1 Ιουλίου 2022

Η φρικτή εξέλιξη LGBTQIA+ στα σχολεία της Βρετανίας.

Γράφει η Μαρία Οικονόμου
Από Βρετανία
 
Αγαπητοί εν Χριστώ αδερφοί και αδερφές,  
επανέρχομαι πάλι μετά το πρώτο άρθρο μου πριν από ένα χρόνο στο ίδιο θέμα, με τις νέες πολύ δυσάρεστες και γρήγορες εξελίξεις αναφορικά με την ξαφνική επίθεση εναντίον των παιδιών μας στα σχολεία και την γαλούχησή τους στην απόλυτη διεστραμμένη ανηθικότητα των LGBTQIA+ (ΛΟΑΤΚΙ), προκειμένου να καταστρέψουν αφενός την αθώα παιδική τους φύση και να εισάγουν αφετέρου από μικρή ηλικία τη διαστροφή.  
 
Μια απόλυτα καταστροφική πολιτική σε αυτή την τόσο ευάλωτη φάση της ζωής τους κατά την οποία τα παιδάκια δεν έχουν διαμορφώσει ακόμη ηθικές αξίες και λογική με συνείδηση που να ξεχωρίζει το επιτρεπτό από το μη επιτρεπτό, το Θεάρεστο από το μη Θεάρεστο, το φυσιολογικό από το μη φυσιολογικό, και εν τέλει, με απλά λόγια, την αμαρτία και επομένως να οδηγηθούν σε επιλογή «ταυτότητας και φύλου» κατά τα πρότυπα που έχουν λάβει πριν ακόμη καταλάβουν τι εστί αυτό σε βάθος και τα αποτελέσματα αυτού.  
 
Διαβάσαμε πρόσφατα διάφορα άρθρα για την καταστροφή των παιδιών μετά από τέτοιες ενέργειες σε χώρες όπου ήδη αυτό είναι εφαρμόσιμο σε σχολεία. Τα οποία παιδιά οδηγούνται προς αυτή τη κατεύθυνση (αλλαγής φύλλου) χωρίς καν να χρειάζεται η συναίνεση των γονέων (Γυμνάσιο) αλλά όχι μόνο, σε περίπτωση που οι γονείς τολμήσουν να μιλήσουν ενάντια σε αυτό ή να μιλήσουν για το Θεό, τα παιδιά τους απομακρύνονται από αυτούς με παρέμβαση του κράτους. Παιδιά θύματα μιας διεστραμμένης κοινωνίας τα ωθεί στην καταστροφή και που τα περισσότερα από αυτά όταν αντιληφθούν τι έχουν κάνει (μετά από επέμβαση, χρήση χαπιών κλπ), φτάνουν στην αυτοκτονία.  
 
Στις 6 Απριλίου 2021, ανέβασα όλο το «εκπαιδευτικό» πρόγραμμα όπως ήδη είχε ξεκινήσει στη Βρετανία και προειδοποιούσα ότι έρχεται τάχιστα στην Ελλάδα. Δυστυχώς πολλοί δυσκολεύονταν να το πιστέψουν, άνθρωποι που ζουν στον αθώο ακόμη κόσμο τους ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί θεωρώντας πως το Ορθόδοξο κράτος μας έχει στεγανά για τέτοιου είδους δράση στα σχολεία.  
 
Αποδείχτηκε περίτρανα ότι το Ορθόδοξο κράτος μας δυστυχώς δεν είναι στη ρίζα του πλέον Ορθόδοξο διότι κυβερνάται εδώ και χρόνια από μια μακρά αλυσίδα άθεων και ταγμένων νεοταξιτών όπου ο ένας μετά τον άλλο βάζουν το δικό τους λιθαράκι στο παγκόσμιο οικοδόμημα της απόλυτης καταστροφής της κοινωνίας και του ανθρώπου πνευματικά, ηθικά και ουσιαστικά, προετοιμάζοντας και ανοίγοντας το δρόμο για την έλευση του Αντίχριστου.  
 
Η νέα αδιανόητη εξέλιξη στα σχολεία από τη νέα τάξη πραγμάτων που το προωθεί παγκόσμια, όπου ανοιχτά πλέον παρουσιάζει τα σχέδιά της και ξεκαθαρίζει την προγραμματισμένη και στοχοποιημένη πολιτική της με επίθεση στα μικρότερα παιδιά δηλαδή του νηπιαγωγείου, δεν είναι απλά σοκαριστική, δημιουργεί ένα βαθύτατο αίσθημα λύπης και πόνου για τις αθώες αυτές ψυχούλες και βαθύτατης ανασφάλειας ταυτόχρονα για την κοινωνία που θα δημιουργήσουν τα παιδιά αυτά ως ενήλικες στο μέλλον.  
 
«Περήφανες» -όπως λένε- πλέον κυματίζουν οι σημαίες των Ουράνιων Τόξων των ΛΟΑΤΚΙ στον προαύλιο χώρο των Σχολείων!  
 
Αδιανόητα μαθήματα των τραβεστί στα παιδάκια του νηπιαγωγείου που δεν τους δείχνουν μόνο τα «νέα φύλλα» (φύλα) αλλά μεταξύ άλλων τους μαθαίνουν χορούς ανήθικους, χρησιμοποιούν ειδικό λεξιλόγιο, τα μακιγιάρουν σαν τους ίδιους και ώ της φρίκης, φωτογραφίζονται γυμνοί μαζί τους σε ειδικές περιπτώσεις!  
 
Επισυνάπτονται φωτογραφίες από ζωντανό βίντεο της απόλυτης φρίκης που κυκλοφόρησε ως διαφήμιση για τα… «σπουδαία επιτεύγματα» της Βρετανίας στην εκπαίδευση!  
 Τρομαγμένα τα αθώα προσωπάκια των μικρών αθώων παιδιών και οι γονείς δίπλα γελούν και το διασκεδάζουν! Γονείς δολοφόνοι! Δολοφονούν την αθωότητα των παιδιών τους αλλά και την ψυχή τους την οποία καταδικάζουν σε αιώνια μαρτύρια.  
 
Κάποιοι λίγοι ελάχιστοι γονείς τραβούν τα παιδιά τους σε κατ’ οίκον σχολική εκπαίδευση πλέον σύμφωνα με νομοθεσία που υπάρχει στη Βρετανία η οποία όμως τους χαλάει τα σχέδια και έτσι δημιουργείται νέο νομοσχέδιο τώρα όπου όμαλά θα οδηγήσει στην κατάργηση αυτής της νομοθεσίας με σκοπό την ολοκληρωτική ακύρωση της κατ’ οίκον εκπαίδευσης.  
 
Οι γονείς θα είναι υποχρεωμένοι να στέλνουν τα παιδιά στο σχολείο αλλιώς θα υπάρχει φυλάκιση.  
 
Φυσικά μαζεύουμε υπογραφές για να μην περάσει το πρώτο στάδιο του νομοσχεδίου που αφορά απόλυτη παρακολούθηση, όμως, όπως πολύ καλά ξέρουμε όλοι, οι υπογραφές δεν κάνουν τίποτα κι ας είναι εκατομμύρια (παρότι δεν θα είναι ούτε εκατοντάδες) διότι πάντα κάνουν αυτό που θέλουν και όταν ολοκληρώνεται στη βουλή το petition όπως ονομάζεται, δίνουν απλά μια αιτιολογία για την απόρριψη του.  
 
Η δε παράνοια που ζούμε με την προώθηση των ΛΟΑΤΚΙ δεν περιγράφεται!  
 
Τεράστια μπάνερ στους δρόμους, σημαίες κυματίζουν σε σπίτια ή κρέμονται στα παράθυρα, άνθρωποι με τα ουράνια τόξα ζωγραφισμένα στα μάγουλα ή το μέτωπό τους, στην τράπεζα που συνεργάζομαι όλοι φορούν φουλάρια με το ουράνιο τόξο και υπάρχει σχετική προώθηση, προϊόντα με το ουράνιο τόξο, σε παιχνίδια παιδιών, σε καφέ και εστιατόρια πάνω στους καταλόγους ή στα μπάνερ των διαφημίσεών τους και όπου μπορεί να φανταστεί κανείς.  
 
Δε βιώνουμε απλά σημεία των προφητειών και της Αποκάλυψης, δεν είναι μόνο ότι μπήκαμε στα έσχατα, είναι ότι είμαστε πια στην τελική ευθεία και τρέχουμε ολοταχώς για το τέλος.  
 
Πολλοί λένε ότι ζούμε τα Σόδομα και τα Γόμορρα, αλλά σας λέω πως είμαστε πολύ χειρότερα από αυτά. Τότε δεν είχε γίνει η διαστροφή νόμος, δεν άρπαζαν τα παιδιά από τους γονείς αν δεν υπέκυπταν στη διαφθορά, δεν τα θυσίαζαν στο δαίμονα, δεν παντρεύονταν το ίδιο φύλλο μεταξύ τους, δεν υπήρχαν οι αλλαγές φύλλου με επεμβάσεις και η «μίξη» δύο φύλλων σε ένα άνθρωπο. Κυρίως όμως, δεν είχε εμφανιστεί ακόμη ο Χριστός μας.  
 
Εμείς λοιπόν είμαστε χειρότερα από τα Σόδομα και τα Γόμορρα που ακόμη υπάρχει το θειάφι εκεί (SODOM & GOMORRAH « As it was so shall it be » 4K Short Documentary – YouTube) και είναι ξερή γη. Σκεφτείτε τι αξίζουμε να πάθουμε;  
 
Βιώνουμε την φρίκη.  
Γονείς προετοιμαστείτε και μορφώστε τα παιδιά σας εν Χριστώ όσο είναι η ώρα ώστε να μπορέσουν να γλιτώσουν από τα δίχτυα της διαφθοράς.  
 
Ακούω συχνά τη φράση που μοιάζει να έχει γίνει καραμέλα τελευταία «αυτοί έχουν τα σχέδιά τους, όμως έχει και ο Θεός τα δικά Του σχέδια» και θα πω ξεκάθαρα πως συμφωνώ απόλυτα, όμως πιστεύω ακλόνητα πως τα σχέδια Του Θεού είναι πλέον να έρθει το τέλος διότι ασχέτως των προδρόμων του Αντίχριστου που κάνουν ό,τι κάνουν για την προετοιμασία της έλευσης του, εντούτοις, ο κόσμος ακολουθεί πιστά σε τέτοιο βαθμό που έχει δαιμονοποιηθεί πλέον.  
 
Ο διάβολος λύσσαξε και βγήκε από το καβούκι του πλέον, κάνει σφοδρή επίθεση εναντίων της ανθρωπότητας την οποία όμως βρίσκει να τον υπηρετεί τόσο εύκολα.  
 
Βλέποντας όλη αυτή τη πτώση, την αθεΐα, τα οργανωμένα κυκλώματα απαγωγής παιδιών για θυσία τελετών και παραγωγή αδρενοχρωμίου τα οποία υπάρχουν ακόμη και στην Ελλάδα εδώ και 2 δεκαετίες, την παιδεραστία που έχει ξεφύγει σε επίπεδα εξωφρενικά, τους «εύκολους» φόνους χωρίς αιτία, τη βλασφημία σε επίπεδο ακόμη και κληρικών, τον αποδεκατισμό της Ορθοδοξίας, την πλάνη που υπάρχει διάσπαρτη, τον διχασμό στην εκκλησία του Χριστού, τους ανθρώπους χωρίς καθόλου πίστη εισερχόμενοι στον Άγιο Ναό του Θεού και ασπαζόμενοι τις Άγιες Εικόνες με φίμωτρα, τον εμπαιγμό και διασυρμό αυτών που αντιστέκονται, την ασύλληπτη τύφλωσή τους στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και την απόλυτη απάθεια ωσάν ναρκωμένα όντα και κυρίως την αντίδραση των γονέων σε αυτή τη κατρακύλα διαφθοράς στα σχολεία, τι είναι ακριβώς αυτό το οποίο αξίζει να μας δοθεί παράταση;  
 
Και τα νέα εμβόλια που θα είναι πλέον mRNA όλα, ακόμη και για τη γρίπη ή ότι άλλο κυκλοφορεί που θα οδηγήσουν;  
 
Πόσοι είναι σε ποσοστό οι εναπομείναντες που ακολουθούν Το δρόμο του Θεού αληθινά;  
 
Είναι αυτοί ένας αρκετός λόγος για να μη θυσιαστεί μια ολόκληρη κοινωνία σε πτώση και υπακοή στον δαίμονα μόνο και μόνο για την προσευχή των ελαχίστων; Αρκεί η προσευχή των ελαχίστων;  
 
Και γιατί οι λίγοι εναπομείναντες να θέλουν να συνεχιστεί μια κοινωνία έτσι εφόσον δεν υπάρχει μετάνοια ιδίως όταν έχει θύματα τα αθώα παιδιά;  
 
Δεν θα θελήσουμε να έρθει ο Χριστός μας και να σταματήσει όλη αυτή τη διαστροφή και πτώση;  
 
Να λάμψει η Δόξα του Θεού και να τελειώσει το μαρτύριο της ανθρωπότητας εφόσον δεν υπάρχει μετάνοια αλλά και η αποστασία ξεφεύγει πλέον σε χειρότερα επίπεδα από ότι τα Σόδομα και τα Γόμορρα;  
 
Η κοινωνία μας είναι σε αποσύνθεση, μια πρωτοφανής παρακμή όπου η κοινή λογική δεν υπάρχει πλέον, το αφύσικο έγινε φυσικό και το διεστραμμένο, φυσιολογικό, ο γνωστός ανάποδος κόσμος. Πολλές φορές όταν ξυπνώ το πρωί σκέφτομαι αν όλα αυτά ήταν ένα όνειρο αλλά όταν συνειδητοποιώ πως είναι η πραγματικότητα μου είναι αδύνατον να συγκρατήσω τα δάκρυα μου από τον πόνο που νιώθω για όλες αυτές τις ψυχές και για πόσο μα πόσο πολύ πικραίνουμε τον Θεό, τον Χριστό και την Παναγία μας, πόσο πολύ τον προδίδουμε για άλλη μια φορά καρφώνοντας αυτή τη φορά ένα μαχαίρι στην καρδιά Του.  
 
Στα πανεπιστήμια της Βρετανίας πλέον διδάσκονται πως και οι άνδρες γεννούν!  
 
Κι αυτό αποδίδεται στο απλό γεγονός ότι οι γυναίκες που υπόκεινται σε επεμβάσεις αλλαγής φύλου, διατηρούν σαφώς το αναπαραγωγικό τους σύστημα και ως εκ τούτου μπορούν να συλλάβουν και να γεννήσουν παιδιά. Όμως αυτό δεν τις κάνει «άνδρες που γεννούν» και ούτε φυσικά διευκρινίζεται για τον απλό λόγο πως όλα τα φύλα πρέπει πλέον να μπερδεύονται και να χαθούν οι βασικές έννοιες των φύλων. Θα περάσει στην κοινωνία πλέον ότι και οι άνδρες γεννούν ώστε να φαντάζει ακόμη πιο φυσιολογική η συνεύρεση όλων με όλα και φυσικά να υπάρχει επιτέλους ο αντίλογος στο τρανταχτό επιχείρημα πως εφόσον οι άντρες δεν γεννούν δεν είναι φυσιολογικό να παντρεύονται μεταξύ τους και μόνο από το αναπαραγωγικό θέμα να το εξετάσει κανείς.  
 
Εν τω μεταξύ, γυναίκες γίνονται άντρες και κάνουν σχέσεις με άντρες! Τόση αρρωστημένη διαστροφή δεν έχουμε δει ποτέ ξανά. Εφόσον τους αρέσουν οι άντρες ως φυσιολογικές γυναίκες, τότε γιατί δεν κάνουν σχέση μαζί τους χωρίς αλλαγή φύλου;  
 
Ζούμε όχι απλά έναν ανάποδο κόσμο, ζούμε τον απόλυτο παραλογισμό, την αρρωστημένη διαστροφή που φτάνει σε τέτοιες ακρότητες που κάποιος μόνο να πανικοβάλλεται μπορεί για το τι μας ξημερώνει αύριο ή να φτάνει σε τόση βαθιά θλίψη που να αγγίζει τα όρια της κατάθλιψης.  
 
Και αυτή η σφοδρή επίθεση και τόση γρήγορη εξέλιξη σαν να υπάρχει βιασύνη για κάτι πρέπει να μας λέει κάτι και να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.  
 
Οι χριστιανοί πρέπει να αντιδράσουν, φέρουμε όλοι ευθύνη.  
Να μας αξιώσει ο Θεός να λάβουμε Στέφανον Δόξης μαρτυρώντας ΤΟ Όνομά Του τώρα και ΣΤΟ Όνομά Του όταν θα έρθει η ώρα!  
Αμήν.  
ΜΑΡΑΝ ΑΘΑ
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.