16 Μαρτίου 2024

ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΤΣΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ @NΩΜΑΛΙAΣ

Το 1948 δημιουργείται το νέο κράτος του Ισραήλ,από τους Εβραίους της Διασποράς, αφού προηγουμένως ο Σιωνιστής Χίτλερ μέσω των διωγμών έχει φροντίσει να τους διώξει από την Ευρώπη. Ένας άλλος (σύντροφος αυτή τη φορά), ο Ιωσήφ Βησαριόνοβιτς Στάλιν φροντίζει για την οργάνωση και εδραίωση του νεοσύστατου τεχνητού κρατιδίου, με υλικό εξοπλισμό και αξιωματούχους της ΕΣΣΔ. Έτσι εκπληρώνεται το 1ο Πρωτόκολλο της Σιών. 
 
Την ίδια χρονιά δημιουργείται το ΠΣΕ (Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών), με σκοπό την πανθρησκειακή ένωση και την προετοιμασία της έλευσης του Μεσσία των έσχατων ημερών, του Αντιχρίστου.
 
Το 1960 δημιουργούνται τα πρώτα φεμινιστικά κινήματα. Η γυναίκα σταδιακά βγαίνει από το σπίτι και αποκτά πρόσβαση στην αγορά εργασίας, στα κοινωνικά και πολιτικά αξιώματα. Έτσι εκπληρώνεται το επόμενο Πρωτόκολλο της Σιών, η έναρξη της διάλυσης της οικογένειας. 
 
Διηγείται Αγιορείτης ασκητής, ηγιασμένη μορφή του περασμένου αιώνος : Όταν πήγα στο Άγιον Όρος μετά το 1940, ο γέροντάς μου προέβλεψε τρία πράγματα: 
 
Α) Την αποδημία του μετά από δύο χρόνια. 
Β) Την καθιέρωση της οκάς σαν μετρικής μονάδας βάρους. 
Γ) Την απιστία των Ελληνίδων γυναικών μετά το 1960. 
 
Το 1968 είναι χρονιά ορόσημο για την καπιταλιστική δύση. Δίνεται το σύνθημα της απόδρασης από τα κρατούντα μέχρι τότε κοινωνικά-πολιτιστικά στερεότυπα. Στην φοιτητική(κυρίως εξέγερση) του Μάη του 68 στην Γαλλία προβάλλεται η σεξουαλική απελευθέρωση και τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων για πρώτη φορά. Το κίνημα των χίπις την δεκαετία του 60, βγάζει προς τα έξω την αμφισβήτηση στη μέχρι τότε κοινωνική συντήρηση, αιτήματα όπως ελεύθερο σεξ, ναρκωτικά, δικαιώματα γυναίκας,ομοφυλοφίλων κ.λ.π. Την επόμενη χρονιά (Αύγουστος 1969) στο πάρκο του Γούνστοκ της Ν.Υόρκης μισό εκατομμύριο χίππιδες διατρανώνουν τα δικαιώματά τους σε ελεύθερο σεξ, μαριχουάνα, ροκ και αμφισβητούν την πολεμική γενιά των πατεράδων τους (MAKE LOVE, NOT WAR), που στηρίζονταν στο αρσενικό πρότυπο των καλών καουμπόυδων τύπου Έρον Φλυν και Τζων Γουέϊν και των κακών Ινδιάνων. 
 
Ο Διάβολος εφευρίσκει, εκτός από τις παραδοσιακές μορφές εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο και έθνους από έθνος,με πρωταγωνίστρια την σύγχρονη πόρνη Βαβυλώνα, την Αμερική και μοντέρνες μορφές αμαρτίας, την σεξουαλική αποχαύνωση, τον σοδομισμό (σε αρχικά στάδια τότε κοινωνικής καθιέρωσης), τις εξαρτησιογόνες ουσίες, την σατανική ροκ και εισβάλλει στις "προηγμένες" κοινωνίες της Δύσης, κτυπώντας πού αλλού? -Την νεολαία! 
 
Στην σιδερόφρακτη Ανατολή, την οποία κυβερνάει ο θεομάχος κομμουνισμός, η ατζέντα της αμφισβήτησης δεν περνάει. Κάποιες κινήσεις φιλελευθεροποίησης του σταλινικού μοντέλου εξουσίας (Ουγγαρία 1956, Τσεχοσλοβακία 1968), διαλύονται από τα συντροφικά Σοβιετικά τανκς. Η ατζέντα της Σιών έχει αποφασίσει ότι πρέπει να υπάρχει δίπολο ανταγωνισμού σε επίπεδο κρατικών συνασπισμών, αλλά και σε επίπεδο κουλτούρας (ξεχαλίνωτη Δύση, συγκρατημένη Ανατολή), με σκοπό τον διαχρονικό εκφοβισμό των λαών από την ψυχροπολεμική ατμόσφαιρα αλλά και την απομάκρυνση των ανθρώπων από τον Θεό, είτε μέσω της υποδούλωσης στον Μαμμωνά και τα σαρκικά πάθη, είτε μέσω της οργανωμένης αθεϊας του υπαρκτού σοσιαλισμού. Η διαφορά στα δύο μοντέλα αθεϊας: το δεύτερο της επιβαλλόμενης αθεϊας δημιουργεί πολύ πιο εύκολα Αγίους, σε σχέση με το πρώτο της υλιστικής αθεϊας (Νίκολα Μπερντιάγεφ). Το 1987 κάπου στη Βρετανία, οι υψηλά ιστάμενοι της Σιών, αποφασίζουν την δραστική αραίωση του πληθυσμού της γης, μέσω των ελέγχων των καλλιεργειών και της κτηνοτροφίας και του χημικού μολυσμού της παραγωγής. Είναι η απαρχή της εμφάνισης βιολογικών προϊόντων. 
 
Από το 1990 και μετά αποφασίζεται ξαφνικά από τον διεθνή σιωνισμό η διάλυση του κομμουνισμού. Ξαφνικά δια μαγείας εξαφανίζεται το σιδηρούν παραπέτασμα, μέσα από την περίφημη περεστρόϊκα, στο όνομα του εκδημοκρατισμού των κοινωνιών από "φωτισμένους" αναμορφωτές, τύπου Γκορμπατσώφ. Διαμελίζονται ολόκληρες οικόγενειες εθνών (ΕΣΣΔ, Γιογκοσλαβία, Τσεχοσλοβακία) και μπαίνει μπροστά το προτσές της "παγκοσμιοποίησης". Κάπου στις αρχές της δεκαετίας του 1990, διακηρύσσεται επίσημα η ανάγκη παγκόσμιας δικυβέρνησης από τον τότε πλανητάρχη Τζώρτζ Μπους τον πρεσβύτερο. 
 
Στο Ελληνικό γίγνεσθαι γεγονότα σταθμοί στην πορεία προς την παγκοσμιοποίηση και την υλοποίηση της νεοταξίτικης αντζέντας είναι: 
 
1) Η πτώση της δικτατορίας, που είχε επιβληθεί στο όνομα της αντικομμουνιστικής προστασίας. 
2) Η ένταξη από τον "εθνάρχη" στην ΕΟΚ, την δαιμονισμένη Εσπερία κατά τους Αγίους μας Πατέρες. 
3) Το πρασίνισμα της Ελλάδος από τους πρωτοπόρους σοσιαληστές, προδρόμους των σημερινών πρωκτοπόρων ψευτοαριστερών, που δεν παλεύουν πλέον για τα προλεταριάτα, αλλά για τα "αδελφάτα". Με έμβλημα τον τεκτονικό Γαριβαλδινό ήλιο και με φωτισμένους εισαγόμενους ηγέτες, καταφέρνουν να αποδομήσουν τον παραγωγικό ιστό της Ελλάδας, επιβάλλοντας το μοντέλο του "δημοσιουπαλληλικού κομμουνισμού", ένα κακέκτυπο του σοβιετικού μοντέλου, ερημώνοντας την ύπαιθρο και τον παραγωγικό ιστό της χώρας. Το 1983 έρχεται από τους σοσιαλιστές η ψήφιση του πολιτικού γάμου, πρόδρομος του σοδομικού γάμου. Επίσης νομιμοποιούνται οι εκτρώσεις και αποποινικοπείται η μοιχεία. Αρχίζει να ξετυλίγει το γαϊτανάκι της διάλυσης του κοινωνικού ιστού. 
 
4) Από το 1990 και μετά δειλά-δειλά αρχίζει να προβάλλεται η ΛΟΑΤΚΙ αντζέντα από τα ΜΜΕ. Που και που βλέπαμε στα κανάλια της τηλεόρασης κάποιους δημοσιογράφους, να διαφημίζουν την ομοφυλοφιλική τους ιδιότητα. 
 
5) Το 1997 γίνεται η πρώτη απόπειρα (ανεπιτυχής) αριθμοποίησης της ελληνικής κοινωνίας μεσω του ΕΚΑΜ (Ενιαίος Αριθμός Μητρώου). Η Ελληνική κοινωνία αποδεικνύεται ανώριμη για τέτοιου είδους επαναστάσεις. 
 
6) Από τα μέσα της δεκαετίας του 2000-2010 προχωρεί η ψηφιοποίηση της Ελλάδος, στο όνομα βέβαια της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, της "ταχύτητας" και της "ευκολίας", όπως επισημαίνουν Άγιοι της εποχής μας, της πάταξης της φοροδιαφυγής, της γραφειοκρατίας κ.λ.π. 
 
7) Το 2009 η Ελλάδα με τους φωτισμένους σοσιαλιστές εισέρχεται στο ζυγό των μνημονίων, με τον "πράσινο" ΓΑΠ να μας εισάγει στον σωστικό ζυγό του ΔΝΤ και της επιτήρησης από τους Ευρωπαίους εταίρους του Βορρά. Οι επόμενες φωτισμένες κυβερνήσεις, δεξιές, αριστερές, κεντροδεξιές, αριστεροδεξιές φροντίζουν με πατριωτικό ζήλο την συνέχιση της υποτέλειας και της μετατροπής της χώρας σε ΑΕ, διευθυνόμενη από τα ξένα διευθυντήρια. 
 
8) Το 2015 οι καινούργοι σωτήρες του ΣΥΡΙΖΑ έχοντας δεκανίκι την ΑΝΕΛ του Καμμένου, αναλαμβάνουν να σώσουν την Ελλάδα και να την βγάλουν από τα μνημόνια. Τα Χριστούγεννα του 2015 πρωκτοπορώντας νομοθετούν το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων, ενώ ο αρχηγός τους με περισσή υπερηφάνεια ζητάει δημόσια συγγνώμη από τους πολύπαθους και κοινωνικά παραγκωνισμένους αδελφούς για την χρονική καθυστέρηση της νομοθετικής αναγνώρισής τους. Βέβαια έχει προηγηθεί το 2014 η ψήφιση από το Ευρωκοινοβούλιο της σοδομικής έκθεσης ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ, αυστριακής ευρωβουλευτίνας. Γι’ αυτούς που θυμούνται, τον Γενάρη του 2015 η εγκατάσταση της νέας Κυβέρνησης συνοδεύεται με ένα απαραμίλλου καλλιτεχνικού μεγαλείου τηλεοπτικού δώρου στους αριστερόστροφους πλέον Έλληνες: την ταινία με τους Gay cow-boys. 
 
9) To καλοκαίρι του 2015 στο Κολυμπάρι Χανίων υπογράφεται επίσημα η αίρεση του Οικουμενισμού σε επίπεδο Θρησκευτικών ηγεσιών των Ορθοδόξων Εκκλησιών με τις ευλογίες των Αμερικάνων και με την απουσία ευτυχώς της πλειοψηφίας του Ορθοδόξου πληρώματος, που εκπροσωπούν τα 2 απουσιάζοντα Πατριαρχεία Ρωσίας, Αντιοχείας και οι 2 Αυτοκέφαλες Εκκλησίες Βουλγαρίας και Γεωργίας. Από εδώ και στο εξής ξεκινάει ένας μεγάλος πνευματικός κατήφορος για την Ελληνική πραγματικότητα κοινωνική, πολιτική, πολιτιστική, εκκλησιαστική, επακόλουθο της απομάκρυνσης της Θείας Χάριτος. 
 
10) Το 2019 ο Πρόδρομος Τσίπρας δίνει την σκυτάλη στον Μωυσή Μητσοτάκη, για την ολοκλήρωση της ατζέντας της ΝΤΠ, για την είσοδο του Νέου Ισραήλ, της Ελλάδος στη Γη Χαναάν του Ανάποδου Κόσμου. Ο νέος κυβερνήτης δίνει ρεσιτάλ στην πλανδημία, που επακολουθεί παίρνοντας ΑΡΙΣΤΑ στο μάντρωμα του Ελληνικού λαού, την υγειονομική τρομοκρατία και στο εμβολιαστικό κυνηγητό, όπου με την σχεδόν συνολική συναίνεση όλης της ελληνικής κοινωνίας, την οποία παρομοιάζει με "κοτέτσι", καταφέρνει να πάρει το παγκόσμιο πρωτάθλημα προβατοποίησης και χαυνοποίησης ενός ολόκληρου λαού, του ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΪΚΟΥ κατά τους Πατέρες. Υπερήφανος συνοδοιπόρος του η Διοίκηση της Εκκλησίας και η συντριπτική πλειοψηφία του Κλήρου. Φωτεινές εξαιρέσεις κάποιοι συνειδητοί Ορθόδοξοι κληρικοί και λαϊκοί και κάποιοι μοναχοί (κυρίως κελλιώτες). Μεγάλη ομολογητική μορφή ο Πρώην Καλαβρύτων Γέροντας Αμβρόσιος, ο οποίος παραδίδει τον φέρελπι Πρωθυπουργό στην αγκαλιά του πνευματικού του πατέρα, του Εωσφόρου,μήπως συνέλθει και έλθει εις μετάνοια. 
 
11) To 2023 ο ελληνικός λαός ξαναδίνει την εξουσία στον αφορισμένο πρωθυπουργό, ξεχνώντας το πλήθος των γεωφυσικών ανωμαλιών που συνέβησαν επί θητείας του, αποτέλεσμα της ενεργοποίησης προειδοποιητικών πνευματικών μηνυμάτων. Αποδεικνύεται πανηγυρικά η αποχαύνωση του προβατοποιημένου ψευτορωμαίικου. Κάποιος αναλυτής είπε ότι πέρασε στην ψυχοσύνθεση των Ελλήνων η καταξίωσή του ως στοργικού πατέρα (Πάτερ-Κούλης) και προστάτη τους από το περίφημο μικρόβιο. Οι αναλύσεις λένε, ότι πριν την θριαμβευτική του αποχώρηση για τα σαλόνια της Ευρώπης, έχει δύο τελευταία πράγματα να εμφανίσει στους προϊσταμένους του εωσφωριστές:την νομοθέτηση του ΛΟΑΤΚΙΣΜΟΥ (έγινε τον Φεβρουάριο 2024) και το τσιπάρισμα των Ελλήνων με την κάρτα του Πολίτη (έχει δρομολογηθεί για τον ερχόμενο Μάϊο). 
 
Σε πλανητική διάσταση η είσοδος στον Ανάποδο κόσμο της Αποστασίας έχει προετοιμασθεί σε κοινωνικό επίπεδο με τις περίφημες ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ (GAY PARADE) και σε πολιτικό επίπεδο με την ανάδειξη από το πουθενά νέων πολιτικών ηγετών, χωρίς πολιτικό παρελθόν, των GOLDEN BOYS, της ΝΤ, μαθητών του Σβαμπ και εκλεκτών μελών μιαρών Λεσχών (Μπίλντεμπεργκ, Ιλουμινάτι κ.λ.π.) σαν τον Μακρόν, τον Σούνακ, Μητσοτάκη, Τρυντώ και τον Πλανητάρχη Μπάϊντεν. Κάποιοι στην ομάδα συγκαταλέγουν και τον Πούτιν. 
 
Σε οικολογικό επίπεδο αναμασάται η καραμέλα της πράσινης επανάστασης (ΓΑΠ, Πράσινος Πατριάρχης) και της κλιματικής αλλαγής και στο επίπεδο τεχνολογίας προσφέρεται το καινούργιο εφεύρημα "της τεχνητής νοημοσύνης" , που σε συνδυασμό με το τσιπάρισμα και στη συνέχεια το σφράγισμα της ανθρωπότητος, στοχεύει στην κατασκευή του ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟΥ, του υποταγμένου στον Αντίχριστο. 
 
Για το Ελληνικό γίγνεσθαι, φωτισμένοι Πατέρες της εποχής μας έχουν πει: "Μετά την ψήφιση της ανωμαλίας, ξεκινούν οι ανωμαλίες" (π.Αθανάσιος Μυτιληναίος) "Τα γεγονότα θα ξεκινήσουν μετά το τελείωμα του δρόμου Δομοκού-Λαμίας" (π.Παναγιώτης Τσιώλης). Αυτός παραδίδεται τέλος Μαρτίου 2024. "Ο ρόλος του Ερντογάν τελειώνει μετά την νομοθέτηση του ανουσιουργήματος. Ήδη τα γένια του Σουλτάνου βάφονται κόκκινα" (Γέροντας του Παγγαίου) "Όταν έλθει η κάρτα του πολίτη, ο Κύριος θα επέμβει" (Γέροντας Ιωσήφ Βατοπεδινός) 
 
Βλέποντας τα γεγονότα της επικαιρότητας, διαπιστώνουμε ότι είμαστε πλέον στο σημείο μηδέν. Σηκώνουμε τα υϊκά μας βλέμματα, πρώτα οριζόντια, στην Ελλαδική Ιεραρχία, ικετεύοντας για το αυτονόητο: να διαχωρίσουν την θέση του Ορθοδόξου πληρώματος από το επάρατο νομοθέτημα, στην πράξη και όχι στα λόγια. Ο Ουρανός θέλει πράξεις και όχι αγαπουλινίστικα λόγια προς τους σοδομίτες. ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ είναι το φάρμακο και γι’ αυτούς, αλλά και για το μείωση της παιδαγωγικής απάντησης του Ουρανού. 
 
ΕΚΚΛΗΣΗ: Γέροντα Αμβρόσιε σώσε μας! Χαμήλωσε τα ρίχτερ. Σηκώνουμε και τις άρρωστες καρδιές μας στον Ουρανό και παρακαλούμε: 
 
– Πάτερ Ουράνιε, μη αποστήσεις το έλεός αφ’ημών. Λυπήσου το χωραφάκι σου,την Ελλάδα και μπάσε μας έστω και στην τελευταία στιγμή, στο στρατόπεδο του Αγίου ΛΩΤ, μήπως και γλυτώσουμε και την τελευταία στιγμή το Θείο Πυρ. Αδελφοί: "η μαγκιά της εποχής μας,είναι να προφθάσουμε να μπούμε στη μαγιά δια της μετανοίας και της ομολογίας". 
 
Και κάτι γι’ αυτούς που στις προηγούμενες εκλογές ψήφισαν τον αφορισμένο και νυν αρχηγό του σοδομικού Κοινοβουλίου. Κυκλοφορεί από έγκυρες Αγιορείτικες πηγές, ότι η επίσκεψη του αφορισμένου στο Περιβόλι της Παναγίας, μετά από πρόσκληση μάλλον της Κοινότητας, αναβλήθηκε με το πρόσχημα του κορωνοϊού, μετά από προειδοποίηση σεβάσμιου Γέροντα προς την Κοινότητα: "Ο ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΑΦΩΡΙΣΜΕΝΟ, ΑΦΩΡΙΖΕΣΘΩ". 
 
Σκεφτείτε αδελφοί σε τι πνευματική θέση βρίσκεται "Ο ΨΗΦΙΖΩΝ ΑΦΩΡΙΣΜΕΝΟ". Τρέξετε, στο πετραχήλι, όσο υπάρχει ακόμη καιρός μετανοίας, να βγάλετε από πάνω σας, το θανάσιμο αμάρτημα! 
 
Υ.Γ. ΚΟΥΪΖ 1: Ποιος είναι ο προαναφερθείς Γέροντας,που απέτρεψε την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Άγιον Όρος;
 
ΚΟΥΪΖ 2: Ποιος απέτρεψε το 2017 την επίσκεψη του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Άγιον Όρος;
 
Με αδελφική αγάπη και ενδιαφέρον 
Ιωάννης ο Ζιφκωβικός
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.