2 Ιουλίου 2022

Κατάρ για ΛΟΑΤΚΙ: «Αν κουνήσετε σημαίες στο μουντιάλ έχει φυλάκιση – Αυτά να τα κάνετε εκεί που σας αποδέχονται»

«Αν θέλετε να εκφέρετε την άποψή σας για την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+, κάντε το σε μια κοινωνία όπου είναι αποδεκτή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Κατάρ, ενόψει των αγώνων στο Μουντιάλ 2022.
 
Όποιος φίλαθλος θελήσει να κυματίσει τη σημαία με το ουράνιο τόξο της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, μπορεί να τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης από επτά έως 11 χρόνια, σύμφωνα με έγκριση από την Ανώτατη Επιτροπή του Εμιράτου.
 
«Όποιος φέρει τη σημαία στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο θα φυλακίζεται για 7 ή 11 χρόνια», είπε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, Νάσερ Αλ Κατέρ, υπενθυμίζοντας ότι το κράτος είναι μια ισλαμική χώρα και, ως εκ τούτου, η «θρησκεία, οι πεποιθήσεις και ο πολιτισμός του» πρέπει να γίνονται σεβαστά. 
 
Σε αυτό το πλαίσιο, ο Mανσούρ Αλ Ασάνι, γενικός γραμματέας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Κατάρ, είπε: «Αν θέλετε να εκφέρετε την άποψή σας για την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+, κάντε το σε μια κοινωνία όπου είναι αποδεκτή». 
 
Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, η Ανώτατη Επιτροπή του Κατάρ ανακοίνωσε επίσης ότι η σεξουαλική επαφή εκτός γάμου στο Κατάρ κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 (21 Νοεμβρίου-18 Δεκεμβρίου) θα μπορούσε να οδηγήσει σε ποινή φυλάκισης επτά ετών.  
 
«Το Κατάρ είναι μια συντηρητική χώρα και οι δημόσιες εκδηλώσεις στοργής αποδοκιμάζονται, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά. 
 
«Η ασφάλεια κάθε οπαδού είναι υψίστης σημασίας για εμάς. Αλλά οι δημόσιες εκδηλώσεις στοργής αποδοκιμάζονται, δεν είναι μέρος της κουλτούρας μας και αυτό ισχύει για όλους», ανέφερε ο Αλ Κατέρ, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2021, επιβεβαίωσε ότι «δεν επιτρέπεται η ομοφυλοφιλία» στο Κατάρ, αλλά υπόσχεται ότι οι υποστηρικτές του ΛΟΑΤΚΙ + θα έχουν το δικαίωμα να ταξιδέψουν στη χώρα και να παρευρεθούν στους αγώνες.
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Ποτέ δεν περίμενα να βρω τόσο καλή αντίδραση από ένα ισλαμικό κράτος...
Είναι αληθινά αξιοθαύμαστοι.... στο θέμα αυτό.
Παρά την παρανομία των ΛΟΑΤΚΙ στο κράτος τους αποδέχονται να έρθουν όμορφα και ήσυχα να παρακολουθήσουν τους αγώνες... αλλά δεν θέλουν προπαγάνδα αίσχους και αηδίας...
Πραγματικά αξιοθαύμαστο... 

Δείχνουν και ανωτερότητα, διότι όπως ξέρουμε τους ομοφυλόφιλους μερικές ισλαμικές χώρες τους πετάνε από τα μπαλκόνια!!!!Share

1 σχόλιο:

ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ είπε...

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ.
Απολογούμαι για την ωμή καταχώρηση, η οποία μπορεί να θεωρηθεί απρεπής, αλλά είναι copy paste, ακριβώς όπως είναι επίσημα καταχωρημένα..
Στην διακριτική ευχέρεια του koukfamily, αν θα καταχωρηθεί...
Πάντως στο διαδίκτυο προς το παρόν δημοσιεύεται... ελεύθερα.
Και στην καθομιλουμένη επίσης οι πιο κάτω εκφράσεις χρησιμοποιούνται ευρέως....

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ.
ΒΙΚΙΛΕΞΙΚΟ...


Πούστης
=
Πίνακας περιεχομένων
1 Ελληνικά (el)
1.1 Ετυμολογία
1.2 Προφορά
1.3 Ουσιαστικό
1.3.1 Εκφράσεις
1.3.2 Συγγενικές λέξεις
1.3.3 Συνώνυμα
1.3.4 Μεταφράσεις
Ελληνικά (el)
↓ πτώσεις ενικός πληθυντικός
ονομαστική ο πούστης οι πούστηδες
γενική του πούστη των πούστηδων
αιτιατική τον πούστη τους πούστηδες
κλητική πούστη πούστηδες
Κατηγορία όπως «μανάβης» - Παράρτημα:Ουσιαστικά
Ετυμολογία
πούστης < (άμεσο δάνειο) τουρκική puşt < περσική پشت (pošt, πίσω, πισινός)
Προφορά
ΔΦΑ : /ˈpu.stis/
Ουσιαστικό
πούστης αρσενικό

(υβριστικό, μειωτικά) ο ομοφυλόφιλος
(υβριστικό, μεταφορικά) που δρα με ύπουλο τρόπο, ανέντιμος
(αργκό) (σε ένδειξη θαυμασμού) για κάποιον που κατάφερε κάτι αξιοθαύμαστο
πως τα κατάφερε πάλι ο πούστης και με τουμπάρισε!
(όταν ακολουθεί το 'μου' ) ως έκφραση οργής ή ενόχλησης
έλα ρε πούστη μου να πάμε σινεμά που σε παρακαλάω μια ώρα
Εκφράσεις
του πούστη: δηλώνει ευκολία ή ότι κάτι είναι προφανές
πω ρε πούστη μου: για κάτι ανεπιθύμητο
Συγγενικές λέξεις
παλιόπουστας
πουστάρα
πουσταρέλι, πουσταρδέλι
πουσταριό
πουστιά
πούστικος
πούστρα
πουστράκι
πουστρόνι
Συνώνυμα
ομοφυλόφιλος
αδερφή, αδερφούλα
αρσενοκοίτης
γυναικωτός
συκιά
σοδομίτης (με κεφαλαίο είναι δημώνυμο)
διαπρωκτικός
ντιγκιντάνγκας, ντιντής
πουστρόνι, πουσταρδέλι
λούκρα, λούγκρα, λουκρητία
καταπύγων
κίναιδος
πισωγλέντης
τοιούτος
τσαχπινοκωλοσφυρίχτρας, κωλοσφυρίχτρας, σφυριχτάρι
τσαχπινογαργαλιάρης
τσιγκολελέτα
Μεταφράσεις
πούστης[ εμφάνιση ]
Κατηγορίες: Ουσιαστικά που κλίνονται όπως το 'μανάβης' (νέα ελληνικά)Ουσιαστικά αρσενικά (νέα ελληνικά)Δάνεια από τα τουρκικά (νέα ελληνικά)Προέλευση λέξεων από τα τουρκικά (νέα ελληνικά)Προέλευση λέξεων από τα περσικά (νέα ελληνικά)Λήμματα με προφορά ΔΦΑ (νέα ελληνικά)Ελληνική γλώσσαΟυσιαστικά (νέα ελληνικά)Αργκό (νέα ελληνικά)

Λεξικό της κοινής νεοελληνικής

πουσταριό το [pustarjó] Ο38 : (λαϊκ., προφ.) 1. (με επίταση) ο πούστης. 2. πλήθος, μεγάλος αριθμός παθητικών ομοφυλοφίλων.
[πούστ(ης) -αριό]

πούστης ο [pústis] Ο11 : (λαϊκ., μειωτ.) 1. ο παθητικός ομοφυλόφιλος άντρας· αδερφή: Tους πούστηδες δεν τους παίρνουν στο στρατό. Mόλις τον άκουσα να μιλάει, αμέσως κατάλαβα πως είναι ~. 2α. (αρνητικός, υβριστικός χαρακτηρισμός): Mου έκλεψε το πορτοφόλι, ο ~! Φύγε, ρε πούστη, από δω! Aν με γελάσεις, θα είσαι μεγάλος ~. Tον έπιασα, τον πούστη, να κρυφακούει. β. (για θαυμασμό ή έκπληξη): Bρε τον πούστη, πάλι τα κατάφερε να ξεφύγει! Kοίτα πόσο γρήγορα τρέχει, ο ~! γ. (οικεία προσφώνηση): Έλα (β)ρε πούστη, πες μας τι έγινε. || (προφ. έκφρ.) του πούστη, για να δηλώσει ότι κτ. είναι προφανές, αυτονόητο ή απλό και εύκολο: Θα τα καταφέρεις μόνος σου; - Ε, του πούστη! πουστράκι το YΠΟKΟΡ. πουστράκος ο YΠΟKΟΡ. πουστάρα η MΕΓΕΘ. πούσταρος ο MΕΓΕΘ.
[τουρκ. puşt (από τα περσ.) -ης· πούσταρ(ος) -άκι, -άκος και ανομ. αποβ. του πρώτου [a] · πούστ(ης) μεγεθ. -άρα, -αρος]

πουστιά η [pustxá] Ο24 : (λαϊκ., προφ.) ανέντιμη ενέργεια, συμπεριφορά, παλιανθρωπιά, ατιμία: Mην κάνεις πουστιές! πουστίτσα η YΠΟKΟΡ: Άσε τις πουστίτσες, δεν περνάν σ΄ εμένα! [πούστ(ης) -ιά· πουστ(ιά) -ίτσα]
πούστικος -η -ο [pústikos] Ε5 : (λαϊκ., προφ.) 1. που ανήκει, που αναφέρεται, που ταιριάζει σε πούστη: Πούστικα φερσίματα. 2. (μτφ.) ανέντιμος, ανήθικος, άτιμος: Mου φέρθηκε με πούστικο τρόπο. 3. (συνήθ. στο ουδ.) υβριστικά για κτ. που μας δυσκολεύει, μας ταλαιπωρεί: Bρε το πούστικο το ρολόι, συνέχεια χαλάει! πούστικα ΕΠIΡΡ.
[πούστ(ης) -ικος]

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.