Τελευταίες αναρτήσεις

15 Απριλίου 2019

Φρίκη στην Ουκρανία! Πέταξαν στον δρόμο την Αγία Κοινωνία οι σχισματικοί που αναγνώρισε το Φανάρι!

‘Εχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο η κατάσταση στην Ουκρανία και η Εκκλησία που αναγνώρισε το Φανάρι, το μόνο που κάνει είναι να ρίχνει λάδι στην φωτιά.

Πριν από λίγες ημέρες κληρικός της εκκλησίας που αναγνώρισε το Φανάρι, με αφορμή και τις εκλογές είπε πως όποιος δεν ψηφίσει τον Ποροσένκο θα πάει στην κόλαση!!

Ο δε επικεφαλής της «νέας αυτής εκκλησίας» της Ουκρανίας, Επιφάνιος χαρακτήρισε συνεργάτη των Ναζί, τον Stepan Bandera «μια μεγαλοφυΐα του ουκρανικού εθνικού πνεύματος». Η δήλωση αυτή έγινε κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Εθνικό Αγροτικό Πανεπιστήμιο του Lviv, απόφοιτος του οποίου ήταν ο Bandera.

«Η ιστορία του πανεπιστημίου δείχνει ότι μεταξύ των αποφοίτων του υπήρχαν πολλοί που πραγματικά, όχι με λόγια, αλλά με δουλειά, που αγάπησαν την ουκρανική γη και τον λαό τους, μεταξύ των οποίων αξίζει να σημειώσουμε και να θυμηθούμε τη μεγαλοφυία του ουκρανικού εθνικού πνεύματος Stepan Bandera.», δήλωσε ο επικεφαλής της που αναγνώρισε το Φανάρι!

Σύμφωνα με τον ίδιο, για κάποιον η λέξη «Banderovets» είναι καταχρηστική, ενώ για τους Ουκρανούς είναι «τιμή».

Ο Στέπαν Μπαντέρα επικεφαλής της «Οργάνωσης των Ουκρανών Εθνικιστών» (Απαγορευμένη στη Ρωσία),έδρασε στα μέσα του 20ου αιώνα. Η πολεμική πτέρυγα της οργάνωσης ήταν ο «Ουκρανικός στρατός αναγκών» , ο οποίος σχηματίστηκε τον Οκτώβριο του 1942. Δούλεψε κυρίως στη Δυτική Ουκρανία και πολέμησε εναντίον των Σοβιετικών στρατευμάτων, συνεργαζόμενος με τους Ναζί. Μετά τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο, συνέχισε να ενεργεί κατά της σοβιετικής κυβέρνησης με εξτρεμιστικές μεθόδους.

Και πάμε στα χειρότερα…. 

Ο ιερέας και οι πιστοί της κανονικής Εκκλησίας της Αγίας Προστασίας στο χωριό Κουροζβάνι της βορειοδυτικής Ουκρανίας υπέφεραν επανειλημμένα στα χέρια εγκεκριμένων από το Φανάρι σχισματικών-εθνικιστικών ακτιβιστών τις τελευταίες εβδομάδες. Αφού οι εγκάθετοι κατέλαβαν την εκκλησία, οι πιστοί άρχισαν να προσεύχονται στο σπίτι του ιερέα τους, αν και οι ακτιβιστές προσπάθησαν να καταλάβουν και το σπίτι του ιερέα και πριν από μία εβδομάδα.

Η φρίκη όμως έχει να κάνει αφότου οι ασεβείς ακτιβιστές της σχισματικής εκκλησίας έσπασαν τις πόρτες στην εκκλησία του σπιτιού και έσυραν όλη την περιουσία της κοινότητας στο δρόμο, συμπεριλαμβανομένης της Αγίας Τράπεζας και του αίματος του Χριστού, αναφέρει η Ένωση Ορθοδόξων Δημοσιογράφων (UOJ).
Το Φανάρι καταλαβαίνει τι έχει πράξει; 

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.