5 Ιουλίου 2022

Αυστηροί περιορισμοί στις κτηνοτροφικές μονάδες της Ολλανδιας με στόχο την μείωση του κρέατος

Γράφει η Μαρία Δεναξά
 
Φαντάζομαι θα έχετε πάρει είδηση τον χαμούλη που γίνεται στην Ολλανδία.
 
Βασικά άλλο ένα πείραμα, που αν πετύχει θα εφαρμοστεί παντού και θα συμβάλλει στην περαιτέρω ενορχηστρωμένη και επιδιωκόμενη επισιτιστική κρίση, που ήδη ξεκίνησε,.
 
Η κυβέρνηση της Ολλανδίας (σύμφωνα με τις επιταγές του Λομπιστάν – ΕΕ), αποφάσισε την κάθετη μείωση των ζώων που εκτρέφονται σε αγροκτήματα και κτηνοτροφικές μονάδες, για τη μείωση του αζώτου, ώστε να μειωθεί η αζωτούχος ρύπανση, γεγονός που θα οδηγήσει να κλείσουν δεκάδες αγροκτήματα, κτηνοτροφικές μονάδες, εκατοντάδες άνθρωποι να μείνουν χωρίς δουλειά και το κρέας: μοσχαρίσιο, πουλερικών, χοιρινό κτλ εκτός του ότι θα είναι για τους λίγους, θα κοστίζει μια περιουσία.
 
Οι υπόλοιποι εντομοφαγία ή στα συνθετικά του άπληστου Γκειτς, που εκτός απο ειδικός στα εμβόλια (έχει περάσει το ανοσοποιητικό του ανθρώπου για λειτουργικό Η/Υ που χρειάζεται update) έχει γίνει και ο μεγαλύτερος γαιοκτήμονας όλων των εποχών. 
 
Συνδυάστε τα παραπάνω με την έλλειψη σιτηρών κτλ απο την Ουκρανία και το ΄χετε! 
 
Η κυβέρνηση της Ολλανδίας λοιπόν σε δεύτερη φάση, σχεδιάζει να εξαγοράσει εκατοντάδες φάρμες, να πουλήσει τα ζωντανά και να χρησιμοποιήσει κατόπιν τη γη για έτερες καλλιέργειες. Αυτή είναι η επίσημη εκδοχή. Η ανεπίσημη και η πραγματική είναι ο έλεγχος των πολιτών και της υγείας τους και δια της σίτισης. 
 
Ωστόσο οι Ολλανδοί αγρότες δεν έχουν πεί την τελευταία τους λέξη. Τις τελευταίες ημέρες έχουν κινητοποιηθεί μαζικά κι έχουν στείλει τελσίγραφο απειλώντας να αποκλείσουν αεροδρόμια, λιμάνια και τα κέντρα διανομής της χώρας.
 
Οχι πως θα κάνουν κάτι. Τη συνέχεια τέτοιων κινημάτων και δυναμικών κινητοποιήσεων τη γνωρίζουμε, καθώς εχουν μελετήσει κι επιτυχώς έχουν καταφέρει με τη βοήθεια της τέταρτης εξουσίας, των σωμάτων ασφαλείας αλλά και της δικαιοσύνης, να τα αποδυναμώνουν και στο τέλος να τα σβήνουν απο το χάρτη. 
 
Κι αν ολα αυτα σας φαντάζουν σαν “ψεκασμένες θεωρίες συνομωσίας”, σε λίγα χρόνια τα ξαναλέμε. Μέχρι τότε να θυμάστε πως δυστυχώς στις μέρες μας τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, αλλά και κατά της φύσης και του περιβάλλοντος μας, συντελούνται εις το όνομα της κλιματικής αλλαγής, της προστασίας του πλανήτη και για το “καλό” μας, απο μια παρανοική, επικίνδυνη μειοψηφία, που φιλοδοξεί να επιβάλλει μια παγκόσμια δικτατορία. 
Τα γεγονότα που ζούμε είναι ένα αδιάψευστο παζλ.
Αυτά… 
 
ΥΓ. Επίσης μετά τα αγροκτήματα και τις κτηνοτροφικές μονάδες, θα πάρουν σειρά οι κοτούλες στο πίσω μέρος της αυλής, τα χωραφάκια κι όχι μόνο… 
 
*. Οταν κατόπιν εορτής γίνει κατανοητό πως ενήργησαν για να καταφέρουν όλα αυτά που έρχονται, (θα) είναι ήδη πολύ αργά. 
Η δυστοπία με τίτλο “You’ll Own Nothing and Be Happy” (Δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος), τα τελευταία δυο χρόνια τέθηκε σε εφαρμογή, βρίσκεται σε εξέλιξη και επιταχύνεται παγκοσμίως…
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.