31 Δεκεμβρίου 2009

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010.

Εμβλημα από το μπράτσο Τούρκου πιλότου αφιερωμένο στον κ. Βενιζέλο που επιδιώκει την μείωση των αμυντικών δαπανών!!

Το Ισλάμ και οι νέοι "Ελληνες" ιθαγενείς έδειξαν τον σωστό τρόπο εορτασμού των Χριστουγέννων στο κέντρο του Πειραιά!!!!!

Υπέγραψε κι εσύ για μια Ελλάδα των Ελλήνων. Οχι στην παραχώρηση κληρονομικών και ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων στους φιλοξενούμενους.....

28 Δεκεμβρίου 2009

Λίγα λόγια για την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας από τον Σπύρο Χατζάρα.

Δημοψήφισμα για τους λαθρομετανάστες. Του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου.

26 Δεκεμβρίου 2009

Υποπτη η επιθυμία απόδοσης ιθαγένειας και όχι υπηκοότητας στους αλλοδαπούς φιλοξενούμενους.......

Υπαξιωματικός της Ε.Φ. που ανακρίθηκε για την κλοπή της σωρού του Τάσσου Παπαδόπουλου ξεσπά.....Πάλι ρεζίλι έγινες ανθέλληνα Χριστόφια...

Αληθινές συλλήψεις ή προβοκάτσια; Ελληνική κατασκοπεία σε βάρος της Τουρκίας;

25 Δεκεμβρίου 2009

Δείτε την πλύση εγκεφάλου που κάνουν στα παιδιά της ΣΤ Δημοτικού ώστε να αποδέχονται και να συμβιώνουν με τους μετανάστες που ήρθαν απρόσκλητοί!!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ: ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ.

Του ΦιλοΧρίστου ημών στρατού..........

Μαχαίρι στον λαιμό του Χριστού μέσα στις Αγιες μέρες αποφάσισε να βάλει το Indymedia. Δείτε και φρίξτε.

24 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ φίλοι μου. Να τα πούμε;

23 Δεκεμβρίου 2009

Χριστούγεννα 2009. Οδοιπορικό στην μαρτυρική Κορυτσά της Β. Ηπέιρου.

22 Δεκεμβρίου 2009

Συνελήφθει για σύσταση συμμορίας προ δύο ημερών ο Σύριος που κατηγόρησε αστυνομικό ότι του έσκισε το Κοράνιο. Τα πουλημένα ΜΜΕ το απέκρυψαν!!

21 Δεκεμβρίου 2009

Γράμμα στον σύντροφο Παπανδρέου από έναν αγανακτισμένο πολίτη......

Βρέθηκαν οι ρίζες του Πρωθυπουργού της Βαρδαρίας Νικόλα Γκρουέφσκι. Ο παππούς του ήταν Ελληνας από την Φλώρινα και έπεσε ηρωϊκά μαχόμενος το 1940!!!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.