5 Οκτωβρίου 2022

ΡΩΣΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ μπορεί να σηκώσουν τα νερά των Ωκεανών που βρέχουν τις ΗΠΑ και να κοπάσουν έξω από το μοναστήρι…

Ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο / Φωτογραφία αρχείου: Alexei Druzhinin, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AΡ
 
…. με τον τάφο του Οσίου ημών πατρός Εφραίμ του Αριζονίτη;
 
Κινήσεις ρωσικού υποβρυχίου με drone, ικανό να προκαλέσει ραδιενεργό τσουνάμι  
 
Προειδοποίηση στα κράτη-μέλη του έστειλε το ΝΑΤΟ ότι η Ρωσία κινητοποίησε το πυρηνικό υποβρύχιο K-329 Belgorod, το οποίο μεταφέρει την τορπίλη-drone «Poseidon», που μπορεί να προκαλέσει ραδιενεργό τσουνάμι, σύμφωνα με την κυριακάτικη έκδοση της ιταλικής εφημερίδας «La Repubblica».  
 
Σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές, το ρωσικό υποβρύχιο πιθανώς εξαφανίστηκε στα νερά της Αρκτικής μετά την πιθανή εμπλοκή του στο καταγγελλόμενο πρόσφατο σαμποτάζ στους αγωγούς Nord Stream.  
 
 
“Αραγε τα νερά μπορεί να φτάσουν μέχρι την έρημο της Αριζόνας έξω από την Ιερά Μόνη του ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, όπου και ο τάφος του οσίου ημών… πατρός Εφραίμ του Αριζονίτη;” επισημαίναμε από τον ΜΑΙΟ του 2022  
 
 
ΟΛΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ  
 
” Αγκαλιάστε τον Εσταυρωμένο. Έρχεται Τσουνάμι Πυρηνικών” ήταν 5 Φεβρουαρίου του 2019 όταν ακούσαμε αυτά …άλλωστε τα διαβάσατε τότε  
 
” Πριν λίγες ώρες από το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ του Κρητικού πελάγους, την αγιοτρόφο Κρήτη «Αγκαλιάστε τον Εσταυρωμένο. Έρχεται Τσουνάμι Πυρηνικών. Θα μείνουμε λίγοι πάνω στην γη»  
 
Πριν λίγα χρόνια από το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ του Άθωνα, το Περιβόλι της Παναγίας , τα ίδια ακριβώς ακούσαμε «το ουράνιο στερέωμα θα βρέχει φωτιά, μόνο το Περιβόλι ΤΗΣ (όπως έδειξε η Υπεραγία Θεοτόκος) δεν θα πάρει φωτιά για να προστατέψει την Ελλάδα που θα συγκλονιστεί από το θανατικό που θα συμβαίνει στον κόσμο» ΕΠΙΣΗΜΑΊΝΑΜΕ στις 5 Φεβρουαρίου του 2019 βλ. https://www.triklopodia.gr/%CE%B4%CF%81-%CE%BA-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%83-  
οι ΗΠΑ θα δοκιμαστούν με αέρα, νερό και φωτιά  
 
Θα προηγηθεί μεγάλο κακό στην Αμερική (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ) επισημαίναμε στις 30 Απριλίου του 2022 βλ. https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2022/04/blog-post_33.html  
 
ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ – Ρωσικό υποβρύχιο με 160 πυρηνικές κεφαλές έξω από τις ακτές των ΗΠΑ – ΡΙΓΟΣ (δεν το πήραν είδηση)  
 
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΑΜΕ στις 15 Ιανουαρίου του 2022 στο https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2022/01/160.html  
 
Ένα υποβρύχιο αυτής της κατηγορίας είναι ικανό να καταστρέψει το μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής μέσα σε λίγα λεπτά.  
 
Το ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο τύπου Borey, το οποίο φέρει 16 βαλλιστικούς πυραύλους Bulava, εμφανίστηκε απροσδόκητα στα ανοικτά των ακτών των Ηνωμένων Πολιτειών, προκαλώντας σοβαρές ανησυχίες στην Ουάσιγκτον.  
 
Κάθε ένας από τους πύραυλους που βρίσκονται σε υπηρεσία με το υποβρύχιο είναι ικανός να φέρει έως και δέκα πυρηνικές κεφαλές. Αυτό δημιούργησε έναν εξαιρετικά σοβαρό κίνδυνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες, δεδομένου ότι ο αμερικανικός στρατός δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει το ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο.  
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της NetEase, ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο τύπου Borey (σύμφωνα με άλλες πηγές, ήταν ένα υποβρύχιο τύπου Akula), πλησίασε απαρατήρητο τις ακτές των ΗΠΑ. Ήταν δυνατό να εντοπιστεί το πού βρισκόταν το πυρηνικό υποβρύχιο με έως και 160 πυρηνικές κεφαλές στα σκάφη αφού το υποβρύχιο άρχισε να επιστρέφει στη βάση. Ένα υποβρύχιο αυτής της κατηγορίας είναι ικανό να καταστρέψει το μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής μέσα σε λίγα λεπτά.  
 
 
” Ο Ντμίτρι Κισέλιοφ, ένας άνθρωπος που είναι γνωστός ως το «φερέφωνο του Πούτιν», μέσα από τη χθεσινή εκπομπή του κάλεσε σε επιθέσεις κατά της Βρετανίας με ένα υποβρύχιο μη επανδρωμένο drone Poseidon, που, όπως είπε, θα προκαλέσει ένα ραδιενεργό παλιρροϊκό κύμα 500 μέτρων και θα «βυθίσει τη Βρετανία στα βάθη του ωκεανού».  
 
Πυρηνική έκρηξη με βόμβα 1.000 φορές πιο ισχυρή από αυτή που έπληξε τη Χιροσίμα  
 
Το μη επανδρωμένο drone «έχει χωρητικότητα για μια πολεμική κεφαλή έως και 100 μεγατόνων» ισχυρίστηκε ο Κισέλιοφ -πάνω από 1.000 φορές τη δύναμη της βόμβας που έπεσε στη Χιροσίμα-, η οποία θα «σήκωνε ένα γιγαντιαίο κύμα, ένα τσουνάμι, ύψους έως και 500 μέτρα».
 
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ.  
 
ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΥΨΟΣ ΝΕΡΟΥ ΜΠΟΡΕΊ ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΤΆΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΉ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑΣ; όπου και ο τάφος του Οσίου ημών Πατρός Γέροντος Εφραίμ της Αριζόνας;  
 
Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ
 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς  
 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.