Σελίδες

13 Ιουλίου 2023

Επτά εθνικές μειοδοσίες σε μία χειραψία!

Μέχρι σήμερα, κάθε εθνική υποχώρηση, μειοδοσία, ή ακόμα και προδοσία, γινόταν ως μεμονωμένη πράξη ή σταδιακά.
 
Η αποστασία που οδήγησε στην απόσυρση της Μεραρχίας και την εισβολή στην Κύπρο, ήταν μία προδοσία που χρειάστηκε 12 ολόκληρα χρόνια για να ολοκληρωθεί.
 
Αντίστοιχα, τα Ίμια, η νέα δομή του ΝΑΤΟ και οι προδοσίες του Ελσίνκι και της Μαδρίτης, έγιναν πάλι σε… δόσεις.
 
Ουδείς ηγέτης όμως ακόμα και στις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας, δεν τόλμησε να κάνει αυτό που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Βίλνιους.
 
Όπου με μία χειραψία (σ.σ. με τον Ταγίπ Ερντογάν), επικύρωσε επτά διαφορετικές εθνικές μειοδοσίες, οι οποίες όλες συντελέστηκαν επί των ημερών του, και εάν κάποιος της προέβλεπε έστω και μεμονωμένα το 2019, θα τον χαρακτήριζαν «συνωμοσιολόγο».
 
Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο σοβαρή, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την μοναδική ευκαιρία να διαγράψει με μία κίνηση και τα επτά εγκλήματα που διέπραξε εις βάρος της εθνικής κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων, με ένα απλό «βέτο», την ώρα που η Τουρκία αποτελούσε το μαύρο πρόβατο της συμμαχίας.
 
Πρώτη μειοδοσία, το παράνομο μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης. Πρόκειται για την ύψιστη επιθετική ενέργεια της Τουρκίας έπειτα από την εισβολή στην Κύπρο. Με αυτή την ενέργεια, η Τουρκία άλλαξε τα σύνορα της Ελλάδος, κατέλαβε περιοχές εθνικής κυριαρχίας και κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας, χωρίς να πέσει ούτε σφαίρα. Η Τουρκία επιχειρεί κανονικά βάση αυτό που παράνομου μνημονίου, χωρίς η Ελλάδα αν έχει αντιδράσει.
 
Δεύτερη μειοδοσία, η κατάργηση του EastMed. Πρόκειται για την απεμπόληση της μεγαλύτερης διπλωματικής επιτυχίας που έχει καταγράψει η χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες, η οποία μάλιστα είχε καταστεί και νόμος του αμερικανικού κράτους. Η Τουρκια όμως χρησιμοποιώντας τους ανθρώπους της εντός του αμερικανικού υπουργείου εξωτερικών, κατάφερε να εξαπατήσει το Κογκρέσο και παρά τις διαμαρτυρίες πολλών βουλευτών, να καταφέρει την ακύρωση του υψίστης εθνικής σημασίας αγωγού.
 
Τρίτη μειοδοσία, ο αφοπλισμός των νησιών του Αιγαίου κατά απαίτηση της Τουρκίας, με πρόσχημα την αποστολή στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία. Η κυβέρνηση αντί να απαιτήσει την άμεση αντικατάσταση όλων των οπλικών συστημάτων που απέστειλε, αποσύροντας στα από τα νησιά, σιώπησε.
 
Τετάρτη μειοδοσία, το περιβόητο ΤουρκοΑιγαίο (Turkaegean). Πρόκειται για μία ενέργεια εφάμιλλη της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών, αφού και εδώ παραδώσαμε όνομα, επιτρέποντας του στην Τουρκία να το διεκδικήσει και να το «καταλάβει» ανενόχλητη.
 
Πέμπτη μειοδοσία, η νέα εισβολή στην Κύπρο, με τα Βαρώσια και πλέον την Αμμόχωστο. Αττίλας 3, χωρίς καμία αντίδραση από την ελληνική κυβέρνηση.
 
Έκτη μειοδοσία, η κατάργηση της συνθήκη του Μοντρέ, προπομπός για την κατάργηση της συνθήκης της Λωζάνης, και η αντικατάσταση της Κύπρου στους χάρτες της Βορειοατλαντικής συμμαχίας, από συντεταγμένες.
 
Έβδομη μειοδοσία, η επέκταση του Casus Belli στην Κρήτη. Χωρίς την παραμικρή αντίδραση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
 

4 σχόλια:

  1. ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ13 Ιουλίου, 2023 23:30

    Όποιος μας πρόδωσε και θα μας προδώσει, δεν θα μας συγχωρέσει ποτέ για την πράξη του αυτή.
    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ. ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ, ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ... ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ...
    Το Κυπριακό έχει μεταβληθεί σε εθνική γάγγραινα και αποτελεί εθνική περιπέτεια στην οποία σύρεται η Ελλάς και η μόνη λύση που σπομένει είναι μια απ ευθείας συνεννόηση με τους Τούρκους.» (14-12-1958.) ΚΑΙ ΤΟ 1974 ΕΓΕΝΕΤΟ Η ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ...
    Αρχίζουν λοιπόν οι ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, παρ όλον ότι οι βάρβαροι συνεχίζουν να αλωνίζουν στην Κυπριακή και Ελληνική ΑΟΖ και FIR, να εισβάλλουν για δεύτερη φορά στην σκλαβωμένη ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ και να διεκδικούν πάτρια ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΑΝ ΠΟΤΕ……Αναμενόμενη και αυτονόητη για ακόμη μια φορά η εγκατάλειψη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ και από τους Έλληνες ταγούς μας αλλά και από τους άσπονδους δόλιους συμμάχους μας……!

    Συνεχίστε λοιπόν και σήμερα τυχόν επίδοξοι ολετήρες της Ελλάδας και της Ελληνικής Κύπρου και περπατήστε στην πεπατημένη οδό που ακολούθησαν και ορισμένοι προκάτοχοι σας….

    Και σημειώστε...Σαράντα χρόνια μετά, την 1η Αυγούστου 2004, στα αποκαλυπτήρια του μνημείου πεσόντων της μάχης της Τηλλυρίας, ο Στρατηγός Γεώργιος Καρούσος ανέφερε: «Σας βεβαιώνουμε, νεκροί συμπολίτες μας, ότι είμαστε έτοιμοι να λογοδοτήσουμε για τον απρόσφορο θάνατο σας. Έτοιμοι για όλα, όταν σε λίγο εκμετρώντας τον βίο μας, βρεθούμε απέναντι σας. Αλίμονο στους ανέτοιμους που ζουν με τις ψευδαισθήσεις ότι θα αποφύγουν το κολαστήριο της αδέκαστης ιστορίας, που επέρχεται ως καταλύτης και κριτής αδυσώπητος, για όσα έπραξαν εις βάρος αυτών που τους εμπιστεύτηκαν».
    Ο φιλήκοος τῶν ξένων εἶναι προδότης». Καποδίστρας.

    H TOYΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΟΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΙΣΤΙΑ...

    Μπουμεραγκ ο δι..Απρεπής και Ελληνοπρεπής, από ημικατεχόμενη Ελληνική Κύπρο, που σήμερα λησμονήθηκε πάλι και έτοιμη για νέες προδοσίες και πισώπλατες μαχαιριές είναι ...

    Tu quoque, Brute, fili mi. Μια λατινική φράση, που σημαίνει KAI ΕΣΥ ΤΕΚΝΟ ΒΡΟΥΤΕ;
    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕ Ο ... ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΒΡΟΥΤΟΣ...






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μεγαλο εθνικο μας προβλημα ειναι οτι οι προδοτες εχουν συξηθει τοσο επικινδυνα που δεν μπορουμε πλεον ουτε να τους καταναλωσουμε ουτε να τους χωνεψουμε...
    Σ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαθεια χωστε το μαχαιρι στους βρυκολακες της Ελλαδας και Κυπρου μεχρι το κοκκαλο.
    Ευγε!
    Κ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο εθνικός μειοδότης είναι αυτός που ξεπουλάει το εθνικό συμφέρον και παραδίδει στους εχθρούς μας, αυτό που απαιτούν. Το ότι πανηγυρίζουν πως κάτι κράτησαν, αυτό ούτε τους βαρβάρους δεν ενοχλεί, αφού για αυτούς είναι κάτι ασήμαντο, αφού πήραν την μεγάλη πίττα και έμεινε ένα ψίχουλο....
    Αυτοί, που τα δίνουν όλα είναι ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, όπως π.χ. συνέβη στην Ελληνική Κύπρο το 1974 από κάποιους άλλους επονομαζόμενους και αυτοαποκαλούμενους...εθνάρχες. Οι πράξεις και μέρες των σημερινών εθνοπροδοτών, δεν διαφέρουν από αυτούς.
    Λοιπόν,
    Προσέχετε φαύλους πολιτικούς· μέλι γαρ αποστάζει από χειλέων προδοτών πολιτικών, ή προς καιρόν λιπαίνει σον φάρυγγα, ύστερον μέντοι πικρότερον χολής ευρήσεις και ηκονημένον μάλλον μαχαίρας διστόμου. Παράφραση.
    Μ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.