24 Απριλίου 2017

Τσίπρα και οι άλλοι προδότες τον βλέπετε αυτόν τον δημογραφικό χάρτη;

Γράφει ο Θάνος

Τον χάρτη αυτόν τον συνοδεύει ένα ολόκληρο άρθρο....
Οποιος θέλει μπορεί να το διαβάσει ΕΔΩ

Εμένα όμως δεν με απασχολεί τόσο το άρθρο και ούτε οι αιτίες του δημογραφικού προβλήματος...

Με ενδιαφέρει η λύση του προβλήματος...
Και η λύση είναι ΜΟΝΟ μία...
Κίνητρα οικονομικά, κοινωνικά και ιατροφαρμακευτικά για τις πολύτεκνες οικογένειες..
Κίνητρα παντός είδους για τις τρίτεκνες οικογένειες...
Εθνική οικογενειακή πολιτική...
Να συσταθεί ΑΜΕΣΑ Υπουργείο Οικογενειακής Πολιτικής που θα προωθεί συνεχώς νομοσχέδια προς ψήφιση που να έχουν σχέση με την βοήθεια παντός είδους, προς τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες Ελλήνων...

Γελοίοι συστήσατε Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής για να βοηθάτε τους λαθρομετανάστες κι εξαφανίζονται οι Ελληνες...

Προδότες αποκτηνωμένα ρεμάλια ξυπνήστε πριν είναι αργά...
Οι κρεμάλες θα στηθούν και οι σβέρκοι σας θα σπάνε σαν καρύδια στις αγχόνες....

Η πατρίδα μας διαλύεται, αφελληνίζεται, αποχριστιανίζεται και εσείς συνεχίζεται να προσκυνάτε τα γερμανικά και ευρωπαϊκά αφεντικά σας...

Δυστυχώς οι ανώτατοι δικαστές σας κάνουν πλάτες, αλλά και γι αυτούς δεν θα αργήσει να έρθει η ώρα της πληρωμής...

Και επειδή συνήθως έχουν όλα τα σχετικά άρθρα απλά χαρακτήρα καταγγελτικό, εγώ θα σας αναφέρω και 11 μέτρα που πρέπει να παρθούν άμεσα, ώστε να σταματήσει εκ πρώτης η βιολογική εξαφάνισή μας... και σταδιακά να αρχίσει να ανεβαίνει ο δείκτης προς τα πάνω...

1. Αμεση φοροαπαλλαγή τουλάχιστον 5000 ευρώ για κάθε παιδί, 10.000 ευρώ για το τρίτο παιδί και 10.000 για κάθε επόμενο πέραν του τρίτου...
2. Αμεση προτεραιότητα εγγραφής ΟΛΩΝ των παιδιών τριτέκνων και πολυτέκνων οικογενειών στους παιδικούς σταθμούς.
3. Ισόβιο (ή τουλάχιστον μέχρι να ενηλικιωθεί και το τελευταίο παιδί) επίδομα στις μητέρες τριτέκνων και πολυτέκνων οικογενειών ύψους τουλάχιστον 1000 ευρώ τον μήνα... ώστε να μπορούν να βοηθηθούν στην ανάπτυξή τους και να μην εργάζονται.
4. Αφορολόγητα Οικογενειακά επιδόματα στις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες που δεν θα είναι λιγότερα από 10.000 ευρώ το έτος για το τρίτο παιδί και πέρα...
5. Ολα τα παιδιά των τριτέκνων και πολυτέκνων οικογενειών θα πρέπει να μπαίνουν με ευνοϊκές ρυθμίσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
6. Πλήρης δωρεάν ιατροφαρμακευτική κάλυψη όλων των μελών των τριτέκνων και πολυτέκνων οικογενειών.
7. Αφορολόγητη αγορά κανούργιου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου για τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες. Επίσης δωρεάν χορήγηση αδείας πρακτορείου ΟΠΑΠ ή άδειας Ταξί...
8. Μειωμένοι φορολογικοί συντελεστές σε οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα τριτέκνου ή πολύτεκνης οικογενείας.
9. Δωρέαν παραχώρηση δημόσιου αγροκτήματος σε οποιαδήποτε τρίτεκνη ή πολύτεκνη οικογένεια επιθυμεί να γίνει αγροτική και ζήσει στην ελληνική ύπαιθρο.
10. Δωρεάν παραχώρηση κατοικίας σε άστεγες τρίτεκνες ή πολύτεκνες οικογένειες, ή επίδομα ενοικίου ίσο με το σύνολο της δαπάνης του ενοικίου εφόσον αυτό δεν είναι εφικτό...
11. Χορήγηση εκπτωτικών κουπονιών σε καταστήματα τροφίμων και ρούχων για όλες τις τρίτεκνες και πολύτκνες οικογένειες.

Αν τα μέτρα σας φαίνονται υπερβολικά ξανακοιτάξτε προσεκτικά τον παραπάνω χάρτη...
Κι αν θεωρείτε ότι η Ε.Ε., οι δανειστές και οι επικυρίαρχοι της Τρόικας και των Θεσμών (ή όπως αλλλοιώς λέγονται οι διάολοι και οι τρίβολοι) δεν θα συμφωνήσουν... απλά ας τους στείλουμε στον "έξω απο εδώ" οριστικά....

Τι στα κομμάτια;
Την επιβίωσή μας ως Εθνος θα κοιτάζουμε ή το τι θέλουν τα ρεμάλια;
Οπως αυτοί έχουν το θράσος να λένε ότι "η Ελλάδα θα βγει από το τέλμα μετά από δεκάδες χρόνια" ή ότι "θα φύγουν τα μνημόνια όταν θα πέσει η ανεργία στο 10%!!!", ας βρεθεί επιτέλους κι ένας Ελληνας πατριώτης πολιτικός (τι λέω τώρα;) να τους πει (με το ίδιο σκεπτικό):
"Σας έχουμε χεσμ....νους... Θα αρχίσουμε να σας ξοφλάμε το χρέος (αν και μάλλον πρέπει να το ακυρώσουμε ολόκληρο σαν απεχθές και επονείδιστο) όταν θα γίνουμε από 10 εκατομμύρια που είμαστε τώρα, 20 εκατομμύρια... και σε όποιον αρέσει..."

Κι ας τολμήσουν να πουνε όχι...

Ο Ελληνας πατριώτης πολιτικός δεν θα κλειστεί 17 ώρες να παίζει τρίλιζα και μετά να βγει κουρασμένος και άυπνος να πει δώσαμε μάχη και την χάσαμε... (ή ακόμα χειρότερα να έχει τσεπώσει και το δωράκι του)...
Αλλά στο πρώτο 10λεπτο μόλις του αρνηθούν, θα βγεί και θα καταγγείλει μπροστά στις κάμερες και σε ολόκληρο τον κόσμο ότι αυτοί εκεί μέσα που ονομάζονται Ε.Ε. μου είπαν στα ίσια ότι επιθυμούν να εξαφανιστεί το Ελληνικό Γένος... Αυτοί είναι οι εταίροι και αυτή είναι η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη...

Και θα τραβήξουμε απλά τον δρόμο της επιβίωσής μας όπως πρέπει και με όποιον φίλο της Ελλάδας επιθυμεί να μας βοηθήσει...

Ξέρω ότι όσα λέω αγαπητοί μου συμπατριώτες ακούγονται σαν περίεργα και ίσως ουτοπικά όμως το ξαναλέω...
Κοιτάξτε προσεκτικά τον χάρτη...
Κι όσοι από εμάς έχουμε παιδιά, ελληνόπουλα ας φανταστούμε σε τι κόσμο τα οδηγούμε να ζήσουν;

Φτάνει η ώρα που οι προδότες θα πρέπει να πληρώσουν και οι πατριώτες να αναλάβουν επιτέλους τα ηνία της πατρίδας μας...

Δεν βαρεθήκατε 7 ολόκληρα χρόνια το μνημονιακό δούλεμα;

ΘΑΝΟΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.