1 Οκτωβρίου 2022

Μιχάλης Χριστοφοράκος για Πρόεδρος!

Και τι καταλάβαμε εμείς οι μαυρόψυχοι που εδώ και χρόνια κατηγορούσαμε έναν αθώο;
 
Από τον Παναγιώτη Λιάκο
 
Η ελληνική Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, ανεπηρέαστη, πυλώνας της δημοκρατίας μας (που έχει από καιρό καταρρεύσει). Ξέρει τι κάνει. Οι κακοί είναι στη φυλακή και οι καλοί είναι έξω. Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, αυτός ο γενναιόδωρος άνθρωπος, προτού αποφανθεί για εκείνον η Δικαιοσύνη ήταν έξω, πολύ έξω. Στο εξωτερικό, στην ξενιτιά ταλαιπωριόταν και φυτοζωούσε (για την ακρίβεια στο Μπόγκενχάουζεν, μια ακριβή συνοικία του Μονάχου της Γερμανίας) ο φιλέλλην. 
 
Εκεί κρυβόταν από την κακία και τον φθόνο ημών των ιθαγενών, που τον κατηγορούσαμε ως αρχιλαδωτή πολιτικών για λογαριασμό της Siemens. Τώρα που αποφάνθηκε για εκείνον η Δικαιοσύνη, που ξέρει πολύ καλά τι κάνει και δεν της ξεφεύγει κεραία από όσα γίνονται, ο Χριστοφοράκος μπορεί να είναι έξω, αλλά στον καθαρό αγέρα της Εκάλης. Μπορεί να έρθει κατά δω, δίχως να μπει μέσα. Η Δικαιοσύνη τον βρήκε αθώο, εφαρμόζοντας το γράμμα του νόμου που ψήφισαν εκείνοι που ΔΕΝ λαδώνονταν από τον εκλεκτό επιχειρηματία και αθλητή του καράτε (ναι, ησχολείτο και με αυτό ο δεινός σπόρτσμαν). 
 
Η Βουλή, μια που έχει ψηφίσει τόσους νόμους και τροπολογίες, που όλως τυχαίως τον έχουν καταβολέψει, ας μας κάνει μία μεγάλη χάρη: να ζητήσει από τον Μιχάλη Χριστοφοράκο να αποδεχθεί την εκλογή του στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Είναι ο πλέον κατάλληλος για το αξίωμα στη συγκεκριμένη ιστορική περίοδο. Αν δεχτεί, ίσως να καταδεχτεί να μη ζητήσει αποζημίωση για όλα αυτά τα χρόνια που αδίκως εδιώκετο από τους μηχανισμούς ενός κράτους που ΔΕΝ είχε την πρόθεση να τον πιάσει. Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία να του γίνει η πρότασις, τώρα που είναι χαρούμενος με την τελική έκβαση της υπόθεσής του. 
 
Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο αδάμας της επιχειρηματικότητας, με τις λαμπρές οικογενειακές παρακαταθήκες, αποτελεί ιδανικό σύμβολο της Μεταπολίτευσης και γι’ αυτό πρέπει να ανέλθει στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα. 
 
Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, που τον ξέρει τόσο καλά (ψώνιζε από εκείνον τηλεφωνικά κέντρα και είναι και γείτονες στην Τήνο), γιατί δεν του ρίχνει την ιδέα;
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.