3 Οκτωβρίου 2022

Γυναίκα, σύζυγος, μάνα, νοικοκυρά η πραγματική αξία της γυναίκας που θυσιάζεται για την οικογένειά της... (είδος σε εξαφάνιση)

Ο μπαμπάς και η μαμά έβλεπαν τηλεόραση όταν η μαμά είπε: 
«Είμαι κουρασμένη, πηγαίνω για ύπνο».
 
Πήγε πρώτα στην κουζίνα να ετοιμάσει τα σάντουιτς των παιδιών για το σχολείο.
Έβαλε τα πιάτα στο πλυντήριο πιάτων και έβγαλε το κρέας από την κατάψυξη για το αυριανό δείπνο.
Άπλωσε τα πλυμμένα ρούχα, έραψε ένα κουμπί, μάζεψε τα παιχνίδια των παιδιών και έβαλε το τηλέφωνο στη βάση του.
Πότισε τα φυτά και έβγαλε τα σκουπίδια έξω.
 
Τότε λοιπόν άρχισε να χασμουριέται και αποφάσισε να πάει στο κρεβάτι της.
Σταμάτησε για ένα λεπτό να γράψει ένα μήνυμα στη δασκάλα, μέτρησε τα χρήματα για την εκδρομή των παιδιών και μάζεψε ένα βιβλίο που ήταν κάτω από την καρέκλα.
Ετοίμασε μια ευχετήρια κάρτα για τη φίλη της, έφτιαξε τη λίστα με τα ψώνια και τα έβαλε δίπλα από την τσάντα της.
 
Μετά η μαμά καθάρισε το πρόσωπο της με λοσιόν, έβαλε κρέμα νυχτός και βούρτισε τα δόντια της.
Ο μπαμπάς φώναξε:
«Νόμιζα ότι θα πήγαινες για ύπνο!?»
«Τώρα, πηγαίνω», του απάντησε.
 
Έβαλε νερό στο μπωλ του σκύλου, κλείδωσε την πόρτα και έσβησε το φώς στο διάδρομο.
Έριξε μία ματιά στο δωμάτιο των παιδιών, μάζεψε κάτι βρώμικα μπλουζάκια και κάλτσες από το πάτωμα και καθησύχασε ένα από τα παιδιά που δεν μπορούσε να κοιμηθεί.
 
Μόλις έφτασε στο δωμάτιό της. έβαλε το ξυπνητήρι, ετοίμασε τα ρούχα της για την επόμενη μέρα και συγυρίσε λίγο τα ρούχα του άνδρα της.
 
Συμπλήρωσε στη λίστα της τρία πράγματα που πρέπει να κάνει.
Εκείνη τη στιγμή ο μπαμπάς είπε: «Πάω για ύπνο».
Κι αυτό έκανε, χωρίς να το ξανασκεφτεί.
Τίποτα το περίεργο; 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Αυτές οι μανάδες μεγαλώνουν άξιους γιούς και κόρες... με αρχές και πιστεύω.
Εδώ και δεκαετίες όμως η Νέα Τάξη μέσα από φεμινισμούς και άλλες θεωρίες μίσους για την οικογένεια, προσπαθεί να εξαφανίσει αυτό το είδος μάνας, συζύγου και γυναίκας...
 
Στο εκπληκτικό αυτό κείμενο φυσικά δεν υπάρχει η συνεισφορά του πατέρα που πιθανότατα είναι ένας άνθρωπος που όλη μέρα πάλευε να βγάλει τα προς το ζην της οικογένειάς του... (παρά τα όσα αφήνει να υπονοηθούν το κείμενο)....
Αλλωστε η σύζυγός του όπώς φαίνεται δεν αντιμετωπίζει την ηρεμία του με κάποια απορία ή εχθρικότητα, αλλά απεναντίας με αγάπη και ενδιαφέρον, αφού φροντίζει και τα δικά του πράγματα. Αναγνωρίζει λοιπόν την προσφορά του στην οικογένεια και δεν απαιτεί να κάνει κι αυτός τα ίδια...
Ο καθένας λοιπόν έχει τον δικό του ρόλο κι όμως είναι απολύτως ίσοι...
Ο νεοταξικός φεμινισμός με την κακή υλιστική έννοια που δίνει στην ισότητα απαιτεί (υποκριτικά) η γυναίκα να έχει τον ίδιο ακριβώς ρόλο με τον άνδρα και να βγάζει δικά της χρήματα, ώστε να έχει την ανεξαρτησία της... αφού κατά τον μισάνθρωπο φεμινισμό όλοι οι γάμοι οδεύουν στο διαζύγιο....

Πρέπει να καταλάβουμε ότι ακόμα κι όταν η κατάσταση και η περίσταση το απαιτούν η γυναίκα μπορεί μόνο υποβοηθητικά να εργάζεται για να βοηθάει τα έξοδα του σπιτιού κι αυτό με κίνδυνο να βρεθούν τα παιδιά της οικογένειας σε δύσκολη θέση λόγω του ότι δεν θα έχει τον χρόνο να τα επιβλέπει....
Και φυσικά ισχύει το ίδιο και για τον άνδρα...
Οταν η κατάσταση και η περίσταση το απαιτούν και η οικογένεια είναι πολύτεκνη ή βλέπει την σύζυγό του κουρασμένη να συνεισφέρει όσο μπορεί στα ζητήματα του νοικοκυριού...
Ολα τα λύνει η αγάπη κι ο Χριστός....

Τώρα αν έχετε αποφασίσει να αντιστρέψετε όλα τα παραπάνω και να ακολουθήσετε τους δρόμους που χαράζουν οι μισάνθρωποι νεοταξίτες, που πλασάρουν τα δηλητήριά τους κυρίως στα μυαλά των νέων κοριτσιών μέσα από τα ΜΜΕ, τον κινμηματογράφο, το σχολείο κλπ... τότε να είστε έτοιμοι για το τέλος αυτής της σχέσης αγάπης που διέππει την οικογένεια.... με ότι αυτό συνεπάγεται...

Ολα είναι θέμα επιλογής μας....



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.