1 Ιουλίου 2022

Ο ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΧΡΩΜΟΣ ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ

“Βόρεια Μακεδονία”, Turkaegean, τι άλλο θα δώσουν οι Εθνομηδενιστές;
 
Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr 
 
Η Επιτροπή Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (EUIPO) κατοχύρωσε τον εμπορικό όρο “Τουρκικό Αιγαίο (Τurkaegean)” στην Τουρκία! Η ΕΕ των εταίρων – μελών κρατών, της οποίας μέλος (εκ των αρχαιοτέρων) είναι η Ελλάς! Της οποίας δεν είναι μέλος η Τουρκία!  
 
Έτσι για άλλη μια φορά ο “γκρίζος λύκος” Πρόεδρος της Τουρκίας Ρ. Τ. Ερντογάν, έπιασε στον ύπνο τον “άχρωμο γατούλη” Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την ελληνική κυβέρνηση!  
 
Αφού οι παμπόνηρες προσπάθειες της Τουρκίας είχαν ξεκινήσει από τον Ιούλιο του 2021, όταν κατέθεσαν την αίτηση στην EUIPO για να γίνει αποδεκτό το Τurkaegean, ως εμπορικό σήμα για τουριστικούς σκοπούς, που ωστόσο δημιουργεί δεδομένα στην ΕΕ, η οποία εμμέσως πλην σαφώς αναγνωρίζει ως τουρκικό το Αιγαίο μας!  
 
Αυτή η επιτυχία της Τουρκίας ανοίγει την κερκόπορτα αλώσεως του Αιγαίου μας, με τη σύμπραξη της ΕΕ, των τάχατες συμμάχων – εταίρων μας, αλλά επί της ουσίας άσπονδων παραδοσιακά εχθρών μας, αλλά και της ανικανότητας της κυβερνήσεως Μητσοτάκη να προασπίσει τα ελληνικά συμφέροντα!  
 
Αυτή η ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση δεν έκανε απολύτως τίποτε από τον Ιούλιο του 2021 μέχρι τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, αφού από τις 15 Δεκεμβρίου 2021 ο όρος Τurkaegean έγινε αποδεκτός από την ευρωπαϊκή επιτροπή! Με χρονική διάρκεια μέχρι τις 16 Ιουλίου 2031! Αλλά και από τον περασμένο Δεκέμβριο, αυτή η ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση δεν αντέδρασε, δεν προσπάθησε να υπερασπιστεί τα εθνικά μας δίκαια!  
 
Αλλά απούσα ήταν επί τόσους μήνες και η Αξιωματική Αντιπολίτευση! Χαμπάρι δεν πήραν οι Εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ, του αντεθνικού κόμματος που παρέδωσε την Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς, που ακόμη επιχαίρει για την συμβολή της στην δημιουργία της εμετικής, εθελόδουλης “Συμφωνίας των Πρεσπών”! 
 
Βγάζοντας γλώσσα εκ των υστέρων λοιπόν, ο καταστροφέας της μεσαίας αστικής τάξης και συμμέτοχος – συνένοχος της υλοποίησης της “Συμφωνίας των Πρεσπών” Γιώργος Κατρούγκαλος (σήμερα τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ), είπε:  
«Υπό συνθήκες ακραίας αμφισβήτησης της κυριαρχίας μας στο Αιγαίο το εμπορικό σήμα turkaegean είναι επιθετικό και απαράδεκτο, ότι έγινε αποδεκτό από την Ε.Ε. Η κυβέρνηση οφείλει εξηγήσεις για τις ενέργειες ή παραλείψεις της»! 
 
Τα κανάλια, που προσπαθούν να ξεπλύνουν τις κυβερνητικές αμαρτίες…
 
Αλλά, στο σημείο αυτό, επιβάλλεται να αναφέρουμε, τι είπαν κάποιοι δωσίλογοι από την κυβέρνηση, που τολμούν και μιλούν, αντί να καταπιούν τη γλώσσα τους, όπως ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου και ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας:  
 
Γιάννης Οικονόμου:
«…η κίνηση αυτή της Τουρκίας δεν παράγει πολιτικά αποτελέσματα και πολύ σύντομα θα υπάρξει απάντηση από ελληνικής πλευράς (;;;).
Θα υπάρξει προσφυγή, προσβάλοντας αυτήν την κίνηση! Δεν πρόκειται για αναγνώριση της ΕΕ, αλλά για απόφαση ενός ιδιωτικού γραφείου στην Μαδρίτη σχετικά με τα εμπορικά σήματα! Θα αποκατασταθεί η τάξη, όπως έγινε με την απόφαση των ΗΠΑ να μην δεχθούν να αναγνωρίσουν τον συγκεκριμένο όρο ούτε την χρήση του.»! 
 
Βασίλης Κικίλιας:
«Η Ελληνική Κυβέρνηση κινείται νομικά ενάντια σε αυτή τη διαδικασία. Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε συνεργασία με τον Υπουργό Εξωτερικών, τον κ. Δένδια. Η χώρα μας θα κινηθεί νομικά και στα ευρωπαϊκά φόρα, θα υπερασπίσει τη θέση της στην Αμερική και σε όλες τις χώρες»! 
 
Έχει αξία να επισημανθεί, ότι οι δηλώσεις του κ. Οικονόμου έγιναν στον φιλοκυβερνητικό ΣΚΑΙ, που επί ημερών κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη δρα ως “Κολυμβήθρα του Σιλωάμ”, των αμαρτιών του ιδίου και της κυβέρνησής του και του κ. Κικίλια έγιναν στην αντιδημοκρατική κρατική τηλεόραση της ΕΡΤ!  
 
Του φιλοκυβερνητικού ΣΚΑΙ, που μόλις πρόσφατα ξεσήκωσε την λαϊκή οργή (χαμός έγινε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης) για τη δημόσια τοποθέτηση του απεσταλμένου του στην Κωνσταντινούπολη και ο οποίος μας ενημέρωσε, πως πρέπει και οι δυο πλευρές (Ελληνική και Τουρκική) να αποφεύγουν να μεταχειρίζονται ως κτήμα τους το Αιγαίο! Το δικό μας Αιγαίο, αναγνωρισμένο από τις Διεθνείς Συνθήκες και το Διεθνές Δίκαιο! 
Τι δεν καταλάβατε επιτέλους; 
 
Επίθεση Μάκη Βορίδη κατά Άδωνι Γεωργιάδη…
 
Στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, οι πάντες γνώριζαν ότι ο Μάκης Βορίδης και ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν κολλητάρια! Μαζί πορεύονταν πολιτικά μεταλλάσσοντας ένα πατριωτικό – αστικό κόμμα, σε ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα προς εξυπηρέτηση των σκοπών της ΝΤΠ και της Παγκοσμιοποίησης! Μαζί πορεύτηκαν και στη ΝΔ! 
 
Μας προκαλεί όμως μεγάλη εντύπωση, πως ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης επιτέθηκε στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη για το Τurkaegean, σε παρουσία του στον τηλεοπτικό ΑΝΤ1! 
 
Αλλά για να καταλάβετε, να αναφέρουμε ότι υπεύθυνη παρακολούθησης αυτού του ζητήματος είναι η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και η οποία υπάγεται στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, δηλαδή, στον κ. Γεωργιάδη!  
 
Έτσι ο κ. Μάκης Βορίδης παραδέχτηκε τις κυβερνητικές ευθύνες (δηλαδή, του κ. Γεωργιάδη) για ήττα, λέγοντας: 
«έπρεπε να το παλέψει όταν το θέμα συζητείτο στην Επιτροπή»!  
 
Αλλά υπερασπίστηκε τις θέσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου (τις αναφέρω παραπάνω), για να μην κακοκαρδίσει τον Πρωθυπουργό, ισχυριζόμενος: 
«Αυτό το γεγονός, ότι δεν ασκήθηκε ορθός έλεγχος από την συγκεκριμένη υπηρεσία, ώστε να προβληθούν οι αντιρρήσεις πριν την αποδοχή του σήματος, δεν τελειώνει την διαδικασία των αντιρρήσεων... υπάρχει πρόσθετο στάδιο στο οποίο και μετά... μπορεί εν συνεχεία να προβληθεί αντίρρηση. Υπάρχει διαδικασία προσφυγής την οποία θα ενεργοποιήσει η ελληνική διοίκηση… υπάρχουν ένδικα μέσα τα οποία θα ασκηθούν. Η εκτίμησή μου είναι ότι η Ελλάδα θα την κερδίσει αυτή την προσφυγή»! 
 
Δώσε θάρρος στον χωριάτη (ΣΥΡΙΖΑ) να σου ανεβεί στο κρεβάτι…
 
Μετεκλογική περίοδος γαρ και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα άφηνε την ευκαιρία να πάει χαμένη! Έτσι και επειδή τα είχε μαζεμένα στον Άδωνι Γεωργιάδη, σε ανακοίνωσή του μας λέει μεταξύ πολλών άλλων: 
«Ο κ. Γεωργιάδης σε ένα κρεσέντο υποκρισίας, όπως έκανε και με τη Συμφωνία των Πρεσπών, διέταξε ΕΔΕ για να ρίξει τις βαρύτατες και επιζήμιες ευθύνες του αλλού… Αντί να παραιτηθεί που - εν μέσω κλιμακούμενων τουρκικών απειλών στο Αιγαίο - λόγω ανικανότητάς του παρεδόθη στη γειτονική χώρα, ένα όνομα το οποίο βλάπτει τον ελληνικό τουρισμό, επιχειρεί να οικειοποιηθεί όλο το Αιγαίο και μπορεί στο μέλλον να αποτελέσει επικίνδυνο προηγούμενο για τα εθνικά μας συμφέροντα, ψάχνει υπαλλήλους για να τους ρίξει την ευθύνη…ο άνθρωπος που δεν θα έλεγε ποτέ “Βόρεια Μακεδονία” παρέδωσε στην Τουρκία το Turkaegean…  
 
Η συγκεκριμένη επίβλεψη ήταν από τις λίγες αρμοδιότητες που του έχει αφήσει ο κ. Μητσοτάκης, κι όμως ο κ. Γεωργιάδης εδώ και έναν χρόνο δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια διαμαρτυρίας και αφήνει την Τουρκία να αλωνίζει στην Επιτροπή Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας της ΕΕ»! 
 
Αλήθειες από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, επειδή δεν είναι στην Εξουσία! Αλήθειες που αφορούν τις κακές σχέσεις μεταξύ Μητσοτάκη – Γεωργιάδη και οι οποίες βγαίνουν λόγω επερχόμενων πρόωρων εκλογών! 
 
Η Τουρκία συνεχώς κερδίζει και οι κυβερνήσεις μας παίζουν τον χρήσιμο ηλίθιο των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ…
 
Πριν λίγες ημέρες (7/6/2022) και στο άρθρο μου: “O παραλογισμός των διεκδικήσεων Ερντογάν κατά της Ελλάδος, ενισχύεται από ΗΠΑ και ΝΑΤΟ”, επεσήμανα μεταξύ άλλων τα παρακάτω:  
«Αλλά, όπως επίσης επισημαίνει η πηγή μας, το ιδιαίτερα ανησυχητικό για μας είναι, πως το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ παρέχουν σιωπηλή κάλυψη στην Τουρκία, αφού ο Ερντογάν διατηρεί πολύ καλή επικοινωνία με ισχυρούς παράγοντες των ΗΠΑ, αλλά και με εξωθεσμικά κέντρα αποφάσεων!
 
Βλέπετε ο Ρ. Τ. Ερντογάν, εκμεταλλεύεται στο έπακρο την εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία, απειλώντας και εκβιάζοντας ΗΠΑ και ΝΑΤΟ με το βέτο που έθεσε στην ένταξη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, των παραδοσιακών ουδέτερων χωρών της Φινλανδίας και της Σουηδίας...
 
…Επιδιώκοντας ο Ερντογάν την ολική επιστροφή του στο πολιτικό γίγνεσθαι της Τουρκίας με την επανεκλογή του, δίνοντας στον λαό του συμφωνίες, όπως των μαχητικών αεροσκαφών F-16, αλλά και τη μοιρασιά του Αιγαίου Πελάγους! Εκβιάζοντας επιπλέον τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, πως αν δεν πάρει από αυτούς αυτά που ζητάει, δεν θα άρει το βέτο για την είσοδο στο ΝΑΤΟ της Φινλανδίας και της Σουηδίας, αλλά και μιας άλλης παραμέτρου που πρώτη φορά, νομίζω πως βλέπει το φως της δημοσιότητας και διακαής πόθος των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ! 
Η περαιτέρω διεύρυνση του ΝΑΤΟ με τις Αυστρία, Ιρλανδία και Ελβετία!»! 
 
Επαληθεύεται λοιπόν η πηγή μου, μετά την συμφωνία της Τετάρτης, όπου η Τουρκία άρει το βέτο που είχε ασκήσει, μετά την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τις Σουηδία και Φινλανδία, κατά την πρώτη ημέρα της Συνόδου που πραγματοποιείται στη Μαδρίτη! 
Αλλά η Τουρκία με την έξυπνη πολιτική της, πάλι κερδισμένη βγήκε! 
 
Αφού οι δυο Σκανδιναβικές χώρες αποφάσισαν να άρουν το εμπάργκο όπλων προς την Τουρκία και να την υποστηρίξουν απέναντι στο PKK, τροποποιώντας μάλιστα τους νόμους τους περί τρομοκρατίας!
Αλλά θα υποστηρίξουν και την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, αλλά θα ανταλλάσσουν και πληροφορίες μεταξύ τους!  
 
Δηλαδή, η Ελλάς έκανε άλλους δυο ορκισμένους εχθρούς, από τη στιγμή που με την Τουρκία, η Σουηδία και η Φινλανδία γίνονται φίλοι καρδιακοί!  
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, τι ακριβώς κέρδισε για όφελός της Πατρίδας μας;  
Γιατί δεν θέτει εκείνη βέτο για την ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ, αν δεν μπει στη Βορειοατλαντική Συμμαχία η Κύπρος; 
 
Γιατί όλες οι κυβερνήσεις της Μεταπολιτεύσεως (εκτός των κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή) χρησιμοποιούνται από ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ ως οι χρήσιμοι ηλίθιοι;
 
Ο κόσμος αλλάζει, αλλά “η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας”… Τρομάρα τους!
 
Χρήσιμοι ηλίθιοι οι Ελληνικές κυβερνήσεις σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει!
 
Το 2009 η Βραζιλία, η Ρωσία, η Ινδία και η Κίνα σχημάτισαν έναν διεθνή πολιτικό οργανισμό, κορυφαίων αναδυομένων αγορών, και ακολούθως τον επόμενο χρόνο ενέταξαν στους κόλπους τους και τη Νότια Αφρική! 
Αυτός ο οργανισμός πήρε το όνομα από τα αρχικά γράμματα των 5 αυτών χωρών, δηλαδή BRICS!  
 
Μετά την έναρξη των πολεμικών επιχειρήσεων της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας, που στόχευαν στην μη επέκταση του ΝΑΤΟ, Ρωσία και Κίνα αποφάσισαν να μεγαλώσουν αυτόν τον διεθνή οργανισμό! 
 
Έτσι ενέταξαν την Μαλαισία, την Σιγκαπούρη την Ινδονησία και την Χιλή! Υπάρχει δε, αίτημα για να προσχωρήσουν στους BRICS και η Αργεντινή και το Ιράν!  
Με σκοπό να αποκηρύξουν το Δυτικό Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), ιδρύοντας το δικό τους ταμείο, που θα δανείζει προβληματικές οικονομικά χώρες, με όχι δολοφονικά επιτόκια!
 
Μετά από αυτήν την πολύ σοβαρή εξέλιξη, ο Βλαδίμηρος Πούτιν είπε:
«Το θέμα της δημιουργίας ενός διεθνούς νομίσματος βασισμένου στο καλάθι των νομισμάτων των χωρών μας, είναι υπό εξέταση»!
 
Δίνοντας το στίγμα τελειώματος του δολαρίου ως του κυρίαρχου νομίσματος των αγορών!
Όταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν καταλάβει, ότι καταστρέφει με τον παραλογισμό του την Αμερική και μαζί σύσσωμη τη Δύση, θα είναι πολύ αργά! 
 
Μέχρι τότε Μητσοτάκης, Τσίπρας και Ανδρουλάκης, θα είναι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας!
Δύστυχη Ελλάδα, τι σε προσμένει ακόμη!!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.