23 Δεκεμβρίου 2010

Iσλαμοποίηση της Ελλάδος και η αναγκαιότητα κινητοποίησης της Ομογένειας.

Του Κωνσταντίνου Π. Ρωμανού
Αν. καθ. Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο του Αιγαίου


Η εικόνα των μουσουλμάνων που προσεύχονται μπροστά στους ελληνικούς κίονες των Προπυλαίων του Πανεπιστημίου Αθηνών 16 Νοεμβρίου 2010 κάλλιστα θα μπορούσε να εκληφθεί ως σύμβολο της σύγχρονης παρουσίας του Ισλάμ στην Ευρώπη, σύμβολο του λεγόμενου Ευρωϊσλάμ". Η Ελλάδα, απαρχή της Ευρώπης, φιλοξενεί τόσους ειρηνικούς προσκυνητές του μονοθεϊστικού, αβρααμιτικού Ισλάμ, οποία μοναδική, παραδειγματική, ειρηνική στιγμή της ιστορίας. Όμως τα φαινόμενα απατούν. Η αλήθεια είναι ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι ελληνικοί κίονες συμβιώνουν καταναγκαστικά με το Ισλάμ. Την πρώτη φορά το Ισλάμ επέβαλε την παρουσία του στην περιοχή μας με το σπαθί του και χρειάστηκε να περάσουν τετρακόσια χρόνια πικρής δουλείας έως ότου ολιγάριθμοι Έλληνες ήρωες επιτύχουν την συντριβή του. Αυτήν την φορά, σε αντιδιαστολή με την πρώτη, το Ισλάμ επιβάλλει την κυριαρχία του κατ' αρχήν μέσω ειρηνικού εποικισμού, ο οποίος ωστόσο μπορεί να σφραγίσει το μέλλον των "απίστων" του ελληνικού χώρου με την ίδια αποτελεσματικότητα όπως η στρατιωτική κατάκτηση.

Γνωρίζουμε ότι όλη η Δυτική Ευρώπη συζητάει και ανησυχεί για τα προβλήματα που δημιουργεί στα φιλελεύθερα καθεστώτα το δύσκολα αφομοιώσιμο Ισλάμ των ζηλωτών, αλλά οφείλουμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων απανταχού Ευρωπαίων με ευαισθησία στα ζητήματα αυτά στο γεγονός ότι στην Ελλάδα το πρόβλημα είναι απείρως μεγαλύτερο από ότι σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Ας δούμε μερικά πραγματικά στοιχεία:

Οι μουσουλμάνοι εισέρχονται στην Ελλάδα ως λαθρομετανάστες από τα αφύλακτα χερσαία και θαλάσσια σύνορα. Κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα τον ακριβή αριθμό τους, αλλά φαίνεται ότι αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος του αριθμού των τεσσάρων εκατομμυρίων, ήτοι του 40% του γηγενούς πληθυσμού της Ελλάδος! Η ίδια διεφθαρμένη πολιτική ελίτ που επιτρέπει την απρόσκοπτη είσοδο των λαθρομεταναστών στην χώρα, ενθαρρύνει στην συνέχει με παροχές την μόνιμη εγκατάσταση των παρανόμων στην χώρα. Έτσι η προσευχή των μουσουλμάνων της φωτογραφίας στα προπύλαια του Πανεπιστημίου, επετράπη πραξικοπηματικά, κατά παραβίαση του Συντάγματος, για το πρωί της 16ης Νοεμβρίου σε όλες τις κεντρικές πλατείες των Αθηνών. Η επιτυχία της καταλήψεως των δημόσιων χώρων της Αθήνας, έμελλε να οδηγήσει και σε περαιτέρω πραξικόπημα της ελίτ ένα μήνα αργότερα, ήτοι την επίταξη της μεγαλύτερης χριστιανικής εκκλησίας των Αθηνών και των Βαλκανίων από την διπλή κορυφή κράτους και εκκλησίας, προκειμένου να γίνει δημόσια μουσική εκδήλωση "συμπαράστασης" προς τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Σημειωτέον ότι η περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα είναι μοναδική στην Αθήνα, κατά το ότι η αυτοοργάνωση των κατοίκων ακύρωσε εδώ το καθεστώς καταυλισμού προσφύγων που είχε προηγούμενα με την ανοχή των αρχόν επιβληθεί στην αστική ομαλότητα της πλατείας.

Η διεφθαρμένη ελίτ, όχι μόνο πολιτική, αλλά και ακαδημαϊκή και δημοσιογραφική δωροδοκείται τόσο από το δουλεμπόριο, όσο από συγκεκριμένα μουσουλμανικά κράτη και άδηλα γεωστρατηγικά κέντρα για να μεθοδεύσει τον εποικισμό της Ελλάδος και να προπαγανδίζει ότι δήθεν ευτυχώς (!) έγινε η Ελλάδα "πολυπολιτισμικό" κράτος. Και εδώ φαίνεται η διαφορά ελληνικής καταστάσεως και ευρωπαϊκής, η οποία προ πολλού απέρριψε την πλάνη του "πολυπολιτισμού"!

Ο άνωθεν επιβαλλόμενος εποικισμός της αρχαίας ελληνικής επικράτειας από μουσουλμάνους επί το πλείστον λαθρομετανάστες από τα Βαλκάνια, την Αφρική, την μέση και την Άπω Ανατολή (οι δύο τελευταίοι διοχετεύονται στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας), αποτελεί ίσως τον κυριότερο παράγοντας παρακάμψεως του συντάγματος και του ισχύοντος νομικού καθεστώτος, όπως και της απορρύθμισης του κοινωνικού ιστού της Ελλάδος. Ταυτόχρονα είναι το συνολικό βάρος τόσων εκατομμυρίων λαθρεπιβατών δυσβάστακτο για την μικρή ελληνική οικονομία, η οποία οδηγείται στην πτώχευση (δυστυχώς δεν αναδεικνύεται πουθενά το κόστος των παρανόμων μεταναστών την ημέρα).

Έτσι οι πλατείες των μεγάλων πόλεων είναι άτυπα στρατόπεδα προσφύγων (χωρίς τουαλέτες), ολόκληρες αστικές περιοχές από την μία μέρα στην άλλη γκετοποιούνται και σκουπιδοποιούνται (ακόμη και τα καλιμάρμαρα πεζοδρόμια εξαφανίζονται κάτω από φθηνοεμπορεύματα παρανόμων αφροασιατών μικροπωλητών), η εγκληματικότητα κατά της ζωής εξαναγκάζει ειδικά στις μεγάλες ηλικίες να κλείνονται στα σπίτια τους μετά την δύση του ηλίου και στα νοσοκομεία επαναλειτουργούν πτέρυγες αντιμετώπισης ασθενειών που δεν υπήρχαν προηγουμένως (ηπατήτιδα Β, μαλάρια), ή είχαν προ πολλού εξαλειφθεί (φυματίωση, πανώλη).

Εν τω μεταξύ με την ενθάρρυνση που τους παρέχει ένας κατευθυνόμενος ψευτοανθρωπισμός, αλλά και το χαρακτηριστικό τους θράσος, οι μουσουλμάνοι, αν και παράνομοι, διεκδικούν, όλο και περισσότερο απειλητικά εργασία, σπίτια, τζαμιά και άλλα οφέλη από μία χώρα που βρίσκεται σε βαθύτατη οικονομική και πολιτική κρίση. Βίαιες αναταραχές με πρωταγωνιστή φανατισμένο μουσουλμανικό όχλο στο κέντρο της πρωτεύουσας, με απαρχή δήθεν προσβολές κατά της θρησκείας τους (η λοιπή Ευρώπη έχει πικρήν πείραν τέτοιων επεισοδίων), προοιωνίζουν ήδη το ζοφερόν μέλλον του νεόκοπου ελληνικού "πολυπολιτισμού", απότοκου της λαθρομεταναστευτικής λαίλαπας που έπληξε την Ελλάδα τις τελευταίες δύο δεκαετίες της παγκοσμιοποίησης σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα από οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης. Ήδη διαφαίνεται ότι με την παγίωση της μουσουλμανικής μειονότητας στο ελληνικό έδαφος η Ελλάδα γίνεται ευάλωτη όχι μόνο στις πιέσεις της αυτόκλητης προστάτιδος του Ευρωϊσλάμ Τουρκίας (η οποία δημιουργεί στην χριστιανική Ελλάδα, διά του δουλεμπορίου την μουσουλμανική μειονότητα, την προστασία της οποία αναλαμβάνει στην συνέχεια εργολαβικά για την προώθηση της επιρροής της στην Ευρώπη) αλλά και όλων των μουσουλμανικών χωρών από την Αφρική ως την Ασία με μεταναστευτικές κοινότητες στην Ελλάδα. Ήδη ξένες πρεσβείες και μυστικές υπηρεσίες πληροφορούν την Αθήνα ότι μουσουλμανικοί τρομοκρατικοί πυρήνες έχουν μεταφέρει τα επιχειρησιακά τους κέντρα στην Ελλάδα. Όλα δείχνουν ότι εκτός από την Ελλάδα που καταρρέει, στο άμεσο μέλλον και η Ευρώπη θα πληρώσει την περίεργη ανοχή που επέδειξε στην καταστρατήγηση της συνθήκης Σένγκεν από τις ελληνικές κυβερνήσεις (μη φύλαξη των συνόρων).

Επειδή ως τώρα μια συνωμοσία σιωπής κρύβει από την κοινή γνώμη των φίλων χωρών Ευρώπης και Αμερικής τις πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος του ισλαμικοί εποικισμού, αυτής της εμβληματικής για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό χώρας, της Ελλάδος, είναι απολύτως αναγκαίνο οι ομογενείς αλλά και όλοι άνθρωποι καλής θελήσεων να καταγγείλουν προς όλες τις κατευθύνσεις την εθνοκτονία που επιχειρήται κατά του αρχαίου έθνους των Ελλήνων. Η ίδια διεφθαρμένη ελίτ που οδήγησε την χώρα στην χρεωκοπία, εκτελεί συμβόλαιο θανάτου κατά του υπαρκτού ελληνισμού. Ας την σταματήσουμε όσο είναι ακόμη καιρός!



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟ-ΙΣΜΑΜΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
ΚΤΙΖΟΥΝ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ
ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ «ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ» ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙ
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ

http://www.noiazomai.net/turkoislam.pdf

Τομές 28.4.09 8/8 - Τι δεν είναι το Ισλάμ
http://www.youtube.com/watch?v=OwVGgqQuH1w

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.