7 Οκτωβρίου 2022

Η καταστροφή της Ευρώπης (την κατέστρεψε η φασιστική νεοταξική Ε.Ε.)

Το λεγόμενο «ευρωπαϊκό ιδεώδες», δολοφονήθηκε στον τόπο που γεννήθηκε
 
 
Η άθλια εικόνα με εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας όπως ο Ερντογάν και ο Αλίεφ να πρωταγωνιστούν σε μία υποτιθέμενη ευρωπαΐκή σύνοδο, ήταν η ταφόπλακα της ίδιας της Ευρώπης.
 
Δεν θα μείνουμε στις επιμέρους θλιβερές εικόνες, με τον Εμμάνουελ Μακρόν να «ξεσκονίζει» από πάνω μέχρι κάτω τον Ερντογάν, τον Αρμένιο πρωθυπουργό Πασινιάν να «σέρνεται» για να μιλήσει με τον Ερντογάν και τον Αλίεφ, την ώρα που αυτοί σφάζουν τον λαό του κλπ. 
 
Θα προσεγγίσουμε την άθλια εικόνα με απόλυτα θεσμικό τρόπο. Η Τουρκία έχει προβεί σε εισβολή κατά της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας, που ταυτίζεται με την ευρωπαΐκή κυριαρχία. Έχει υπογράψει ένα παράνομο μνημόνιο με μία παράνομη κυβέρνηση, αυτή της Λιβύης, η οποία στρέφεται κατά των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, άρα κατά των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ευρώπης. Η Τουρκία πραγματοποιεί εισβολή στην εθνική κυριαρχία της Ελλάδας με πτητικά μέσα, άρα εισβάλει σε ευρωπαϊκό έδαφος με στρατιωτικά επανδρωμένα και μη αεροσκάφη. 
 
Τέλος, η Τουρκία απειλεί με εισβολή σε ελληνικό νησί, άρα σε ευρωπαϊκό έδαφος, έχοντας την απόλυτη στήριξη του Αζερμπαϊτζάν. Τι θα έπρεπε να κάνει η Ευρωπαΐκή Ένωση έπειτα από όλα αυτά, βάσει των δεσμευτικών συνθηκών που διέπουν τη λειτουργία της; 
 
Η δράση της Τουρκίας λοιπόν έχει ήδη ενεργοποιήσει το άρθρο 51 του καταστατικού χάρτη του ΟΗΕ, περί «επικείμενης απειλής», γεγονός που θα έπρεπε να έχει οδηγήσει αυτόματα στην ενεργοποίηση του άρθρου 42 παράγραφος 7 της ΕΕ. Το άρθρο που επιβάλλει την συλλογική άμυνα και την ένοπλη συνδρομή όλων των χωρών σε περίπτωση που ένα κράτος – μέλος απειλείται. 
 
Παράλληλα, βάση της ενεργοποίησης του άρθρου 42, θα έπρεπε ήδη να έχουν επιβληθεί στην Τουρκία σκληρές κυρώσεις, σκληρότερες ακόμα και από αυτές που έχουν επιβληθεί στην Ρωσία, διότι η Ελλάδα αλλά και η Κύπρος είναι μέλη της ΕΕ και μάλιστα του σκληρού πυρήνα αυτής, της Ευρωζώνης. 
 
Κάθε συζήτηση λοιπόν της Ευρώπης με τον Ερντογάν και τον Αλίεφ, θα έπρεπε να γίνεται αφού έχουν αναπτυχθεί ευρωπαϊκές στρατιωτικές δυνάμεις σε όλο το μήκος των συνόρων τα οποία απειλούνται από την Τουρκία, μιλάμε φυσικά για τα ελληνοτουρκικά σύνορα και τα σύνορα της Κύπρου. Παράλληλα, θα έπρεπε να έχουν επιβληθεί θηριώδεις κυρώσεις με πρώτη την απαγόρευση κάθε οικονομικής συναλλαγής με την Τουρκία. Την απαγόρευση πτήσεων των τουρκικών αερογραμμών πάνω από Ευρωπαϊκό εναέριο χώρο, το συνολικό εμπάργκο σε όλα τα τούρκικα προϊόντα, αλλά και όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται στην Τουρκία ακόμα κι αν προέρχονται από ευρωπαϊκές βιομηχανίες. 
 
Περιττεύει να αναφερθούμε στο θέμα του δουλεμπορίου, που η Τουρκία όχι μόνο δεν τηρεί την υπογραφή της απέναντι στην ΕΕ, αλλά συνεχίζει να εισπράττει δισεκατομμύρια την ώρα που στέλνει αφειδώς πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα, δηλαδή την Ευρώπη. Μετά τα χθεσινά η Τουρκία θα έπρεπε να λογοδοτεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, καθώς με την εγκληματική της δράση έχει δολοφονήσει χιλιάδες ανθρώπους. 
 
Αυτά θα έπρεπε να έχουν συμβεί εάν η Ευρώπη τηρούσε την διεθνή νομιμότητα και το καταστατικό που ορίζει την λειτουργία της. 
 
Αντί αυτού, είδαμε μία Ευρώπη να καλεί τους εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας, Ερντογάν και Αλίεφ, ως ισότιμους ηγέτες και να τους επιτρέπει να εξεμούν τις απειλές τους κατά της Ελλάδας και της Κύπρου. 
 
Η Ευρώπη παρανομεί, η Ευρώπη παραβιάζει το ίδιο το καταστατικό της, η Ευρώπη παραβιάζει το ίδιο το ευρωπαϊκό δίκιο και μάλιστα το πρωτογενές, η Ευρώπη καταστρέφεται. 
 
Η Ευρώπη καταστρέφεται διότι οι ηγέτες της είναι απόλυτα διεφθαρμένοι από το τουρκικό μαύρο χρήμα και το μαύρο χρήμα του Αζερμπαϊτζάν. Αυτός είναι και ο λόγος που οι ευρωπαίοι ηγέτες και η ηγεσία της Κομισιόν παραβιάζει το νόμο. Μόνο ένας διεφθαρμένος συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο, όπως άλλωστε έχει αποδειχθεί από το τεράστιο σκάνδαλο με τα τρία δις που έδωσε το Αζερμπαϊτζάν σε δυτικούς πολιτικούς για να κρύβουν τα εγκλήματα του.
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.