30 Οκτωβρίου 2009

Η Παιδεία μετά την εξάλειψη του όρου "Εθνική" φαίνεται ότι δεν θα είναι καν ελληνική......

29 Οκτωβρίου 2009

Κύριε Χρυσοχοϊδη μην ενεργείτε ως Υπουργός προστασίας του κουκουλοφόρου και του τρομοκράτη - δολοφόνου και μετά κάνετε ότι "νευριάσατε" και καλά.....

Αναγνώριση χρέους και τιμής για την Μεραρχία. Σε Μεραρχία «Ηπείρου-Κατσιμήτρος» μετονομάστηκε η VIIIη Μεραρχία.

Θέλουν αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας οι Τούρκοι! Αρθρο του Νίκου Χιδίρογλου.

27 Οκτωβρίου 2009

Επισήμως οι πρώτοι νεκροί από το εμβόλιο του ιού της γρίπης Η1Ν1. Ο Ομπάμα απαγόρευσε τον εμβολιασμό των παιδιών του;

Ξημερώνει 28η Οκτωβρίου. Ελληνες ας θυμηθούμε.........

Νταβούτογλου: Εχω ένα όνειρο για τα Βαλκάνια, την PAX OTHOMANA.Την Οθωμανική ειρήνη επί το ελληνικότερον.

Που βρίσκονται θαμμένα τα παλικάρια μας στην Βόρειο Ηπειρο; Το κράτος οφείλει να βρεί όσους μπορεί ακόμα και με την μέθοδο DNA. Κάλη αρχή από το ΓΕΣ.

Ας τιμήσουμε τους Ηρωές μας με την ανάρτηση της Σημαία μας σε κάθε σπίτι. Αντίσταση στον αφελληνισμό της Ελλάδας.

Σχετικά με το geocities. Ανοδος και πτώση στο διαδίκτυο!!!! Το μόνο εύκολο.

Τουρκικό σκάφος της ακτοφυλακής κατεδίωξε ελληνικό του Λιμενικού Σώματος στην βραχονησίδα Ζουράφα (Λαδοξέρα) της Σαμοθράκης.

Ο εθνομηδενισμός μας παρασύρει στον γκρεμό. Αρθρο του Νίκου Χιδίρογλου.

26 Οκτωβρίου 2009

Αγιος Δημήτριος ο Μυροβλήτης. Προστάτης της Θεσσαλονίκης μας και ολόκληρης της Ορθοδοξίας.

25 Οκτωβρίου 2009

Συνέντευξη του πρώτου προέδρου των Σκοπίων Κίρου Γκλιγκόρωφ στον Παναγιώτη Σαββίδη του "Πρώτου Θέματος".

Δελτίο Τύπου της Πολιτικής παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ για το θέμα των Συμπροσευχών και του Οικουμενισμού.

Αρθρο του Αντώνη Σαμαρά στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ δίνει εθνική διάσταση στην υποψηφιότητά του ως προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

24 Οκτωβρίου 2009

Η αγέρωχη στάση των Ελλήνων Πομάκων στην ετήσια Σύνοδο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του ΟΑΣΕ, χάλασε τα σχέδια των Τούρκων.

Παρουσίαση ενός νέου βιβλίου του Χρίστου Γούδη. Αλλού και Κάπως.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.