Τελευταίες αναρτήσεις

18 Απριλίου 2017

Από αρχιδολοφόνος... δημοκράταρος

Γράφει ο Χαράλαμπος Μηνάογλου

Αυτό που ζούμε τις τελευταίες ώρες νομίζω ότι είναι ίσως η πλέον βίαιη προπαγανδιστική επιχειρήση σε παγκόσμια κλίμακα που έχει λάβει ποτέ χώρα. Λόγω της επικράτησης Ερντογάν και με σκοπό να κατηγορηθεί ως δικτάτορας ο σημερινός πρόεδρος της Τουρκίας έχει εξαπολυθεί ένα απίστευτο κύμα αγιοποίησης του Κεμάλ και της Κεμαλικής Τουρκίας. Δεν έχει σημασία αν και κατά πόσο ο Ερντογάν είναι και αυτός άλλου τύπου δικτάτορας, καθώς όπως το έχουμε πει πολλές φορές είτε κεμαλικοί είτε ισλαμιστές το ίδιο πράγμα είναι για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. 

Αυτό που έχει σημασία είναι το αφήγημα της καλής και δημοκρατικής Τουρκίας που ήρθε να ανατρέψει ο Ερντογάν!!! Δημοκρατία στην Τουρκία για να μην τρελαθούμε ούτε είχαν ποτέ ούτε διανοήθηκαν να εφαρμόσουν. Μία στυγνή στρατοκρατία που επέβαλε ο σκατόψυχος μισέλλην και μισάνθρωπος Κεμάλ είχαν και αυτή ανατρέπει με μία άλλου τύπου απολυταρχία ο Ερντογάν. Είναι απίστευτο σε πόσο ηλιθίους νομίζουν ότι απευθύνονται όταν βλέπει κανείς γελοιογραφίες και στα ελληνικά του τύπου "Από τον Ατατούρκ στον Δικτατούρκ". Δηλαδή λοβοτομημένοι Έλληνες επειδή αυτό συμφέρει σήμερα την παγκοσμιοποιητική πολιτική, ο Κεμάλ πρέπει να μάθετε ότι δεν ήταν δικτάτορας, αλλά τέτοιος είναι μόνο ο κακός Ερντογάν. Και οι πρόγονοί σας και οι ακόμη περισσότεροι Αρμένιοι και όλες οι υπόλοιπες λαότητες της Ανατολίας που εξαφάνισε, δεν ήταν κάτι σπουδαίο. Έτσι και αλλιώς τόσο ζώα που είσαστε, τρέξτε να διαμαρτυρηθείτε για τον δικτάτορα Ερντογάν. 

Ο μεγαλύτερος σφαγέας της παγκόσμιας ιστορίας είναι δημοκράτης και το καθεστώς του το ανέτρεψε ο Ερντογάν: τα λευκά κελιά, η δίωξη της κουρδικής γλώσσας, η άρνηση των γενοκτονιών, η καταπάτηση των δυτικής προελεύσεως ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η παράνομη εισβολή και κατοχή στην Κύπρο, η δήμευση των περιουσιών των Ελλήνων της Πόλης και η άρνηση αποζημίωσής τους για αυτές παρά τις δικαστικές αποφάσεις και όλα τα σχετικά που βρήκε ο Ερνταγάν ήταν δημοκρατία; Το ότι την κήρυξη πολέμου την αποφάσιζε ένα μεικτό συμβούλιο πολιτικών και στρατιωτικών στο οποίο όμως πλειοψηφία δεν είχαν οι εκλεγμένοι πολιτικοί αλλά οι στρατιωτικοί ήταν δημοκρατία; Ο Κεμάλ, ο οποίος αναλογικά με την στρατιωτική ισχύ της Τουρκίας σε σχέση με αυτήν της Γερμανίας και της ΕΣΣΔ, υπήρξε αποτελεσματικότερος δολοφόνος από ό,τι ο Χίτλερ και ο Στάλιν ήταν δημοκράτης; Από αρχιδολοφόνος... δημοκράταρος, ένα δημοψήφισμα δρόμος! Σκεφθείτε γιατί χανόμαστε...Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.