6 Ιουλίου 2022

Αποπληθυσμός μέσω μαζικής πείνας - ένα από τα πολλά όπλα μαζικής καταστροφής της Ελίτ που διαπράττει ανθρώπινη Γενοκτονία

8 Ιουνίου 2022, Joachim Hagopian Διάβαστε το εδώ  
 
Μετάφραση: Απολλόδωρος 
 
Με την εισβολή στην Ουκρανία, ο Vladimir Putin θα καταστρέψει τις ζωές των ανθρώπων μακριά από το πεδίο της μάχης - και μάλιστα σε μια κλίμακα που ακόμη και ο ίδιος μπορεί να μετανιώσει. Ο πόλεμος πλήττει ένα παγκόσμιο σύστημα τροφίμων που έχει αποδυναμωθεί από το Covid-19, την κλιματική αλλαγή και το ενεργειακό σοκ. - Εναρκτήρια φράση του εξώφυλλου του Economist, 19 Μαΐου 2022.
 
Αφήστε που το περιοδικό The Economist, ιδιοκτησίας των Rothschild, έχει το θράσος να κατηγορεί τον Vladimir Putin για την υπεράσπιση της πατρίδας του και των συμπατριωτών του εθνοτικών Ρώσων στο Donbas ενάντια σε μια επιβεβαιωμένη προγραμματισμένη εισβολή των Ουκρανών νεοναζί γενοκτονίας, για την οποία ευθύνεται ο ταχέως επερχόμενος παγκόσμιος λιμός, τον οποίο η γενιά των Rothschild είναι ένοχη για τη σχολαστική συνδιαμόρφωση, και στη συνέχεια να έχει τη σαδιστική διαβολική ύβρη να εμφανίζει στο εξώφυλλό της φωτογραφία από κόκκους σιταριού που αποτελούνται από δεκάδες μικροσκοπικά ανθρώπινα κρανία, λες και η "χαριτωμένη και κοφτερή" καλλιτεχνική της σάτιρα δεν είναι αρκετά προσβλητική για τα πεινασμένα εκατομμύρια που σύντομα θα πεθάνουν από την πείνα, άμεσα εξαιτίας των εγκλημάτων των Rothschild et al κατά της ανθρωπότητας. Μιλάμε για μετακύλιση της ευθύνης. 
 
Το γεγονός είναι ότι πολύ πριν η Ρωσία εισέλθει στην Ουκρανία στα τέλη Φεβρουαρίου, ο απάνθρωπος, εσκεμμένος κακός χειρισμός της λεγόμενης πανδημικής κρίσης από τις ίδιες ελίτ αίματος έδιναν εντολή για αντι-ανθρώπινες κυβερνητικές πολιτικές που οδήγησαν άμεσα στη σημερινή επισιτιστική κρίση και την επερχόμενη πείνα. Σύμφωνα με ένα άρθρο του William F. Jasper New American της 15ης Μαΐου, η αντίδραση στην πανδημία "διέκοψε τους κύκλους φύτευσης και συγκομιδής, κατέστρεψε καλλιέργειες και κοπάδια ζώων, χρεοκόπησε κρίσιμες επιχειρήσεις και ακρωτηρίασε τις αλυσίδες εφοδιασμού". 
 
Οι παρατηρητές του τελευταίου μισού αιώνα που έχουν κρατήσει τα "μάτια τους ορθάνοιχτα", έλαβαν εκπληκτική γνώση το 1970 από τον τότε εγκληματία πολέμου του Νίξον που έγινε σημερινός "ανώτερος πολιτικός" Χένρι Κίσινγκερ που δήλωσε:
Ελέγξτε το πετρέλαιο και ελέγχετε τα έθνη- ελέγξτε τα τρόφιμα και ελέγχετε τους ανθρώπους. 
 
Ο Henry πήρε το ιστορικό του σύνθημα από το Holodomor, την 90χρονη πλέον γενοκτονία που διέπραξε ο σοβιετικός κομμουνιστής δικτάτορας Ιωσήφ Στάλιν το 1932 και το 1933 στο πλαίσιο του σχεδίου του για την κολεκτιβοποίηση στο πλαίσιο του ελέγχου για την απόκτηση εξουσίας, δημιουργώντας σκόπιμα τον επικό λιμό στο σοβιετικό σιτοβολώνα της Ουκρανίας, λιμοκτονώντας 4 έως 5 εκατομμύρια άνθρωποι μαζί με 1 έως 2 εκατομμύρια άλλους στο Καζακστάν και την κοντινή περιοχή του Βόλγα της Ρωσίας. 
 
Η γιαγιά μου από τη μητέρα μου, της οποίας οι ρίζες ανάγονται στην αποικία Mayflower Plymouth του 1620, ως μητέρα στη δεκαετία του 1920 προσπαθώντας να πείσει τη μητέρα μου ως μικρό παιδί να τρώει τα λαχανικά της, ξεστόμιζε μια κοινή έκφραση που ακουγόταν τότε στο οικογενειακό τραπέζι της αμερικανικής οικογένειας, "θυμηθείτε τους πεινασμένους Αρμένιους", ενώ οι περισσότεροι Αμερικανοί γνώριζαν ελάχιστα για το ιστορικό πλαίσιο ή την προέλευσή της. Κατά τη διάρκεια της πρώτης γενοκτονίας του περασμένου αιώνα κατά των Αρμενίων που ξεκίνησε το 1915, οι Οθωμανοί Τούρκοι άφησαν με την πείνα να πεθάνουν πάνω από ένα εκατομμύριο Αρμένιοι σε αναγκαστικές πορείες θανάτου στη συριακή έρημο. Αν και λίγο περισσότερο από μιάμιση δεκαετία αργότερα, ο Hitler αναφέρθηκε στην "ξεχασμένη" γενοκτονία των Αρμενίων μόλις μιάμιση δεκαετία αργότερα, ρωτώντας: 
 
Ποιος, τελικά, μιλάει σήμερα για την εξόντωση των Αρμενίων; 
 
Το ιδίωμα "θυμηθείτε τους πεινασμένους Αρμένιους" είχε εμπεδωθεί τόσο εξαρτημένα, ώστε εξακολουθούσε να κολλάει χρόνια αργότερα, όταν στα τέλη της δεκαετίας του 1950 στην Αμερική, η γιαγιά μου κάποτε προσβάλλει κατά λάθος τον γαμπρό της, τον καθαρόαιμο Αρμένιο Αμερικανό πατέρα μου, προφέροντας τις ίδιες διαπεραστικές λέξεις "πεινασμένος Αρμένιος" στο τεταμένο οικογενειακό τραπέζι μας. Το να μεγαλώνεις στη χώρα της αφθονίας συχνά θεωρούνταν δεδομένο από την πιο εύρωστη και εύπορη μεσαία τάξη από οποιοδήποτε άλλο έθνος στην ιστορία. Αυτό ίσχυε μέχρι σήμερα, τώρα που η Αμερική καταστρέφεται σκόπιμα και συστηματικά από τις ελίτ και τις διηθημένες μαριονέτες τους εκ των έσω, που σήμερα κατέχουν την αιχμάλωτη παράνομη μαρξιστική κυβέρνηση που λειτουργεί μέσα στην Περιφέρεια της Κολούμπια. 
 
Πάνω στην ώρα, οι αναδυόμενες τεχνητές ελλείψεις τροφίμων σε όλο τον πλανήτη σηματοδοτούν την πρώτη και μοναδική γενοκτονία του ανθρώπινου είδους στον 21ο αιώνα, εκτός από εκείνες που ξεκίνησαν νωρίτερα στην περιοχή Darfur του Σουδάν το 2003 και το ISIS το 2014 σκοτώνοντας μέλη του πληθυσμού των Yazidi στο βόρειο Ιράκ. Όμως τίποτα στην κλίμακα αυτού που βιώνουμε τώρα δεν έχει συμβεί ποτέ στην καταγεγραμμένη ιστορία μας. 
 
Αυτή η παρουσίαση θα καλύψει την ουσιαστική δυναμική του ποιος, τι, πότε, γιατί, πού και πώς περιλαμβάνει την ιστορική διατροφική καταστροφή του 2022 που διαφαίνεται αυτό το καλοκαίρι, μέχρι το 2023 και μετά, σηματοδοτώντας αυτό που θα μπορούσε ενδεχομένως να αποδειχθεί η πιο θανατηφόρα μαζική πείνα που έπληξε ποτέ τον πλανήτη. Οι ελεγκτές της γραμμής αίματος έχουν σκοπίμως ενορχηστρώσει τις πιο παραλυτικές, σοβαρές ελλείψεις στην αλυσίδα εφοδιασμού με τρομερές επιπτώσεις παγκοσμίως, στο καύσιμο ντίζελ που κινεί τα φορτηγά φορτηγά, τα τεράστια εμπορικά πλοία εμπορίας εμπορευμάτων και τα μη ηλεκτρικά τρένα που είναι επιφορτισμένα με τη μεταφορά όλων των παγκόσμιων προμηθειών τροφίμων σε όλο τον κόσμο. Τα τρόφιμα και οτιδήποτε άλλο αποστέλλεται δεν θα μπορούν να παραδοθούν στα ράφια των παντοπωλείων. Πάνω από ένα μήνα πριν από την επιχείρηση εκκαθάρισης του Πούτιν στην Ουκρανία, το CNN και το yahoo news έτρεχαν επιμελώς με τίτλους για άδεια ράφια παντοπωλείων στην Αμερική. Αλλά αυτό ήταν απλώς μια πρώτη "γεύση" των άδειων ραφιών που θα έρθουν, καθώς οι ελίτ έχουν από καιρό σχεδιάσει τις μεγάλες μονοπωλιακές αλυσίδες παντοπωλείων τους να αδειάσουν σχεδόν από τρόφιμα. 
 
Από τον Ιανουάριο του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2021, οι τιμές των καυσίμων ντίζελ διπλασιάστηκαν, και πάλι πριν από τη ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία, κυρίως λόγω της άρσης των περιορισμών της πανδημίας και της ήδη διαφαινόμενης διαταραχής της αλυσίδας εφοδιασμού. Αλλά μόλις τα ρωσικά στρατεύματα εισήλθαν στην Ουκρανία, η βρετανική Shell και η BP, ως δύο από τις μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρείες στον κόσμο, σταμάτησαν ξαφνικά όλες τις παραδόσεις καυσίμων ντίζελ στη Γερμανία, επικαλούμενες φόβο για έλλειψη εφοδιασμού. 
 
Πριν από την εισβολή, η Ρωσία προμήθευε το 60-70% του συνόλου των καυσίμων ντίζελ της ΕΕ, καθώς είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος εξαγωγέας καυσίμων ντίζελ στον κόσμο μετά τις ΗΠΑ. Πλέον, στη Δύση, το 76% όλων των αυτοκινήτων και φορτηγών κινείται με καύσιμο ντίζελ. Απαιτείται επίσης για τη λειτουργία σχεδόν όλων των γεωργικών ελκυστήρων, των μηχανημάτων συγκομιδής, των κατασκευών, των ορυχείων, των γεννητριών ηλεκτρικής ενέργειας και των βαρέων στρατιωτικών οχημάτων. Με μια τέτοια απότομη, οξεία έλλειψη καυσίμου ντίζελ, απολύτως ζωτικής σημασίας για το ΑΕΠ της παγκόσμιας οικονομίας, η τεράστια εκτόξευση της τιμής του πριν από την Ουκρανία και η επακόλουθη εξαφάνιση του στεγνού στο διεθνές εμπόριο φέρει συγκλονιστικές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις ως ο μακροχρόνια σχεδιασμένος άσσος στο μανίκι της μαζικής πείνας των ελίτ. Είναι "σχεδόν" σαν η εγκληματική συμμορία να γνώριζε ήδη για την επερχόμενη κίνηση του Πούτιν στην Ουκρανία πριν αυτή συμβεί. 
 
Εν τω μεταξύ, μόλις η Κίνα επανέλαβε τα βαριά λουκέτα τον Μάρτιο στις μεγάλες εμπορικές πόλεις της, τη Σαγκάη και τη Σενζέν, η Κίνα αποφάσισε επίσης να απαγορεύσει την εξαγωγή ντίζελ, χρησιμοποιώντας επίσης ως δικαιολογία την ενεργειακή ασφάλεια. Βλέπετε μια ευρύτερη εικόνα που αναδύεται εδώ, όπου όλες οι γωνιές του "διασυνδεδεμένου" κόσμου μας εμφανίζονται να λειτουργούν σε κεντρικό [τραπεζικό] ρυθμό η μία με την άλλη; Με μήνες φαινομενικά ΄ύποπτων lockdowns στην Κίνα, ακριβώς την ώρα που ο υπόλοιπος κόσμος χαλαρώνει τους περιορισμούς του COVID, καθώς το μεγαλύτερο λιμάνι ναυτιλίας του μεγαλύτερου εξαγωγικού έθνους του κόσμου - η Σαγκάη, κλείνει για δύο ολόκληρους μήνες τοποθετώντας ένα ακόμη ύποπτα κατασκευασμένο, δυνητικά θανατηφόρο πνιγηρό στην εξαπλούμενη παγκόσμια καταστροφή της εφοδιαστικής αλυσίδας. Όλες αυτές οι ανωμαλίες δεν είναι καθόλου τυχαίες. 
 
Το μεγάλο σχέδιο της σκακιέρας όλων αυτών των επιβαλλόμενων εξελίξεων υπό τον έλεγχο του κεντρικού τραπεζικού καρτέλ Rothschild/Rockefeller είναι να εμποδίσουν τα έθνη να καλλιεργούν τα δικά τους τρόφιμα. Με το παγκοσμιοποιημένο σύστημα παροχής ενέργειας και τροφίμων υπό το λουκέτο και το κλειδί των ελίτ, και με τη μεταφορά του συστήματος παράδοσης τροφίμων να έχει κλείσει εντελώς από την παγκόσμια μαφία του εγκλήματος, ο λιμός έχει προγραμματιστεί να χτυπήσει αυτό το καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο. Η πίεση που ασκούν οι μαριονέτες των ΗΠΑ στην Ευρώπη για να τραυματίσουν και να καταστρέψουν τις δικές τους οικονομίες για χάρη της ενίσχυσης του ρωσικού ρουβλίου ως το πιο σταθερό, πολύτιμο νόμισμα τώρα στον κόσμο, οι κυρώσεις σκοτώνουν τη Δύση και ωφελούν την πολυπολική άνοδο των ανατολικών δυνάμεων, ακριβώς σύμφωνα με το σχέδιο των ελίτ. 
 
Η στρατιωτική σύγκρουση στην Ουκρανία δεν αφορά καθόλου την Ουκρανία, αλλά την καταστροφή της Γερμανίας και της Ευρώπης καθώς και της Βόρειας Αμερικής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα - την ώρα που ο ενεργειακός αγωγός Nord Stream 2 από τη Ρωσία προς τη Γερμανία ήταν έτοιμος να ξεκινήσει την άντληση, οι ΗΠΑ τον σαμποτάρισαν, εκπροσωπώντας τη μακρά ιστορία της υπονόμευσης των γερμανορωσικών σχέσεων, καθώς θα σήμαινε το τέλος των ΗΠΑ ως κορυφαίου σκύλου στην τροφική αλυσίδα των μονοπολικών αρπακτικών. Η Ευρώπη είναι πλέον αναγκασμένη να πληρώνει πολύ υψηλότερο τίμημα βασιζόμενη στο αμερικανικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο, με το αέριο να είναι επίσης κρίσιμο για την παραγωγή λιπασμάτων, των οποίων η Ρωσία, στην οποία έχουν επιβληθεί βαριές κυρώσεις, είναι επίσης ο μεγαλύτερος εξαγωγέας στον κόσμο.
 
Οι μανιακοί νεοσυντηρητικοί ισραηλινο-αμερικανοί που εξακολουθούν να είναι υπεύθυνοι για την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ προσπαθούν απεγνωσμένα να αποκόψουν το εμπόριο της Ευρώπης με τις αναδυόμενες ανατολικές δυνάμεις. Με τα γεωπολιτικά αποθέματα της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας να πέφτουν ελεύθερα στη λήθη, αποβιομηχανοποιημένα χωρίς την παραγωγική βάση που οι τραπεζικές ελίτ Rothschild-Rockefeller ανέθεσαν σε εξωτερικούς συνεργάτες και μεταβίβασαν στην Κίνα πριν από μισό αιώνα, αυτό το τελευταίο παιχνίδι εξουσίας της Αυτοκρατορίας γίνεται το τελευταίο απελπισμένο ζήτω για τη σημασία των ΗΠΑ, που εξαρτάται από την πλήρη συμμόρφωση της Ευρώπης με τις αντι-Πούτιν κυρώσεις, ενώ η Ρωσία, η Κίνα, η Ινδία, το Ιράν, η Βραζιλία και άλλα μη δυτικά έθνη έχουν ήδη αγκαλιάσει το κύμα του μέλλοντος - την επεκτεινόμενη βάση οικονομικής ισχύος της Ανατολής, γνωστή τώρα για πάνω από μια δεκαετία ως η αναπτυσσόμενη συμμαχία BRICS, και ως αποτέλεσμα, οι κυρίαρχες ελίτ έχουν μετατοπίσει την ισορροπία δυνάμεων από τη Δύση στην Ανατολή στην αλλαγή φρουράς της ηγεμονίας. Αυτές οι 3 μεγάλες χώρες - Ρωσία, Κίνα και Ινδία - αναφέρονται ως το "Στρατηγικό Τρίγωνο", κατέχοντας το 38% του παγκόσμιου πληθυσμού, παράγοντας το 42% του συνολικού σιταριού και το επιβλητικό 66% του παγκόσμιου χάλυβα. Με τέτοιου είδους αριθμούς, μπορείτε να φανταστείτε πού κατευθύνεται ο κόσμος. 
 
Μιλώντας για την Ινδία, ως ο μεγαλύτερος εξαγωγέας ρυζιού στον κόσμο που αντιπροσωπεύει το 40% του παγκόσμιου εμπορίου της, στα τέλη Μαΐου η ανησυχία ότι το ρύζι θα μπορούσε να προστεθεί στις εξαγωγές σιταριού και ζάχαρης που ήδη έχουν επιβληθεί στον ινδικό προστατευτισμό τροφίμων, περιορίζοντας αυτά τα βασικά προϊόντα μόνο για εγχώρια κατανάλωση. Εάν η Ινδία επιλέξει να κρατήσει το ρύζι της από την παγκόσμια αγορά, αυτό θα επιδεινώσει την κρίση πείνας και ενδεχομένως θα αυξήσει τον πληθωρισμό. Εάν οι τρέχουσες μουσώνες αποδειχθούν ακανόνιστες και οι τιμές του ρυζιού αυξηθούν, αυτό θα μπορούσε να αναγκάσει την Ινδία να περιορίσει τις εξαγωγές ρυζιού τις επόμενες εβδομάδες. 
 
Οι επιθετικές ενέργειες της Δύσης κατά των ανατολικών δυνάμεων έχουν αναμφίβολα σκόπιμα εγκλωβίσει τον Πούτιν και τον Xi Jinping σε μια φαινομενικά αδιάσπαστη στρατηγική στρατιωτική καθώς και οικονομική συμμαχία, η οποία εύλογα θα μπορούσε να είναι η ελεγχόμενη αντιπολιτευτική σύμπραξη του City of London των Rothschild στη σκηνή της γεωπολιτικής σκακιέρας, ρίχνοντας κρυφά τη Δύση κάτω από το λεωφορείο σε αυξανόμενη ευθυγράμμιση με την Ανατολή, αγκαλιάζοντας πλήρως την Πρωτοβουλία της Belt and Road ως το Νέο Δρόμο του Μεταξιού, κατασκευάζοντας υποδομές έξυπνων πόλεων από την Ασία του Ειρηνικού προς τα δυτικά, μέσω της Κεντρικής Ασίας, της Ευρασίας στη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ευρώπη, σχηματίζοντας το ψηφιακό δίκτυο ελέγχου και εξουσίας υπερ-επιτήρησης, αναδυόμενοι ως οι νέοι γεωπολιτικοί βασιλείς του 21ου αιώνα. Με την Ιερουσαλήμ ως την από καιρό επιδιωκόμενη παγκόσμια κυβερνητική πρωτεύουσα, το Rothschild City of London-ισραηλινό τεχνολογικό κέντρο που συγχωνεύεται με τη στρατιωτική ισχύ της Ρωσίας, αλλά κυρίως με την σε μεγάλο βαθμό ακόμη ανεκμετάλλευτη πηγή τεράστιων φυσικών πόρων της, και τη στρατιωτική ισχύ της Κίνας, αλλά κυρίως με την εδραιωμένη μεταποιητική της βάση. Δυστυχώς, η Δύση γίνεται ο μεγάλος χαμένος σε όλες αυτές τις μεγάλες δυναμικές της σκακιέρας. 
 
Ως ο μεγαλύτερος εξαγωγέας σιτηρών στον πλανήτη, η Ρωσία έχει βρει τρόπους να παρακάμψει όλες τις δυτικές κυρώσεις και να συνεχίσει να προμηθεύει τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή που έχουν μεγάλη εξάρτηση από το εμπόριο ρωσικών πηγών τροφίμων, παρά την προσπάθεια των κυρίως ευρωπαϊκών ναυτιλιακών ασφαλιστών να αποτρέψουν την ασφάλιση των φορτηγών εμπορευματικών μεταφορών σε όλο τον κόσμο από τη μεταφορά ρωσικών προϊόντων. Το ιλιγγιώδες κόστος των τροφίμων, οι ελλείψεις τροφίμων και ο πιθανός υπερπληθωρισμός αυξάνονται ταχύτατα με εξαιρετικά δυσοίωνο ρυθμό. Πολλά φτωχά έθνη του Τρίτου Κόσμου - η κατεστραμμένη από τον πόλεμο Υεμένη, το Σουδάν, η Αιθιοπία, το Μπουρούντι, η Ερυθραία και δεκάδες άλλα, έχουν εκατομμύρια ανθρώπους που ήδη ζουν με την πείνα, πεθαίνουν από την πείνα, παλεύοντας με αυτό το φρικτό βάρος, ιδιαίτερα από τότε που ο Κίσινγκερ εκτέλεσε το 1974 το επίσημο σχέδιό του για τη γενοκτονία του ελέγχου των τροφίμων μέσα στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Με την πάροδο των δεκαετιών αυτά τα μέρη έχουν πληγεί από αυξανόμενη πείνα. Τα κατακλυσμιαία αποτελέσματα ντόμινο που διαχέονται καταιγιστικά σε όλο τον πλανήτη γίνονται τώρα όλο και πιο καταστροφικά. Με τη σχεδιαζόμενη, παντοτινή διακοπή των καυσίμων ντίζελ, φυσικού αερίου, πετρελαίου, λιπασμάτων και τροφίμων, η μαζική πείνα είναι εξασφαλισμένη και εξαπλώνεται γρήγορα σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, με προορισμό μια άνευ προηγουμένου καταστροφή. 
 
Το κόστος των τροφίμων που θα καταλήξουν στα ράφια των παντοπωλείων θα είναι τόσο μεγάλης ζήτησης και τόσο υπερβολικά ακριβό, διπλασιάζοντας, τριπλασιάζοντας, ακόμη και τετραπλασιάζοντας το κόστος, που θα είναι απλησίαστο για ένα αυξανόμενο τμήμα του παγκόσμιου πληθυσμού. Ακόμη και με δελτίο τροφίμων, τα ράφια των καταστημάτων θα αδειάσουν γρήγορα. Ένοπλα αποσπάσματα ασφαλείας θα φρουρούν τα καταστήματα τροφίμων με είδη σε περιορισμένο απόθεμα. Περιπλανώμενες ομάδες οργισμένων, οπλισμένων και επικίνδυνων πεινασμένων επιδρομέων και αυξανόμενες διατροφικές ταραχές θα είναι αναπόφευκτες, καθώς η θεμελιώδης κατάρρευση της κοινωνίας των πολιτών και του κράτους δικαίου θα οδηγήσει σε ανεξέλεγκτα ποσοστά βίαιης εγκληματικότητας. Η μακροχρόνια ατζέντα των ελίτ για συγκεντρωτική παγκοσμιοποίηση έχει τέτοια ενσωματωμένη εύθραυστη ευπάθεια που όταν πέσει ένα από τα βασικά κομμάτια του ντόμινο, ολόκληρο το παγκόσμιο σύστημα τροφίμων από τραπουλόχαρτα θα καταρρεύσει, και πάλι όλα αυτά από σκοτεινό σχεδιασμό. 
 
Σε κάθε στροφή, το καθεστώς Biden σαμποτάρει την προοπτική της ανθρώπινης επιβίωσης. Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την προοπτική της έλλειψης τροφίμων που έρχεται στα τέλη Μαρτίου, ο επαίσχυντος απατεώνας πρόεδρος απάντησε: "Θα είναι πραγματικό". Είναι δυστυχώς μια σπάνια αληθινή δήλωση, αλλά ο πραγματικός λόγος για την έλλειψη τροφίμων είναι οι εντολές μαριονέτας από τους επικυρίαρχους αφέντες του που φροντίζουν να μην υπάρχει αρκετή τροφή. Για παράδειγμα, ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα προέρχεται από την CF Industries, τον μεγαλύτερο παραγωγό αζωτούχων λιπασμάτων της Αμερικής καθώς και σημαντικό προμηθευτή πρόσθετων για το ντίζελ, που εξέδωσε ένα δυσοίωνο δελτίο τύπου τον Απρίλιο: 
 
Την Παρασκευή, 8 Απριλίου 2022, η Union Pacific ενημέρωσε την CF Industries χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ότι επιβάλλει σε ορισμένους φορτωτές να μειώσουν τον όγκο των ιδιωτικών βαγονιών στο σιδηρόδρομό της με άμεση ισχύ. 
 
Αυτή η αυθαίρετη διακοπή εμπορευμάτων ζωής και θανάτου, όπως τα λιπάσματα, το πρόσθετο ντίζελ και τα τρόφιμα, σε αόριστη βάση είναι εντελώς εγκληματική. Οι καλλιέργειες δεν μπορούν να φυτευτούν και τα φορτηγά και τα τρακτέρ δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς το πρόσθετο. Η φύτευση των ανοιξιάτικων καλλιεργειών έχει ήδη σαμποταριστεί πλήρως από την Union Pacific και τρεις άλλες σιδηροδρομικές εταιρείες που διακινούν το 80% όλων των προϊόντων που σχετίζονται με τα τρόφιμα σιδηροδρομικώς. Η χρονική συγκυρία είναι σαφώς σκόπιμη για να προκαλέσει άμεσα την παρούσα αυξανόμενη κρίση τροφίμων. Η Union Pacific εμποδίζει το λίπασμα να φθάσει εγκαίρως στους αγρότες για την ανοιξιάτικη φύτευση, προκαλώντας δραστικά μειωμένες αποδόσεις καλλιεργειών χωρίς κανέναν άλλο καλό λόγο εκτός από την σαθρή δικαιολογία των ομοσπονδιακών εντολών που καταργούν σταδιακά το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο, οι οποίες αντικαταστάθηκαν από την παραπαίουσα απάτη της πράσινης ενεργειακής μετάβασης, σηματοδοτώντας τον θάνατο του πληθυσμού. Το λαμόγιο των παγκοσμιοποιητών Σαμάνθα Πάουερ, τώρα επικεφαλής της Υπηρεσίας Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ (USAID), δήλωσε στην εθνική τηλεόραση ότι η έλλειψη τροφίμων θα ωθήσει τους αγρότες προς την πράσινη ενέργεια, ενσαρκώνοντας το σύνθημα "ποτέ μην αφήνεις μια κρίση να πάει χαμένη". Αυτή η διαβολικά απατηλή λογική προκαλεί πόνο σε έναν πιο πεινασμένο, πιο θυμωμένο και πιο ανήσυχο πληθυσμό, που προκαλείται εσκεμμένα από το ότι τα σκατά της ελίτ χτύπησαν τον ανεμιστήρα και ξέσπασε η κόλαση. Πρέπει να πέσουν κεφάλια. 
 
Η τρέχουσα κρίση των βρεφικών τροφών φέρεται να προκαλείται από το FDA, τον διαβόητο εγκληματικό παίκτη-κλειδί στη συνεχιζόμενη εξαφάνιση των εμβολίων, αυτή τη φορά λόγω της έκδοσης από το FDA ανάκλησης προϊόντων ασφαλείας και του κλεισίματος τον Φεβρουάριο του κρίσιμου εργοστασίου της Abbott στο Μίσιγκαν. Αλλά αυτή η κίνηση μυρίζει εξίσου σκόπιμη και δεν διαφέρει σε τίποτα από τη χειρότερη απόφαση της Union Pacific για το χρονοδιάγραμμα, αποκαλύπτοντας ένα συστηματικό μοτίβο και ένα κοινό νήμα κακοβουλίας που διατρέχει όλη την "τέλεια καταιγίδα" αυτής της ατζέντας αποπληθυσμού. Και έπειτα, έρχεται να ανακαλύψει ότι και ο Bill Gates είναι βαθιά μπλεγμένος σε αυτό το θέμα. Με τον αδύναμο Τζο να ισχυρίζεται ότι κανείς δεν του το είπε και το λάθος του με τον FDA, ακόμη και ο κυρίαρχος Τύπος στρέφεται αποφασιστικά εναντίον του καθεστώτος Μπάιντεν, προμηνύοντας κάποιες μεγάλες, αλλοπρόσαλλες, απελπισμένες αλλαγές μέτρων κατά τη διάρκεια των επόμενων 5 μηνών μέχρι τις εκλογές του Νοεμβρίου. 
 
Με τις αυτοκτονικές κυρώσεις των ΗΠΑ και της ΕΕ να αρνούνται ξεκάθαρα τα τόσο απαραίτητα ρωσικά βασικά προϊόντα σιτηρών, προκαλώντας ελλείψεις τροφίμων που αναπόφευκτα οδηγούν σε εκτεταμένη πείνα και λιμό, ακόμη και το Reuters που ανήκει στην παγκοσμιοποίηση αναφέρει αυτή την αναμφισβήτητη αλήθεια, όπως δήλωσε το Κρεμλίνο. Ωστόσο, η "πράσινη ατζέντα" της Αμερικής επιδεινώνει περαιτέρω τη σημερινή κρίση με ένα νόμο του 2007 που επιβάλλει υψηλότερα ποσοστά κάθε χρόνο στις εκτάσεις καλαμποκιού. Μέχρι το 2015 ήταν μέχρι και το 40% του συνολικού καλαμποκιού πρέπει να καλλιεργείται αυστηρά για σκοπούς βιοκαυσίμων αντί για τρόφιμα, υποβαθμίζοντας τόσο την προσφορά όσο και αυξάνοντας τον πληθωρισμό των τροφίμων. Αυτό είναι το αποτέλεσμα παρά το γεγονός ότι οι ΗΠΑ είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός καλαμποκιού στον κόσμο. Αρνούμενη να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα και τις ανάγκες του λαού, η ολιγαρχία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης υποτάσσεται σε μια εωσφορική ατζέντα υπό το αγαθό πρόσχημα των πράσινων τεχνολογιών, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι στην πραγματικότητα είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τη μαζική πείνα και την εξάπλωση της παγκόσμιας πείνας. 
 
Η "τέλεια" σκοτεινή, διαβολική καταιγίδα συνεχίζει να εκτυλίσσεται με το USDA να απαιτεί τη θανάτωση 38 εκατομμυρίων πουλερικών τους τελευταίους μήνες, ακριβώς όταν η COVID είχε επιτέλους παιχτεί και καταλαγιάσει, ξαφνικά αυτή η έκρηξη μιας ακόμη αμφισβητήσιμης μόλυνσης από τη γρίπη των πτηνών ξεπηδάει βολικά και υποτίθεται ότι εξαπλώνεται σε 35 πολιτείες. Θα μπορούσε να είναι η επόμενη φάρσα ψευδούς σημαίας ακριβώς στο σύνθημα, που δεν διαφέρει από τον ιό της γρίπης των πτηνών H5N1 του 2015 που αποδείχθηκε ότι ήταν φάρσα; Η εξολόθρευση της προσφοράς αυγών εν μία νυκτί έχει επιφέρει ένα άλμα 300% στο κόστος των αυγών μόνο από τον περασμένο Νοέμβριο, μαζί με μια αποδεκατισμένη παραγωγή κοτόπουλου και γαλοπούλας στην Αμερική. Οι τελευταίες προειδοποιήσεις δείχνουν ότι η τιμή των αυγών θα μπορούσε σύντομα να ανέλθει στο ένα δολάριο το αυγό. 
 
Επίσης, σαν ρολόι, το μάντρα των ελίτ "χτίστε ξανά καλύτερα" μας δίνει την απάντησή τους - παγκόσμια "επισιτιστική ασφάλεια" - ένα πιο ελεγχόμενο, εταιριοποιημένο, έτοιμο σύστημα τροφίμων που αναπτύχθηκε από τους ίδιους συνήθεις ύποπτους πίσω από το COVID. Από ένα πρόσφατο άρθρο της Kit Knightley για την Off-Guardian: 
Ακριβώς όπως η "πανδημία" του Covid ειπώθηκε ότι θα αναδείξει "αδυναμίες του πολυμερούς συστήματος", έτσι και αυτή η επισιτιστική κρίση θα δείξει ότι τα "ασταθή επισιτιστικά μας συστήματα χρειάζονται μεταρρύθμιση" και ότι πρέπει να διασφαλίσουμε την "επισιτιστική μας ασφάλεια"... ή χίλιες παραλλαγές αυτού του θέματος. 
 
Η παγκοσμιοποιητική άτυπη εντολή που τώρα "απαλά" εξαναγκάζει την ανθρωπότητα να τρώει πολύ λιγότερο κρέας είναι η συνθετική, γενετικά τροποποιημένη, μη οργανική, εργαστηριακή παραγωγή ψεύτικου κρέατος του "ειδικού στα εμβόλια" Μπιλ Γκέιτς, η οποία τώρα λειτουργεί και προωθείται έντονα. Όπως είναι φυσικό, ο Γκέιτς προσφέρει επίσης τη δική του λύση προϊόντος για την εκτός τόπου και χρόνου τρομολαγνεία των βρεφικών τροφών. Το λανσάρισμα των τροφίμων του είναι ένα ακόμη από τα σχέδια αποπληθυσμού του βασιλιά Μίδα-σε-αντίστροφη-στροφή, όπως ακριβώς και η ακαταδίωκτη παγκόσμια βλάβη των εμβολίων του, με τη διαφορά ότι η τελευταία χρονική στιγμή της "τέλειας καταιγίδας" των ΟΜΚ είναι τώρα πολύ πιο θανατηφόρα. Ως επιστέγασμα, ο Μπιλ Γκέιτς αγόρασε και κατέχει τώρα τις περισσότερες αγροτικές εκτάσεις στις ΗΠΑ -240.000 στρέμματα σε 18 πολιτείες, με τον συνάδελφό του ευγονικό παγκοσμιοποιητή Τεντ Τέρνερ να κατέχει πάνω από 2 εκατομμύρια στρέμματα αγροτικών εκτάσεων σε οκτώ πολιτείες, δυσοίωνες εξελίξεις για μόνιμο θανατηφόρο αποτέλεσμα. 
 
Η απόλυτα φυσική πράσινη ατζέντα των ελίτ προσπαθεί επίσης να μας πουλήσει τις ταπεινές μάζες σε μια σταθερή δίαιτα κατανάλωσης εντόμων όπως οι γρύλοι και οι ακρίδες. Όπως η διαβόητη επαναφορά τους, που εξαπατήθηκε για να δοκιμάσει ένα από τα νόστιμα χάμπουργκερ προνυμφών τους, "θα είμαστε ευτυχισμένοι" μόνο και μόνο που ζούμε με αυτά που μας ρίχνουν. Ενώ οι πληβείες μάζες είναι συνεχώς προετοιμασμένες να αποδέχονται το νέο φυσιολογικό του ότι το λιγότερο είναι καλύτερο, οι ελίτ συνεχίζουν να πετάνε με τα Lear τζετ τους, συνεχίζουν να τρώνε χαβιάρι και να απολαμβάνουν όλα τα παρελκόμενα του ανώτερου δικαιώματος που εκ γενετής αναπαράγεται από την ανώτερη γενιά τους. 
 
Εν τω μεταξύ, η ύπουλη, φρικτή εγκληματικότητα τους, καθοδηγούμενη από την καταστροφική παραφροσύνη της ψυχοπάθειας, επιτρέπεται να συνεχίσει να βλάπτει θανάσιμα και να εξοντώνει την ανθρώπινη φυλή. Με όλα τα ετήσια τελετουργικά τους σε πλήρη επίδειξη τώρα, οι Μπίλντερμπεργκ, η Ντέβος και το πλήθος του Bohemian Grove, συναντώνται κάθε χρόνο πίσω από κλειστές πόρτες για να συζητήσουν τη γενοκτονική τους πρόοδο εναντίον μας, των "αξιολύπητων". Οι σκοτεινές αποφάσεις τους αντικατοπτρίζουν πρωτότυπα το ιστορικό ευγονικής του Bill Gates να μας σκοτώσει σκόπιμα με ένα διεστραμμένο χαμόγελο ότι ο φιλικός, γειτονικός μας παγκοσμιοποιητής "ξέρει" πάντα καλύτερα. Λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο όλων των συνδυασμένων ΟΜΚ που αναπτύσσουν ειδικά για να μας αποδεκατίσουν και να μας δολοφονήσουν δραστικά, όλες οι ενέργειές τους είναι ξεκάθαρα, κατά πρόσωπο, κατάπτυστα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που Εμείς οι Λαοί σε αυτοάμυνα έχουμε κάθε νομικό και ηθικό δικαίωμα να αγωνιστούμε για να λογοδοτήσουν αυτοί οι δράστες, διώκοντάς τους στο μέγιστο βαθμό του νόμου για όλα τα άθλια εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας. 
 
Από τότε που ξεκίνησε αυτή η πανδημία στα τέλη του 2019 στη Γουχάν, σχεδόν όλες οι εθνικές κυβερνήσεις λειτούργησαν σε προδοτικά συγχρονισμένο βηματισμό, ακολουθώντας τις επιταγές των παγκοσμιοποιητών μαριονετών τους. Οι επικυρίαρχοι της γενιάς των Ροκφέλερ-Ρότσιλντ έχουν ενορχηστρώσει δαιμονικά μια άνευ προηγουμένου σύγκλιση πρωτοφανών κρίσεων, που όλες συνεργιστικά καταρρέουν ακριβώς την ίδια στιγμή, με μηδενική αμφιβολία ότι σκοπίμως σχεδιάστηκαν για να σκοτώσουν πλήθη μέσα στον σημερινό παγκόσμιο πληθυσμό που σήμερα πλησιάζει τα 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Αυτές οι ίδιες γραμμές αίματος, μέσω αφορολόγητων ιδρυμάτων δεξαμενών σκέψης και κυβερνητικών ΜΚΟ, εφευρίσκουν και δημιουργούν το πρόβλημα, εξαπολύουν άλλη μια από τις σκηνοθετημένες κρίσεις τους ως αντίδραση, και στη συνέχεια ανατινάζουν ό,τι έχει απομείνει από τη μειούμενη ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματά μας με αντάλλαγμα έναν πιο αδίστακτο δεσποτικό έλεγχο υπό το υποτιθέμενο πρόσχημα της ασφάλειας και της προστασίας... και πάλι, το μοτίβο της αέναης επανάληψης που αναπαράγει την προαιώνια εγελιανή συνταγή τους για πάντα... ή μέχρι να τους σταματήσουμε Εμείς οι άνθρωποι. 
 
Δύο χρόνια του ολοκαυτώματος του βιολογικού πολέμου, αμέσως ακολουθούμενα από τη σύγκρουση στην Ουκρανία, μας έχουν τώρα να ακροβατούμε στο χείλος του παγκόσμιου πολεμικού αφανισμού, συνοδευόμενοι τόσο από μαζική παγκόσμια οικονομική και επισιτιστική κατάρρευση, περισσότερους τεχνητούς ιούς βιολογικών όπλων, όσο και από την ατζέντα των ελίτ που αντιπροσωπεύεται από την επιταγή της αποανάπτυξης των Γεωργιανών Οδηγητών για να μειωθεί ο αριθμός μας σε ένα πιο διαχειρίσιμο μέγεθος μισού δισεκατομμυρίου που γίνεται γρήγορα μια αυξανόμενη πιθανότητα. Γι' αυτούς, είναι ένας πόλεμος αυτοάμυνας της επίθεσης που σπεύδει να αποφύγει την ημέρα της κρίσης τους με την απλήρωτη καρμική ανευθυνότητα. Για εμάς, είναι κυριολεκτικά ένας πόλεμος για την επιβίωση του είδους μας. Η επιβίωσή μας μπορεί να διασφαλιστεί μόνο αν τα γενοκτόνα τέρατα που πλησιάζουν ταχύτατα για τη ληστρική τους μαζική ανθρώπινη εξόντωση ανατραπούν και εξουδετερωθούν πρώτα. Αν δεν το κάνουν, κερδίζουν και χάνουμε όλοι [τη ζωή μας]. 
 
Με απόλυτο κακόβουλο σχεδιασμό, οι δυτικές κυρώσεις έχουν επίσης ως στόχο να αυξήσουν την παγκόσμια απειλή του ανεξέλεγκτου υπερπληθωρισμού, με τα σημερινά ποσοστά πληθωρισμού να είναι τα χειρότερα των τελευταίων 40 ετών. 
 
Δεν είναι τυχαίο ότι η ανάφλεξη των ΗΠΑ εναντίον της Ρωσίας για την Ουκρανία εμπλέκει τις δύο μεγαλύτερες πυρηνικές δυνάμεις του κόσμου για επικίνδυνο δραματικό αποτέλεσμα. Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι διοικητές του ΝΑΤΟ από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Πολωνία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, έχουν συλληφθεί τους τελευταίους μήνες από τους Ρώσους στο υπόγειο χαλυβουργικό συγκρότημα Mariupol Azovstal, που προφανώς χρησιμεύει ως κέντρο διοίκησης του ΝΑΤΟ στο Ντονμπάς, μαζί με ένα μεγάλο τμήμα δυτικών μισθοφόρων αιχμαλώτων πολέμου. Ο δυτικός στρατός, συμπεριλαμβανομένης της μισθοφορικής δύναμης Blackwater/Academi του Έρικ Πρινς, έχει μια ιστορία ως εκπαιδευτές και σύμμαχοι της νεοναζιστικής Ουκρανίας. Η στρατιωτική σύγκρουση στην Ουκρανία έχει αποδειχθεί ότι δεν είναι απλώς ένας πόλεμος με τη μεσολάβηση των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ, αλλά πράγματι ένας άμεσος επίγειος πόλεμος που διεξάγει η Δύση εναντίον της Ρωσίας, που φαίνεται να είναι ένα απελπισμένο τέχνασμα της ελίτ να εκμεταλλευτεί την Ουκρανία προκειμένου να πυροδοτήσει ενδεχομένως έναν πυρηνικό Αρμαγεδδώνα του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου. 
 
Είναι ξεκάθαρο ότι το καρτέλ των κεντρικών τραπεζών του City of London που ελέγχει το καθεστώς Biden των ΗΠΑ, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ και σχεδόν κάθε δυτικό έθνος εξαντλεί σκόπιμα, μανιωδώς κάθε διαθέσιμο πόρο στην απόλυτη, "δεν υπάρχει αύριο", απελπισία του, δήθεν για να παρατείνει τη σύγκρουση στην Ουκρανία για να "αποδυναμώσει" τη Ρωσία σε βάρος του συνόλου της αναλώσιμης Ουκρανίας και της ήδη χρεοκοπημένης Δύσης. Η ραχ-ραχ δυτική προπαγάνδα που προσπαθεί ακόμα να αντλήσει υποστήριξη από τον wokism για να "σταθεί στο πλευρό της Ουκρανίας", έχει ήδη εξασθενήσει. Η πραγματικότητα έχει πλέον αρχίσει να συνειδητοποιείται, σκοτώνει μόνο περισσότερους Ουκρανούς, καταστρέφει περισσότερο το έθνος τους και προσφέρει μια πολύ ζοφερή και ζοφερή μελλοντική προοπτική για ολόκληρο τον πλανήτη μας. Cui bono; Ούτε οι Ουκρανοί ούτε η ανθρωπότητα, αλλά μόνο η άρχουσα ελίτ έχει να κερδίσει και να ωφεληθεί. 
 
Οι εντολές του Biden είναι να εξαντλήσει και να αδειάσει το πολεμικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ μετά την πανωλεθρία του στο Αφγανιστάν πέρυσι, εγκαταλείποντας αμερικανικά όπλα αξίας άνω των 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, και αποδυναμώνοντας σοβαρά την αμερικανική πολεμική δύναμη με την επιβαλλόμενη θανατηφόρα βολή του. Τώρα, οι αβοήθητα αφυπνισμένες ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τη στρατιωτική υπεροχή της Ρωσίας που περιλαμβάνει υπερηχητικά προηγμένα όπλα για τα οποία η Δύση δεν έχει καμία απάντηση. Αν ξεσπάσει τώρα ένας πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ/ΝΑΤΟ, η Δύση είναι καταδικασμένη να χάσει. Αλλά τότε αυτή ακριβώς είναι η στρατηγική του τελικού παιχνιδιού των ελίτ. 
 
Στο πλαίσιο της Μεγάλης Επανεκκίνησης, οι πλανητικοί ελεγκτές καταστρέφουν τις τρεις πλουσιότερες ηπείρους του κόσμου, αφαιρώντας τους τις κάποτε ακμάζουσες μεσαίες τάξεις τους στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Αυστραλία/Νέα Ζηλανδία. Αποκαθιστώντας τον δυτικό πληθυσμό ανίκανο, πολύ πιο εύκολα ελεγχόμενο, κούφιο υποτελή, τρομοκρατημένο από την ασταμάτητη 24/7 MSM προπαγάνδα πορνογραφικού φόβου, αργά ή γρήγορα ανίκανο να αντισταθεί στην συγκεντρωτική, παντοδύναμη, ολοκληρωτική ελίτ εξουσίας, χαμένο σε ένα παγιωμένο δικτατορικό, οργουελικό, παγκόσμιας διακυβέρνησης, υπερ-υπερ-υπερ-αστυνομικό κράτος. 
 
Πριν από την εισβολή της Ρωσίας στις 24 Φεβρουαρίου, η Ουκρανία ήταν η παιδική χαρά διαστροφής του Βαθέος Κράτους, ο κόμβος του ευρώ για το ξέπλυμα των τρισεκατομμυρίων του μαύρου προϋπολογισμού από τη διακίνηση κάθε διαθέσιμου εμπορεύματος του οργανωμένου εγκλήματος - ναρκωτικά, παιδιά, ανθρώπινα όργανα, παράνομα όπλα, σε συνδυασμό με αρκετές δεκάδες επιβεβαιωμένα χρηματοδοτούμενα από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ παράνομα βιολογικά εργαστήρια που λειτουργούσαν, διεξάγοντας φρικιαστικά πειράματα σε βαθιές υπόγειες στρατιωτικές βάσεις (DUMBs) που συνδέονται με σήραγγες. Ή γιατί ο Hunter δεν είναι ο μόνος VIP γιος/συγγενής της Nancy Pelosi, του John Kerry και του RINO Mitt Romney που όλοι παρασιτικά αποκομίζουν εκατομμύρια από την εκμετάλλευση του Deep State Ukraine. Το ελεγχόμενο από την ελίτ παγκόσμιο δίκτυο παιδεραστίας είναι πολύ χρήσιμο για τον έλεγχο όλων των παγκόσμιων μαριονετών μέσω εκβιασμών. Και η φρίκη της συλλογής παιδικού αίματος σε βιομηχανική κλίμακα δεν είναι δυστυχώς καμία θεωρία συνωμοσίας. 
 
Οι ελεγκτές της συμμορίας είναι αποφασισμένοι να πυροδοτήσουν ένα πιθανό πυρηνικό συμβάν εξαφάνισης της ζωής, ως την ταχεία και οργισμένη μέθοδο θανάτου της ελίτ ως τελικό καταφύγιο μέσα στο απεριόριστο οπλοστάσιό της με όπλα μαζικής καταστροφής. Δεδομένης της συνεχιζόμενης εισροής βαρύτερων πυραυλικών συστημάτων που αποστέλλονται από το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ στην Ουκρανία, αυξάνοντας τον κίνδυνο η κυβέρνηση του Κιέβου να τα χρησιμοποιήσει για να επιτεθεί στη Ρωσία, ένας Ρώσος πολιτικός επιστήμονας ειδήμων στην κρατική τηλεόραση παρατήρησε αυτή την εβδομάδα ότι φαίνεται πιθανό ότι "έρχεται πυρηνικός πόλεμος". 
 
Γι' αυτό είναι τόσο απελπισμένοι να διακινδυνεύσουν τα πάντα σε έναν αγώνα δρόμου για να καταρρεύσει η καταρρέουσα παγκόσμια οικονομία τους, να εξοντώσουν το ετοιμοθάνατο δολάριο ΗΠΑ ως παγκόσμιο διεθνές νόμισμα και σε υπερδιέγερση με στεροειδή να εφαρμόσουν το ψηφιακό νόμισμα της παγκόσμιας τράπεζας (WBDC), βιομετρικές ψηφιακές ταυτότητες, διαβατήρια με εμβόλια, περισσότερες επιδημίες πορνογραφικού φόβου από ιούς όπως η μαϊμούδες, περισσότερα λουκέτα, περισσότερες εντολές για γιάφκες θανάτου, περισσότερους υπερβολικούς περιορισμούς και όλο και πιο εφιαλτικό δρακόντειο έλεγχο σε ψηφιοποιημένη φεουδαρχική υποδούλωση. 
 
Αλλά η Μεγάλη Επανεκκίνηση του Klaus Schwab και των ελίτ του, σχεδιασμένη να κορυφωθεί με την τέλεια καταιγίδα θανάτου και καταστροφής που μαίνεται παγκοσμίως για την απόλυτη τυραννική υποδούλωση, αμφισβητείται και αντιτίθεται όλο και περισσότερο από τη Μεγάλη Αφύπνιση των παγκόσμιων μαζών, που εκδηλώνεται ως παγκόσμια μη συμμόρφωση από τα κάτω, πολιτική ανυπακοή, οργανωμένο οικονομικό μποϊκοτάζ και αντιεξουσιαστική, αποκεντρωμένη απώθηση από ένα ενημερωμένο, αντιστεκόμενο και αφοσιωμένο κοινό που φτάνει γρήγορα σε κρίσιμη μάζα. Αυτός είναι ο επικός πόλεμος που διεξάγεται αυτή τη στιγμή σε κάθε πιθανό μέτωπο, ένας πνευματικός πόλεμος μεταξύ του καλού και του κακού, ένας πόλεμος πληροφόρησης μεταξύ της αλήθειας και του ψεύδους, ένας επαναστατικός πόλεμος μεταξύ της συνταγματικής ελευθερίας/των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της τυραννικής, άθεης υποδούλωσης, και ο βασικός πόλεμος μεταξύ της επιβίωσης με φαγητό και του σίγουρου θανάτου χωρίς αυτό. Ίσως ο εχθρός υπολογίζει περισσότερο απ' όλα σε αυτό το όπλο. 
 
Μέσα σε όλο το εσκεμμένα σχεδιασμένο και δημιουργημένο χάος, την αποσταθεροποίηση και την καταστροφή του κακού αντιπάλου μας, το φαγητό θα είναι ο οπλισμένος μηχανισμός ελέγχου που θα χρησιμοποιηθεί για να υποσχεθεί ψευδώς επιβίωση για απόλυτη υπακοή και υποταγή, και ο θάνατος από πείνα ως η τιμωρία της επιλογής τους για χαμηλή κοινωνική πίστωση και δεσμευμένους τραπεζικούς λογαριασμούς που προκύπτουν από τη μη συμμόρφωση και την ποινικοποιημένη διαφωνία. Η ταχεία πορεία των ελίτ προς την τυραννία καθυστέρησε προσωρινά στα τέλη Μαΐου με την αποτυχημένη προσπάθεια της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας του ΟΗΕ να περάσει κρυφά την Πανδημική Συνθήκη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, που έχει σχεδιαστεί για να αντικαταστήσει κάθε εθνική κυριαρχία με μια παγκόσμια διακυβέρνηση μέσω της μη εκλεγμένης ιατρικής δικτατορίας. Θα επιστρέψουν όμως. 
 
Είναι σαφές ότι η στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία χρησιμοποιείται από το πλήθος του Νταβός του Λονδίνου για να επισπεύσει το σύστημα WBDC του καρτέλ των κεντρικών τραπεζών, με τον πρόσφατο ισχυρισμό της Διεθνούς Τράπεζας Διακανονισμών ότι το 90% όλων των εθνών βρίσκεται ήδη σε διαδικασία εφαρμογής του. Και πάλι, η κούρσα είναι σε εξέλιξη και είναι σε εξέλιξη με τα πάντα να κερδίζονται ή να χάνονται, ανεξάρτητα από το σε ποια πλευρά της ιστορίας μπορεί να βρίσκεστε. Η μονοπώληση της ιδιοκτησίας όλων των μεγαλύτερων πολυεθνικών ομίλων από τους εξ αίματος ενδιαφερόμενους των "τριών μεγάλων" κορυφαίων επενδυτικών εταιρειών του κόσμου - BlackRock, Vanguard και State Street, μέχρι τον Νοέμβριο του 2020, λίγες ημέρες πριν από την κυκλοφορία του εμβολίου Covid-19, διαχειρίζονται συνολικά περιουσιακά στοιχεία ύψους 15 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Αλλά τον Ιανουάριο του 2021, μόλις δύο μήνες αργότερα με την πληρωμή της Big Pharma, τα περιουσιακά τους στοιχεία διογκώθηκαν ύποπτα προς τα πάνω κατά 3 τρισεκατομμύρια δολάρια ακόμη, και το σημερινό σύνολο των περιουσιακών τους στοιχείων ανέρχεται σε απίστευτα 20 τρισεκατομμύρια δολάρια, σε μόλις δυόμισι χρόνια μια αύξηση 25%. κατέχοντας σχεδόν το 90% όλων των εταιρειών του S&P Fortune 500 στο μεγαλύτερο σύστημα αναδιανομής πλούτου που έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία, ενώ σε αριθμό ρεκόρ οι μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις σχεδόν όλες πτώχευσαν κατά τη διάρκεια της κατασκευασμένης πανδημίας, επιτρέποντας στις πιο χοντρές γάτες να γίνουν απλά βρώμικα πλουσιότερες και παχύτερες κυριολεκτικά εις βάρος μας. 
 
Η νέα κανονικότητα της πανδημίας δεν έχει καμία σχέση με την υγεία, αλλά έχει να κάνει με τον παθολογικά αυξανόμενο συγκεντρωτικό αυταρχικό έλεγχο, κοινωνιολογικά μέσω της χρήσης μάσκας, της κοινωνικής απομάκρυνσης, των καραντίνας και της παρατεταμένης απομόνωσης, της υποταγής και της αποδυνάμωσης, καθώς και οικονομικά με τη μεγαλύτερη καταγεγραμμένη κλοπή στην ανθρώπινη ιστορία. Το πλουσιότερο 1% της γης κατέχει το 82% [και αυξάνεται] όλου του γήινου πλούτου. 
 
Όλα αυτά δεν μπορούν να επιτευχθούν χωρίς πιστοποιημένα παράφρονες, ψυχικά ασθενείς ψυχοπαθείς που τρέχουν τον πολύτιμο κόσμο μας έξι πόδια κάτω από το έδαφος, αποτελούμενοι από διασταυρωμένους αιμοσταγείς επικυρίαρχους που απειλούν να τερματίσουν κάθε ζωή με πρωτοφανή παγκόσμια πείνα, παγκόσμιο πόλεμο, περισσότερη τρέλα με βιολογικά όπλα, περισσότερες δολοφονικές βολές, δεκαετίες γεωμηχανικών δηλητηρίων που θα μπορούσαν εύκολα να περιλαμβάνουν αεροψεκασμένα βιολογικά όπλα από τους μεταλλικούς ουρανούς και κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα (DEW) μαζικής καταστροφής που προκαλούν σχεδόν όλα τα ακραία καιρικά φαινόμενα - αφύσικα, ανθρωπογενείς ξηρασίες, πυρκαγιές, σεισμούς, πλημμύρες, ηφαίστεια, τσουνάμι και τυφώνες, αλλιώς γνωστή ως η απάτη της κλιματικής αλλαγής που βασίζεται στην απάτη με το ψεύτικο αποτύπωμα άνθρακα του CO2 (το ζωογόνο φυτικό "οξυγόνο"), την απάτη της Πράσινης Νέας Συμφωνίας, όλα αυτά δόλια τυλιγμένα κυριολεκτικά για να μας στραγγαλίσουν μέχρι θανάτου, ενώ η συμμορία του Βαθέος Κράτους εισάγει μανιωδώς μια λιτανεία από την κορυφή προς τα κάτω, πολιτικών υποδούλωσης της ζωής της Νέας Τάξης Πραγμάτων που διευκολύνουν τη μαζική γενοκτονία. 
 
Μέσω της άθλιας χρήσης της γεωμηχανικής, η ξηρασία στις ΗΠΑ στα δυτικά έχει προφανώς επεκταθεί μέχρι τη λεκάνη του ποταμού Μισισιπή, καλύπτοντας ολόκληρη την κρίσιμα ζωτικής σημασίας αγροτική ζώνη του αμερικανικού καλαθιού ψωμιού. Δυτικές πολιτείες όπως το Όρεγκον και η Καλιφόρνια μόλις κήρυξαν περισσότερες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για το νερό. Ο Κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Gavin Newsom έχει ιστορικό άρνησης της πρόσβασης των αγροτών της πολιτείας του σε δικαιώματα άρδευσης, κλείνοντας την παραγωγική τους ικανότητα της πιο κρίσιμης αγροτικής παραγωγικής πολιτείας της χώρας, συμβάλλοντας άμεσα σε συνθήκες που οδηγούν σε σοβαρή έλλειψη τροφίμων και πιθανό λιμό. Και πάλι, περισσότερες εντελώς παράλογες και παράλογες κυβερνητικές πολιτικές που εσκεμμένα παράγουν αποτελέσματα που προωθούν την πείνα. Αυτή είναι η πραγματική επιστήμη, όχι τα ψέματα της κυβέρνησης, των εταιρικών μέσων ενημέρωσης και των γιγάντιων εταιρειών της Μεγάλης Τεχνολογίας που χρησιμοποιούν την απάτη με ταχυδακτυλουργικά τεχνάσματα, ενώ αρνούνται επιμελώς να μας κόψουν το λαιμό. 
 
Ο Joe Biden, τα δυτικά κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, ο ΟΗΕ, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, οι παγκοσμιοποιημένες δεξαμενές σκέψης όπως το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων των ΗΠΑ (CFR) και το Ατλαντικό Συμβούλιο, έχουν όλοι τους μια μεγάλη μέρα κατηγορώντας τη Ρωσία για την παγκόσμια επισιτιστική κρίση και τον λιμό που έρχεται. Ένας τίτλος του France24 που δημοσιεύθηκε πριν από λιγότερο από ένα μήνα έγραφε: "Ο ρωσικός αποκλεισμός των λιμανιών της Ουκρανίας θέτει σε κίνδυνο τον παγκόσμιο εφοδιασμό τροφίμων", κατηγορώντας χαρακτηριστικά τον ρωσικό στόλο της Μαύρης Θάλασσας ότι επέβαλε εμπάργκο και ναρκοθετεί τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ουκρανίας, όπως η Οδησσός, εμποδίζοντας κακόβουλα τις εξαγωγές σιτηρών της Ουκρανίας από το να μπορούν να τροφοδοτήσουν τον υπόλοιπο κόσμο. Ένα στιγμιότυπο από τους πρόσφατους τίτλους των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης: 
 
Πώς ο πόλεμος του Putin προκάλεσε μια παγκόσμια επισιτιστική κρίση". 
 
20 Μαΐου The Guardian "Ο πόλεμος στην Ουκρανία προκάλεσε παγκόσμια επισιτιστική κρίση που θα μπορούσε να διαρκέσει χρόνια"
19 Μαΐου BBC "Η εισβολή στην Ουκρανία θα μπορούσε να προκαλέσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση, προειδοποιεί ο ΟΗΕ"
11 Μαΐου Washington Times "Ο Μπάιντεν κατηγορεί τον Πούτιν για την αύξηση των τιμών των τροφίμων"
31 Μαρτίου Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ "Ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία δημιουργεί παγκόσμια επισιτιστική κρίση"
 
Η Ρωσία έχει αποναρκοθετήσει τα λιμάνια της Μαριούπολης και του Μπερντιάνσκ και αυτή τη στιγμή συνεργάζεται τόσο με την Τουρκία όσο και με τον ΟΗΕ για να ανοίξει ασφαλείς διαδρόμους θαλάσσιων διαδρόμων για όλα τα λιμάνια της Ουκρανίας για τον εφοδιασμό των εξαγωγών σιτηρών της ως πέμπτη μεγαλύτερη παραγωγός σιταριού και μεγαλύτερη παραγωγός ηλιελαίου. Αυτό αποκαλύπτει τα ψέματα των MSM ότι η Ρωσία έχει απαγορεύσει το εμπόριο σιτηρών στην Ουκρανία με τη δημιουργία ναρκών και εμπάργκο. 
 
Οι πλανητικοί ελεγκτές είχαν σχεδιάσει και εκτελέσει τα παγκόσμια πανδημικά λουκέτα, την εκτεταμένη διακοπή της εφοδιαστικής αλυσίδας, την έλλειψη τροφίμων που μπλοκάρει τη μεταφορά προϊόντων και τροφίμων στην αγορά, την παρεμπόδιση των κύκλων φύτευσης και συγκομιδής παγκοσμίως, όλα αυτά συνέβησαν πολύ πριν από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου. Ακριβώς όπως η ασταθής, χρεοκοπημένη παγκόσμια οικονομία, η πανδημική ύφεση, η μαζική ανεργία και το κλείσιμο επιχειρήσεων, τα υψηλά ποσοστά πληθωρισμού, όλα εκτυλίχθηκαν πριν από την Ημέρα Εισβολής του Πούτιν. 
 
Ας είμαστε ξεκάθαροι, το σχέδιο των ελίτ και των υποτακτικών τους, όπως ο Μπάιντεν, από την αρχή ήταν να δημιουργήσουν συστηματικά παγκόσμιο πανικό, κρίση, αποσταθεροποίηση, απελπισία και γενοκτονία πολύ πριν από την 24η Φεβρουαρίου φέτος. Στην πραγματικότητα, η δαιμονοποίηση του Πούτιν/της Ρωσίας/του Ψυχρού Πολέμου 2.0 είχε επίσης ξεκινήσει χρόνια πριν από την Ημέρα Εισβολής. Ωστόσο, κανείς δεν θα είχε ποτέ επίγνωση αυτής της αμνησιακής αλήθειας διαβάζοντας τους παραπάνω τίτλους. Η εκμετάλλευση της επιλεκτικής μνήμης και το φαινόμενο της μεροληψίας ανάμνησης αποτελούν εδώ και καιρό σήμα κατατεθέν της κρατικής προπαγάνδας. 
 
Το γεγονός παραμένει ότι οι επικυρίαρχοι της γενιάς του αίματος σχεδίασαν όλα τα παραπάνω γεγονότα περισσότερο από μια δεκαετία πριν από την πραγματοποίησή τους, επειδή αυτό κάνει η άρχουσα τάξη. Οι ΗΠΑ/ΝΑΤΟ/ΕΕ/Δύση διατηρούν εδώ και δεκαετίες μια αδιάκοπη, επιθετική εξωτερική πολιτική που περικυκλώνει και τους δύο καθορισμένους εχθρούς του Ψυχρού Πολέμου, τη Ρωσία και την Κίνα, με εχθρικούς φιλοδυτικούς γείτονες που σκοπό έχουν να απειλήσουν και να παραβιάσουν την εθνική ασφάλεια των ανατολικών δυνάμεων. 
 
Το τραπεζικό καρτέλ του City of London, οι ευρωπαϊκές βασιλικές οικογένειες, η Καθολική Εκκλησία του Βατικανού και οι αιρέσεις θανάτου της μυστικής κοινωνίας τους είναι όλοι σημαντικοί παίκτες στη δομή εξουσίας της γης εδώ και χιλιετίες. Δυστυχώς, η Σιωνιστική-Μασονική-Λουσιφεριανή ελίτ έχει χρησιμοποιήσει την Ουάσινγκτον και ιδιαίτερα τον στρατό των ΗΠΑ ως τον ανθρώπινο πολιορκητικό κριό για να εισβάλει, να πολεμήσει και να σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους σε πολέμους των κεντρικών τραπεζιτών. 
 
Η ελίτ ιστορικά υποστηρίζει κάθε πολιτική ιδεολογία, είτε πρόκειται για τη Δημοκρατική Δύση είτε για την Κομμουνιστική Ανατολή. Η συμμορία της κεντρικής τραπεζικής μαφίας διαθέτει ιστορία αιώνων υποστηρίζοντας και τις δύο πλευρές σε κάθε σύγκρουση και πόλεμο που δημιουργεί και χρηματοδοτεί. Ο ξάδελφος του Rothschild Karl Marx ήταν το μισθωμένο όπλο και ο χρήσιμος ηλίθιος τους, το ίδιο και οι γενοκτόνοι κομμουνιστές δικτάτορες από τους Μπολσεβίκους Λένιν και Στάλιν μέχρι τον Μάο της Κίνας, συμπεριλαμβανομένου του Ναζί Χίτλερ, όλοι ήταν δημιουργήματα του τραπεζικού καρτέλ του City of London και ελεγχόμενες μαριονέτες της αντιπολίτευσης. Αυτοί οι πιο δολοφονικοί κακοποιοί στην ιστορία της ανθρωπότητας δημιουργήθηκαν/δημιουργήθηκαν από τους ίδιους ελεγκτές της γραμμής αίματος που εξακολουθούν να δρουν μοχθηρά και σήμερα.
 
Η συνεχιζόμενη εθνοτική εκκαθάριση της Νεοναζιστικής Ουκρανίας του Βαθέος Κράτους στο Ντονμπάς επρόκειτο να μετατραπεί σε μείζον λουτρό αίματος γενοκτονίας κατά των εθνοτικών Ρώσων εάν ο Πούτιν δεν είχε παρέμβει αποφασιστικά όταν το έκανε. Έτσι, κάθε μεμονωμένο γεγονός και εξέλιξη στη μεγάλη γεωπολιτική σκακιέρα του κεντρικού τραπεζικού καρτέλ έχει τόσο σχεδιαστεί όσο και εκτελεστεί από τις ίδιες ελίτ. Και προφανώς αυτό το τελευταίο τέχνασμα για να πεθάνουν από την πείνα εκατομμύρια άνθρωποι σε παγκόσμιο επίπεδο, ως μέρος της ευρύτερης γενοκτονικής αποστολής τους να εξαλείψουν πάνω από 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους το συντομότερο δυνατό, συνάδει με όλα όσα έχουν συμβεί μέχρι σήμερα. 
 
Το παλιό πρόβλημα-αντίδραση-λύση, τα ψεύτικα προπαγανδιστικά ψέματα 24/7 και η στρατηγική "διαίρει και βασίλευε" λειτουργούσαν πάντα άψογα γι' αυτούς ως το εξαιρετικά επιτυχημένο Modus Operandi τους... μέχρι τώρα. Έτσι, τίποτα δεν είναι πραγματικά ποτέ καινούργιο στην ατζέντα του τελικού τους παιχνιδιού, διότι αν λειτουργεί κάθε φορά, γιατί να αλλάξουν την αποδεδειγμένα νικηφόρα συνταγή τους. Έτσι, η ιστορία συνεχίζει να επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά και ξανά, διαπράττοντας τις ίδιες ακριβώς φρικτές θηριωδίες και αδιανόητα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας μέχρι αηδίας... μέχρις ότου Εμείς οι άνθρωποι ξεσηκωθούμε με δίκαιο θυμό για να τους σταματήσουμε επιτέλους μια για πάντα. Αυτή η στιγμή είναι τώρα, καθώς έχουμε όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για την καταδίκη των δραστών. Η γνώση είναι δύναμη και με ένα εκατομμύριο προς ένα πιθανότητες και την ασφάλεια των αριθμών, που είναι όλα υπέρ μας, η ενωμένη δύναμη του καλού στο τέλος θα επικρατήσει. Η προετοιμασία και η επιβίωση από την επίθεση του εχθρού με τα όπλα μαζικής καταστροφής είναι η άμεση και δυσκολότερη πρόκληση της ανθρωπότητας. Και όπου υπάρχει η θέληση, υπάρχει και ο τρόπος. 
 
************ 
 
Δικτυογραφία
Joachim Hagopian, Depopulation by Mass Starvation - One among Elite’s Many WMDs Committing Human Genocide - James Fetzer
https://jamesfetzer.org/2022/06/joachim-hagopian



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.