοι ανοχής στην Ανατολική Ελβετία παρέχουν τις «υπηρεσίες» τους στην «ελίτ», σε σημείο να υπάρχει κορεσμός προσωπικού και να μεταφέρονται ιερόδουλες από άλλες χώρες. 
 
Να σημειωθεί ότι τα αιτήματα για υπηρεσίες πορνείας δεν γίνονται μόνο μεμονωμένα από τους ενδιαφερόμενους, αλλά προσφέρονται και σαν οργανωμένα «πακέτα» εξυπηρέτησης των συνέδρων. Η γυμνή σάρκα δηλαδή προσφέρεται σε παρόμοιο σκεπτικό, όπως προσφέρεται ο μπουφές μιας εταιρίας catering. 
 
Ασφαλώς δεν ισχυρίζεται κανείς ότι όλοι όσοι παίρνουν μέρος στη συνάντηση του Νταβός, κάνουν πορνοτουρισμό, αλλά το γεγονός ότι η πορνεία έχει γίνει εθιμοτυπική για το συνέδριο, φανερώνει πάρα πολλά για αυτήν την κλίκα που κυβερνά τη Δύση. 
 
Η τήρηση ανωνυμίας στις υπηρεσίες που παρέχονται στους μεγιστάνες, καθιστά βέβαιο ότι αυτά που βγαίνουν προς τα έξω, δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου. Οι σκλάβοι του αγοραίου έρωτα, ούτε που διανοούνται να βρεθούν στα δικαστήρια με κάποιον από όλους αυτούς τους μεγιστάνες, επομένως η μυστικότητα είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. 
 
Ωστόσο δεν λείπουν οι φήμες και οι αναφορές για όργια, ναρκωτικά και πριβέ πάρτι που μετατρέπουν το Νταβός σε πρωτεύουσα της ακολασίας και των καταχρήσεων. 
 
Αυτός ο οργανισμός που έχει κάνει «θεσμό» το σεξ και τη διαστροφή, είναι που ορίζει τις τύχες των λαών της Δύσης. Άνθρωποι που λατρεύουν τη σάρκα ως θεό και μεταχειρίζονται κόσμο ως πληρωμένους σκλάβους του σεξ, είναι οι ίδιοι που διαμορφώνουν δικαιώματα, προωθούν νομοσχέδια, χαράσσουν πολιτικές, ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις. 
 
Οι προαγωγοί της ανηθικότητας, διαμορφώνουν τη νέα «ηθική». 
 
Άνθρωποι που τα ζωώδη ένστικτα τους σέρνουν από τη μύτη, σέρνουν κι εκείνοι με τη σειρά τους τη μοίρα ολόκληρων λαών. Το φόρουμ που φιλοξενεί αυτή την κουλτούρα αποκτήνωσης όπως είδαμε παραπάνω, είναι εκείνο που να δίνει ντιρεκτίβες για την «πολιτικά ορθή» εκπαίδευση των παιδιών, για τον «πολιτικά ορθό» προσδιορισμό των οικογενειών, και κάθε έκφανση του ορθοπολιτικού φασισμού που αντικαθιστά το φυσικό με το αφύσικο. 
 
Και οι πολιτικοί θεωρούν ύψιστη τιμή τους να παρευρεθούν σε αυτό τον οίκο ενοχής και ανοχής που εν πολλοίς αποτελείται από χιτλερίσκους και μεγαλομανείς πλουσίους, και ονομάζεται WEF. Με τα εκατοντάδες ρυπογόνα τζετ τους, συγκεντρώνονται στο Νταβός για να συζητήσουν για την κλιματική… κρίση, να κάνουν πορνοτουρισμό, να δικτυωθούν μεταξύ τους και να συζητήσουν για την κατάκτηση του κόσμου…
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.