Τελευταίες αναρτήσεις

24 Απριλίου 2019

Τα ΜΜΕ έχουν υποκαταστήσει τα τανκς

Η βίαιη κατοχή της Ελλάδας από τους Γερμανούς στην περίοδο 1941-44 άφησε πίσω της 700.000 νεκρούς, 1,5 εκ. άστεγους και μια ερειπωμένη χώρα. Οι Γερμανοί δολοφόνησαν αθώους στα Καλάβρυτα, στο Δίστομο, στην Κοκκινιά και αλλού, ισοπέδωσαν και έκαψαν πάνω από 500 χωριά και πόλεις, φέρθηκαν με κτηνώδη τρόπο στην κατεχόμενη χώρα. 

Μισό αιώνα χρόνια αργότερα οι Γερμανοί ξανάρχονται. Αυτή τη φορά καταλαμβάνουν και πάλι την Ελλάδα όχι με πάντζερ, στούκας, Γκεστάπο, SS αλλά με ένα πονηρό και πιο αποτελεσματικό τρόπο. 

Με τον έλεγχο του νομίσματος που παρέδωσαν στα χέρια τους εγχώριοι εκπρόσωποί τους.

Με το νόμισμα που ελέγχουν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που εδρεύει στην Φραγκφούρτη, ελέγχουν τις ελληνικές τράπεζες οι οποίες χρηματοδοτούν τα ΜΜΕ τα οποία πληρώνουν στρατιές αργυρώνητων δημοσιογράφων για να επιτελούν βελούδινα αλλά πιο αποτελεσματικά το έργο του στρατού κατοχής.

Ελέγχουν το μυαλό των πολιτών σπέρνοντας φόβο, λέγοντας ψέματα διαστρεβλώνοντας την αλήθεια και μοιράζοντας κάλπικες ελπίδες. Αρωγοί στο σύστημα ελέγχου της πολιτικής βούλησης είναι στρατιές «Φαναριωτών» τραπεζιτών, αναλυτών, οικονομολόγων, οικονομολογ-ουντων και διάφορων τυχοδιωκτών προθύμων να εκπονήσουν «μελέτες”που να υποστηρίζουν οτι οι ”ανθρωποι περπατούν με τα χέρια και οχι με τα ποδια”.

Είναι τόσο τεράστιος ο βομβαρδισμός από τις στρεβλώσεις που σερβίρουν τα ΜΜΕ που κάτι μένει τελικά. «Πες ψέματα όλο και κάτι θα μείνει» έλεγε ο Γιόζεφ Γκέμπελς, γεννήτορας της φαιάς προπαγάνδας και πατέρας των σύγχρονων διαστρεβλωτών της αλήθειας.

Και πίσω από τη νέα αυτή κατοχή γερμανική κατοχή στοιχίζονται οι Φαναριώτες, οι Ναιναίκοι, οι κακοί, οι φοβισμένοι και οι παραπλανημένοι. Ορισμένοι απ’ αυτούς συμμετέχουν στη νέα κατοχή εισπράττοντας αργύρια προδοσίας. Και άλλοι δε βλέπουν δεν ακούν, δεν διαβάζουν, παραμένουν συγχυσμένοι και ανέχονται την υποταγή γιατί φοβούνται τη σύγκρουση. 

Το σύστημα αξιοποιεί και ένα άλλο σύγχρονο αποτελεσματικό κόλπο. Αφήνει ανενόχλητες, ή και ενθαρρύνει τις διαμαρτυρίες,τις απεργίες, τις κινητοποιήσεις ακόμα και τις ύβρεις. Αδιαφορεί για το ποντίκι που βρυχάται. Δεν τουφεκίζει τους εχθρούς. Απλώς τους φιμώνει ή τους λοιδορεί. Δεν βασανίζει τους διαμαρτυρόμενους.

Απλώς τους αφήνει να εκτονωθούν, αφού κανένα πρόβατο δε γλίτωσε ποτέ βελάζοντας από τη σφαγή. Με τη βελούδινη αυτή μέθοδο αποφεύγονται τα κύματα μαζικής οργής και αποτρέπεται η λαϊκή συσπείρωση. Λειτουργεί ως βαλβίδα εκτόνωσης των αγανακτισμένων που χωρίς πυξίδα, στόχους και ηγεσία, πελαγοδρομούν.

Και στο τέλος πέφτουν κατάκοποι στην πολυθρόνα του αδιέξοδου της απελπισίας και της ήττας, όπου συνεχίζουν να ψεκάζονται από τα κατοχικά ΜΜΕ. 

Παράλληλα, το σύστημα προωθεί και διάφορους ακίνδυνους διαμαρτυρόμενους «σωτήρες» μέσα και έξω από τη Βουλή, που ισχυρίζονται ότι, ο καθένας τους είναι καλύτερος διαχειριστής από τους άλλους για να αντιμετωπίσει τους δεσμοφύλακες της ευρωφυλακής. 

Τέσσερα χρόνια, μεταξύ των ετών 1941-44, κράτησε η βίαιη κατοχή της χώρας από τους Γερμανούς. 

Δεκαπέντε χρόνια, από το 2002 μέχρι κρατάει τώρα η βελούδινη Γερμανική κατοχή.
Χωρίς αμφιβολία, η τελευταία αποδεικνύεται πολύ πιο αποτελεσματική από την πρώτη.

Πηγή
ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.