24 Ιουλίου 2022

Αποκ. 13,18 .. ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω

Χαίρεται.
 
Ιω. 5,43 ἐὰν ἄλλος ἔλθῃ ἐν τῷ ὀνόματι τῷ ἰδίῳ, ἐκεῖνον λήψεσθε.
 
Όταν βλέπω τον Elon Musk τον πλουσιότερο άνθρωπο πλέον του πλανήτη...
Άραγε ποιός τον έκανε πλουσιότερο άνθρωπο του πλανήτη;  
 
Αποκ. 13,4 …τῷ δράκοντι τῷ δεδωκότι τὴν ἐξουσίαν τῷ θηρίῳ
 
Αυτό “τῷ δράκοντι” προτείνει …
 
Ματθ. 4,9 καὶ λέγει αὐτῷ· ταῦτα πάντα σοι δώσω, ἐὰν πεσὼν προσκυνήσῃς μοι.
 
Αυτό το “θηρίο ” αντιπαρατίθεται με τον Bill Gates, αλλά και γενικά βάλει κατά του συστήματος, κανονικά πρέπει να χαίρομαι.
 
Επειδή όμως πολλές φορές την πάτησα σε προσωπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο ,με διάφορους που τελικά ήταν “θηρία“ αντίχριστα, τώρα έπαθα και έμαθα.  
 
ΑΛΗΘΕΙΑ και πλάνη.  
 
Τώρα ξέρω που είναι και ποιός την έχει, αλλά και ποιός είναι η μόνη και πάσα ΑΛΗΘΕΙΑ
Μόνο από αυτόν και σε αυτόν είναι και λέγεται η ΑΛΗΘΕΙΑ, όποιος δεν είναι με αυτόν, είναι εναντίον του, στην ΠΛΑΝΗ.  
 
Ματθ. 12,30 ὁ μὴ ὢν μετ᾿ ἐμοῦ κατ᾿ ἐμοῦ ἐστι, καὶ ὁ μὴ συνάγων μετ᾿ ἐμοῦ σκορπίζει.
 
Σε αυτόν προσπαθώ να είμαι κοντά, για να αποφύγω την ΠΛΑΝΗ που στο τέλος θα σκορπίσει και θα παρασύρει τους οπαδούς της..  
 
Εγώ εἰμι ὁ ὤν.  
 
Την ΑΛΗΘΕΙΑ την πληροφορείσαι μόνο από την ΑΛΗΘΕΙΑ, όταν παραμένεις όσο πιο κοντά της μπορείς, παλεύοντας να αποφύγεις την έλξη της πλάνης.  
Λυπάμαι πλέον που αυτό δεν το βλέπουμε και πέφτουμε από “πλάνη “ σε πλάνη “ από πονηρά όργανα άλλο πονηρότερο και σε πολλά μαζί.  
 
Ιω. 2,22 τίς ἐστιν ὁ ψεύστης εἰ μὴ ὁ ἀρνούμενος ὅτι Ἰησοῦς οὐκ ἔστιν ὁ Χριστός; οὗτός ἐστιν ὁ ἀντίχριστος, ὁ ἀρνούμενος τὸν πατέρα καὶ τὸν υἱόν. 
 
Θυμάμαι τις εναλλαγές κυβερνήσεων και καταστάσεων στην Ελλάδα, στον κόσμο, τις αλλαγές για παράδειγμα των προέδρων των ΗΠΑ, που όχι μόνο δεν αλλάζουν αλλά και συνεχώς χειροτερεύουν τα πράγματα. 
 
“νῦν ἀντίχριστοι πολλοὶ γεγόνασιν”
τίς ἐστιν ὁ ψεύστης;
 
Ο Elon Musk εμφανίζεται σταδιακά ως πολέμιος του συστήματος και σιγά σιγά ως ο μόνος ισχυρός και ικανός που μπορεί να τα βάλει με το σύστημα. 
Της “νέας τάξης πραγμάτων ” και υπέρμαχος της δικαιοσύνης και της αλήθειας  
 
Αλλά τελικά είναι…. “ἐν τῷ ὀνόματι τῷ ἰδίῳ,”  
 
Α Ιω. 2,18 Παιδία, ἐσχάτη ὥρα ἐστί, καὶ καθὼς ἠκούσατε ὅτι ὁ ἀντίχριστος ἔρχεται, καὶ νῦν ἀντίχριστοι πολλοὶ γεγόνασιν· ὅθεν γινώσκομεν ὅτι ἐσχάτη ὥρα ἐστίν.
“νῦν ἀντίχριστοι πολλοὶ γεγόνασιν”
 
Πηγαίνοντας τώρα “νυν ” από τον ένα μικρό αντίχριστο στον άλλον, από τον ένα πρόδρομο του αντίχριστου στον άλλον.  
Κάποια στιγμή “ἔρχεται” δηλαδή θα έλθει και ο πλήρους πνεύματος δαιμονικού, που θα είναι ο άνθρωπος που θα είναι κατοικητήριο του σατανά.
Το βδέλυγμα της ερημώσεως.  
Αυτός που θα είναι νεκρός πνευματικά, ΕΡΗΜΩΜΕΝΟΣ εγκαταλελειμένος από την “χάρη ” του ΘΕΟΥ. 
 
Θα παραδοθεί ολοκληρωτικά σαν άδεια μαριονέτα στον διάβολο, θα γίνει ένα τραγικό κατοικητήριο του διαβόλου. 
Ο διάβολος θα τον κινεί και αυτός θα “πλανά “ τον κόσμο για τις επιφανειακές αρχικά αγαθές του προθέσεις, αλλά μετά….  
 
“καὶ προσεκύνησαν τῷ δράκοντι”
 
Εμείς θα τρέχουμε από πίσω από το “θηρίο ” τυφλοί και σκοτισμένοι, αμετανόητοι παρακαλώντας τον να μας σώσει, αλλά αυτός θα είναι το “θηρίο ”, το εξουσιοδοτημένο απο  
“τῷ δράκοντι”.
 
Αποκ. 13,4 καὶ προσεκύνησαν τῷ δράκοντι τῷ δεδωκότι τὴν ἐξουσίαν τῷ θηρίῳ, καὶ προσεκύνησαν τῷ θηρίῳ λέγοντες· τίς ὅμοιος τῷ θηρίῳ; τίς δύναται πολεμῆσαι μετ᾿ αὐτοῦ;
 
Έως να με διαβάλλει και να διαστρέψει την λογική μου, το πνεύμα μου και όλης της ανθρωπότητας.  
Να μην βλέπω εγώ ο άνθρωπος την ΑΛΗΘΕΙΑ, να μην βλέπω ποιός πραγματικά κρύβεται πίσω του, μέσα του, ποιός κινεί το “θηρίο”.  
 
Ανθρωπότητα που θα βρεθεί να μην θέλει τον Χριστό, μακριά από την ΠΙΣΤΗ και την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Μακριά από την μόνη ΑΛΗΘΕΙΑ θα πέσει στον πόνο, στην οδύνη, στην ΠΛΑΝΗ του Θηρίου του δράκοντα.
 
….καὶ ἐμασῶντο τὰς γλώσσας αὐτῶν ἐκ τοῦ πόνου.
 
Ανθρωπότητα που θα βρεθεί να πιστεύει στην σατανική πλάνη, στον οικουμενισμό και στην πανθρησκεία. 
Όλες οι πλάνες συμπυκνωμένες σε μία, για να συγκεντρώσουν όλα τα θύματα εμπρός σε αυτόν που προσκυνούν υπερήφανα εν αγνοία τους. 
 
Τα δύο θηρία…  
 
Πρώτα θα πέσει η πόρνη Βαβυλώνα, ΗΠΑ και οι επτά Βασιλείς G7 που την στήριξαν ..  
 
Αποκ. 17,9 Ὧδε ὁ νοῦς ὁ ἔχων σοφίαν. αἱ ἑπτὰ κεφαλαὶ ὄρη ἑπτά εἰσιν, ὅπου ἡ γυνή κάθηται ἐπ᾿ αὐτῶν. 
 
Αυτοί οι δέκα “Brics “ που θα ρίξουν την Βαβυλώνα, τυφλωμένοι, θα φέρουν τα “Θηρία “ ως μόνη λύση …  
 
Αποκ. 17,17 ὁ γὰρ Θεὸς ἔδωκεν εἰς τὰς καρδίας αὐτῶν ποιῆσαι τὴν γνώμην αὐτοῦ, καὶ ποιῆσαι μίαν γνώμην καὶ δοῦναι τὴν βασιλείαν αὐτῶν τῷ θηρίῳ, ἄχρι τελεσθῶσιν οἱ λόγοι τοῦ Θεοῦ.  
 
Το πρώτο θηρίο εκ της θαλάσσης ἀναβαῖνον,  
Αποκ. 13,1 Καὶ ἐστάθην ἐπὶ τὴν ἄμμον τῆς θαλάσσης· καὶ εἶδον ἐκ τῆς θαλάσσης θηρίον ἀναβαῖνον, ἔχον κέρατα δέκα καὶ κεφαλὰς ἑπτά, καὶ ἐπὶ τῶν κεράτων αὐτοῦ δέκα διαδήματα, καὶ ἐπὶ τὰς κεφαλὰς αὐτοῦ ὀνόματα βλασφημίας.
 
Το δεύτερο θηρίο εκ της γης ἀναβαῖνον.  
Αποκ. 13,11 Καὶ εἶδον ἄλλο θηρίον ἀναβαῖνον ἐκ τῆς γῆς, καὶ εἶχε κέρατα δύο ὅμοια ἀρνίῳ, καὶ ἐλάλει ὡς δράκων.  
 
Τώρα ποιοι είναι αυτά τα δύο θηρία; ἐκ τῆς θαλάσσης ἀναβαῖνον και ἀναβαῖνον ἐκ τῆς γῆς;  
 
Αποκ. 13,9 Εἴ τις ἔχει οὖς, ἀκουσάτω. 
 
Έως να φτάσουμε στην εκπλήρωση όλων αυτών, θα υπάρξει μία διακοπή για την “Αναλαμπή” ενδιάμεσα για αυτή πρέπει να ετοιμαζόσαστε και μετά να τα βάλουμε με τα θηρία …και μετά θα έλθει το ΤΕΛΟΣ.  
 
Καλή φώτιση και αρχή μετανοίας.
 
Γ.Μ.
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.