4 Οκτωβρίου 2022

ΑΕΚ – OPAP Arena: Καλλιτέχνες ζητούν να κατέβει ο δικέφαλος αετός από το νέο γήπεδο (σχόλιο μικρασιάτισσας στο άρθρο του Γ. Καράλη)

ΑΕΚ – OPAP Arena: Καλλιτέχνες ζητούν να κατέβει ο δικέφαλος αετός από το νέο γήπεδο – «Προάγει εθνικισμό και χουλιγκανισμό» 
 
Ο νέος σύμβουλος επικοινωνίας της ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής, απάντησε εύτολμα, για τον ατσάλινο αετό έξω από την «Αγια-Σοφιά - Opap Arena» με στίχους από «Κίτρινα Ποδήλατα».
 
Ο Γιάννης Καραλής έδωσε τη δική του απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τον ατσάλινο αετό της ΑΕΚ, που βρίσκεται έξω από την «Αγια-Σοφιά – Opap Arena».
 
Σε μια φωτογραφία που ανέβασε από το γλυπτό, που έχει πάρει θέση έξω το γήπεδο της Ένωσης, ο σύμβουλος επικοινωνίας των «κιτρινόμαυρων» έβαλε για λεζάντα επιλεγμένους στίχους από «Κίτρινα Ποδήλατα» και συγκεκριμένα το κομμάτι «το ποντίκι και ο αετός». 
 
Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ανάρτηση: 
 
«Για ένα ποντίκι που ήτανε στα χώματα κρυμμένο
Στο σώμα αταξίδευτο και στην ψυχή χαμένο
μες στην καρδιά του μοναχό και πάντα φοβισμένο.
 
Κατέβηκε ένας αετός μια μέρα στο χωράφι,
η πείνα του αχόρταγη, το ράμφος του ξυράφι. 
 
Τον έπιασε τον ποντικό, του κόπηκε η μιλιά του.
Θεέ μου πόσα έχασα μ’ αυτούς που μπερδευόμουν,
ωραία είναι εδώ ψηλά, εγώ γιατί σερνόμουν;
 
Τον κοίταξε ο αετός και του ‘πε θυμωμένα:
«Αν σ’ ήθελε ο Θεός ψηλά, ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ». 
 
Μην στάζεις το φαρμάκι σου χωρίς να κάνεις βήμα
Ή κουνά το κορμάκι σου ή… ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ!!!!

 
(Αποσπάσματα από το «Ο ΑΕΤΟΣ ΚΙ Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ» – Παπακωνσταντίνου, ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ). 
 
Δικό μας … 
 
ΕΛΑΤΕ ΝΕΝΕΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΕΚ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ….. 
 
Σημειώνεται ότι και άλλοι προοδευτικοί φιλότουρκοι σύντομα θα απαιτήσουν να καταργηθεί και το όνομα ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ….
 
ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ, ΠΑΡΤΕ ΜΑΥΡΟ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ, ΤΟ ΣΤΡΑΒΟ ΝΑ ΚΑΝΤΕ ΙΣΟ …. 
 
H επιστολή που ο Κολοκοτρώνης που διέταξε «τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους». Ο “Γέρος του Μοριά” είχε προειδοποιήσει ότι δεν θα δείξει έλεος σε κανένα “τουρκοπροσκυνημένο”
 
Ο Κολοκοτρώνης έπαιρνε το κεφάλι στους προδότες. Ο Γέρος του Μοριά είχε προειδοποιήσει ότι δεν θα δείξει έλεος σε κανένα Τουρκοπροσκυνημένο. Τις προειδοποιήσεις του αυτές, τις κατέγραφε σε επιστολές, για να είναι σίγουρος ότι θα φτάσουν παντού. 
 
Γιατί ο Κολοκοτρώνης έγραψε την επιστολή; 
Το 1825 όταν στο Μοριά έφθασε ο Ιμπραΐμ, που σκόρπισε τον φόβο, πολλοί υπέκυψαν στις απειλές του κι άφησαν τα όπλα. Έντρομοι, από την ανεξέλεγκτη βία και τη βαρβαρότητα, γύρισαν στα χωράφια και τα σπίτια τους, δηλώνοντας υποταγή. Επικεφαλής όσων συνεργάστηκαν με τον Αιγύπτιο, ήταν ο καπετάνιος Δημήτρης Νενέκος … 
 
Ο Νενέκος είχε δείξει από την αρχή το σκληρό του πρόσωπο, αφού για να γίνει οπλαρχηγός του προκρίτου της Πάτρας, δολοφόνησε δύο πολεμιστές που διεκδικούσαν κι αυτοί το αξίωμα. 
 
Στην αρχή ο Νενέκος διακρίθηκε σε αρκετές πολιορκίες. Μετά την πολιορκία και την πτώση του Μεσολογγίου όμως, ο άλλοτε πατριώτης οπλαρχηγός δεν μπόρεσε να αντισταθεί στα προνόμια που του έταξε ο σουλτάνος Ιμπραΐμ και ξεκίνησε τη συνεργασία μαζί του. Έτσι προσκύνησε, δηλαδή αλλαξοπίστησε και άρχισε να πολεμά εναντίον των Ελλήνων. Σε λίγο καιρό είχε γίνει επικεφαλής των «τουρκοπροσκυνημένων». Οι προδότες άρχισαν να αυξάνονται με ανησυχητικό βαθμό. 
 
Αυτό κινητοποίησε τον Γέρο του Μοριά, ο οποίος αποφάσισε να λάβει τα μέτρα του. Προκειμένου να αναζωπυρώσει την επανάσταση, συνέταξε κάποιες επιστολές. Μέσω των επιστολών αυτών προειδοποιούσε πως, όποιο χωριό δεν επανερχόταν στο ελληνικό στρατόπεδο, θα το πλήρωνε με αίμα. 
 
Ο φόβος… 
 
Αν φοβόντουσαν τον Ιμπραΐμ, ο ευφυής στρατηγός κατάλαβε ότι έπρεπε να φοβούνται αυτόν πιο πολύ. Δεν έβαλε όμως στο στόχο τους απλούς χωρικούς. Ο Κολοκοτρώνης δεν ήταν μικροκακοποιός, αλλά ηγέτης μιας επανάστασης. Με τον στρατηγικό του νου κατάλαβε ότι πρέπει να κυνηγήσει την ηγεσία του προδοτικού κινήματος, δηλαδή τον Νενέκο, που είχε γίνει Μπέης, είχε πάρει χρήματα και γη και συγκρούστηκε σε μάχες με τους πρώην συμπολεμιστές του. 
 
Ο γέρος του Μοριά ορκίστηκε να τον σκοτώσει μόλις έμαθε ότι ο Νενέκος είχε την ευκαιρία να σκοτώσει τον Ιμπραΐμ, όταν χάθηκε στο δάσος κι όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά τάχθηκε με το μέρος του. Και ο γέρος όπως πάντα κράτησε τον λόγο του. 
 
Ο Σαγιάς, το πρωτοπαλίκαρό του, με εντολή του Κολοκοτρώνη τον σκότωσε. Λίγες μέρες μετά την εκτέλεση του Νενέκου, το μαζικό προσκύνημα τελείωσε. Ο φόβος ήταν πιο μεγάλος προς τον Κολοκοτρώνη, που έβαζε μπροστά το ιδανικό της ελευθερίας, παρά προς τον Ιμπραΐμ. 
 
Το κείμενο της επιστολής του Κολοκοτρώνη, έχει ως εξής: “Εις Ελόγου Σας χωρία της Λιοδώρας, όλα από Ζάτουνα έως Ασπρα Οσπήτια. Ευθύς όπου λάβετε το παρόν μου να ακούσετε την φωνήν του γενναιοτάτου χιλιάρχου Δημητράκη Πλαπούτα, τον οποίον διορίζω με πληρεξουσιότητα να πάρη τα άρματα σας και όλοι μαζύ να ελθήτε το ογληγορώτερον κατά το χρέος σας. Του έδωσα άδεια δια εκείνους από εσάς όπου δεν θελήσουν να θύση και να απολέση με φωτιά και τζεκούρι, οι δε λοιποί είσθε εις την αγάπην μου και κάμνετε το χρέος σας με προυθυμίαν, και ελπίζω ότι θ’ ακολουθήσετε χωρίς δυσκολίας. Ακολουθήσατε λοιπόν καθώς σας γράφω και ακολουθήσατε τον Καπιτάν Δημητράκη να προφθάσετε το ογληγορώτερον. 
15 Ιουνίου 1822, Σαραβάλι εκ της πολιορκίας Πατρών.
 
ΑΝΤΕ ΟΔΕΥΣΑΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΡΙΑ ΑΝΘ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ.
 
Π.Β. Συγγραφέας Μικρασιάτισσα.



Share

5 σχόλια:

ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ είπε...

Συνέχισε αγαπητή μας πατριώτισσα και Μικρασιάτισσα με τον κονδυλοφόρο σου, από χρυσόφτερο Δικέφαλου αετού σου να γράφεις.

Και Άντε Ελάτε Κιότουρκοι ( Γαλάζιοι τούρκοι, που μόνο γαλάζιοι, δεν είναι, αλλά κατακόκκινοι από αίμα αθώων Μικρασιατών) και εσείς ασεβείς τουρκολάγνοι και ανθέλληνες, τον δικέφαλο να αγγίξετε και ζωντανός θε να γενεί και με τα νύχια του θα σας αρπάξει και στον Καιάδα θα σας πετάξει.

Σε τι διαφέρετε από τους Τουρκομογγόλους, εσείς Εφιάλτες και Δούρειοι Ίπποι εντός των τειχών μας, που ιταμά δηλώνουν ....
Π.χ. Ο δημοσιογράφος της Yeni Safak, Ιμπραήμ Καραγκιούλ, που έχει στενές σχέσης με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ερντογάν ανέφερε: «Η ΑΕΚ, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος της Αθήνας, άλλαξε το όνομα του γηπέδου σε Αγία Σοφία. Ας είναι …Μια μέρα θα το κάνουμε τζαμί» ....

Άντε και σύντομα και ένα μεγαλειώδες γήπεδο στη Κωνσταντινούπολη και ... Ελάτε βάρβαροι δέν θά σάς φοβηθούμε και μέσα στήν Αγιά Σοφιά θά πά λειτουργηθούμε.

Και μια ολοπρόσωπη μάσκα καρναβαλιού συνέχεια να φοράτε ανθέλληνες τουρκόσποροι, να μην σας βλέπουν οι άνθρωποι και μια ομπρέλα να κρατάτε χειμώνα καλοκαίρι, κακό καιρό, καλό καιρό για να μην σας βλέπει ούτε και ο Θεός και τον κακό σας τον καιρό ...

ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΜΑΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ.

Ο καιρός γαρ εγγύς .. ΤΥΜΜΑ ΤΥΜΜΑΤΙ ΤΙΣΑΙ ....

Με τους απρεπείς γίνομαι δι...ΑΠΡΕΠΗΣ.


Ανώνυμος είπε...

Όποιος μας πρόδωσε και μας προδίδει δεν θα μας συγχωρέσει ποτέ για την πράξη του αυτή. Ο Ελληνισμός θα τον θυμάται πάντα και θα τον αναθεματίζει.
ΑΕΚ ΨΗΛΑ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ....
Κ.Κ.

Ανώνυμος είπε...


Στὴν πόρτα τῆς Ἁγια-Σοφιᾶς, ποὺ σφάλισεν
ἑνὸς ἀγγέλου χέρι.
διπλοσφαγμένος ἔπεσ᾿ ὁ Δικέφαλος
ἀπ᾿ τ᾿ ἄπιστο μαχαίρι.

Στὴν πόρτα τῆς Ἁγια-Σοφιᾶς, σπαράζοντας
μὲ ματωμένα στήθη,
τὶς δυὸ φτεροῦγες ἅπλωσ᾿ ὁ Δικέφαλος
καὶ πάλι ὀρθὸς ἐστήθη.

Καὶ στοίχειωσε καὶ θέριεψε καὶ πλήθυνεν
ὁ νεκραναστημένος
κι ἔγιν᾿ ὁ ἕνας μύριοι Ἀϊτοὶ Δικέφαλοι
στὸ δουλωμένο Γένος.

Καὶ πέταξε στὰ πέρατα καὶ φώλιασεν,
ὅπου σκεπὴ τὸν κρύβει:
Σὲ μοναστήρι, σ᾿ ἐκκλησιὰ καὶ σ᾿ ἄρχοντα
καὶ σὲ φτωχοῦ καλύβι.

Στὴν πλάκα τοῦ μοναστηριοῦ τὸν σκάλισε
καλόγερος τεχνίτης,
ἡ καλομανα φυλαχτὸ τὸν φόρεσε
στ᾿ ἀνήμπορο παιδί της.

Στὸν ἀργαλειό της καθιστὴ μερόνυχτα
τὸν ὕφαν᾿ ἡ βοσκούλα,
περήφανος ὁ ἄρχοντας τὸν ἔδεσε
στὸ δαχτυλίδι βούλα.

Κρεμάστηκε ἀπ᾿ τὰ νύχια του τ᾿ ἀκοίμητο
τῆς Παναγιᾶς καντήλι
κι ἅγιασε στοῦ Χριστοῦ τὸ Τετραβάγγελο
γραμμένος μὲ κοντύλι.

Τέσσερα μαῦρα ἀτέλειωτα ἑκατόχρονα
βουβὸς κι ἀποκρυμένος
κλωσοῦσε τὴν ἐκδίκηση ὁ Δικέφαλος
στὸ δουλωμένο γένος.

Ξάφνου μιὰ μέρα βρόντησ᾿ ὁ ἀντίλαλος:
«Ὡς πότε, παλληκάρια!»
Καὶ μύριοι Ἀϊτοὶ Δικέφαλοι φτερούγισαν
ἀπὸ σπαθιῶν θηκάρια. Γ. Δροσίνης

Σε εμβατήριο το έχουμε διαμορφώσει.

Τα φτερά του Δικέφαλου την Κύπρο μας σκεπάζουν μαζί με του Σταυραετού του Μαχαιρά και οι Τούρκοι δεν μας τρομάζουν όπως και οι ανθέλληνες....

ΑΕΚ ΕΛΛΗΝΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ρίγη συγκίνησης και περηφάνειας προκάλεσε η εκδήλωση και τα εγκαίνια του γηπέδου της αγαπημένης μας ΑΕΚ, στον πολύπαθο Ελληνικό λαό της Κύπρου....

Επ ευκαιρία καλοπροαίρετα και με αγάπη θα κάνω μια επισήμανση. Αφορμή μου έδωσε σχετικό σχόλιο σε τιμητικό άρθρο του koukfamily.

Aπλά προς ενημέρωση το καταχωρώ αυτούσιο.....

Τιμώ ιδιαίτερα την ΑΕΚ ( Πατριωτική ΑΕΚ έχουμε και στην Λάρνακα).
Τιμώ ιδιαίτερα τους Μικρασιάτες αδελφούς μας. Δεν λησμονώ τα ιερά μας πάτρια εδάφη, την Αγιά Σοφιά..., αλλά νομίζω ότι μη ηθελημένη παράλειψη ήταν που δεν αναφέρθηκε, ούτε τιμήθηκε η πολύπαθη Κύπρος έστω με μια απλή αναφορά....και θα επισημάνω σαν Μικρασιάτισσα, ότι οι λιγοστοί επιζήσαντες πρόγονοι μου, μετά την Μικρασιατική καταστροφή, πρόσφυγες φιλοξενηθήκαν στην Ελληνική Κύπρο με αγάπη και στοργή. Περί τις 20-25000 Έλληνες Μικρασιάτες κατέφυγαν στο Ελληνικό νησί ....και οι Κύπριοι από το υστέρημα τους, τους πρόσφεραν στέγη και τους συντήρησαν για πολλά χρόνια, μέχρι που ενσωματώθηκαν στην Κυπριακή κοινωνία και από πλευράς τους προόδευσαν ...
Παρακολούθησα την εκδήλωση από αρχή και ρίγη συγκίνησης με κυρίευσαν πραγματικά αλλά και μια μικρή πικρία, που κάποιοι σήμερα ξέχασαν το δράμα της Κύπρου... με τους 350000 πρόσφυγες, τις 6000 αμάχους δολοφονημένους από τους Τούρκους, με τις 550 συλημένες εκκλησιές, με τις 850 ομήρους γυναίκες, που κακοποιήθηκαν βάναυσα, με 38% των κυπριακών εδαφών κατεχόμενα.

Αποτίω φόρο τιμής και στους Μικρασιάτες αδελφούς, αλλά και στην Ελληνική Κύπρο ευγνωμοσύνη, που φιλοξένησε την μητέρα και γιαγιά μου, που μόνο αυτές διασώθηκαν από την πολυμελή μου οικογένεια ...
Ηθική και εθνική υποχρέωση είχα καλοπροαίρετα να αναφέρω τα πιο πάνω ....
Μικρασιάτισσα πρόσφυγας που ζει στην Κύπρο.

Έλληνες Μικρασιάτες ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ που ζουν στην Ελληνική Κύπρο έγραψαν..

Συμφωνούμε με το πιο πάνω σχόλιο και εκφράζουμε και εμείς την πικρία μας. Πιστεύουμε ότι ήταν μια μη ηθελημένη εθνική παράλειψη. Ας ξεχαστεί.
Να ζήσει η ΑΕΚ, καλορίζικο το νέο γήπεδο, σύντομα και στην Κωνσταντινούπολη μας και οι Κύπριοι αδελφοί πρόσφυγες στις κατεχόμενες πατρογονικές τους εστίες.

Έλληνες με καταγωγή από Μικρά Ασία, που ζούμε στην Κύπρο.

Α.Α. Πρόσφυγας με ρίζες από κατεχόμενη Αγία Μεσαορία, γη Αγίων και ηρώων, αδελφός εθνομάρτυρα που κατέσφαξαν οι βάρβαροι, μαζί με άλλους στενούς συγγενείς και φίλους.

Ανώνυμος είπε...

Καλορίζικο το νέο γήπεδο ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και μαζί με τον Δικέφαλο Αετό ας είναι φάρος, που θα μας φωτίζει και αφυπνίζει, για να μην λησμονούμε κανένα κατεχόμενο Ελληνικό έδαφος, κανένα εθνομάρτυρα, κανένα πρόσφυγα...
Να ζήσει η ΑΕΚ.
Μ.Ρ. Πρόσφυγας από κατεχόμενη Ελληνική Κερύνεια, που θρήνησε στενούς συγγενείς.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.