26 Ιουλίου 2019

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.  
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com 

Βούλει γνώναι Θεόν; Προλαβών γνώθι σεαυτόν. Θέλεις να γνωρίσεις το Θεό; Γνώρισε πρώτα τον εαυτό σου. Έτσι μάς είπε ο Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός. Γνώθι σ’ εαυτόν, όπως έχει καταγράψει το Θείο Ελληνικό Έθνος στα δομικά γνωμικά στο αρχαίο ιερό των Δελφών. Ότι ο Ελληνισμός είναι Αποστολικό και Εκπολιτιστικό Έθνος, γεννηθέντα από τον Ένα Αληθινό Θεό, τον Πατέρα Θεό που έπεμψε τον Σαρκωθέντα Λόγο Ιησού Χριστό για τη σωτηρία μας από τις σκοτεινές δυνάμεις τού παγκόσμιου Σατανά.

Είναι μια ιερή μάχη που έχει δοθεί πολλές φορές ανάμεσα στον Ιερό Ελληνισμό και τον ανίερο εβραιοσιωνισμό. Ο εχθρός μας έχει επελάσει πίσω από βαρβαρικά στίφη από τούς μηδικούς πολέμους ίσαμε και την Κερκόπορτα και από τούς παγκόσμιους και τούς βαλκανικούς πολέμους ίσαμε τις εσωτερικές αναταραχές και το φτιάξιμο ψεύτικων κρατών και τις εισβολές και τις λαθροεισβολές. Όσες φορές ο Ελληνισμός πληγώθηκε, αυτό συνέβη διότι έβαλε χαλαστήδες στο σπιτικό τής Φυλής και σκόρπισε πίστη και άγια χώματα. Πληγωθήκαμε δηλαδή όταν ξεχάσαμε τον Θεό και ανταλλάξαμε γη με ύδωρ. Όταν πουλήσαμε την ψυχή μας για γρόσια και εφησυχασμό που κάποιοι ασυνείδητοι ονομάτισαν αυτόν ακριβώς τον αισχρό εφησυχασμό ως τάχα μου ειρηνική συνύπαρξη.

Δώσαμε την μάχη πολλές φορές με πολλαπλάσιους στρατούς και την κερδίσαμε διότι αγωνιστήκαμε υπέρ των Ιδανικών τής Πίστεως, τής Πατρίδος, τής Οικογενειακής Εστίας και των Προγονικών Τάφων. Χάναμε ενίοτε προσωρινά, λαμβάνοντας δύναμη και νικούσαμε την αμέσως επόμενη στιγμή. Νικούσαμε τον αιώνιο εχθρό και τούς δούλους του τούς πολυεθνικούς στα όπλα και κατόπιν χάναμε και εξακολουθούμε να χάνουμε στα παλιόχαρτα τα οικονομικά και τα συμφωνητικά.

Πούλησαν οι ψευτορωμιοί την Ελλάδα στους Σταυρωτήδες τής Παγκοσμιοποίησης, στείλανε αδέρφια μας σε αυτοκτονίες και μεταναστεύσεις, πήρανε σπίτια οι εχθροί, τώρα πάνε να ακρωτηριάσουνε την Ελλάδα, να μάς πάρουνε βορρά και νησιά τα λυκόρνεα τού νεοταξισμού. Θα τούς ανεχτούμε πολύ καιρό ακόμη; Νικήσαμε στους βάλτους τής Μακεδονίας μας με τον Εθνομάρτυρα Παύλο Μελά τούς κομιτατζήδες και τούς τουρκικούς και εσπερινούς φίλους τους και εντολείς τους και τώρα μάς λέγουνε ότι είμαστε γεμάτοι αλβανικές και τουρκικές και ισλαμικές και σλαβικές μειονότητες. Αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες έχουμε και τις θέλουμε πίσω. Θέλουμε λοιπόν να δούμε στο πρόσωπο το Θεό; Θέλουμε να κοιτάξουμε ίσια στα μάτια τούς μάρτυρες τής Ορθοδοξίας και τού Ελληνισμού; Ας λευτερώσουμε την πατρίδα, λαμβάνοντάς την στα δικά μας καθαρά ελληνικά χέρια.

Ας κάνουμε περισσότερα προσκυνήματα και περισσότερες ελληνικές ψυχές να λειτουργηθούνε ξανά. Ας βουληθούμε να γίνουμε και πάλι οι δίκαιοι δυνατοί που ξεμακραίνουνε τα λάβαρα τα ελληνικά, ξεριζώνοντας τούς άδικους. Ότι όταν ζητούνε να σε αφανίσουνε, τιμώρησε τους με τον αφανισμό τους. Και όσοι απολίτιστοι σηκώνουνε απειλή, στήσε στο διάβα σου το τρόπαιο τού Ελληνικού Πολιτισμού. Έτσι έπραξε ο Μεγαλέξανδρος. Έτσι έπραξε η Αγία Ρωμανία, όταν ο Ελληνισμός ήταν μια γροθιά. Έτσι βούλονται οι Πιστοί και Πατριώτες Έλληνες. 

Γνωρίζουμε ποιοι είμαστε, λαμβάνουμε την Ευχή τού Θεού και παίρνουμε τον κόσμο που μάς κλέψανε πίσω. Βλαστάνουμε την ευλογημένη γη μοναχοί μας. Δεν θέλουμε ξένες και αργυρώνητες ελεημοσύνες. Κάνουμε το Κάστρο τού Ελληνισμού πελώριο. Πετάμε από πάνω μας προδότες και εχθρούς που είναι όλοι τους μια φάρα. Έχουμε την Ορθοδοξία μας. Έχουμε τον Εθνικισμό μας. Έχουμε τον Στρατό μας. Να κάνουμε την αληθινή μας ιστορία σύγχρονη πραγματικότητα. 

Έρχεται από έξω πόλεμος και το ξέρουμε, αφού οι σκοτεινοί θέλουν παγκόσμια τυραννία. Ένα μόνο πράγμα χρειαζόμαστε εμείς οι Έλληνες. Να ξεριζώσουμε τα μισελληνικά αγκάθια από το ελληνικό χώμα. Από εδώ μέσα, από την ελεύθερη Ελλάδα που θα την κάνουμε αληθινά ελεύθερη, θα κινήσουμε για να νικήσουμε τον νεοταξικό λίβα. Θέλουμε πολίτευμα; Να πολίτευμα, η Εθνοκρατία, με το Έθνος ως ένα Σώμα να βούλεται άμεσα. Ενότης και σιδηρόφρακτος Ελληνισμός, όπου κανείς δεν θα μπει ανάμεσά μας. Κανένα χρεόγραφο, καμία συνθήκη που μάς μειώνει, όλα τους στην πυρά τής Δικαιοσύνης. Εμπρός για τις Αλήθειες και τα Δίκαια Πίστεως και Φυλής. Μεγάλη Ελλάς με Βασιλέα τον Ιησού Χριστό και Θεό μας.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.