13 Ιουλίου 2023

Επτά εθνικές μειοδοσίες σε μία χειραψία!

Μέχρι σήμερα, κάθε εθνική υποχώρηση, μειοδοσία, ή ακόμα και προδοσία, γινόταν ως μεμονωμένη πράξη ή σταδιακά.
 
Η αποστασία που οδήγησε στην απόσυρση της Μεραρχίας και την εισβολή στην Κύπρο, ήταν μία προδοσία που χρειάστηκε 12 ολόκληρα χρόνια για να ολοκληρωθεί.
 
Αντίστοιχα, τα Ίμια, η νέα δομή του ΝΑΤΟ και οι προδοσίες του Ελσίνκι και της Μαδρίτης, έγιναν πάλι σε… δόσεις.
 
Ουδείς ηγέτης όμως ακόμα και στις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας, δεν τόλμησε να κάνει αυτό που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Βίλνιους.
 
Όπου με μία χειραψία (σ.σ. με τον Ταγίπ Ερντογάν), επικύρωσε επτά διαφορετικές εθνικές μειοδοσίες, οι οποίες όλες συντελέστηκαν επί των ημερών του, και εάν κάποιος της προέβλεπε έστω και μεμονωμένα το 2019, θα τον χαρακτήριζαν «συνωμοσιολόγο».
 
Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο σοβαρή, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την μοναδική ευκαιρία να διαγράψει με μία κίνηση και τα επτά εγκλήματα που διέπραξε εις βάρος της εθνικής κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων, με ένα απλό «βέτο», την ώρα που η Τουρκία αποτελούσε το μαύρο πρόβατο της συμμαχίας.
 
Πρώτη μειοδοσία, το παράνομο μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης. Πρόκειται για την ύψιστη επιθετική ενέργεια της Τουρκίας έπειτα από την εισβολή στην Κύπρο. Με αυτή την ενέργεια, η Τουρκία άλλαξε τα σύνορα της Ελλάδος, κατέλαβε περιοχές εθνικής κυριαρχίας και κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας, χωρίς να πέσει ούτε σφαίρα. Η Τουρκία επιχειρεί κανονικά βάση αυτό που παράνομου μνημονίου, χωρίς η Ελλάδα αν έχει αντιδράσει.
 
Δεύτερη μειοδοσία, η κατάργηση του EastMed. Πρόκειται για την απεμπόληση της μεγαλύτερης διπλωματικής επιτυχίας που έχει καταγράψει η χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες, η οποία μάλιστα είχε καταστεί και νόμος του αμερικανικού κράτους. Η Τουρκια όμως χρησιμοποιώντας τους ανθρώπους της εντός του αμερικανικού υπουργείου εξωτερικών, κατάφερε να εξαπατήσει το Κογκρέσο και παρά τις διαμαρτυρίες πολλών βουλευτών, να καταφέρει την ακύρωση του υψίστης εθνικής σημασίας αγωγού.
 
Τρίτη μειοδοσία, ο αφοπλισμός των νησιών του Αιγαίου κατά απαίτηση της Τουρκίας, με πρόσχημα την αποστολή στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία. Η κυβέρνηση αντί να απαιτήσει την άμεση αντικατάσταση όλων των οπλικών συστημάτων που απέστειλε, αποσύροντας στα από τα νησιά, σιώπησε.
 
Τετάρτη μειοδοσία, το περιβόητο ΤουρκοΑιγαίο (Turkaegean). Πρόκειται για μία ενέργεια εφάμιλλη της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών, αφού και εδώ παραδώσαμε όνομα, επιτρέποντας του στην Τουρκία να το διεκδικήσει και να το «καταλάβει» ανενόχλητη.
 
Πέμπτη μειοδοσία, η νέα εισβολή στην Κύπρο, με τα Βαρώσια και πλέον την Αμμόχωστο. Αττίλας 3, χωρίς καμία αντίδραση από την ελληνική κυβέρνηση.
 
Έκτη μειοδοσία, η κατάργηση της συνθήκη του Μοντρέ, προπομπός για την κατάργηση της συνθήκης της Λωζάνης, και η αντικατάσταση της Κύπρου στους χάρτες της Βορειοατλαντικής συμμαχίας, από συντεταγμένες.
 
Έβδομη μειοδοσία, η επέκταση του Casus Belli στην Κρήτη. Χωρίς την παραμικρή αντίδραση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
 



Share

4 σχόλια:

ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ είπε...

Όποιος μας πρόδωσε και θα μας προδώσει, δεν θα μας συγχωρέσει ποτέ για την πράξη του αυτή.
Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ. ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ, ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ... ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ...
Το Κυπριακό έχει μεταβληθεί σε εθνική γάγγραινα και αποτελεί εθνική περιπέτεια στην οποία σύρεται η Ελλάς και η μόνη λύση που σπομένει είναι μια απ ευθείας συνεννόηση με τους Τούρκους.» (14-12-1958.) ΚΑΙ ΤΟ 1974 ΕΓΕΝΕΤΟ Η ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ...
Αρχίζουν λοιπόν οι ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, παρ όλον ότι οι βάρβαροι συνεχίζουν να αλωνίζουν στην Κυπριακή και Ελληνική ΑΟΖ και FIR, να εισβάλλουν για δεύτερη φορά στην σκλαβωμένη ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ και να διεκδικούν πάτρια ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΑΝ ΠΟΤΕ……Αναμενόμενη και αυτονόητη για ακόμη μια φορά η εγκατάλειψη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ και από τους Έλληνες ταγούς μας αλλά και από τους άσπονδους δόλιους συμμάχους μας……!

Συνεχίστε λοιπόν και σήμερα τυχόν επίδοξοι ολετήρες της Ελλάδας και της Ελληνικής Κύπρου και περπατήστε στην πεπατημένη οδό που ακολούθησαν και ορισμένοι προκάτοχοι σας….

Και σημειώστε...Σαράντα χρόνια μετά, την 1η Αυγούστου 2004, στα αποκαλυπτήρια του μνημείου πεσόντων της μάχης της Τηλλυρίας, ο Στρατηγός Γεώργιος Καρούσος ανέφερε: «Σας βεβαιώνουμε, νεκροί συμπολίτες μας, ότι είμαστε έτοιμοι να λογοδοτήσουμε για τον απρόσφορο θάνατο σας. Έτοιμοι για όλα, όταν σε λίγο εκμετρώντας τον βίο μας, βρεθούμε απέναντι σας. Αλίμονο στους ανέτοιμους που ζουν με τις ψευδαισθήσεις ότι θα αποφύγουν το κολαστήριο της αδέκαστης ιστορίας, που επέρχεται ως καταλύτης και κριτής αδυσώπητος, για όσα έπραξαν εις βάρος αυτών που τους εμπιστεύτηκαν».
Ο φιλήκοος τῶν ξένων εἶναι προδότης». Καποδίστρας.

H TOYΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΟΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΙΣΤΙΑ...

Μπουμεραγκ ο δι..Απρεπής και Ελληνοπρεπής, από ημικατεχόμενη Ελληνική Κύπρο, που σήμερα λησμονήθηκε πάλι και έτοιμη για νέες προδοσίες και πισώπλατες μαχαιριές είναι ...

Tu quoque, Brute, fili mi. Μια λατινική φράση, που σημαίνει KAI ΕΣΥ ΤΕΚΝΟ ΒΡΟΥΤΕ;
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕ Ο ... ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΒΡΟΥΤΟΣ...






Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλο εθνικο μας προβλημα ειναι οτι οι προδοτες εχουν συξηθει τοσο επικινδυνα που δεν μπορουμε πλεον ουτε να τους καταναλωσουμε ουτε να τους χωνεψουμε...
Σ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

Βαθεια χωστε το μαχαιρι στους βρυκολακες της Ελλαδας και Κυπρου μεχρι το κοκκαλο.
Ευγε!
Κ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Ο εθνικός μειοδότης είναι αυτός που ξεπουλάει το εθνικό συμφέρον και παραδίδει στους εχθρούς μας, αυτό που απαιτούν. Το ότι πανηγυρίζουν πως κάτι κράτησαν, αυτό ούτε τους βαρβάρους δεν ενοχλεί, αφού για αυτούς είναι κάτι ασήμαντο, αφού πήραν την μεγάλη πίττα και έμεινε ένα ψίχουλο....
Αυτοί, που τα δίνουν όλα είναι ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, όπως π.χ. συνέβη στην Ελληνική Κύπρο το 1974 από κάποιους άλλους επονομαζόμενους και αυτοαποκαλούμενους...εθνάρχες. Οι πράξεις και μέρες των σημερινών εθνοπροδοτών, δεν διαφέρουν από αυτούς.
Λοιπόν,
Προσέχετε φαύλους πολιτικούς· μέλι γαρ αποστάζει από χειλέων προδοτών πολιτικών, ή προς καιρόν λιπαίνει σον φάρυγγα, ύστερον μέντοι πικρότερον χολής ευρήσεις και ηκονημένον μάλλον μαχαίρας διστόμου. Παράφραση.
Μ.Ρ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.