Τελευταίες αναρτήσεις

2 Οκτωβρίου 2017

Αποκαλυπτικό βιβλίο για την Λέσχη Μπιλντερμπέργκ και την Νέα Τάξη.

Του Άγγελου Ρούσσου

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την περιβόητη Λέσχη Μπιλντερμπεργκ κάνει στο νέο της βιβλίο που παρουσίασε πρόσφατα η ειδική επί του θέματος ερευνήτρια από την Σεβίλλη Κριστίνα Μαρτίν στο νέο αυτό βιβλίο της με τίτλο σε ελληνική μετάφραση «Οι Δάσκαλοι του κόσμου βρίσκονται σε επιφυλακή» η Μαρτίν, η οποία θεωρείται «η μεγαλύτερη εμπειρογνώμονας του κόσμου σχετικά με την Λέσχη Bilderberg», αποκαλύπτει ποιος ελέγχει τον κόσμο και ποια είναι τα σχέδιά του….

Όλα αυτά τα χρόνια της έρευνας η Μαρτίν υπέστη πολλές και ασφυκτικές πιέσεις να εγκαταλείψει την έρευνά της και η ίδια υποστηρίζει πως πολλά κέντρα επιχείρησαν να την εμποδίσουν, να την γελοιοποιήσουν ή να την δυσφημίσουν.

«Όταν άρχισα να ερευνώ την Μπίλντερμπεργκ, ανακάλυψα ότι είναι η μεγαλύτερη εξουσία στον κόσμο, εκείνοι που κατέχουν την εξουσία και φυσικά φοβήθηκα ότι δεν θα μπορώ να ξαναγράψω και σκέφτηκα να σταματήσω, αλλά το ξεπέρασα.

Οι τρεις φάσεις του πολέμου που ζούμε

Σύμφωνα με την ερευνήτρια η περίοδος που ζούμε τώρα έχει τρεις φάσεις. “Η πρώτη είναι ο λεπτός και διακριτικός πόλεμος που διεξάγεται μέσω της εκπαίδευσης, της εργασίας, του τηλε-ελεγχόμενου ελεύθερου χρόνου και της προπαγάνδας. Η δεύτερη φάση είναι οικονομική έχοντας περάσει από την κρίση. Και ο τρίτος είναι ο Παγκόσμιος Πόλεμος που διεξάγεται μέσω ανταρτοπόλεμου σε όλο τον κόσμο. Το οριστικό βήμα ήταν όταν το 2014, μετά από την ετήσια συνάντηση της Bilderberg, τα ΜΜΕ άρχισαν να μιλάνε για το Ισλαμικό Κράτος” τονίζει.

Στο μέγιστο ερώτημα αν η μυστικοπαθής Λέσχη Bilderberg ελέγχει τον κόσμο η Μαρτιν απαντά:

«Έχει τον έλεγχο και έχει απόλυτη ισχύ για 60 χρόνια. Αλλά σήμερα κάπου χάνονται επειδή υπάρχει μια αλλαγή γενιάς. Η οντότητα έμεινε χωρίς ηγέτη μετά το θάνατο του David Rockefeller φέτος και νέοι άνθρωποι όπως ο Mark Zuckerberg (Facebook) ή ο Eric Schmidt (Google) θέλουν να αναλάβουν τη διοίκηση τώρα.
Όλοι διαθέτουν εταιρείες διαστήματος, οπότε το μέλλον της Bilderberg μπορεί να μην είναι στη γη αλλά στο διάστημα” σχολιάζει.

Αναφορικά με τον τρόπο που η Λέσχη ασκεί τη δύναμή της η συγγραφέας υπογραμμίζει:

“Η ζωή ήταν πάντα οργανωμένη γύρω από τις δομές εξουσίας, δεν είναι κακό για κάποιον να ασκεί εξουσία. Αυτό που επικρίνω είναι η σκοτεινή και εγωιστική εξουσία που βλέπουμε σήμερα, η ισχυρή εντολή χωρίς να δίνει το εκάστοτε πρόσωπο λόγο στην κοινωνία”.

Βασικό εργαλείο ο φόβος

Η Μαρτίν συμπεριλαμβάνει στο βιβλίο της ένα πλήρες κεφάλαιο για την λεγόμενη «Τακτική των Πανδημιών». Τι είναι αυτό; Η ίδια εξηγεί: “Μια από τις μεγάλες στρατηγικές για τον έλεγχο και την κυριαρχία του πληθυσμού είναι ο φόβος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, από καιρού εις καιρόν αυτή η τακτική χρησιμοποιείται για να ενημερώσει τον κόσμο για μια πανδημία που πρόκειται να εξαπλωθεί. Τους τα λένε στις ειδήσεις δημιουργώντας και μια ταινία του Χόλιγουντ για να αυξήσουν τον αντίκτυπο και να εμφανιστούν ως οι σωτήρες. Ο ΠΟΥ ορίζει σε όλες τις χώρες τι πρέπει να κάνουν. Είναι ένα περαιτέρω βήμα για την εξάλειψη της αυτονομίας των κρατών και τη μεταφορά τους σε ένα υπερεθνικό κράτος”.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει με την αλλαγή του κλίματος σύμφωνα με την Μαρτιν.

«Φυσικά, είναι ένα άλλο όργανο. Δεν αρνούμαι την αλλαγή του κλίματος, δεν είναι ότι δεν υπάρχει, αλλά δεν σταμάτησε ποτέ επειδή το κλίμα είναι ζωντανό και μεταβαλλόμενο.

Η Bilderberg επωφελείται από αυτό, προσθέτει λίγα ψέματα και επιμένει στην ανάγκη για μια παγκόσμια κυβέρνηση. Μέλη της Λέσχης όπως ο Ομπάμα ή ο Bill Gates έχουν επαναλάβει ότι ο πλανήτης πρέπει να ενωθεί για να αντιμετωπίσει αυτό το μεγάλο παγκόσμιο πρόβλημα, ψάχνοντας και πάλι για εξουσία και οικονομικά οφέλη” επισημαίνει.

Καταλήγοντας ερωτώμενη για το αν θα αντικατασταθεί η ατομική ελευθερία για χάρη της παγκόσμιας δουλείας, η συγγραφέας δηλώνει πάντως αισιόδοξη.

Τονίζει πάντως πως δεν μπορεί να είμαστε εντελώς ανενημέρωτοι και οφείλουμε να μάθουμε σε ποιο κόσμο ζούμε. 

ΠηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.