25 Ιουλίου 2022

ΠΡΕΣΠΕΣ 2: “ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ” ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr 
 
Καταστροφή, όλεθρος, απόγνωση, οργή, κατάρες! Δεν αντέχεται άλλο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης! Αβάσταχτος ο πόνος! 
Κυριάκος Μητσοτάκης, ο χειρότερος Πρωθυπουργός της Ελλάδος! 
 
Ο Πρωθυπουργός, που αντιμετώπισε τον Covid-19 με μια διχαστική πολιτική προς την κοινωνία, αφού ως σύγχρονος “Φαραώ”, την χώρισε σε πειθαρχημένους πολίτες και δήθεν απείθαρχους, που τους ονόμασε αρνητές, επειδή αυτοί θεώρησαν και θεωρούν, ότι είναι κυρίαρχοι του σώματός τους και εναντιώνονται στην φασιστικού τύπου υποχρεωτικότητα! Ένα πανδημικό υγειονομικό πρόβλημα ασθενείας των πολιτών, που δεν αγγίζει τους παράνομους μετανάστες και τους ρομά! 
 
Ο εμμονικός και εκδικητικός Πρωθυπουργός, που θα έπρεπε να είναι όλων των Ελλήνων, ωστόσο αυτός έθεσε σε υποχρεωτική αναστολή, τους πλέον αναγκαίους νοσοκομειακούς επιστήμονες, το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό, που όντες γνώστες των επιχειρουμένων ιατρικών πράξεων με αγνώστων στοιχείων σύνθεσης του χρησιμοποιουμένου εμβολιαστικού ιάματος και μάλιστα χωρίς οριστική χρονική διερεύνηση, αποτελεσματικότητα και αδειοδότηση από τους αρμοδίους Φορείς Υγείας, επειδή αρνούνταν και εξακολουθούν να αρνούνται να εμβολιαστούν! 
 
Αυτός ο Πρωθυπουργός θεωρεί την ιατρική επιστήμη ala cart, αγνοώντας δεκάδες επιστήμονες παγκοσμίου κύρους (ιατρούς, ιολόγους, βιοχημικούς, μοριακούς βιολόγους, παθολόγους-ανατόμους κ.α.), επειδή έχουν αντίθετη άποψη από των δικών του επιστημόνων και οι οποίοι στο βάθος της υγειονομικής κρίσεως βλέπουν πολιτικό μέλλον για τους εαυτούς τους!  
 
Ο Πρωθυπουργός που απέκρυψε με δόλο ιατρική έκθεση – μελέτη των κ.κ. Σωτήρη Τσιόδρα, καθηγητή Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Θόδωρου Λύτρα, επίκουρου καθηγητή Δημόσιας Υγείας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ και τη σχέση της θνητότητας με τις περιορισμένες δυνατότητες του ΕΣΥ! Μια έρευνα που ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2021 και μόλις στις αρχές Δεκεμβρίου του ίδιου έτους είδε το φως της δημοσιότητας! 
 
Αυτός ο Πρωθυπουργός ως κυβερνήτης – τύραννος επέβαλε το φασιστικό μέτρο της επιβολής διοικητικού προστίμου στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας, άνω των 60 ετών! 
 
Σε αυτού του Πρωθυπουργού την χώρα, ο οποίος έλαβε τα σκληρότερα αντιδημοκρατικά – αντισυνταγματικά μέτρα αντιμετώπισης του Covid-19, υπήρξαν οι περισσότεροι νεκροί στην Ευρώπη κατά πληθυσμιακή αναλογία, επειδή δεν φρόντισε τρία χρόνια τώρα – όπως και όλοι οι προηγούμενοι Πρωθυπουργοί – να παράσχει στον ελληνικό λαό ένα σύγχρονο ΕΣΥ με υπεράριθμες ΜΕΘ! 
 
Γιατί στην Ελλάδα του Μητσοτάκη, σώζεται όποιος έχει λεφτά για να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο!
 
Έλλειμα Δημοκρατίας με την χειραφέτηση της Δικαιοσύνης…
 
Επί εποχής Πρωθυπουργού Μητσοτάκη, η Δικαιοσύνη και τα όργανα που την απαρτίζουν (δεν υφίσταται διάκριση εξουσιών δηλ. νομοθετικής - εκτελεστικής εξουσίας και δικαστικής), φαίνεται να προσβλέπουν μόνον στην προσωπική τους αναρρίχηση σε πιο υψηλόβαθμη καλύτερα αμειβόμενη θέση και έτσι έχει συμπαραταχθεί με την πολιτική βούληση των εκάστοτε κυβερνώντων. 
 
Λαμβάνουν αναδρομικά μισθώματα και δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εισφορά αλληλεγγύης. Θεωρείται πως είναι πλήρως υποταγμένη στις αποφάσεις και τις ενέργειες της πολιτικής βούλησης των κυβερνητικών οργάνων! 
 
Ο Λαός δεν την εμπιστεύεται, ως την προβλεπόμενη και επιβαλλόμενη από το Σύνταγμα για Δίκαιη και Ισόνομη μεταχείριση όλων των πολιτών! 
 
Αφού αργεί η απόδοση Δικαιοσύνης για κραυγαλέες περιπτώσεις τραγικών συμβάντων, όπως πυρκαγιών με ανθρώπινα θύματα και πλημμυρών λόγω καθυστέρησης αντιπλημμυρικών έργων και παραλείψεων καθήκοντος των ιθυνόντων των ΟΤΑ και της πολιτείας. Τα πολιτικά πρόσωπα ενώ είχαν την υποχρέωση κατασκευής έργων δεν ενήργησαν αυτονόητα. Δεν τιμωρήθηκαν εξ αυτών των παραλείψεων, με καταφανή και υποτονική εκ μέρους της Δικαιοσύνης την “ανέχεια” για τους πολιτικούς! 
 
Όταν καταγράφονται αποφάσεις “χαστούκια” από Ενώσεις Δικαστών και Εισαγγελέων των Ευρωπαϊκών Κρατών για την μη αντίδραση των νομικών συλλόγων της χώρας για την καθ’ υπαγόρευση από την Κομισιόν και την ΕΕ επιβολή και εφαρμογή αντιλαϊκών μέτρων από τα μνημόνια και τους αντισυνταγματικούς νόμους. 
 
Όταν η Δικαιοσύνη κλονίζεται, κλονίζοντας ταυτόχρονα την ελάχιστη εμπιστοσύνη που είχε απομείνει στον ελληνικό λαό, μετά την απίστευτη απόφαση Λιγνάδη! Μια πρωτοφανής απόφαση, που γράφεται και λέγεται, πως έγινε καθ΄ υπαγόρευση της κυβέρνησης Μητσοτάκη! 
 
Όταν ο Πρωθυπουργός εφαρμόζει διά νόμου τιμωρητική φίμωση, μετά από ειδική “επεξεργασία του άρθρου 191 Ποινικού Νόμου”, για την έκφραση διαφορετικής άποψης από τους πολίτες, τους δημοσιογράφους, τους ιστότοπους του διαδικτύου, του εντύπου Τύπου και των ΜΜΕ γενικότερα, στις αποφάσεις και τη διαχείριση της Εξουσίας!
 
Φωτιές, πλημμύρες, αυξήσεις “φωτιά” σε ΔΕΗ, καύσιμα, φυσικό αέριο, φίμωση του Τύπου και οσμή μεγάλων πολιτικοοικονομικών σκανδάλων…  
 
Με αυτόν τον Πρωθυπουργό τα είδαμε όλα! Φωτιές, πλημμύρες, κλείσιμο της Αττικής Οδού με μια ακραία χιονόπτωση, που έβαλε την επιχειρηματική δραστηριότητα στον “πάγο” για μια εβδομάδα!  
 
Αδυναμία διαχείρισης από την κυβέρνηση των πληγέντων πυρόπληκτων από τον σύγχρονο “Νέρωνα”, που τους μετέτρεψε σε πλημμυροπαθείς, κυρίως στη Βόρεια Εύβοια! 
 
Με μια ανίκανη κυβέρνηση, που δεν μαθαίνει από τα λάθη της (χωρίς κανένας ανευθυνοϋπεύθυνος Υπουργός να παραιτηθεί) και “έκαψε” πάλι την Ανατολική Αττική! 
 
Μια κυβέρνηση με έναν Πρωθυπουργό που έχει αδυναμία διαχείρισης του ενεργειακού προβλήματος με την αντικατάσταση των λιγνιτικών μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με ανεμογεννήτριες, με αύξηση των τιμολογίων ΔΕΗ και πώλησή της! 
 
Μια κυβέρνηση με έναν Πρωθυπουργό που συντάχθηκε κατά της Ρωσίας, επειδή έτσι που υπαγόρευσαν οι άχρηστοι και ανίκανοι Πρωθυπουργοί και Πρόεδροι των Ευρωπαϊκών κρατών και των ΗΠΑ! 
 
Που έπαθαν παράκρουση τα ελληνικά νοικοκυριά και οι ελληνικές επιχειρήσεις από την κυβερνητική απόφαση της ρήτρας αναπροσαρμογής! 
 
Οι οποίοι δεύτερη φορά “πάγωσαν” με τα κυβερνητικά ψέματα περί της επιστροφής ποσών και οργισμένοι σιχτιρίζουν και αναθεματίζουν τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς του! 
 
Άλλωστε, για τον Πρωθυπουργό φταίει η – δήθεν - “κλιματική αλλαγή”! Έτσι παρατηρείται περισσότερη φτώχεια, ακρίβεια, κλειστές επιχειρήσεις, εκτίναξη των πληθωριστικών πιέσεων διακίνησης ρευστότητας, και λόγω της υπεραυξήσεως του φυσικού αερίου, των καυσίμων (θέρμανσης και κίνησης, αλλά και των ειδών πρώτης ανάγκης! 
 
Έτσι η Ελλάς έχει την ακριβότερη βενζίνη στην Ευρωζώνη, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του Παρατηρητηρίου Τιμών Καυσίμων της Κομισιόν με ημερομηνία 11 Ιουλίου! 
 
Με αυτόν τον Πρωθυπουργό η Ελλάς καταγράφεται, ως η χώρα που δεν έχει ελευθερία Τύπου! Αφού “εξαγόρασε” μέσω της “λίστας Πέτσα” τα περισσότερα ΜΜΕ ΄και αυτά από το πρωί μέχρι το βράδυ τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό με θεματολογία που καταστρώνεται από τους “σοφούς” του Μαξίμου! 
 
Με αυτόν τον Πρωθυπουργό έχει αυξηθεί η διαφθορά στην Ελλάδα και μεγάλα πολιτικοοικονομικά σκάνδαλα, προσπαθεί “να τα κρύψει κάτω από το χαλί”! 
 
Χαλκευτής της Μακεδονίας μας ο Μητσοτάκης… 
 
Αυτός ο Πρωθυπουργός, ως αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τον Ιανουάριο του 2019, ισχυριζόταν στη Βουλή των Ελλήνων, πως τον ίδιο και τη ΝΔ δεν τους δεσμεύει η “Συμφωνία των Πρεσπών”, που 153 Βουλευτές (145 Συριζαίοι και 8 αδέσποτοι, χωρίς ιδεολογική ταυτότητα και πατριωτική συνείδηση) ψήφισαν παραδίδοντας την αιματοβαμμένη Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς, και κραύγαζε ότι θα χρησιμοποιήσει το δικαίωμα του βέτο για την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση: 
«Αυτό το δικαίωμα της Πατρίδας μας, αρνούμαι να το απεμπολήσω»! 
 
Μας διατυμπάνιζε σε όλους τους τόνους, πως η “Συμφωνία των Πρεσπών” αποτελεί εθνική ήττα και εθνικό λάθος, η οποία προσβάλλει την ιστορία της Πατρίδας! Κατηγορούσε την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ότι παραχώρησε “μακεδονική” εθνότητα και γλώσσα. 
 
Έλεγε επίσης:
«Υπογράψατε αυτόματα την πρόσκληση των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Κάψατε τον μοχλό πίεσης και έγινε εθνικό μπούμερανγκ. Θα συμφωνούμε αυτόματα και στο κλείσιμο κάθε κεφαλαίου, επειδή αυτό ορίζει αυτό που υπογράψατε; Εφόσον εκλεγώ Πρωθυπουργός, αρνούμαι να ερμηνεύσω τη Συμφωνία με τον τρόπο αυτόν! Να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και στο ύψος της ιστορίας»!  
 
Αυτά τα βαρύγδουπα λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη μετέφεραν οι Βουλευτές του σε όλη την Ελλάδα, αλλά κυρίως στην Μακεδονία μας, προεκλογικά! Συμμετέχοντας στις πολυπληθείς λαοσυνάξεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όλα τα κορυφαία στελέχη της παράταξης, όπως ο Κώστας Τασούλας (σήμερα Πρόεδρος της Βουλής, Μάκης Βορίδης (σήμερα Υπουργός Εσωτερικών), Άδωνις Γεωργιάδης (σήμερα Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων), Θάνος Πλεύρης (σήμερα Υπουργός Υγείας) καθώς και άλλοι! 
 
Αυτά τα ψεύτικα λόγια πίστεψαν οι Έλληνες πολίτες, οι Μακεδόνες και έδωσαν την απόλυτη αυτοδυναμία στη ΝΔ και έκαναν Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά από δέκα χρόνια συμμαχικών κυβερνήσεων!
 
Θα οδηγηθούν σε Ειδικό Δικαστήριο Τσίπρας και Μητσοτάκης;
 
Σήμερα ως Πρωθυπουργός φόρεσε άλλο προσωπείο και στις 19 Ιουλίου 2022 “παρέδωσε” την Μακεδονία μας, του Φιλίππου και του Αλεξάνδρου στου; Σκοπιανούς, δημιουργώντας τις “Πρέσπες 2”!  
 
Αυτήν την ημέρα με την απλόχερη παραχώρηση Μητσοτάκη της Μακεδονίας μας, άρχισαν επίσημα οι ενταξιακές συζητήσεις των Σκοπίων στην ΕΕ! Με αναγνωρισμένη “Μακεδονική” γλώσσα, η οποία θα γίνει μία από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης! 
Και πώς θα λέγονται αυτοί; Μακεδόνες! 
Ντροπή σας Τσίπρα και Μητσοτάκη!
Αν δεν ήταν μάλιστα το βέτο της Βουλγαρίας, από το 2019 θα είχαν τελειώσει όλα!  
 
Το ζητούμενο όμως είναι ένα! Πότε θα ξυπνήσει αυτός ο υπνωτισμένος ελληνικός λαός; Πότε θα “μαυρίσει” με την ψήφο του Τσίπρα και Μητσοτάκη; Έως πότε θα είναι εγκλωβισμένοι στις παραταξιακές ταμπέλες; Όταν ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι αριστερός και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όχι δεν είναι δεξιός, όχι δεν είναι κεντρώος, αλλά είναι μαθητής και χειροκροτητής του εθνικού ολετήρα Κώστα Σημίτη! 
 
Ως πότε θα εμπιστεύεται και θα παραπλανιέται από τα Συστημικά ΜΜΕ και από τις πειραγμένες δημοσκοπήσεις αυτών των Μέσων, που διενεργούνται κατόπιν εντολής των επιχειρηματιών ιδιοκτητών αυτών των Μέσων; 
 
Θα μας απαντήσουν οι Βουλευτές Φλώρινας, ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος;
 
Κλείνοντας δεν μπορώ να μην αναφέρω τα όσα έγραψε στο face book ο δικηγόρος (πρώην Νομάρχης) Φλώρινας Παύλος Αλτίνης: 
Πάλι η Φλώρινα στο στόχαστρο της μεγάλης μπίζνας του Μακεδονισμού!  
 
Ο Τοντόρ (= Θεόδωρος;) Πέτροβ (= Πέτρου;) μας ενημερώνει ότι στις 19/7/2022, ιδρύθηκε στην πόλη της Φλώρινας, σύλλογος με την επωνυμία “Κέντρο 'Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα”, ο οποίος θα παραδίδει δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα “Μακεδονικής” γλώσσας για αρχαρίους. 
 
Ρωτώ τους βουλευτές Φλώρινας, τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας και το Δήμαρχο Φλώρινας, εάν διαψεύδουν ή επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς αυτούς! 
 
Όμως όντως υπάρχει ο σύλλογος, ο οποίος θα παραδίδει δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα “Μακεδονικής” γλώσσας για αρχαρίους. Οι τοκογλύφοι με εμπροσθοφυλακή τους ακραίους και τους καιροσκόπους των Σκοπίων “δουλειά τους κάνουν”!  
 
Το ερώτημα είναι: Τι κάνουν οι “δικοί μας”; Ερωτώ και πάλι τους βουλευτές Φλώρινας, τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας και το Δήμαρχο Φλώρινας. Ήξεραν ότι υπάρχει αυτός ο σύλλογος και αν ήξεραν τι έκαναν;  
Αν δεν ήξεραν, τώρα ξέρουν! Τι θα κάνουν; 
 
Στα σχόλια της ανάρτησής μου αυτής υπάρχουν τα τέσσερα (4) πρώτα σχόλια. Σε κάθε σχόλιο υπάρχει ένα βίντεο. Τα βίντεο αυτά απεικονίζουν ανθρώπους να χορεύουν σε μουσική και τραγούδια σε έναν ανοιχτό χώρο. Τα λόγια των τραγουδιών ΔΕΝ είναι στα Ελληνικά. Αυτός που μου έστειλε τα βίντεο ισχυρίζεται ότι ο χώρος αυτός είναι στο χωριό Μελίτη Φλώρινας και εγώ θεωρώ το ίδιο, διότι μου είναι γνωστός ο χώρος… 
 
…γνωρίζουν να μας πουν οι βουλευτές Φλώρινας, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας και ο Δήμαρχος Φλώρινας; 
 
Και εάν δεν ξέρουν τι λένε τα λόγια των τραγουδιών, ας ρωτήσουν κάποιον που ΟΦΕΙΛΕΙ να ξέρει, όπως π.χ. την μονάδα της ΕΥΠ στην Φλώρινα. Και να μας ενημερώσουν τι ανακάλυψαν. Και εάν ανακαλύψουν ότι τα λόγια των τραγουδιών μιλάνε κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων, και ότι έχουν αλυτρωτικό περιεχόμενο, να μας πουν πως θα ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ. Όλοι αυτοί πληρώνονται από τον φορολογούμενο, επειδή πρέπει να κάνουν κάποια δουλειά και όχι επειδή είναι όμορφοι!!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.