18 Μαρτίου 2022

Οι δήθεν κυρώσεις των νεοταξιτών είναι lockdown με άλλη μορφή για τους λαούς της Δύσης

 
… lockdown είναι η δικτατορική πρακτική που περιορίζει την ελεύθερη ζωή και τη δυνατότητα επιβίωσης μέχρι του σημείου της εξόντωσης. Πρωτοεφαρμόστηκε στη ψευδοπανδημία ως ενορχηστρωμένη επιβολή της τυραννίας με το πρόσχημα μιας επινοημένης ιατρικής απειλής. Εκεί είδαμε ότι εντελώς αυθαίρετα (με βάση ένα ιατρικό δόγμα περί ενός μη απομονωμένου ιού) να επιβάλλονται απαγόρευση κυκλοφορίας, απαγόρευση της εργασίας, απαγόρευση τελικά της ίδιας της επιβίωσης.
 
Εκατομμύρια άνθρωποι στις δυτικές χώρες (όλες στα χέρια εντολοδόχων προδοτών της νέας τάξης) όπου εφαρμόστηκε αυτό το μισανθρωπικό μέτρο επλήγησαν και πλήρωσαν με τραγικά δραματικό τρόπο τις συνέπειές του.  
 
Στην περίπτωση του πολέμου της Ουκρανίας οι κυρώσεις των νεοταξιτών επιφέρουν βαρύτατες συνέπειες για τους Ευρωπαίους πολίτες και τις χώρες τους οι οποίες παραπέμπουν σε εγκλεισμό.  
 
Είναι μία άλλη μορφή lockdown που προκαλείται από την σκόπιμη και στημένη εμβάθυνση της οικονομικής κρίσης με την ανεξέλεγκτη και αδικαιολόγητη αύξηση των τιμών. Πρόκειται για έναν οικονομικό στραγγαλισμό και έναν ενεργειακό και επισιτιστικό περιορισμό που έχει σχεδιαστεί συνεχώς να οξύνεται ώστε να κάνει ανέφικτη την επιβίωση και έτσι να οδηγήσει στην υποταγή των λαών στους τυράννους.  
 
Με άλλα λόγια, οι συνέπειες του πολέμου είναι σχεδιασμένες να πλήξουν όλους εμάς όπως έγινε και με τη ψευδοπανδημία και μάλιστα πολύ περισσότερο από αυτήν. Αυτή λειτούργησε ως προκαταρκτική επίθεση καταστρέφοντας σε μεγάλο βαθμό την οικονομία και στέλνοντας στην ανεργία, στην εξαθλίωση και στη φτώχεια μεγάλο μέρος των μικρομεσαίων στρωμάτων.  
 
Τώρα όμως η επίθεση κλιμακώνεται ανελέητα και συντριπτικά. Με όπλο μαζικής καταστροφής τις κυρώσεις σχεδιάζουν να οδηγηθούμε στην πλήρη κατάρρευση της οικονομίας. Είμαστε ξανά εγκλωβισμένοι σε ένα ακόμα πιο φρικαλέο lockdown όπου λόγω των εξωφρενικών τιμών των καυσίμων περιορίζονται και ουσιαστικά απαγορεύονται οι μετακινήσεις μας. Ακόμη χειρότερα όλη αυτή η ύπουλη αλυσιδωτή αντίδραση ανατιμήσεων περιορίζει και ουσιαστικά κάνει απαγορευτική την πρόσβαση μας σε τροφή. Επιπλέον περιορίζει και απαγορεύει το δικαίωμα στην εργασία αφού ουσιαστικά εκατοντάδες χιλιάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις θα οδηγηθούν στη χρεοκοπία και στο κλείσιμο. Και φυσικά καραδοκεί ο περιορισμός και ο εκμηδενισμός των καταθέσεων μας λόγω του καλπάζοντας και στημένου πληθωρισμού.  
 
Οι νεοταξίτες τύραννοι επιφέρουν με διαβολική ταχύτητα μια βαθύτατη κρίση και ύφεση που μπροστά της το κραχ του 1929 θα είναι παιχνιδάκι. Επιζητούν την άμεση και απόλυτη εξαθλίωσή μας σε σημείο που να γίνουμε ανδράποδα και έρμαια στις διαθέσεις τους ώστε να επισπεύσουν και να επιταχύνουν τη μακάβρια πορεία προς τη «μεγάλη επανεκκίνηση» δηλαδή την πλήρη καταστροφή του ανθρώπου και του ανθρώπινου πολιτισμού.  
 
Χρέος μας είναι να συντρίψουμε το νεοταξικό οικοδόμημα, αυτό το έκτρωμα της τυραννίας και των αλλεπάλληλων περιορισμών μέχρι αφανισμού μας. Ειδικά για την Ελλάδα, μόνο με το λιγνίτη που διαθέτουμε θα έπρεπε να έχουμε δωρεάν ρεύμα για τα επόμενα 300 χρόνια. Επίσης η χώρα είναι αυτάρκης στην παραγωγή τροφής λόγω κλίματος και γονιμότητας των εδαφών αρκεί να απεξαρτηθεί άμεσα από τις ντιρεκτίβες της ευρωχούντας.  
 
Επομένως εμείς δεν δικαιολογείται να υποστούμε καμία αρνητική συνέπεια. Ο μόνος λόγος που τις υφιστάμεθα είναι η δική μας ολιγωρία να επιτρέπουμε σε ένα νεοταξικό τυραννικό καθεστώς να κρατάει τις τύχες της χώρας στα χέρια του. 
 



Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ Κ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΛΟΣΩΣΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.
ΚΑΙ ΔΕ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΚΟΜΗ Κ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ''ΗΓΕΣΙΑ'' ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Ή ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.