1 Ιουλίου 2022

Η έκτρωση είναι φόνος

 




Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΧΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΜΒΡΥΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.... ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΟΥΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ.
ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ.
ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΣ ..ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ...
ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... ΑΝΩ ΤΩΝ 150,0000 ΕΜΒΡΥΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΣΗΜΕΙΟ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50ΕΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ...
ΚΑΤΑ 459Ο2 ΜΕΙΏΘΗΚΕ ΤΟ 2021, Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟ 84,767 ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ 131,Ο84 ..... ΔΗΛΑΔΗ 46,317 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ... Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΡΝΑΕΙ, ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΝΕΕΣ ΖΩΕΣ ....
ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΔΕΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΚΟΥ ... ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΟΦΕΡΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ... ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ... ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΔΕΙΚΤΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 1,2 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΟΛΙΚΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ... ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΓΕΝΕΤΩ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ....Μ.Ο ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ 4,3!!!! ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ 5,3!!!

Θλιβερή πρωτιά κατέχει η Ελλάδα στις εκτρώσεις, καθώς χρόνο με το χρόνο αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των γυναικών που προχωρά σε διακοπή κύησης. Είναι γεγονός πως η θλιβερή αυτή πρωτιά συνδυάζεται τα τελευταία χρόνια με όλο και λιγότερες γεννήσεις, σύμφωνα με στοιχεία που έχει φέρει στο φως η ΕΛΣΤΑΤ ...
Το σπουδαιότερο είναι πως οι Ελληνίδες «εκτινάσσουν» το μέσο όρο στις εκτρώσεις, καθώς σχεδόν το 25-30% αυτών έχει προχωρήσει έστω και μία φορά σε διακοπή κύησης, όταν στην υπόλοιπη Ευρώπη το αντίστοιχο ποσοστό αφορά μόνο στο 8% των γυναικών.
Μ.Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Μαρία, προσθέτω ακόμη περισσότερα πρόσφατα ανησυχητικά στοιχεία....

Για Ελλάδα

Tο 22% των Ελληνίδων δηλώνει ότι έχει κάνει τουλάχιστον μία έκτρωση. 10% των γυναικών που υφίστανται τέτοιου είδους επεμβάσεις είναι εφηβικής ηλικίας.

•250.000 εκτρώσεις γίνονται στη χώρα μας ετησίως, αριθμός υπερδιπλάσιος των γεννήσεων. Οι ειδικοί υποπτεύονται ωστόσο ότι τα περιστατικά ξεπερνούν τα 500.000. 190.000 εκτρώσεις γίνονται ετησίως στη Μ. Βρετανία, που έχει 5πλάσιο πληθυσμό από την Ελλάδα.
•40.000 εκτρώσεις το χρόνο στην Ελλάδα αποφασίζονται από κορίτσια κάτω των 18 ετών, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας.
•1 στα 4 κορίτσια ηλικίας 14 έως 17 ετών έχει κάνει έκτρωση, σύμφωνα με έρευνα του Αρεταίειου Νοσοκομείου.
1 στις 2 έφηβες που κάνουν έκτρωση δεν έχει ενημερώσει ούτε τη μητέρα της.
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, στην Ευρώπη πραγματοποιείται μια έκτρωση κάθε έντεκα δευτερόλεπτα, οδηγώντας στον θάνατο 2.725.820 έμβρυα ετησίως. Σε ποσοστό πληθυσμού η Ελλάδα κρατά τα σκήπτρα στις δολοφονικές αμβλώσεις....Και οι ταγοί μας πατριδοκτόνοι και γενοκτόνοι αντί να ενισχύουν πολύτεκνες οικογένειες και επιδοτούν νέες μητέρες .... σύντομα θα δίνουν πριμ έκτρωσης...για να μην γεννηθεί και αναγεννηθεί μια νέα Ελλάδα...
Π.Β.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.