15 Ιουλίου 2022

ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
 
Φίλες και φίλοι,
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ είναι ένας ζων πολιτικός οργανισμός, με σταθερό πρόσημο της πολιτικής της ταυτότητας τον πατριωτισμό, την Ελλάδα και την Ορθοδοξία μας. 
 
Ως βασική της στοχοθεσία παραμένει η δημιουργία ενός μεγάλου, γνήσιου πατριωτικού πόλου, που θα εκφράσει τις εθνοκεντρικές πατριωτικές δυνάμεις, απέναντι στον εσμό των εκφραστών της παγκοσμιοποίησης, του εθνομηδενισμού, της αποδόμησης, της πολυπολιτισμικότητας, της αποορθοδοξοποίησης και του αφελληνισμού. 
 
Αυτός ο αγώνας έχει μεγάλο προσωπικό κόστος: Βανδαλισμός του γραφείου μου στο πανεπιστήμιο, πολύμηνη καθυστέρηση στη μονιμοποίησή μου, σοβαρά προσκόμματα και μεθοδεύσεις στην εξέλιξή μου, προσπάθεια απαξίωσης της προσωπικότητάς μου και άλλα τινα. Είναι δε γνωστό τοις πάσι πως, εφόσον το επιθυμούσα και συμφωνούσα να συμβιβαστώ με το σύστημα, η «προσωπική μου αποκατάσταση» θα είχε επέλθει προ πολλού. 
 
Την ίδια στιγμή, κάποιοι άλλοι, δειλοί, άβουλοι, μοιραίοι, χωρίς προσωπική διακινδύνευση, έχουν καταστεί κήνσορες (μεταφορικά αυστηροί κριτές – δήθεν προασπιστές του «Τάξις και Ηθική»), επαναστάτες του πληκτρολογίου, ικανοποιώντας προσωπικά συμπλέγματα, παρουσιάζοντες εαυτούς ως κατέχοντες τη μοναδική πολιτική αλήθεια, μη αντιλαμβανόμενοι την πολιτική τους (πέρα της εν τοις πράγμασι) ανορθογραφία και παραβλέποντας το γεγονός πως δεν έχουν συμμετάσχει ούτε σε εκλογές «Φίλων των Κυνηγών». 
 
Από κοντά, ομού, και η «τάξις των ασπαλάκων» (ασπάλαξ = ο τυφλοπόντικας, που ζει και κινείται στο σκοτάδι και τη νύχτα και απεχθάνεται το φως του ήλιου και της ημέρας), που κρυπτόμενοι, λάθρα μετέρχονται ανοίκειες μεθόδους. Η προσπάθεια «εξαφάνισης» της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, μέσω ψευδών φημών περί διάλυσης ή αδράνειας, με παράνομη ιδιοποίηση των αρχείων της και χρήση τους, ως μη έδει, και δίχως τη συναίνεση των μελών μας από γνωστούς – άγνωστους (η προφανής ποινικά κολάσιμος συμπεριφορά χρήσης προσωπικών δεδομένων, προσκρούει, για την ώρα, στην αντίληψη πως τους μικρόνοες τους ξεσκεπάζεις και δεν τους δίνεις τη δυνατότητα, μέσα από ποινικές διαδικασίες, να προσθέσουν ένα ακόμη «ψεύτικο» παράσημο) ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ! 
 
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ είναι λοιπόν παρούσα στην πρώτη γραμμή στο προσκλητήριο του Εθνικού Αγώνα επιβίωσης. Λόγω δε της προσιδιάζουσας φυσιογνωμίας της έχει γίνει καταληπτό πως δύναται και πρέπει να είναι ο βασικός πυλώνας αυτής της εθνικής προσπάθειας. 
 
Για να τελειώνουμε λοιπόν με τους «μαθητευόμενους μάγους» της πολιτικής.  
ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ. Είχαμε και έχουμε πάντα μία αλλεργία στα 3Ψ (ψώνια, ψεκασμένους, ψυχασθενείς), στο πολιτικό περιθώριο, στους εγωισμούς και τους ψευτοχριστιανούς και ψευτοπατριώτες. 
 
Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε απέναντι στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα των οπαδών των λαθροεισβολέων, των ΛΟΑΤΚΙ και της αριστερολαγνείας. 
Όσοι ενοχλούνται που η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ συμμετέχει ως βασική συνιστώσα σε μία Μεγάλη Πατριωτική Συμμαχία, με μεγάλες πιθανότητες εισόδου στη βουλή, ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ο οποίος επιθυμεί πολλά μικρά κομματίδια του 0,5%, 1%. 
 
Ας συνεχίσουν να «καθεύδουν τον νήδυμον» (κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου), στηρίζοντας κινήσεις «παγκόσμιας εμβέλειας», στις οποίες συμμετέχουν – δεν ενοχλεί τις «ευαίσθητες» πατριωτικές χορδές τους – πρώην (και αεί) κομμουνιστές, που την 28η Οκτωβρίου δεν κάνουν ουδεμία νύξη για το έπος του ‘ 40 και τον Ιωάννη Μεταξά, αλλά γενικόλογες αναφορές ενάντια στον ναζισμό, ή ατόμων και ομάδων που με τη δράση τους ενοχοποίησαν τον πατριωτισμό και προφανώς δεν αποτελούν λύση στο πολιτικό πρόβλημα της χώρας. 
 
Εγωπαθών παπιζόντων νεόκοπων πολιτικών, που θα «εξοντώσουν», αυτοί μόνοι, το σάπιο σύστημα, θα πάρουν την Κωνσταντινούπολη, σηκώνοντας τη «ρωσική» σημαία και όχι την επαναστατική σημαία του «Θεόφιλου» Κολοκοτρώνη. Και, κινήσεων που «ελέω Θεού» έχουν, αυτοί μόνοι, «Ευλογία» από Άγιους Γεροντάδες, αλλά αποσιωπούν τη συμμετοχή σε αυτές, ως βασικά τους στελέχη, ατόμων με απόλυτη επαγγελματική εξάρτηση από ισχυρό οικονομικό παράγοντα και στενό φίλο της οικογένειας Μητσοτάκη, ή την στήριξή τους από εκκλησιαστικό άρχοντα (που συνήργησε δια βεβαιώσεως – φευ - στην «τιμητική»(!) πολιτογράφηση τούρκου επιχειρηματία – παράγοντα των «κατεχομένων»!), που βρίσκεται πολύ κοντά σε άλλον ισχυρότατο οικονομικό παράγοντα και πάλι στενό φίλο της οικογένειας Μητσοτάκη. 
 
Ευχαριστούμε όλους τους αγνούς, ανιδιοτελείς υποστηρικτές μας, αλλά και αυτούς που χωρίς να έχουν συνεισφέρει ούτε ένα Ευρώ ξιφουλκούν εναντίον μας. 
 
ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΔΙΝΟΥΜΕ:
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΙΣΕΤΙ ΦΟΡΑ ΤΟ
ΣΥΣΤΗΜΑ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝ ΤΩ
ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ, ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ! 
 
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ’ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 
Ανακοίνωση 12-7-2022
 
Ανασυγκρότηση Πολιτικού Συμβουλίου
(ΠΟ.ΣΥΜ.) της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

 
Εν όψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών και ανεξαρτήτως του χρόνου διεξαγωγής τους, κρίθηκε επιβεβλημένη η ανασυγκρότηση του Πολιτικού Συμβουλίου (ΠΟ.ΣΥΜ.) της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ με νέα μέλη που διαθέτουν πολιτική εμπειρία, χρόνο και θα είναι ενεργά ώστε να ανταπεξέλθουμε επιτυχημένα στις αυξημένες υποχρεώσεις μας, που προκύπτουν με την συμμετοχή μας στον νέο πολιτικό φορέα που συγκροτήθηκε (στον οποίον η αποτελεί βασική συνιστώσα) και θα συμμετάσχει στις εκλογές, 
 
Μετά τα παραπάνω, το νέο Πολιτικό Συμβούλιο (ΠΟ.ΣΥΜ.) της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ αποτελείται πλέον από τα παρακάτω στελέχη: 
 
Πρόεδρος: Βασιλειάδης Νικόλαος, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας 
Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής: Μήτσιος Γιάννης, Πολιτικός Επιστήμων-Διεθνολόγος
Γεν. Γραμματέας: Ευαγγελίδης Δημήτρης, Συγγραφέας, Πολιτικός Αναλυτής
Μέλος: Βελέντζας Γιάννης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Πρόεδρος Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Ημαθίας, αρθρογράφος εφημερίδας ΛΑΟΣ Ν. Ημαθίας 
Μέλος: Βεντούρης Κώστας, Σύμβουλος Μάρκετιγκ και Διαφήμισης
Μέλος: Καρανικόλαου Εβίτα, Στέλεχος Ναυτιλιακής Εταιρείας
Μέλος: Κοβάτση Εύη, Ιστορικός, Διδάκτωρ Παν/μίου Ιωαννίνων
Μέλος: Μιχαλόπουλος Σταύρος, Δικηγόρος
Μέλος: Σπυρόπουλος Γιώργος, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων ΠΑ.ΜΑΚ. - πρ. πρόεδρος τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
 
Από το Γραφείο Τύπου 
της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.