3 Ιουλίου 2022

Τι υποκρισία: Δημοσιογράφοι «γάβγιζαν» για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, και τώρα μιλούν για αυτοδιάθεση στην άμβλωση!

Γράφει ο
Παντελής Λαμψιώτης 
 
Για δυόμιση έτη απαιτούσαν την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με υποχρεωτικό εμβολιασμό, και τα «θυμήθηκαν» ξαφνικά για την άμβλωση.
 
HΠΑ – Άμβλωση: Με απίστευτη υποκρισία, ένα μεγάλο μέρος του δημοσιογραφικού κόσμου στις ΗΠΑ άλλα και στην Ελλάδα, αντιμετωπίζει την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ που έδωσε στις Πολιτείες την αρμοδιότητα να αποφασίζουν αν θα επιτρέπουν ή όχι τις αμβλώσεις στην Αμερική.  
 
Δημοσιογράφοι που επί δυόμιση έτη στήριζαν φανατικά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και άρα την παραβίαση της αυτοδιάθεσης του σώματος, σήμερα… καταδικάζουν την πρόθεση να περιοριστούν οι αμβλώσεις στις ΗΠΑ, με το πρόσχημα πως παραβιάζεται ο έλεγχος της απόφασης των γυναικών!  
 
Δηλαδή όταν έχουμε να κάνουμε με την επιβολή ενός πειραματικού εμβολίου στον γενικό πληθυσμό η υποχρεωτικότητα είναι… σωστή, άλλα όταν έχουμε να κάνουμε με την προστασία της αγέννητης ζωής, η υποχρεωτικότητα είναι καταδικαστέα! Για όσο πλουτίζουν οι φαρμακευτικές, η προαιρετικότητα ιατρικής πράξης πηγαίνει… περίπατο, ενώ όταν εξασφαλίζονται κάποια δικαιώματα για τα απροστάτευτα έμβρυα, «θυμούνται» και πάλι το αναφαίρετο δικαίωμα της έκτρωσης!  
 
Εν τω μεταξύ σε αυτή την «ζυγαριά» του παραλόγου, από την μία πλευρά μπαίνει ο εμβολιασμός με ένα χημικό σκεύασμα που μπορεί να έχει και σοβαρές παρενέργειες, και από την άλλη η απολύτως φυσική βιολογική διαδικασία της εγκυμοσύνης. Στο μεν πρώτο επιβάλλεται η (αντισυνταγματική) υποχρεωτικότητα να διεξαχθεί και στο δεύτερο η ελευθερία να διακοπεί για τον οποιονδήποτε λόγο!  
 
Και επιπλέον, στην περίπτωση του εμβολιασμού ο πολίτης επεμβαίνει στο ίδιο του το σώμα, ενώ στην περίπτωση της άμβλωσης η (θανατηφόρα) επέμβαση γίνεται σε ένα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ σώμα, το σώμα του αγέννητου παιδιού.  
 
Παράδειγμα αυτής της εξόφθαλμης υποκριτικής στάσης είναι ο Αμερικανός δημοσιογράφος David Leavitt που εργάζεται στο CBS και είναι γνωστός για τις απόψεις του πως οι εμβολιασμοί θα έπρεπε να γίνουν υποχρεωτικοί.  
 
Και τώρα που προέκυψε το θέμα της απόφασης του αμερικανικού Ανώτατου Δικαστηρίου, ο… συνεπέστατος δημοσιογράφος έγραψε πως: «Το μόνο άτομο που θα έπρεπε να έχει τον έλεγχο στις προσωπικές ιατρικές αποφάσεις σου, είσαι εσύ».  
 
Να γελάει ή να κλαίει κανείς; Δύο μέτρα και δύο σταθμά, όπως βολεύει το κυρίαρχο αφήγημα κατά περίπτωση. Όχι στην ελεύθερη βούληση όσον αφορά τα εμβόλια, ναι στην ελεύθερη βούληση όσον αφορά τους φόνους των εκτρώσεων. Οι προσωπικές αποφάσεις γίνονται σεβαστές μόνο όποτε συμβαδίζουν με τις επιδιώξεις της εκάστοτε κυβέρνησης.  
 
Τα ίδια βλέπουμε και στην ελληνική πραγματικότητα. Κανάλια που προωθούσαν την υποχρεωτικότητα και στοχοποιούσαν συστηματικά όσους ασκούσαν το δικαίωμα της προαιρετικότητας του εμβολιασμού, σήμερα προσποιούνται τους… θεματοφύλακες των δικαιωμάτων… 
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.