28 Ιουλίου 2019

Άρθρο Τέκτονα το 2008: “Η Ελλάδα θα χρησιμοποιηθεί για το σχέδιο της τραπεζιτικής ελίτ”

“Δεν είναι η μόνη ελπίδα για τον πλανήτη οι βιομηχανικοί πολιτισμοί να καταρρεύσουν; Δεν είναι δική μας ευθύνη να το φέρουμε αυτό;” 
– Maurice Strong, Διάσκεψη του Ρίο, 1992 

Ο Jean d’Eau στη Βουδαπέστη δίνει μια γενικά ακριβής εκτίμηση της μηχανικής οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας. Δεν είναι μόνο η Ελλάδα. Τέσσερα μικρά έθνη της Ε.Ε. στην κατηγορία των «Ευρωπαϊκών» συνετρίβησαν. Η Πορτογαλία, η Ιρλανδία, η Ελλάδα και η Ισπανία. (Χαϊδευτικά αποκαλούνται «PIGS» από το ΔΝΤ). 

Η Ελλάδα είναι κυρίως η κυβέρνηση η οποία μπορεί να καταρρεύσει πρώτη επειδή ο κόσμος της έχει επαναστατήσει. Οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να δουν εγχώριο χάος παντού, αν και είναι πολύ δύσκολο να το κάνουν πραγματικότητα. Ο d’Eau λέει επίσης ότι η «λύση» που προβλέπεται για τα έθνη της Ε.Ε. με την κατάρρευση του Ρ, Ι, G, S σχετίζεται και με την Κίνα. 

Δεν ξέρουμε αν αυτό το σενάριο θα πέσει. Δεδομένου όμως των τελευταίων ραγδαίων εξελίξεων, το δημοσιεύουμε γιατί είναι πιο σχετικό από ποτέ. 

Το παρακάτω άρθρο πρωτοδημοσιεύτηκε στις 18 Μαϊου 2008 

Του Jean d’Eau 

“Ένας φίλος μου που είναι τώρα ένα απογοητευμένο υψηλόβαθμο μέλος του Εβραϊκού Ελευθεροτεκτονισμού στη Βουδαπέστη μου είπε τι έρχεται όσον αφορά την ελληνική κρίση. 

Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του χρεωκοπημένου κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να “δημιουργήσει” το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να «βρει» τη «λύση» σύντομα. 

Η Ελλάδα επιλέχθηκε επειδή συμβολίζει την Ευρώπη (κανείς στην Ευρώπη δεν νοιάζεται για χώρες όπως η Ουγγαρία ή η Εσθονία) και επειδή η οικονομία της ήταν σχετικά εύκολο να καταστραφεί αφού παραιτήθηκε από το δικό της νόμισμα. 

Η ευρωπαϊκή “ελίτ” χρησιμοποιεί την Ελλάδα για να πείσει τα πρόβατα ότι αν το ελληνικό πρόβλημα δεν επιλυθεί, η Νότια Ευρώπη θα χρεοκοπήσει”, κάτι που θα προκαλέσει την κατάρρευση ολόκληρου του ευρωπαϊκού χρηματοπιστωτικού συστήματος και κατά συνέπεια την πτώχευση του συνόλου της ευρωπαϊκής οικονομίας. 

Το «πρόβλημα» είναι ότι η λεγόμενη Ευρωζώνη (όπου το νόμισμα του ευρώ αντικατέστησε τα εθνικά νομίσματα) είναι καταδικασμένη να καταρρεύσει, δεδομένου ότι οι νότιες ευρωπαϊκές χώρες (καθώς και οι Ανατολικές) δεν μπορούν να στηρίξουν την οικονομία τους, εφόσον δεν μπορούν να υποτιμήσουν το δικό τους νόμισμα προκειμένου να ενισχύσουν τις εξαγωγές και τον τουρισμό (είναι τώρα απορροφημένες στο ευρώ). 

Εκεί είναι που οι διεφθαρμένοι παγκοσμιοποιητές πολιτικοί έπαιξαν το ρόλο τους στην αποδυνάμωση της δικής τους οικονομίας με κάθε τρόπο, αλλά η σημερινή «παγκόσμια ύφεση» που προκλήθηκε από τους διεθνείς τραπεζίτες ήταν το κύριο μέρος του σχεδίου για να φέρουν τις νότιες και τις οικονομίες της Ανατολικής Ευρώπης σε ένα οριακό σημείο, ώστε να αποδυναμώσουν την οικονομία των ΗΠΑ και να καταρρεύσει η Κινεζική, Ινδική και Ρωσική οικονομία. 

Η «μόνη λύση» που πρόκειται να προταθεί σύντομα από την Ε.Ε. είναι να καταστείλει τις εθνικές φορολογικές και δημοσιονομικές πολιτικές στην Ευρώπη και να έχει ένα κεντρικό ευρωπαϊκό προϋπολογισμό. Όλα τα ευρωπαϊκά κράτη θα πρέπει να στείλουν περισσότερα χρήματα των φορολογουμένων τους σε μια κεντρική ευρωπαϊκή κυβέρνηση και οι εθνικοί προϋπολογισμοί θα καθιερώνονται επίσης από αυτήν την κεντρική κυβέρνηση. 

Θα είναι λίγο πιο περίπλοκο, αλλά θα σημαίνει ότι οι ευρωπαϊκές εθνικές κυβερνήσεις θα πάψουν να υπάρχουν. Παράλληλα, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ήδη ανακοινώσει την “απαραίτητη” δημιουργία ενός μεγάλου ευρωπαϊκού στρατού για να ταιριάζει με την κυρίαρχη στρατιωτική δύναμη των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ. 

Όπως ήδη γνωρίζετε, οι διεθνείς τραπεζίτες είναι πράγματι κυρίως ευρωπαίοι τραπεζίτες (Rothschild κ.α.). Και αυτοί είναι οι πραγματικοί εγκέφαλοι πίσω από την παγκόσμια τεχνητή ύφεση (όπως ακριβώς είναι πίσω από την απάτη «υπερθέρμανσης του πλανήτη»). 

Έτσι, οι Ευρωπαϊκές «ελίτ» είναι τώρα στο δρόμο για να γίνουν πιο ισχυρές από τις παραδοσιακές “ελίτ” των ΗΠΑ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να καταστεί η Ευρωπαϊκή Ένωση ένα πραγματικό υπερκράτος (κεντρική φορολογία και δημοσιονομική πολιτική) με ένα πραγματικό σούπερ στρατό (τον ερχόμενο Ευρωπαϊκό Στρατό.) Στη συνέχεια, οι “ελίτ” των ΗΠΑ θα αναγκαστούν να συγχωνεύσουν τις ΗΠΑ στην Ε.Ε. και όχι το αντίθετο, όπως θα ήθελαν. 

Η προκύπτουσα «Ένωση» (αυτή είναι η προβλεπόμενη ετικέτα) θα είναι μια αυτοκρατορία που κυβερνάται από τις δυνάμεις του χρήματος των οποίων οι πρόγονοι κυβέρνησαν την αυτοκρατορία των Χαζάρων. Αν κάποιος εξακολουθεί να πιστεύει ότι τα “Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» είναι ψεύτικα, περιμένετε έως ότου το παραπάνω σχέδιο εκπληρωθεί και θα ξυπνήσουν σε ένα κόσμο «Σοφών της Σιών». Εκτός, φυσικά, αν η Αμερική, η Κίνα ή η Ρωσία μπορούν να σταματήσουν την άνοδο της νέας αυτοκρατορίας.” 

Πηγή: Henry Makow 
Πηγή: Offtherecord
ΑΒΕΡΩΦ

ΣΧΟΛΙΟ

Μην ξεχνάμε ότι όσα του είπε ο μασώνος φίλος του τον Μάιο του 2008 επαληθεύθηκαν τον επόμενο ακριβώς χρόνο τον Μάιο του 2009 οταν συνεδρίασε στον Αστερα Βουλιαγμένης η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ αποφασίζοντας μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα έπρεπε να μπεί σε περίοδο μεγάλης οικονομικής ύφεσης....
Και μετά άρχισαν τα μνημόνια ακριβώς πάλι έναν χρόνο μετά τον Απρίλιο του 2010 με την κυβέρνηση του αρχιπροδότη Τζέφρυ....
Την συνέχεια την γνωρίζουμε όλοι....



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.