15 Οκτωβρίου 2022

Μπουρκίνι αντί για μπικίνι στην Κύπρο

Μέχρι τις 5 Ιουλίου του 2022 είχαμε 4.250 γεννήσεις και 12.000 αφίξεις μουσουλμάνων από την Τουρκία στην Κύπρο που υπέβαλαν αίτηση χορήγησης πολιτικού ασύλου, δήλωσε ο γενικός διευθυντής του υπουργείου Εσωτερικών της Κύπρου Κώστας Κωνσταντίνου.
 
Του ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΚΕΦΑΛΑ*
 
Περίπου 2.000 έποικοι κάθε μήνα φτάνουν αεροπορικώς πρώτα στην κατεχόμενη Βόρεια Κύπρο από την Κωνσταντινούπολη και την Αγκυρα και αμέσως μετά περνούν στις ελεύθερες περιοχές. Οπως και στην Ελλάδα, έτσι και στην Κύπρο η παράνομη είσοδος ανταμείβεται με επιδόματα, κοινωνικές παροχές, στέγαση και σίτιση, που πληρώνουν οι αυτόχθονες, μέχρι να εγκριθεί η αίτηση ασύλου, με τη βαριά φορολογία. Το αποτέλεσμα είναι ότι σήμερα, 48 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, το 5% του πληθυσμού στις ελληνοκυπριακές περιοχές αποτελείται από μουσουλμάνους. 
 
Η κυπριακή κυβέρνηση, όπως και η ελληνική, υποκριτικά επισημαίνει ότι το Προσφυγικό (νέος μουσουλμανικός και τουρκικός εποικισμός) έχει σχεδιαστεί από την τουρκική κυβέρνηση, αλλά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όταν άρχισε να εμφανίζεται το πρόβλημα, ουδέν έχει πράξει για να το σταματήσει. Παρότι η κυπριακή κυβέρνηση έχει ενημερώσει από το 2021 την Ευρωπαϊκή Ενωση ότι «η Κύπρος αδυνατεί πλέον να δεχτεί άλλους μετανάστες» και επίσης ότι «έχει επέλθει σημαντική δημογραφική αλλοίωση του πληθυσμού καθώς και γκετοποίηση, κοινωνικά προβλήματα, καθολική εγκληματικότητα και βία», οι Βρυξέλλες και το Βερολίνο των 95.000.000 πολιτών αρνούνται να απασφαλίσουν τη βραδυφλεγή βόμβα σε έναν περιορισμένο γεωγραφικό χώρο 1.200.000 ψυχών, αρνούμενες να υποδεχτούν τους μουσουλμάνους εποίκους στις χώρες τους. 
 
Το αποτέλεσμα είναι ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια η ελεύθερη Κύπρος, με την αρωγή και την ανοχή του ελληνόφωνου πολιτικού συστήματος, έχει μετατραπεί σε έναν τεράστιο τουρκικό προσφυγικό καταυλισμό, που αναπόφευκτα θα μετασχηματιστεί σε ένα νέο τουρκικό κράτος σε λίγα χρόνια. Όμως, εκτός του τουρκικού εποικισμού της Νοτίου Κύπρου και της κατοχής της Βορείου, καθώς και της πολιτικής ανοχής στο φαινόμενο, η κατάσταση στην Κύπρο καθίσταται δραματικότερη εξαιτίας της δημογραφίας του ελληνικού πληθυσμού.
 
Από 2,41 γεννήσεις παιδιών ανά γυναίκα το 1983, ο αριθμός των γεννήσεων σήμερα έχει μειωθεί κάτω από το 1,32, ενώ οι 10.321 γεννήσεις το 2021 υπερκεράστηκαν από τις αφίξεις 13.000 μουσουλμάνων εποίκων που, εκτός των άλλων, έχουν μετατρέψει το άλλοτε κοσμοπολίτικο νησί σε μεσογειακό Ισλαμαμπάντ. Οι Κύπριοι χαριτολογώντας περιέγραφαν την κατάσταση το καλοκαίρι με τη φράση «στο νησί το μπουρκίνι έχει αντικαταστήσει το μπικίνι».
 
Και στις δύο ελληνικές χώρες η διαδικασία της σταδιακής ισλαμοποίησης μέσω της μαζικής μετανάστευσης συντονίζεται από την Τουρκία, γεγονός που ακόμα και η τουρκόφιλη Ευρωπαϊκή Ενωση στις 11 Σεπτεμβρίου περιέγραψε ως «εκπορευόμενη (weponization) από την Τουρκία». Ο καλύτερος σύμμαχος του υβριδικού πολεμού της Τουρκίας σε Ελλάδα και Κύπρο, που απειλεί να αφανίσει τον Ελληνισμό χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα, είναι το πολιτικό σύστημα. Πώς αλλιώς θα μπορούσαν να ερμηνευτούν η ανοχή, η ενθάρρυνση και η βράβευση δεκάδων ΜΚΟ που συντονίζουν την άφιξη των εποίκων στον ελληνικό χώρο, καθώς και η επίσημη βράβευση των δουλεμπόρων από το ελληνικό κράτος, όταν αυτοί κατασπαράσσουν τα σπλάχνα του Ελληνισμού με τη βοήθεια των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών και του τουρκικού κράτους; 
 
Πώς επίσης θα μπορούσε να εξηγηθεί η μαζική προβολή τουρκικών τηλεοπτικών σειρών, που σταδιακά αντικαθιστώνται από ελληνικές όπου πλούσιοι Ελληνες ερωτεύονται φτωχές μουσουλμάνες προσφυγοπούλες με μαντίλα (μπουρκίνι αντί για μπικίνι); Στην Ελλάδα και την Κύπρο ο εξισλαμισμός εκπορεύεται από την πολιτική ορθότητα της παγκοσμιοποίησης, που, αφενός, αδρανοποιεί τις κοινωνικές αντιστάσεις μέσω της έντεχνης μόχλευσης των κακώς εννοούμενων αριστερών αντανακλαστικών και, αφετέρου, λόγω της διαφθοράς του πολιτικού προσωπικού, ανταλλάσσει την τύχη του Ελληνισμού με τον διορισμό χιλιάδων κομματικών κηφήνων, τέκνων, συγγενών, φίλων και φιλενάδων στην καλά αμειβόμενη ευρωπαϊκή γραφειοκρατία των Βρυξελλών. 
 
*Διδάκτωρ Φυσικής του Πανεπιστημίου του Manchester, UK, δ/ντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών
 



Share

5 σχόλια:

ΝΕΜΕΣΙΣ είπε...

Kαι όμως οι προοδευτικοί σύντροφοι του ΑΚΕΛ, κατεδαφίζουν τα συρματοπλέγματα, για να περνούν ελεύθερα οι αδελφοί τους Μουσουλμάνοι, τους οποίους το ΑΚΕΛ διευκολύνει για απόκτηση κυπριακής ιθαγένειας, με αντάλλαγμα να εγγραφούν μέλη του και να αποδίδουν σχετική προμήθεια ... Μπούμέραγκ θα γυρίσει και για αυτούς ... κάποια στιγμή ... όταν θα υψώσουν και μουσουλμανική σημαία στο πολυτελές τους οίκημα...

Κομμάτι του συρματοπλέγματος στον Αστρομερίτη, απέκοψαν μέλη του «Ως Δαμέ» (αριστερή οργάνωση) και το μετέφεραν στη Λευκωσία και συγκεκριμένα, στο Υπουργείο Εσωτερικών, όπου το τοποθετήσαν περιμετρικά του Υπουργείου.

Όπως αναφέρει μέσω ανάρτησής του το γκρουπ στο διαδίκτυο «Ως Δαμέ», «τα συρματοπλέγματα που κόβουν την Κύπρο στη μέση, τα συρματοπλέγματα που εγκλωβίζουν τους μετανάστες στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Πουρνάρα είναι παράγωγο της ίδιας πολιτικής.
Δήλωση στελέχους του ΑΚΕΛ...
"Χρησιμοποιούμε το συρματόπλεγμα και το προσφυγόπουλο σε γραμματόσημα για να πούμε, Δεν Ξεχνώ, αλλά βάζουμε έντεκα χιλιόμετρα συρματόπλεγμα για να κρατήσουμε άλλους πρόσφυγες μακριά.
Δυστυχώς, το Μεταναστευτικό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα και πουθενά στον κόσμο δεν έχει λυθεί υψώνοντας τείχη, φράκτες και συρματοπλέγματα...."

Κάτοικοι των κοινοτήτων Ακακίου, Αυλώνας, Δένειας, Αστρομερίτη, Περιστερώνας, Κατωκοπιάς και Μάμμαρι ( Υποστηρικτές της πολιτικής του ΑΚΕΛ) πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας με οχήματα και τρακτέρ στην περιοχή των κοινοτήτων τους διαμαρτυρόμενοι για την τοποθέτηση συρματοπλέγματος στην ουδέτερη ζώνη και ζητώντας την απομάκρυνση του.

Σε ψήφισμα που εγκρίθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης και φέρει τίτλο Ακάκι – Αυλώνα – Δένεια ενάντια στο συρματόπλεγμα αναφέρεται ότι σκοπός της εκδήλωσης είναι η απομάκρυνση των συρματοπλεγμάτων, για να υπάρχει ελεύθερη και απρόσκοπτη διακίνηση ... Ποιών; Των λαθρομεταναστών ....

Δήλωση Άριστου Δαμιανού, Βουλευτή ΑΚΕΛ, μετά τη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών. Απόσπασμα.
"Και επειδή αυτά που λέμε, πρέπει να τα εννοούμε κιόλας, ότι είμαστε ένας λαός προσφύγων και μεταναστών, πρέπει οι μνήμες να διατηρούνται και να μας οδηγούν, όπως και οι διεθνείς μας υποχρεώσεις σε σωστή, δίκαιη και νόμιμη μεταχείριση όλων των ανθρώπων που κατέληξαν να βρίσκονται στην Κυπριακή Δημοκρατία ..."
Αυτονόητο συμπέρασμα ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕ ΜΕ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ....
Άνω του 5% σήμερα οι λαθροεισβολείς και καθημερινά άλλοι εκατοντάδες εισέρχονται από την κατεχόμενη Ελληνική Βόρεια Κύπρο στις ελεύθερες περιοχές που σε λίγο δεν θα είναι ελεύθερες αλλά κατεχόμενες, από τους Δούρειους Ίππους του Ερντογάν νέους εισβολείς... Η ΝΕΑ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ... ΓΙΑΣΑΣΙΝ ΑΚΕΛ ...
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΓΙΟΥΡΟΥΚΚΗΔΕΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ 150000 ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ....
Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ... ΟΛΕΤΗΡΕΣ...



Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια κα χειρότερα συμβαίνουν και στην Ελλάδα.
Είμαι απόγονος Μικρασιατικής οικογένειας με ρίζες Ελληνικές, όμαιμης και ομόδοξης, που εκδιώχθηκε από Μουσουλμάνους της Τουρκίας και αρκετά μέλη της είναι μέχρι σήμερα αγνοούμενα, κατά την Μικρασιατική καταστροφή. Ζω στην Θεσσαλονίκη. Αυτή η οικογένεια φιλοξενήθηκε μόνο από αδελφούς Έλληνες, όπως και ενάμισυ εκατομμύριο άλλοι.
Εάν κάποιοι Έλληνες πρόσφυγες τυχόν κατέφευγαν τότε σε μουσουλμανική χώρα προς βοήθεια, αγνοούμενοι θα ήταν όπως και άλλοι χιλιάδες, που σφαγιάστηκαν από Μουσουλμάνους ..Πότε μουσουλμανική χώρα έτεινε χείρα βοήθειας προς πρόσφυγες Έλληνες; ΠΟΤΕ.
Τι γυρεύουν λοιπόν οι νέοι μουσουλμάνοι εισβολείς τόσον στην Ελληνική Κύπρο, όσον και Ελλάδα και ειδικά στην Θράκη. Τι; Γιατί δεν ζητούν καταφύγιο σε πλούσιες μουσουλμανικές χώρες; Εύλογο ερώτημα...
Στην Κύπρο 350000 γηγενείς Κύπριοι εκδιώχθηκαν, από τους εισβολείς μουσουλμάνους και 5-6000 σφαγιάστηκαν ... και σήμερα κάποιοι ένθεν κακείθεν θεωρούν ότι ΠΡΕΠΕΙ να τους ενσωματώσουμε... Αλήθεια, δεν έχουν αυτογνωσία, ότι προκαλούν το δημόσιο αίσθημα ειδικά των προσφύγων .. Εγώ πάντως τους θεωρώ, όχι μόνο Εφιάλτες, αλλά και ότι ανοίγουν κερκόπορτες ..
Ντροπή.
Μικρασιάτης.

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικο και αποκαλυπτικο.
Μπραβο.

Ανώνυμος είπε...

Απόσπασμα δημοσιευθέν με πρόσθετα σχόλια...
Δυστυχώς, η ηγεσία του ΑΚΕΛ έχει μετατρέψει σε λάβαρό της το μεταναστευτικό πρόβλημα και ωρύεται για το συρματόπλεγμα κατά μήκος της νεκρής ζώνης. Ακόμη και εν μέσω πανδημίας τότε και περιοριστικών μέτρων, βγήκαν στους δρόμους να φωνάξουν υπέρ των «ταγμάτων» των λαθρομεταναστών, που μας στέλνει πεσκέσι η Τουρκία μέσω κατεχομένων. ( Και *προπηλάκισαν ακόμη και εθνοφρουρούς των οδοφραγμάτων της Πράσινης Γραμμής, διότι πράττουν το καθήκον τους)
Δεν το "αντιλαμβάνονται" πως η χώρα μας βρίσκεται σε μια πολυμέτωπη πολιορκία που άνοιξε η Τουρκία. Από τη μια ο συνεχιζόμενος εποικισμός των κατεχομένων, από την άλλη η οργανωμένη επέλαση λαθρομεταναστών από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές, ενώ διά θαλάσσης άλλα μπουλούκια μέσα σε ψαροκάικα με προορισμό τις ακτές της ελεύθερης Αμμοχώστου και της Τηλλυρίας.
Όσοι παρακολούθησαν την οργανωμένη προώθηση λαθρομεταναστών από την Τουρκία προς την Ελλάδα στα σύνορα στον Έβρο το περασμένο καλοκαίρι, δεν μπορούν να αμφιβάλλουν πλέον για τις εγκληματικές προθέσεις της Τουρκίας.

Στην περίπτωση της Κύπρου παρατάχθησαν οι υποκριτές "χωρίς σύνορα" και πιπιλίζουν τις διάφορες διεθνείς συνθήκες και συμβάσεις για την προστασία των προσφύγων και μεταναστών. Κουνούν απειλητικά το δάκτυλο στην Κύπρο επειδή, λένε, δεν τηρεί τις συμβάσεις και θα υποστεί κυρώσεις. Λησμονούν όμως τους αυτόχθονες Κύπριους πρόσφυγες, όμως, που δεν μπορούν ούτε με κιάλια να δουν το σπίτι και τις περιουσίες τους, τις οποίες λυμαίνονται οι έποικοι και οι εκ Τουρκίας λαθρομετανάστες. Εδώ άκρα του τάφου σιωπή.
Αυτοί δεν έχουν δικαιώματα , δεν έχουν προσδοκίες, δεν έχουν ψυχή. Είναι άνθρωποι ενός κατώτερου Θεού και μιας Ευρώπης, η οποία αλληθωρίζει, κρίνοντας κατά το δοκούν ποιων παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και ο σεβασμός των ελευθεριών τους και από ποιους.
Ακόμα και ο εποικισμός και το "άνοιγμα" της Αμμοχώστου. που σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο είναι έγκλημα πολέμου, θεωρείται πλέον δεδομένο να είναι μέρος της ατζέντας και του «σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» για επίλυση του Κυπριακού.
Και εκείθεν και ένθεν είστε όλοι εχθροί του Ελληνισμού, ο οποίος σας αναθεματίζει ...δόλιοι....
Π.Β. Μικρασιάτισα.
Και σήμερα η Τουρκία πεσκέσιν έστειλε 92 λαθρομετανάστες στον Έβρο και μάλιστα ολόγυμνους...Τους ταϊζουμε, τους ποτίζουμε, τους προσφέρουμε κατοικίες με δωρεάν φως, νερό, τηλέφωνο ... Τώρα θα τους ντύνουμε κιόλας...

Ανώνυμος είπε...

TΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΛΕΙΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΩΝΤΑΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΛΗΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ.
ΤΟ 80% ΠΡΟΕΡΧΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ....ΑΠΛΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.