8 Ιουλίου 2022

Υπουργός Υγείας του Καναδά: "Ποτέ δεν θα είστε πλήρως €μβολιασμένοι"

5 Ιουλίου 2022, TYLER DURDEN Διάβαστε το εδώ 
 
Μετάφραση: Απολλόδωρος
 
Συντάχθηκε από τον Mark Jeftovic μέσω του BombThrower.com
 
Αυτός είναι ο νέος "σωστός τρόπος" να σκεφτόμαστε για τους εμβολιασμούς... 
 
Παρά τα ολοένα και πιο αδιάσειστα δεδομένα και τις μελέτες με κριτές που δημοσιεύονται και περιγράφουν λεπτομερώς τις βλάβες και τις παρενέργειες των εμβολιασμών, η κυβέρνηση συνασπισμού Φιλελευθέρων-Σοσιαλιστών του Καναδά διπλασιάζει τους εμβολιασμούς και φαίνεται έτοιμη να μετακινήσει τα γκολπόστ σχετικά με το τι συνιστά συμμόρφωση με τα εμβόλια. 
 
Όπως αναφέρθηκε μέσω του Blacklocks Reporter (@mindingottawa στο Twitter).
 
Οι Καναδοί θα είναι υποχρεωμένοι να κάνουν ένεση Covid κάθε εννέα μήνες για το ορατό μέλλον, λέει ο υπουργός Υγείας Jean-Yves Duclos. Οι προηγούμενοι ορισμοί του "πλήρως εμβολιασμένου" δεν είχαν νόημα, δήλωσε στους δημοσιογράφους.
 
"Οι εννέα μήνες είναι πολύ σαφείς και θα βοηθήσουν τους ανθρώπους να καταλάβουν γιατί το "ενημερωμένος" είναι ο σωστός τρόπος να σκεφτόμαστε για τον εμβολιασμό τώρα", δήλωσε ο Duclos. 
 
"'Πλήρως εμβολιασμένος' δεν έχει νόημα τώρα. Πρόκειται για το 'up to date'. Είμαι λοιπόν ενημερωμένος όσον αφορά τον εμβολιασμό μου; Έχω εμβολιαστεί τους τελευταίους εννέα μήνες;" 
 
Ο Duclos είχε προηγουμένως ζητήσει από τις επαρχίες να καταστήσουν τους εμβολιασμούς υποχρεωτικούς και όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν οι εντολές θα επιστρέψουν αυτό το φθινόπωρο, απάντησε: "Πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε κατά του Covid". 
 
Ο Καναδάς φαίνεται να είναι μία από τις λίγες χώρες εκτός της κομμουνιστικής Κίνας που προσκολλάται μανιωδώς στο αφήγημα του COVID, προωθώντας αδυσώπητα σε μεγάλο βαθμό αναποτελεσματικά (και αναμφισβήτητα επικίνδυνα) εμβόλια σε έναν ολοένα και πιο μπουχτισμένο πληθυσμό. 
 
Το καθεστώς Trudeau είναι όλο και πιο αντιδημοφιλές, μια πρόσφατη δημοσκόπηση της Angus Reid βρήκε όσους "υποστηρίζουν σθεναρά" την κυβέρνηση να πέφτουν σε μονοψήφια ποσοστά. Η μεγαλύτερη μεμονωμένη κατηγορία ήταν η "αποδοκιμάζουν έντονα" με 41%. 
 
Ταλαιπωρημένος από πολυάριθμα σκάνδαλα, διαφθορά και γκάφες, ο Justin Trudeau κατέχει την εξουσία αποκλειστικά και μόνο μέσω της συγχώνευσης του κόμματός του με το σοσιαλιστικό NDP του Καναδά, του οποίου ηγείται ο εκατομμυριούχος Jagmeet Singh (Σημ.: Όλοι μαζί οι "300+1" αντίστοιχοι "δικοί μας") 
 
Η συμφωνία τον διατηρεί φαινομενικά στην εξουσία μέχρι το 2025. Ο Singh βρίσκεται επίσης στα σχοινιά, καθώς συχνά χλευάζεται δημοσίως ακόμη και μεταξύ της βασικής του εκλογικής περιφέρειας στο Brampton του Οντάριο. Ο αδελφός του έχασε την έδρα του στις πρόσφατες εκλογές στο Οντάριο και ο ίδιος ο Singh εκδιώχθηκε από μια στάση της προεκλογικής εκστρατείας από εξαγριωμένους Σιχ που τον αποκάλεσαν "ξεπουλημένο". 
 
-- Ώρα για το σχέδιο Β
 
Οι περισσότεροι αγνωστικιστές και αντικειμενικοί πολιτικοί παρατηρητές συμφωνούν: αν το Φιλελεύθερο-Σοσιαλιστικό Κόμμα καταφέρει να φτάσει μέχρι το 2025, θα εκθρονιστεί ανελέητα, στα πρότυπα του εκλογικού λουτρού του 1993. Όταν οι Καναδοί είχαν βαρεθεί τον Brian Mulroney (έφυγε πριν από τις εκλογές, αφήνοντας τον Kim Campbell να κρατάει το σάκο) και οι Συντηρητικοί ξεφούσκωσαν τόσο άσχημα που έχασαν την κομματική τους υπόσταση: από 156 έδρες στο Κοινοβούλιο, έγιναν μόλις 2. 
 
Τόσο οι Φιλελεύθεροι όσο και οι NDP αντιμετωπίζουν παρόμοιες προοπτικές από τους Καναδούς που έχουν βαρεθεί να τους αποκαλούν "περιθωριακούς" και "ρατσιστές", που έχουν βαρεθεί να δέχονται γκαζάκια από αυτάρεσκα, άσχετα, επιδοτούμενα από την κυβέρνηση μέσα ενημέρωσης και που έχουν βαρεθεί να ασχολούνται με την υπόθεση COVID. 
 
Αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, αυτή η παράσταση κλόουν μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά - οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί είναι μόνο η αρχή. 
 
Η οικονομία οδεύει προς την ύφεση επειδή ο υπουργός Οικονομικών μας είναι ένας οικονομικά αναλφάβητος ιδεολόγος. Θα έπρεπε να είμαστε μια ενεργειακή υπερδύναμη, αλλά αντ' αυτού αυτή η πλήρως αφυπνισμένη κυβέρνηση δαιμονοποιεί τη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου και πιθανώς οδηγεί τη Δύση κατευθείαν έξω από τη συνομοσπονδία. Και μετά προωθούν νομοσχέδια λογοκρισίας στο διαδίκτυο που θα έκαναν το ΚΚΚίνας υπερήφανο. 
 
Αν δεν έχετε αποφασίσει ποιά θα είναι η γραμμή σας στην άμμο, ήρθε η ώρα να το κάνετε. Εγώ ξέρω τη δική μου. 
 
Και μετά πιάστε δουλειά βάζοντας σε εφαρμογή το Σχέδιο Β: 
 
Ξεκινήστε να εργάζεστε για ένα δεύτερο διαβατήριο, δημιουργώντας επιχειρήσεις, πηγές εσόδων και περιουσιακά στοιχεία εκτός Καναδά. Όλοι γνωρίζουν ότι είμαι μεγάλος οπαδός του Bitcoin, οπότε η κατοχή ενός μέρους του πλούτου σας σε BTC το κρατάει μακριά από την πρόσβαση αυτών των τυράννων λεηλασίας. 
 
Εάν η κυβέρνηση πρόκειται να μετακινήσει τα γκολπόστ, τότε οι υπόλοιποι από εμάς πρέπει να μετακινήσουμε το πεδίο παιχνιδιού. Σε αυτή την επερχόμενη εποχή της αποκέντρωσης, το αντίδοτο στην κυβερνητική υπερβολή είναι ο ακραίος κυρίαρχος ατομικισμός.
************ 
 
Δικτυογραφία
Canada's Health Minister: "You Will Never Be Fully-Vaxxed" | ZeroHedge
https://www.zerohedge.com/covid-19/canadas-health-minister-you-will-never-be-fully-vaxxed




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.