Τελευταίες αναρτήσεις

23 Απριλίου 2019

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ SIEMENS

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου 
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 

Σάλο πολιτικό προκάλεσε το Σάββατο και την Μεγάλη Δευτέρα η εφημερίδα “Μακελειό” που φιλοξένησε συνέντευξη του κατηγορουμένου στη δίκη της πολυεθνικής γερμανικής εταιρείας Siemens, που διεξάγεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας και η οποία έχει δυο σκέλη! Την αναζήτηση των παράνομων χρημάτων που διακινήθηκαν από τα “μαύρα” ταμεία της Siemens σε πολιτικά πρόσωπα και την περίφημη σύμβαση 8002/97 ανάμεσα στη γερμανική εταιρεία και τον ΟΤΕ για την αναβάθμιση της τεχνολογικής υποδομής του δικτύου του ΟΤΕ με την προμήθεια ψηφιακών παροχών, καθώς και τις επεκτάσεις της αρχικής σύμβασης!

Κατήγγειλε ο Ηλίας Γεωργίου, ότι ο φυγόδικος – κατηγορούμενος Χρήστος Καραβέλας του είπε, πως στην οδό Νυμφών, στο σπίτι του Αντώνη Σαμαρά του είχε δώσει μια σακούλα με λεφτά, μπροστά στη γυναίκα του και την πεθερά του, που περιείχε 13 εκατομμύρια! Κατήγγειλε ότι το ΄93 την κυβέρνηση Μητσοτάκη την έριξε ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος πλήρωσε τον Σαμαρά και τον Συμπιλίδη! Κατήγγειλε ότι έδωσε 400 εκατομμύρια δραχμές στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη! Αποκάλυψε εμπλοκή της Ντόρας Μπακογιάννη, του Γιώργου Τράγκα και του εκλιπόντος Νίκου Κακαουνάκη! 

Φοβερές συγκλονιστικές κατηγορίες – αποκαλύψεις, που έρχονται να επιβεβαιώσουν τα επί σειρά ετών αποκαλυπτικά ρεπορτάζ μου στην Ελεύθερη Ώρα! Για την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη το “βρώμικο ‘93”, για τον ρόλο του Αντώνη Σαμαρά, τον ρόλο της Intracom του Σωκράτη Κόκκαλη, που προστατεύεται από όλο το διαπλεκόμενο πολιτικό και δημοσιογραφικό Σύστημα! Κατηγορίες γι΄ αυτό το διαπλεκόμενο Σύστημα των ΜΜΕ, που ζει και βασιλεύει και σήμερα και ήδη ξεκίνησε προσπάθεια ενταφιασμού αυτών των αποκαλύψεων! Γιατί δεν εξυπηρετούν τους αφεντάδες τους αυτές οι αποκαλύψεις διά στόματος του Ηλία Γεωργίου! Προσπαθούν να υποβαθμίσουν τις καταγγελίες Γεωργίου, λέγοντας ότι τη συνέντευξη την πήρε ο Στέφανος Χίος! Μα το ζητούμενο είναι ποιος πήρε τη συνέντευξη ή τι αποκαλύπτει ο Ηλίας Γεωργίου; Γιατί τη συνέντευξη αυτή δεν την πήρε κάποιος από το δημοσιογραφικό Group του Αλαφούζου, από το δημοσιογραφικό Group του Μαρινάκη ή από το δημοσιογραφικό Group του Χατζηνικολάου; Δεν ενημερώνονταν για όλες τις αποκαλύψεις που επί σειρά ετών έκανα στη Ελεύθερη Ώρα και σε όποιο τηλεοπτικό δίαυλο (μικρό) με καλούσαν; 

Αλλά πριν τον Ηλία Γεωργίου μίλησε τον Οκτώβριο του ’17 σε τρεις συνεδρίες του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, ο Ευάγγελος Σέκερης! Τότε που προκάλεσα την Έδρα του δικαστηρίου για αντιπαράσταση του κατηγορούμενου Ηλία Γεωργίου και του μάρτυρα Ευαγγέλου Σέκερη! 

Χθες λοιπόν, που στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας συνεχίστηκε η δίκη της Siemens για πρώτη φορά απουσίαζε από το Εδώλιο ο Ηλίας Γεωργίου! Που βρίσκεται; Κρύβεται γιατί φοβάται για τη ζωή του μετά τις ιστορικές καταγγελίες που έκανε;

Δεν πρέπει να τεθεί η συνέντευξη Γεωργίου υπόψη της Έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, δεδομένου ότι δημιουργεί νέα δεδομένα και πιθανώς να υπάρξει και συνέχεια καταγγελιών και από άλλους, που γνωρίζουν πολλά για το “βρώμικο ‘93” και όχι μόνο; 

Δεν πρέπει να επέμβει η Εισαγγελέας Διαφθοράς κ. Ελένη Τουλουπάκη, της οποίας πρόσφατα ανανεώθηκε ο θεσμικός της ρόλος; 

Αφού η συνέντευξη του Ηλία Γεωργίου αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, από τη στιγμή που ο ίδιος πρωταγωνίστησε επί 25 χρόνια, όντας στο τιμόνι της εταιρείας στην Ελλάδα και ίσως να ήταν και ο πλέον πετυχημένος manager και γνώστης της αγοράς, από όλα τα άλλα στελέχη που έχουν περάσει μέχρι σήμερα από τη Siemens.

Επί των ημερών του το τμήμα τηλεπικοινωνιών γιγαντώθηκε και συντηρούσε ουσιαστικά ολόκληρη την θυγατρική της Siemens στην Ελλάδα, έχοντας στο δυναμικό της πάνω από 1000 άτομα και τρία εργοστάσια! Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι από το 1992 ο Ηλίας Γεωργίου βλέποντας μπροστά έστησε στην Ελλάδα το κέντρο λογισμικού το οποίο ήταν μία πρωτοπόρος και καινοτόμος απόφαση…

Να σταματήσει λοιπόν, η προσπάθεια υποβάθμισης των ιστορικών καταγγελιών που έκανε ο Ηλίας Γεωργίου! Από τη Μεγάλη Δευτέρα, πράγματι ξεκίνησε για πολλούς, ο Γολγοθάς τους…
Μετά ταύτα επανέρχομαι…Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.