25 Ιουλίου 2023

Φλερτάρουν με τον όλεθρο: Συγκαλούν εκτάκτως το Συμβούλιο Ουκρανίας-ΝΑΤΟ για να “σπάσουν” τον ρωσικό ναυτικό αποκλεισμό & να στείλουν “ειρηνευτικές δυνάμεις”!

Ανακαλούν ουκρανικές Μονάδες από τα μέτωπα! 
 
Ρεπορτάζ από Warnews247
 
Ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται στο ουκρανικό μέτωπο καθώς συγκαλείται σε 48 ώρες εκτάκτως το Συμβούλιο Ουκρανίας-ΝΑΤΟ. 
 
Το αίτημα του Β.Ζελένσκι έγινε αποδεκτό και οι λόγοι είναι ο ναυτικός αποκλεισμός που επέβαλε η Ρωσία στην Ουκρανία, το μπαράζ ρωσικών βομβαρδισμών εναντίον αποθηκών όπλων και πυρομαχικών καθώς και εναντίον των λιμενικών υποδομών. 
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν χτυπηθεί στόχοι καίριας σημασίας και οι απώλειες των Ουκρανών σε πολεμικό υλικό είναι πολύ μεγάλες. 
 
Ο τρίτος και ο πιο σημαντικός λόγος είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο της Πολωνίας και οι απειλές από Β.Πούτιν και Α.Λουκασένκο. 
 
Σύμφωνα με κάποιες πηγές, το ΝΑΤΟ φέρεται να ζήτησε από την ουκρανική στρατιωτική Διοίκηση να ανακαλέσει αμέσως τα στρατεύματα της από τα μέτωπα των μαχών. Πιθανότατα για να σταλούν ενισχύσεις προς Δυτική Ουκρανία και Κίεβο. 
 
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι “το ΝΑΤΟ έδωσε εντολή σε ουκρανικές Μονάδες να εγκαταλείψουν διάφορα μέτωπα του πολέμου». 
 
Κάτι πολύ σοβαρό φαίνεται να συμβαίνει στο παρασκήνιο. Θα επέμβει το ΝΑΤΟ; Θα μπουν «ειρηνευτικές δυνάμεις» στη Δυτική Ουκρανία; 
 
Χθες το βράδυ, ο πρώην Ανώτατος Διοικητής των Συμμάχων του ΝΑΤΟ και ναύαρχος των ΗΠΑ Τζέιμς Σταυρίδης δήλωσε ότι το ΝΑΤΟ μπορεί να σχεδιάζει να “σπάσει” τον ναυτικό αποκλεισμό που επέβαλε η Ρωσία στην Ουκρανία.
 
Ο Ζελένσκι ζήτησε έκτακτη σύγκλιση του Συμβουλίου ΝΑΤΟ-Ουκρανίας 
 
Προχθές το βράδυ, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Ζελένσκι παρακάλεσε τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ να συγκαλέσει επειγόντως το Συμβούλιο Ουκρανίας-ΝΑΤΟ στο πλαίσιο της ήττας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην Οδησσό και της απώλειας εξοπλισμού του ΝΑΤΟ. 
 
Η άρνηση της Μόσχας να συμμετάσχει στην επέκταση της συμφωνίας για τα σιτηρά, η εισαγωγή ντε φάκτο ναυτικού αποκλεισμού των ουκρανικών λιμανιών στη Μαύρη Θάλασσα και η προειδοποίηση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας για πιθανά χτυπήματα σε δεξαμενόπλοια που θα προσπαθήσουν να εισέλθουν σε “στρατιωτική ζώνη” πυροδότησαν ραγδαίες εξελίξεις. 
 
Μετά από αυτά, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας στράφηκε σε όλους τους δυτικούς ηγέτες, ακόμη και στον Πρόεδρο της Τουρκίας με ένα απεγνωσμένο αίτημα να επηρεάσει τη Ρωσία για να αποκατασταθεί η μεταφορά των σιτηρών. 
 
Ωστόσο, η Μόσχα είναι ανένδοτη σε αυτό το ζήτημα. Δεν ζητάει μόνο την πραγματική υλοποίηση της συμφωνίας από το Κίεβο αλλά την άρση των φραγμών στην εξαγωγή ρωσικών τροφίμων και λιπασμάτων και την αποκατάσταση της διέλευσης αμμωνίας μέσω του αγωγού Togliatti-Οδησσός. 
 
Επιπλέον η Μόσχα απαιτεί να ξεπαγώσουν τα παγωμένα περιουσιακά στοιχεία που βρίσκονται στην ζώνη της ΕΕ και σχετίζονται με την προμήθεια τροφίμων. 
 
Προφανώς, έχοντας εξαντλήσει όλα τα αποθέματα «πίεσης» στη Μόσχα, ο πρόεδρος της Ουκρανίας αποφάσισε να απευθυνθεί στον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ για βοήθεια και απεμπλοκή των εξαγωγών σιτηρών από τα λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας της Ουκρανίας. 
 
Τ.Σταυρίδης: Το ΝΑΤΟ να σπάσει τον ναυτικό αποκλεισμό – Να επιτεθεί σε πλοία του ρωσικού στόλου! 
 
Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ μπορεί να συνοδεύσει πλοία από και προς τα ουκρανικά λιμάνια και σε περίπτωση απειλής από ρωσικά πλοία του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, να ανοίξει πυρ εναντίον τους. 
 
Αυτό δήλωσε στο Foreign Policy ο πρώην διοικητής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, Ναύαρχος ε.α. του Ναυτικού των ΗΠΑ Τζέιμς Σταυρίδης. 
 
Όπως σημείωσε ο Σταυρίδης, πλοία των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ θα μπορούσαν να ασχοληθούν με τη συνοδεία φορτίων σιτηρών. Ζητεί τη συμμετοχή της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας και της Τουρκίας σε αυτή την αποστολή. 
 
Το ΝΑΤΟ θα πρέπει να προειδοποιήσει τη Ρωσία ότι τα πλοία του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας του ρωσικού Ναυτικού θα δεχτούν πυρά σε περίπτωση επιθετικών ενεργειών εναντίον ΝΑΤΟϊκών πλοίων που εκτελούν δρομολόγια προς ή από ουκρανικά λιμάνια. 
 
Στα τέλη της δεκαετίας του 1980, το Ναυτικό των ΗΠΑ συνόδευε τα δεξαμενόπλοια πετρελαίου του Κουβέιτ λόγω κινδύνου στον Περσικό Κόλπο κατά τα τελικά στάδια του πολέμου Ιράν-Ιράκ. Εκείνη η περίοδος έμεινε στην ιστορία ως «πόλεμος των δεξαμενόπλοιων» και η επιχείρηση ονομάστηκε «Σοβαρή Βούληση» (1987-1988). 
 
Σύμφωνα με τον απόστρατο Αμερικανό ναύαρχο Τζέιμς Σταυρίδη, με τις τρεις χώρες του ΝΑΤΟ να βρίσκονται στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας, η Βορειοατλαντική Συμμαχία μπορεί να επαναλάβει την επιχείρηση, παρόμοια με το Serious Will, συνοδεύοντας εμπορικά πλοία υπό την κάλυψη ΝΑΤΟϊκών πλοίων. 
 
“Το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να συνοδεύσουν αποστολές σιτηρών στη θάλασσα και έχουν την ικανότητα να το κάνουν με τα τρία μεγάλα έθνη του ΝΑΤΟ να βρίσκονται στη Μαύρη Θάλασσα.
 
Τί λένε Αμερικανοί αναλυτές – “Ένα λάθος και θα υπάρξει γενικευμένος πόλεμος” 
 
Ταυτόχρονα, ο Λευκός Οίκος προειδοποίησε τη διεθνή κοινότητα ότι η Ρωσική Ομοσπονδία είχε ναρκοθετήσει τις προσεγγίσεις προς τα λιμάνια της Ουκρανίας, «σκοπεύοντας να κατηγορήσει το Κίεβο για ψεύτικη επιχείρηση». 
 
“Αυτή είναι μια άλλη στροφή του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και της Ρωσίας για να επεκτείνουν τη σύγκρουση για να συμπεριλάβουν τη θάλασσα. Ψάχνει άλλους τρόπους για να εκφοβίσει τη Δύση” δήλωσε ο Sebastian Bruns, ειδικός στη θαλάσσια στρατηγική και ασφάλεια στο Ινστιτούτο Πολιτικής Ασφάλειας στο Πανεπιστήμιο του Κιέλου. 
 
Μια επίθεση από τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις εναντίον εμπορικού σκάφους θα μπορούσε να παρασύρει και άλλες χώρες στη σύγκρουση. Επιπλέον, οι ενέργειες της Ρωσίας δοκιμάζουν την ικανότητα της διεθνούς κοινότητας να προστατεύσει το δίκαιο της θάλασσας και την ελευθερία της ναυσιπλοΐας σε αυτά τα ύδατα. 
 
“Αν κάποιος επιτεθεί σε αυτά τα πολιτικά πλοία, είναι μια αναδρομή στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τη βύθιση του Lusitania. Αυτό είναι μια βύθιση προς μια πολύ πιο σοβαρή σύγκρουση” τόνισε ο απόστρατος ναύαρχος Τζέιμς Φόγκο, ο οποίος υπηρέτησε ως διοικητής του Ναυτικού των ΗΠΑ στην Ευρώπη και την Αφρική αναφερόμενος σε βρετανικό επιβατηγό πλοίο που βυθίστηκε από γερμανικό υποβρύχιο το 1915.
 
Το δημοσίευμα υπενθυμίζει ότι πρόσφατα οι Ηνωμένες Πολιτείες έστειλαν τα πλοία και τα αεροσκάφη τους στη Μέση Ανατολή προκειμένου να διασφαλίσουν την ελευθερία της ναυσιπλοΐας από το Ιράν. Αλλά στη Μαύρη Θάλασσα, όπου η Ρωσία και οι δυτικές χώρες αγωνίζονται εδώ και αιώνες για επιρροή, η Ουάσιγκτον και οι σύμμαχοί της στο ΝΑΤΟ περιορίζονται από γεωγραφία, γεωπολιτική και έγγραφα (Σύμβαση του Μοντρέ του 1936). 
 
“Εάν αυτή ήταν η Θάλασσα της Νότιας Κίνας, θα πραγματοποιούσαμε επιχειρήσεις για να διασφαλίσουμε την ελευθερία της ναυσιπλοΐας. Λόγω της απροθυμίας μας να αντιμετωπίσουμε τη Ρωσία, υποχωρούμε από αυτήν την αρχή, την οποία κατά τα άλλα τηρούσαμε” είπε ο Κερτ Βόλκερ, ο οποίος ήταν ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ επί διακυβέρνησης Τζορτζ Μπους. 
 
“Εάν η Ρωσία αρχίσει να επιτίθεται σε πλοία που μεταφέρουν ουκρανικά σιτηρά, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει απότομη κλιμάκωση της σύγκρουσης. Σύμφωνα με τον νόμο για τον ναυτικό πόλεμο, η Μόσχα έχει το δικαίωμα να επιθεωρεί και να ερευνά εμπορικά πλοία, αλλά όχι να επιτίθεται σε αυτά. Υπάρχουν βασικές ανθρωπιστικές αρχές που ισχύουν και δεν μπορεί να τους αθετήσει” εξήγησε ο Τζέιμς Κράσκα, καθηγητής διεθνούς ναυτικού δικαίου στο Ναυτικό Πολεμικό Κολέγιο των ΗΠΑ. 
 
“Η Ρωσική Ομοσπονδία μπορεί να παραλύσει την εμπορική ναυτιλία στο βορειοδυτικό τμήμα της Μαύρης Θάλασσας, μεταφέροντάς την στα νερά της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας και του ποταμού Δούναβη. 
 
Αυτό αυξάνει το κόστος και τον κίνδυνο της θαλάσσιας μεταφοράς εμπορευμάτων από την Ουκρανία μέσω των λιμανιών της Μαύρης Θάλασσας. Προφανώς, αυτός είναι ο στόχος της Ρωσίας: προσπαθεί να απομονώσει και να βλάψει την Ουκρανία, πράγμα που σημαίνει ότι πλήττει επίσης τους εμπορικούς εταίρους της Ουκρανίας. 
 
Είναι απλώς ένας άλλος τρόπος να πληγώσεις τον εχθρό σε έναν πόλεμο. Το μεγαλύτερο κόστος των ενεργειών της Ρωσίας θα πέσει στους ώμους της Ουκρανίας, της κυβέρνησης, των αγροτών και των εμπόρων σιτηρών της, επειδή ο κόσμος έχει ήδη προσαρμοστεί στο απρόβλεπτο των εξαγωγών της Μαύρης Θάλασσας” συνοψίζει ο Christopher Barrett, αγροτικός οικονομολόγος στο Πανεπιστήμιο Cornell. 
 
Με ξεκάθαρα διατυπωμένες προειδοποιήσεις προς τον Στόλο της Μαύρης Θάλασσας του ρωσικού ναυτικού, το ΝΑΤΟ πρέπει να απαντήσει με πυρά εάν ένα ρωσικό πολεμικό πλοίο επιτεθεί σε πλοίο μεταφοράς σιτηρών, το οποίο είναι, στην πραγματικότητα, ένα ανθρωπιστικό σκάφος που δρα σε διεθνή ύδατα” τονίζει ο Σταυρίδης. 
 
Σχόλιο από τον Πύρινο Λόγιο 
 
Είναι πλέον ολοφάνερο, εάν εμπιστευτούμε το ρεπορτάζ του warnews247, ότι οι ΝΑΤΟϊκοί βρίσκονται σε δεινή θέση, έχοντας καταλάβει πλήρως το μέγα λάθος τους στο να εμπιστευτούν έναν - κυριολεκτικά - καραγκιόζη, όπως είναι ο Ζελένσκι κι αυτό θα το πληρώσουν πανάκριβα. 
 
Η σκέψη και μόνο ότι σχεδιάζουν μέσω αυτής της έκτακτης συνόδου - η οποία προέρχεται από τον διεθνή εγκληματία πρόεδρο της Ουκρανίας - να αποκλείσουν τη Ρωσία μέσα στα δικά της ύδατα, δηλαδή στην Μαύρη Θάλασσα, είναι πραγματική αυτοχειρία. 
 
Δεν θα μείνει τίποτε όρθιο γύρω από τη περιοχή του Ευξείνου Πόντου και αυτό ακριβώς θα σημάνει και την κλιμάκωση του Γ’ΠΠ, μια κλιμάκωση που …περιμένει πως και πως, όλη η χριστιανική ανθρωπότητα, προκειμένου η συμμορία του Σβάμπ και των τραπεζιτών να γκρεμιστεί από την έδρα της στη Μεγάλη Βαβυλώνα (Νέα Υόρκη).
 
Ο Τζειμς Σταυρίδης, αυτός ο κατ’ευφημισμόν Έλληνας στη καταγωγή (και από ιερέα πατέρα κι όλας), αντί να τιμήσει τη γενιά του και τη καταγωγή του, καθίσταται ως ένα άκρως επικίνδυνο παράσιτο σε παγκόσμια κλίμακα, μιας και η θέση που κατέχει αυτή τη στιγμή ως άτυπος στρατιωτικός σύμβουλος του Πενταγώνου, απειλεί ένθεν κα κακείθεν με παρανοϊκές προτροπές. 
 
Πλέον οι μάσκες ολονών έχουν καταπέσει και αυτό είναι πράγματι ευλογία Θεού. Παρ´όλα αυτά, η ανθρωπότητα κρατάει την ανάσα της, βλέποντας ένα μάτσο παρανοϊκούς να παίζουν…παιχνίδια πολέμου σαν σε εικονική ηλεκτρονική πλατφόρμα, επιβεβαιώνοντας πλήρως τον μακαρίτη μεγάλο σκηνοθέτη και διανοούμενο Στάνλεϋ Κιούμπρικ και την απίστευτη ταινία του «SOS Πεντάγωνο καλεί Μόσχα» που γυρίστηκε πριν κοντά 60 χρόνια!
 
Η δυναμική της Ρωσίας πλέον είναι πλέον μη αντιμετωπίσιμη με συμβατικό στρατό και την σπρώχνουν χωρίς όρια στο να σκορπίσει παντού τον όλεθρο. 
 
Η συμφωνία με τα σιτηρά και τα λοιπά προϊόντα η οποία επετεύχθη μέσω του Πούτιν, δεν ισχύει πλέον επειδή έχει καταπατηθεί πλειστάκις από τους αδίστακτους Δυτικούς Νεοταξίτες. Και για να επανενεργοποιηθεί, οι Δυτικοί θα πρέπει να ξεβρακωθούν κι άλλο και αυτό φυσικά το ξέρουν άπαντες. Το ξεβράκωμα που έχουν ήδη φάει οι ΝΑΤΟϊκοί είναι άνευ προηγουμένου κι αν αναγκαστούν να πλεύσουν με τα νερά του Βλαδίμηρου, θα πρέπει και να …αυτοκτονήσουν. Πίστεψαν στον Ζελένσκι και στις… στρατιωτικές ικανότητες του(!) και φυσικά μάζεψαν γρήγορα τα βρεγμένα τους. Τίποτε απολύτως δεν τους βγήκε και δεν ήταν δυνατόν να τους βγεί. Ο Πούτιν ήταν απολύτως έτοιμος για μια τιτάνια σύγκρουση κι αυτό επειδή στο διάστημα 2013-2019, ισχυροποιήθηκε τόσο πολύ, που ούτε οι ίδιοι το φανταζόταν. Σήμερα, η Ρωσία κατέχει τα πλέον σύγχρονα όπλα στον πλανήτη, με πολύ πιο προηγμένη τεχνολογία από τη Δύση. Και ο πόλεμος της Ουκρανίας το πιστοποιεί. 
 
Η Υφήλιος, θα μπεί μέσα στο μάτι του κυκλώνα, αν δεν είναι ήδη. Οι Νεοταξίτες πλέον θα παίξουν τα ρέστα τους. Ξέρουν ότι προκαλούν με τη συμπεριφορά τους την μεγαλύτερη καταστροφή από καταβολής κόσμου, αλλά…σφυρίζουν αδιάφορα και συγχαίρει ο ένας τον άλλον για την …περίφημη πορεία της ολικής Παγκοσμιοποιήσεως, αλλά απλά κοροϊδεύουν τον εαυτό τους τον ίδιο. 
 
Αν συμβεί πράγματι αυτό που σχεδιάζουν, τότε είναι βέβαιο πια και στον πιο δύσπιστο, ότι η ώρα της Αποκαλύψεως έχει φτάσει…




Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ολοι ενοχοι. Και Πουτιν και Ζελενσκυ και ΕΟΚ και ΝΑΤΟ.
Σ.Μ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.