29 Σεπτεμβρίου 2009

Δώσανε βίζα και μάλιστα ατελώς (!) στον τούρκο δημοσιογράφο που υπέστειλε την Ελληνική σημαία στα Ιμια και ανέβασε την τουρκική το 1996.

28 Σεπτεμβρίου 2009

Οταν ακούτε να μιλούν οι πολιτικοί, οικονομικοί και άλλοι παράγοντες για την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, τα πράγματα δεν είναι τόσο αθώα και απλά.

Nέο άλμα του ιστολογίου μας στην λίστα του ΤΟΡ 100 του Sync, επί συνόλου 45.313 ελληνικών blogs!!!!!

Καλλιόπη Λιμναίου - Παπακώστα. Την ξέρετε; Οχι γιατί δεν είναι υποψήφια στις εκλογές. Είναι μια αρχαιολόγος που ανακάλυψε άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου.

Οι Μασώνοι αναγνώρισαν τα Σκόπια ως Μακεδονία. Καλά δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό.

27 Σεπτεμβρίου 2009

Νίκη του Χάμιλτον στη νυχτερινή Σιγκαπούρη.

26 Σεπτεμβρίου 2009

Ερντογάν: "Το θέμα των Τούρκων εποίκων λύθηκε είναι πλέον πολίτες της ΤΔΒΚ!!!!". Ο τσαμπουκάς του Τούρκου και ο ραγιαδισμός του Χριστόφια.

Ο ευρωβουλευτής Θ. Πλεύρης αναστατώνει τα Σκόπια με ερώτησή του προς την Κομισιόν για την τύχη του φιλέλληνα Σέρβου Γκλιγκορίεβιτς.

25 Σεπτεμβρίου 2009

Ανακοίνωση της ΣΦΕΒΑ (Συντονιστικής Φοιτητικής Ενωσης Βορειοηπειρωτικού Αγώνα) για τις εκλογές και το Βορειοηπειρωτικό ζήτημα.

Ανατιμολογήσεις στα "μαθητικά" Laptop έφερε η διάταξη για την προμήθεια τους από τους μαθητές της Α Γυμνασίου. Η κερδοσκοπία σε όλο της το μεγαλείο.

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.

23 Σεπτεμβρίου 2009

Πολιτιστικό έγκλημα κατά της Ελλάδας. Οριστικά Τούρκος ο Καραγκιόζης λόγω ελληνικής αδιαφορίας!!!!

Τα Greeklish επηρεάζουν αρνητικά την ορθογραφική ικανότητα των Ελλήνων μαθητών.

22 Σεπτεμβρίου 2009

Νέα υπόθεση τουρκικής κατασκοπείας στην Χίο.

Πινακίδα του Δισπηλιού Καστοριάς. Οι Ελληνες αυτόχθονες άφησαν αποδείξεις του 5.000 π.Χ. Ποιός θέλει να τα κρύβει και γιατί;

Λιμναϊος Προϊστορικός Οικισμός Δισπηλιού Καστοριάς 5.500 π.Χ.!!!

Περήφανη στάση του Ελληνα Πρέσβη στην Γερμανία, Αναστασίου Κριεκούκη που στάθηκε μόνος υπερασπιζόμενος την Μακεδονία εμπρός στον Πρόεδρο των Σκοπίων.

Υποπτο γραφικό του ΑΝΤ1 για τις εκλογές παραπέμπει σε Ελληνική Σημαία χωρίς Σταυρό!!!!!

21 Σεπτεμβρίου 2009

Επικίνδυνες κινητοποιήσεις του Τουρκικού Στρατού παρακολουθούνται στενά από τις Ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις.

Ποιοί υπέγραψαν το κείμενο που ζητά την δίωξη των Ελλήνων εθελοντών της Βοσνίας το 2005. Διαβάστε το θα γνωρίσετε μερικά γνωστά ονόματα.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.