25 Ιανουαρίου 2024

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) είναι η μεγαλύτερη απειλή για την Ανθρωπότητα

Μετάφραση: Απολλόδωρος
19 Ιανουαρίου 2024 | Patricia Harrity | Διαβάστε το εδώ
 
Εκπρόσωποι κυβερνήσεων και διεθνών οργανισμών, δισεκατομμυριούχοι, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί, ΜΚΟ και δημοσιογράφοι πέρασαν τις τελευταίες ημέρες στο Νταβός της Ελβετίας αποφασίζοντας για άλλη μια φορά το μέλλον μας, είτε μας αρέσει είτε όχι. Κάποιοι από αυτούς είναι αυτοδιορισμένοι, μη εκλεγμένοι ηγέτες του κόσμου που έχουν τεράστια επιρροή σχεδόν σε κάθε έθνος και ακόμα υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που αγνοούν την ύπαρξή τους, πόσο μάλλον ότι υποκύπτουν στην ατζέντα και τις απαιτήσεις τους τα τελευταία χρόνια.
 
Εμείς, οι "θεωρητικοί της συνωμοσίας" που μιλάμε ενάντια στο παγκόσμιο πραξικόπημα είμαστε ο εχθρός του λαού, όπως φαίνεται, και είμαστε επίσης εχθροί των μελών του Νταβός και ειδικότερα του Κλάους Σβαμπ και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ λόγω των διαφορετικών φωνών μας.
 
Οι προειδοποιήσεις μας χαρακτηρίζονται ως "παραπληροφόρηση και παραπλάνηση" από το WEF κ.ά. και σύμφωνα με την πρόσφατη έκθεση κινδύνου τους, είμαστε πλέον η υπ' αριθμόν ένα απειλή για την ανθρωπότητα και η αιτία της παγκόσμιας πόλωσης.
 
Είναι απίστευτο ότι για την 54η ετήσια συνάντηση του Νταβός που ξεκίνησε στις 15 Ιανουαρίου, το WEF υιοθέτησε το σύνθημα " Επανοικοδόμηση της Eμπιστοσύνης" με στόχο να συζητήσει "τις βασικές αρχές της εμπιστοσύνης" - τη διαφάνεια, τη συνοχή και την υπευθυνότητα. "Αρχές" τις οποίες είναι σαφές ότι δεν μπορούν ποτέ να τηρήσουν.
 
Ο οικονομολόγος Martin Armstrong γράφει: "Ο Klaus Schwab είναι ένα διαβόητο φρικιό του ελέγχου. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του εξέδωσε την "Έκθεση Παγκόσμιων Κινδύνων 2024", όπου δήλωσε τώρα ότι η NOYMEΡΟ ΕΝΑ απειλή για την ανθρωπότητα δεν είναι πλέον ο πόλεμος και η εισβολή της Ρωσίας σε ένα δήθεν κυρίαρχο κράτος, η τρομοκρατία ή ακόμη και η ασθένεια, αφού πίεσε ότι όλος ο κόσμος έπρεπε να εμβολιαστεί στην τελευταία ψεύτικη πανδημία".
 
Ο Armstrong που έχει αυτοδίδακτος οικονομικός προγνώστης συνεχίζει στο παρακάτω άρθρο:
 
Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ Eίναι H Mεγαλύτερη Aπειλή Για Την Ανθρωπότητα
 
Martin Armstrong στο Armstrong Economics.
 
Ο Schwab έχει ακόμη και τώρα μειώσει την προηγούμενη NOYMEΡΟ ΕΝΑ απειλή του για την ανθρωπότητα και την κλιματική αλλαγή σε NOYMEΡΟ ΔΥΟ για να προωθήσει τη μονοκοσμική κυβέρνησή του με τον επικεφαλής των Ηνωμένων Εθνών, εξαλείφοντας τη δημοκρατία και κάθε δικαίωμα του λαού να ψηφίζει.
 
 
Όχι, τώρα η NOYMEΡΟ ΕΝΑ απειλή για την ανθρωπότητα είναι οποιαδήποτε διαφωνία με αυτή την ατζέντα του WEF, την οποία έχει πλέον χαρακτηρίσει ως "παραπληροφόρηση και ψευδείς ειδήσεις". Αυτή η παραπληροφόρηση και η παραπληροφόρηση είναι που πολώνει την κοινωνία. Όπως γράφουν στην έκθεσή τους:
 
"Αναδεικνύεται ως ο σοβαρότερος παγκόσμιος κίνδυνος που αναμένεται για τα επόμενα δύο χρόνια, οι εξωτερικοί και εγχώριοι δρώντες θα αξιοποιήσουν την παραπληροφόρηση και τις ψευδείς ειδήσεις για να διευρύνουν περαιτέρω τις κοινωνικές και πολιτικές διαιρέσεις".
 
Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι η μόνη ελπίδα για την ανθρωπότητα είναι πλέον η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ και το τέλος της ελευθερίας του λόγου. Η έκθεση δείχνει ακριβώς πώς, βήμα προς βήμα, χάνουμε όλες τις ελευθερίες μας. Όπως αναφέρει η έκθεση του WEF:
"Οι επίμονες ψευδείς πληροφορίες (σκόπιμες ή μη) διαδίδονται ευρέως μέσω των δικτύων των μέσων ενημέρωσης, μετατοπίζοντας σημαντικά την κοινή γνώμη προς την κατεύθυνση της δυσπιστίας στα γεγονότα και την εξουσία. Περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε: ψευδές, απατηλό, παραποιημένο και κατασκευασμένο περιεχόμενο".
 
Κατεβάστε την έκθεση του WEF
 
Εν τω μεταξύ, το Γραφείο Απογραφής των ΗΠΑ προσπαθεί να επεκτείνει τις προσωπικές πληροφορίες για κάθε άτομο και την περιουσία του μέσω της υποχρεωτικής Αμερικανικής Κοινοτικής Έρευνας (ACS). Επιδίωξαν επίσης να επεκτείνουν τις ερωτήσεις ώστε να συμπεριλάβουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου και την ψυχική υγεία των ατόμων σε κάθε νοικοκυριό, εκτός από οποιαδήποτε αναπηρία. Πολλοί θεωρούν ότι πρόκειται για άλλη μια επίθεση στην προσωπική μας ελευθερία και ιδιωτικότητα, ότι αυτές οι πρόσθετες ερωτήσεις ισοδυναμούν με τακτικές εκφοβισμού για να εξαναγκάσουν τους ανθρώπους να ανταποκριθούν με τον εξαναγκασμό του λόγου κατά παράβαση της Πρώτης Τροπολογίας και παραβιάζουν το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή από την κυβερνητική εισβολή βάσει της Τέταρτης Τροπολογίας.
 
Προσθέστε σε αυτό την εξάλειψη του χάρτινου χρήματος και την επιβολή στην κοινωνία αυτών των ψηφιακών νομισμάτων των Κεντρικών Τραπεζών χ̲ω̲ρ̲ί̲ς̲ ̲κανένα δικαίωμα ψήφου για το αν οι άνθρωποι το θέλουν ή όχι. Οι κυβερνήσεις θα εφαρμόσουν τον απόλυτο έλεγχο, και όλα αυτά επειδή, το 1913, πέρασαν τη 13η τροπολογία που επέτρεψε την άμεση φορολόγηση, την οποία οι ιδρυτές πατέρες απαγόρευσαν. Αυτό έχει πλέον εξελιχθεί στην απελπισμένη προσπάθειά τους να γνωρίζουν τα πάντα για τον καθένα, και αν βρήκαμε ένα χαρτονόμισμα των 10 δολαρίων στο πάρκινγκ και δεν τους ενημερώσαμε, εδώ είναι το 50% σας.
 
LaGarde - Ψηφιακό Νόμισμα Κεντρικής Τράπεζας
 
Ένα πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου του WEF, στη συνέχεια επικεφαλής του ΔΝΤ και τώρα επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, παραδέχεται ότι θα υπάρξουν έλεγχοι στα CBDCs. Ανέφερα το 2021 ότι η Τράπεζα της Αγγλίας πρότεινε το ψηφιακό νόμισμα να είναι προγραμματιζόμενο. Μια μητέρα θα πρέπει να μπορεί να εμποδίσει το παιδί της να ξοδέψει χρήματα για γλυκά. Αν η μαμά μπορεί να το κάνει αυτό, τότε ο Μεγάλος Αδελφός μπορεί να το κάνει σε μεγάλη κλίμακα.
 
Όποιος έχει διαβάσει τον Μαρξ μπορεί να νιώσει το μίσος ανάμεσα στις γραμμές για όποιον είχε περισσότερα από εκείνον. Ποτέ δεν καταλαβαίνει την ανθρωπότητα, και μόλις αφαιρέσεις την ανθρώπινη ιδιότητα της περιέργειας, κάθε πρόοδος παύει να υπάρχει. Αυτό είναι που έριξε τον κομμουνισμό. Ίσως απεικονίστηκε καλύτερα από την περίφημη συζήτηση του Νίξον με τον Χρουστσόφ για την κουζίνα, δείχνοντας πως το αμερικανικό βιοτικό επίπεδο προχωρά μόνο λόγω της ιδιωτικής καινοτομίας.
 
Συζήτηση στην ‘κουζίνα’ του Νίξον-Χρουστσόφ 1959 
 
Ήμουν ένας από τους τρεις κορυφαίους market makers στον χρυσό το 1980. Η Εφορία (IRS = ΑΑΔΕ) μπήκε στις επιχειρήσεις μου και με κήρυξε αυθαίρετα τράπεζα. Είπαν ότι επειδή το σύνταγμα είχε πει ότι ο χρυσός ήταν χρήμα, ήμουν τράπεζα και το πρόστιμο θα ήταν 50.000 δολάρια ανά συναλλαγή 10.000 δολαρίων ή περισσότερο. Ρώτησα αν ήθελαν απλώς τα κλειδιά της επιχείρησής μου. Είπαν όχι- κατάλαβαν ότι δεν ήξερα ότι ήμουν τράπεζα. Ήρθαν και άρχισαν να ελέγχουν κάθε συναλλαγή. Τους είδα να βγάζουν ονόματα ακόμα και για 3.000 δολάρια.Όταν ρώτησα, νόμιζα ότι επρόκειτο για 10.000 δολάρια και πάνω- μου είπαν ότι αν δεν ήθελα προβλήματα, "κρατήστε το στόμα σας κλειστό"! Την επόμενη μέρα, ήρθαν με φορτηγά και πήραν όλα τα αρχεία μου. Έστειλα τα χρήματα για τους φόρους μου το 1980, μαντεύοντας τι πιθανώς έβγαλα, επειδή δεν είχα αρχεία. Όταν είπα ότι δεν μπορούσα να υποβάλω τον φόρο εισοδήματος, μου είπαν ότι έκαναν έλεγχο σε πάνω από 3.000 πελάτες μου και ότι αυτό είχε προτεραιότητα. Όταν τελικά πήρα πίσω τα αρχεία μου, μου επέβαλαν πρόστιμο 500.000 δολαρίων ως τέλος εκπρόθεσμης υποβολής. Όταν διαμαρτυρήθηκα, μου είπαν ότι ποτέ δεν ρώτησα αν ο λογαριασμός μου μπορούσε να έρθει στο γραφείο τους.
 
Αποσύρθηκα από την επιχείρηση. Δεν ήθελα να με παρενοχλούν κάθε χρόνο, και οι κίνδυνοι ήταν πάρα πολύ υψηλοί από τη στιγμή που με δήλωσαν τράπεζα εντελώς αυθαίρετα. Αυτό δεν θα γινόταν ΠΟΤΕ βάσει του Συντάγματος, το οποίο απαγόρευε την άμεση φορολόγηση. Συνεχίζουν να επεκτείνουν τις απαιτήσεις και τη δύναμή τους. Έλαβα μια επιταγή επιστροφής χρημάτων από την εφορία για περίπου 100.000 δολάρια ένα χρόνο. Την κατέθεσα. Ένα χρόνο αργότερα, μου χρέωσαν τόκους και πρόστιμα επειδή έπρεπε να ξέρω ότι ….ήταν δικό τους λάθος. Δεν είναι ΠΟΤΕ υπόλογοι για τα λάθη τους. Αν καλέσετε την IRS και σας πουν οτιδήποτε και το ακολουθήσετε, αν ήταν λάθος, αυτό εξακολουθεί να είναι δικό σας λάθος και θα χρεωθείτε με τόκους και πρόστιμα.
 
Ο φόρος εισοδήματος θα καταστρέψει τη δυτική κοινωνία, όπως ο άμεσος έλεγχος σκότωσε τον κομμουνισμό. Αυτό είναι το θέμα του 2032.Ένας φίλος που μεγάλωσε στην Ανατολική Γερμανία νόμιζε ότι ο πατέρας του τρελάθηκε μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου το 1989. Ο πατέρας του πήρε τον φάκελο της Στάζι και έμαθε ότι όλοι όσοι νόμιζε ότι ήταν φίλοι του τον βαθμολογούσαν στην κυβέρνηση. Γύρισε σπίτι και άρχισε να ανοίγει τρύπες στον τοίχο και να βγάζει κρυμμένα μικρόφωνα. Μέχρι να πεθάνει από εκεί και πέρα, αρνιόταν να μιλήσει σε οποιονδήποτε άλλον εκτός από την άμεση οικογένειά του.
 
Υπάρχει ένα φως στην άκρη του τούνελ που εμπνέει ελπίδα. Ναι, τα επόμενα οκτώ χρόνια θα είναι χαοτικά - λυπάμαι γι' αυτό. Αλλά ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις πέφτουν συχνά από την ίδια τους τη διαφθορά - αυτοκτονία. Όσο πιο δρακόντειες γίνονται σε αυτό το απεγνωσμένο ερώτημα για τη διατήρηση της εξουσίας, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα όλα αυτά να καταρρεύσουν.
 
Γερμανία Διαμαρτυρία αγροτών στην Πύλη του Βρανδεμβούργου
 
Αυτό που λαμβάνει χώρα στην Ευρώπη είναι το άμεσο αποτέλεσμα του μαρξισμού, αφού και αυτός ασπάζεται τον απόλυτο έλεγχο της κοινωνίας σε κάθε πτυχή με κανονισμούς. Όταν αυτοί οι ηλίθιοι επέβαλαν κυρώσεις κατά της Ρωσίας, δεν συνειδητοποίησαν ποτέ ότι δεν θα έκοβαν απλώς τη δική τους οικονομική ανάπτυξη. Ακόμα, θα διαιρούσαν μόνιμα την παγκόσμια οικονομία μεταξύ ΗΜΩΝ εναντίον ΑΥΤΩΝ.
 
Όχι μόνο οι κυρώσεις γύρισαν μπούμερανγκ ειδικά για τη Γερμανία, αλλά στη συνέχεια αγκάλιασαν την Ουκρανία, την πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση στο πρόσωπο της Γης, και στη συνέχεια έμειναν αμέτοχοι ενώ οι Νεοσυντηρητικοί έδιναν οδηγίες στους Ουκρανούς να ανατινάξουν τον Nord Stream. Ω, πώς θα γονάτιζαν τη Ρωσία. Το πρόβλημα ήταν ότι γονάτισαν τη Γερμανία και την Ευρώπη. Η γερμανική κυβέρνηση οδηγήθηκε σε ύφεση και έχασε σχεδόν 20 δισεκατομμύρια ευρώ σε έσοδα, και στη συνέχεια άκουσαν το WEF και έσπρωξαν με πλήρη ταχύτητα στην Κλιματική Αλλαγή. Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς αποκάλεσε τους αγρότες εξτρεμιστές, εξαπολύοντας ευρύτερη δυσαρέσκεια. Και πάλι, λόγω των κυρώσεων στη Ρωσία, η κυβέρνηση προχωρούσε στον τερματισμό των επιδοτήσεων καυσίμων για τους αγρότες, και όλα αυτά επειδή η Γερμανία υποστήριξε την Ουκρανία.
 
Αυτοί που βρίσκονται στην κυβέρνηση είναι πολιτικοί καριέρας, οπότε θα βλέπουν πάντα τον κόσμο μέσα από το δικό τους συμφέρον.Όσο υπάρχουν πολιτικοί καριέρας, δεν θα έχουμε ποτέ μια κυβέρνηση του λαού από τον λαό. Οι αγρότες δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρονται, εφόσον οι κυβερνώντες το βλέπουν πίσω από κλειστές πόρτες. Θα πρέπει απλώς να το βουλώσουν και να υπακούσουν σε ό,τι τους διατάζουν.
 
Αυτοί οι απόλυτοι ηλίθιοι έχουν στραφεί εναντίον της γεωργίας και οι αγρότες έχουν φέρει τη Γερμανία σε αδιέξοδο όπως και στην Ολλανδία. Αυτό θα γίνει μείζον θέμα μόνο καθώς η βλακεία των κυβερνώντων ρίχνει τη Δυτική Κοινωνία στο χείλος της καταστροφής της, όπως ακριβώς ο Κομμουνισμός έπεσε εξαιτίας της δικής του ανικανότητας να λειτουργήσει ορθολογικά ή αποτελεσματικά.
 
Πηγή: – Armstrong Economics
 
Δικτυογραφία:
World Economic Forum is Greatest Threat to Humanity. – The Expose



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.