Τελευταίες αναρτήσεις

20 Ιουλίου 2019

Κύπρος 1974 Φωτογραφικό έγχρωμο αφιέρωμα και διάφορες αναρτήσεις.

Τούρκοι στρατιώτες

Ελδυκάριοι
Ελληνοκύπριοι εθνοφρουροί
Ελληνοκύπριοι εθνοφρουροί
Τούρκοι στρατιώτες
Τούρκοι παρελαύνουν
Τουρκικό άρμα μάχης
Τούρκοι στρατιώτες στον Πενταδάκτυλο

Προώθηση Τούρκων στρατιωτών
Κατεστραμμένα ελληνοκυπριακά άρματα


Τούρκοι
Τουρκικό άρμα
Τούρκοι στρατιώτες
Τούρκοι στρατιώτες στον Πενταδάκτυλο

Εγκαταλελειμένο ελληνοκυπριακό άρμα μάχης Τ 34
Ελληνοκυπριακά Τ 34 σε τουρκικό πολεμικό μουσείο
Καταληφθέν ελληνικό στρατόπεδο
Τουρικά άρματα προωθούνται
Τούρκοι στρατιώτες

Τούρκοι στρατιώτες
 


Αφίσες προπαγάνδας της εισβολής

Ελληνική σημαία λάφυρο σε τουκικό μουσείο για την εισβολή

Προώθηση τουρκικών Μ113
Τούρκοι στρατιώτες
 

Τούρκοι στρατιώτες μαζί με Ελληνες αιχμαλώτους τραβούν μια ημιβυθισμένη ελληνοκυπριακή τορπιλάκατο στην ακτή

Τούρκοι στρατιώτες
Τούρκοι στρατιώτες σε κατεστραμμένο τουρκικό άρμα
 
 
Σύλληψη ελληνοκυπρίων εθνοφρουρών

Τούρκος στρατιώτης στο εξώφυλλο του περιοδικού Newsweek

Απόβαση στο Πεντεμίλι
 

Τουρκικό άρμα μάχης
Τούρκοι στρατιώτες με λάφυρο ελληνική σημαία

Ο ήρως ανθυποπλοίαρχος Τσομάκης που επιχείρησε να πλήξει τον τουρκικό στόλο απόβασης με την τορπιλάκατό του κι έπεσε ηρωικά.

Τούρκοι αλεξιπτωτιστές
Νεκρός Ελληνας Κύπριος καταδρομέας
Ελληνες εθνοφρουροι

Αιχμαλωτισθέν τουρκικό άρμα

Το αντιτορπιλικό Κοτζάτεπε φλέγεται. Το βύθισαν οι Τούρκοι μόνοι τους νομίζωντας ότι είναι ελληνικό!!!!

Τούρκοι στρατιώτες
Διαβάστε ενδιεκτικά μερικές παλιότερες αναρτήσεις μας για την εισβολή 

Μανώλης Μπικάκης. Ενας ξεχασμένος ήρωας

Κύπρος 1974. Ρεπορτάζ του BBC
Κύπρος αν βρίσκαμε αντίσταση η απόβαση θα αποτύγχανε
ΚΥΠΡΟΣ 1974 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ  

ΚΥΠΡΟΣ 1974 : Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.Η ΜΥΘΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ 336 ΤΕ.ΑΦΗΓΗΣΗ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ. 
20 ΙΟΥΛΙΟΥ 1974. Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ  
Η πρώτη μέρα της εισβολής στην Κύπρο  
Κύπρος 1974 Η στρατιωτική προπαρασκευή που δεν έγινε  
Κύπρος 1974: Το αρματωγωγό που οδήγησε τους Τούρκους σε εμφύλια σφαγή 
Η τουρκική εισβολή στην Κύπρο (20 Ιουλίου 1974)  
Ο κομμάντο που νίκησε τον Αττίλα  
ΚΥΠΡΟΣ 1974 ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ  
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ  
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ για την Κύπρο, τη χούντα την επιχείρηση ΝΙΚΗ! Το τελευταίο κείμενο ενός πρωταγωνιστή.
Οι μέρες που έκριναν την μοίρα της Κύπρου, 20-22 Ιουλίου 1974. 
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ. Πολεμικές μνήμες από την εισβολή στην Κύπρο το 1974Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.